horoskop 2020 váhy

Horoskop 2020 - znamenie Váhy

Nechce sa vám horoskop 2020 čítať? Vypočujte si Horoskop Váhy 2020

V roku 2020 dosiahne váha svoj vnútorný osobný rast. Výrazne sa zmení porozumenie váh vo vlastnom živote, ale aj života iných. Horoskop váhy 2020 hovorí tiež o množstve pozitívnych zážitkov v rodine váhy. Váham horoskop veští skutočne zaujímavý rok, v ktorom spozná veľké množstvo zaujímavých ľudí. Do života váh tiež vstúpia nový kolegovia a váhy budú mať možnosť spoznať aj nových priateľov. Horoskop váhy hovorí o dobrých vzťahoch počas celého roka 2020.

Váhy budú v roku 2020 pracovať viac s vlastnými emóciami a so svojím osobným životom. V posledné mesiace roka horoskop váhy 2020 nadelí tomuto znameniu silu na splnenie vlastných snov, na ktorých už dlhodobo pracovali. Váham sa podaria splniť krátkodobé, ale aj dlhodobé ciele, v čom im horoskop skutočne praje. Váhy tiež zažijú krásne zážitky so svojími priateľmi, ktorí im budú vždy po ruke. V priateľstvách sa utužia väzby a horoskop váhy tiež sľubuje krajší ľúbostný život počas celého roka 2020. V roku 2020 budú hrať dôležitú úlohu v celom vašom roku deti. Možno sa tak rozhodnete pre ďalšie dieťa, ale horoskop hlavne hovorí o tom, že by ste sa mali venovať najmenším deťom v rodine. Ak sa o deti snažíte, horoskop váhy 2020 tvrdí, že rok 2020 bude ten prelomový a podarí sa vám splniť si svoj sen.

Horoskop Váhy 2020 a jeho pozitíva

Azda najpozitívnejšou stránkou celého roka bude jeho harmonická druhá polovica. Horoskop váhy 2020 našepkáva všetkým váham, ktoré milujú deti, že je ten vhodný čas na prvého, či ďalšieho potomka. Deti budú počas roka zohrávať dôležitú úlohu. Horoskop váhy 2020 tiež hovorí o dôležitých rozhovoroch s partnerom, ktoré dopadnú presne podľa vašich očakávaní a podarí sa vám vyriešiť dlhodobý konflikt. V mesiaci október pocítite pod vplyvom Venuše lásku, ktorú ste doposiaľ necítili. Horoskop váhy 2020 sľubuje, že si v tomto roku splnite skutočne veľký sen, o ktorom už dlho snívate. Môžete sa tak tešiť na váš rok plný splnených snov, radosti, lásky a harmónie v živote. A možno tak veľmi dobrých správ, že im nebudete chcieť ani uveriť. Horoskop váhy 2020 je skutočne váham naklonený a praje im viac pozitívnych, než negatívnych dní. Váha bude čerpať veľké množstvo energie zo svojho vnútra a podarí sa jej nájsť rovnováhu medzi prácou a rodinou. Túto harmóniu už váhy dlho potrebovali. Horoskop im tak sľubuje vyvážený život, ktorý je pre nich to najdôležitejšie.

Horoskop 2020 Váhy a jeho negatívnejšia stránka

Pre váhy však môže byť istá časť roka kompliokovaná. Začiatok roka sa bude niesť v duchu malých neúspechov, ktoré budú váhy zle prežívať. Horoskop váhy 2020 bude začiatkom roka pre váhy komplikovaný, no toto obdobie nepotrvá dlho. Počas roka horoskop hovorí o prekonávaní krátkych ciest neúspechu, ktoré však skončia v prospech váhy. Váhy budú riešiť aj iné nedorozumenia. Počas začiatku letných mesiacoch hovorí horoskop váhy 2020 o viacerých hádkach s rodinou, ktoré nebudú práve najpríjemnejšie. Váhy by sa preto mali učiť vyrovnanosti a pokoju, to im radí horoskop 2020. Ak sa naučia, ako pracovať so svojími emóciami, tak ich rok 2020 neprekvapí ničím nepríjemným. Pre horoskop váhy 2020 platí, že nič sa nesmie riešiť s horúcou hlavou. Nechať prehrmieť búrku a až potom reagovať, bude pre váhy alfou a omegou pokoja počas celého roka 2020. Aby sa horoskop váhy vyplnil, bude potrebné zachovanie vlastnej identity. Váhy sa tiež musia vyhnúť konfliktom s kolegami, hlavne počas druhej polovice roka. Horoskop váham radí v roku 2020 úplne veriť svojím silám a držať sa svojho odhodlania.

Láska podľa Horoskopu Váhy 2020

Počas roka 2020 by ste mali nájsť vo vašom vzťahu stratené sebavedomie a ukázať svojmu partnerovi, čo vo vás je. Partner musí mať pocit, že ste jeho oporou a že s ním rátate aj v zlých časoch. Horoskop váhy 2020 bude počas niektorých mesiacoch podčiarknutý aj sklamaním zo vzťahov. Niekedy budete pociťovať, že vám partner nevenuje toľko pozornosti, koľko by ste si zaslúžili. Horoskop váhy dopraje váham však aj krásne obdobie, ktoré môžu očakávať v posledných mesiacoch roka. Prvú polovicu roka horoskop opisuje ako o chvíle, kedy sa bude musieť váha starať viac o seba. Je potrebné, aby váhy našli vo svojom vnútri dokonalú harmóniu a musia sa so sebou dokonale stotožniť. Práve potom budú mať možnosť vhodne reagovať na napäté situácie vo vzťahu. Váhy si musia dávať pozor hlavne počas mesačných novov v roku 2020, kedy ich horoskop varuje pred skutočne nepreknými hádkami. Tieto dni, noci, by mali venovať očiste svojej duše a rozímaniu nad svojim životom. Váhy sa však nesmú ľutovať, na to ich horoskop váhy dôrazne upozorňuje.

V marci pocítite najväčší nátlak na vašu dôveru vo vzťahu a mali by ste si na toto obdobie dávať veľký pozor. Horoskop váhy 2020 taktiež naznačuje, že sa môžete v marci stretnúť s niečim negatívnym zo strany vášho partnera, čo ste nečakali. Je nutné toto obdobie prekonávať spoločne a vyhnúť sa nesprávnym rozhodnutiam pod vplyvom vašej horúcej povahy, ktorú ešte nedokážete dobre ovládať. Horoskop váhy 2020 vás dostane do istých intenzívnejších sklamaní, ktoré by vám mohli ublížiť. Práve v týchto chvíľach by ste sa mali obrátiť na svojich priateľov a rodinu, ktorá vám ochotne podá pomocnú ruku. Horoskop váhy 2020 naznačuje, že niekoho zo svojich priateľov uvidíte v novom svetle. Ak však milujete svojho terajšie partnera, dávajte si pozor na vaše platonické city k niekomu inému. Horoskop váhy 2020 vás varuje pred aférkami, ktoré by vám mohli uškodiť a mohli by raniť nie len vás. Druhá polovica roka vám prinesie vytúženú harmóniu a pocit naplnenia. Horoskop však dôrazne upozorňuje, že ak chcete harmóniu nájsť, musíte začať od začiatku roka pracovať na svojom vnútornom pokoji a spoznať samého, či samú seba.

Nezadaná váhy a horoskop Váhy 2020

Rovnováha a harmónia je predurčená váham počas celého roka. Horoskop váhy 2020 nezadaní, hovorí o ceste, tých bez partnera, za osobným poznaním. Ak ste v znamení váh a stále sa usilujete o partnera, je načase spomaliť a zamyslieť sa nad svojou cestou. V láske je to niekedy skutočne náročné. Ak chcete nájsť polovičku, ktorá bude pre vás ideálna, musíte začať od seba. Horoskop váhy 2020 pre nezadaných hovorí o tom, že je pri vás duša, ktorá cíti spojenie s vašou osobou. Doposiaľ ste však nenašli cestu k sebe, pretože vás ešte v tomto roku čaká zmena. Váham odporúča horoskop, aby sa počas roka zamerali na sebazdokonaľovanie. Tak isto, ako túžite vy váhy po dokonalom partnerovi, taktiež existuje niekto, vo vašej blízkosti, kto túži presne po tom istom. Aby ste však aj vy mohli byť dokonalým partnerom, musíte pracovať na svojom sebavedomí a pokoji. Práve o vyžarovaní pokoja z vašej osoby pojednáva horoskop váhy 2020. Pokoj, ktorý bude z vás cítiť navôkol vám pritiahne pozornosť osoby, ktorá bude pre vás tým vhodným partnerom. Ak teda chcete ukončiť rok 2020 vo dvojici s niekym ideálnym, počas roka pracujte na sebe, aby ste aj vy, milé váhy, boli pre nového partnera ideálom. Horoskop váhy 2020 praje nezadaným v roku 2020 osudové stretnutie a lásku.

Práca a peniaze horoskop Váhy 2020

Do roka 2020 si v prvých mesiacoch vnesiete inovatívne myšlienky, ktoré vás budú sprevádzať počas celého obdobia. Horoskop váhy 2020 predurčuje roku skvelé výkony v pracovnej oblasti a vybudovanie pevnej pracovnej základne. Horoskop po pracovnej stránke varuje iba pred vplyvom kolegov na vaše rozhodnutia. V roku 2020 horoskop váhy podčiarkuje to, že sa vo vašom profesnom živote odzrkadlí námaha, ktorú ste za posledné obodobie vynaložili do svojej práce. Počas celého roka sa musíte zameriavať na odvedenie kvalitnej práce. Horoskop váhy 2020 podčiarkuje hlavne dôležitosť detailov a nezanedbávania zverených úloh. V roku 2020 sa musíte ku každej úlohe postaviť zodpovedne a s dávkou profesíjneho prístupu.

V roku 2020 vás môžu potrápiť vzťahy s kolegami, ktoré bude potrebné budovať odznova. Niektorí zamestnatnci sa vymenia a vy budete mať možnosť spoznať pracovné postupy aj iných ľudí. Horoskop váhy 2020 vás upozorňuje pred prílišným priateľstvom s novými kolegami. Zachovajte si počas roka 2020 profesionálny odstup od každého nového zamestnanca. S kolegami, ktorých už dlhšie poznáte sa rozprávajte viac o pracovných, než osobných záležitostiach. Zachovajte si profesionalitu, aby vám to nemohli v budúcnosti vaši nadriadení vyčítať. Horoskop váhy 2020 tiež hovorí o potrebe rozhodovať sa podľa seba. Vo vašom okolí je totiž niekto, kto vám úspech nepraje tak, ako by ste si to predstavovali. Váš horoskop vás preto varuje, pred vplyvom tohto človeka na kvalitu vašej práce. V roku 2020 horoskop radí zamerať sa hlavne na vlastný úsudok a na vlastné rozhodnutia. Nepočúvajte kolegov, ale ak niečomu nerozumiete, snažte sa to naučiť. Neopakujte chyby po ostatných. Rok 2020 radí hrooskop váhy smerovať hlavne na kvalitu a profesionálne vystupovanie.

V posledných rokoch ste investovali do práce veľa času. Horoskop váhy 2020 radostne tvrdí, že táto vaša energia vložená do práce bude v roku 2020 odmenená. Zlepší a zefektívni sa nie len vaša práca, ale aj práca niekoho, kto má na vás vplyv. Horoskop váhy 2020 je naklonený veľkým pracovným úspechom hlavne v druhej polovici roka. Ak ste na to dlho čakali, horoskop radí plne si toto obdobie užívať a neobávať sa viac neúspechu. V roku 2020 vám horoskop váhy rozhodne neúspech nepredpovedá.

Váhy 2020 a peniaze

Rok 2020 vás z hľadiská financií prekvapí. Pýtate sa, či to bude milé, či nemilé prekvapenie? Istotne vás poteší, že horoskop váhy 2020 prisľubuje tomuto obdobiu nečakané zlepšenie finančnej situácie všetkých váh. Váhy si však musia zapamätať, že zarobené peniaze sa bezhlavo nemíňajú. Tieto peniaze sa musia v roku 2020 naučiť odkladať. Hospodárenie s financiami je tým, čo horoskop váhy 2020 odporúča učiť sa každej váhe. Váhy budú pociťovať príležitosti na prilepšenie rodinného rozpočtu na každom kroku v roku 2020. Ak sa tejto šance chytia, horoskop váhy 2020 prepovedá výrazné zlepšenie osobných financií a dokonca aj získanie prehľadu o možnosti zárobku do budúcnosti. Horoskop váhy 2020 taktiež hovorí, že spolu s vysnenými peniazmi príde aj pocit uznania a pochvala od niekoho, od koho ste to nečakali. Rok 2020 tak praje aj finančnému zázemiu znamenia váhy. Chyťte sa príležitostí hlavne v jarných mesiacoch, kedy bude vaša osoba priťahovať veľké možnosti. Váhy tiež odhalia triky, o ktorých horoskop vraví, že im budú prospešné aj pre získavanie peňazí v budúcnosti. Majte oči otvorené pre veľké príležitosti o ktorých hovorí horoskop váhy 2020.

Horoskop Váhy 2020 v predpovedi Zdravia

Váhy budú počas roka otvorené novým možnostiam v oblasti zdravia a medicíny. Nemusia očakávať zhoršenie zdravotného stavu, pretože horoskop váhy 2020 opisuje skôr stagnovanie v tejto oblasti. Ak teda váhy trpia dlhodobým zdravotným problémom, v roku 2020 sa im podarí nájst smerovanie ich problému a možno aj riešenie. Horoskop váhy 2020 očakáva spojenie znamenia váhy so záujmom o prírodné medicinske riešenia a o alternatívne zdravotné postupy. Toto konanie váh horoskop v roku 2020 odporúča. Váhy by sa preto mai začať počas roka zaujímať aj o iné formy liečenia, ktoré ešte neboli vyskúšané. Je vhodné, ak sa váhy zamerajú na otázky v oblasti čínskej medicíny, pouvažovali nad jogou a venovali sa tiež otázkam a problematike zdravého stravovania. O zdraví váh sa horoskop 2020 vyjadruje ako o prekonaní bloku, ktorý ich drží ďalšj od zlepšenia zdravotného stavu. Váhy si musia otvoriť myseľ a prekonať blok, ktorý ich brzdí k zdokonaľovaniu vedomostí o alternatívnych formách uzdravovania.

Váham horoskop praje veľké množstvo energie počas celého roka 2020. Ich energia bude magnetická a bude priťahovať pohľady okolia. Častokrát sa v roku 2020 stane, že od váh bude niekto vyžadovať radu v oblasti stravovania, alebo získania väčšej energie. Horoskop váhy 2020 zdravie radí váham viac sa zaujímať o zdravé stravovanie, ktoré im pomôže prekonať nejeden zdravotný problém. Váhy by mali v roku 2020 objaviť raw kuchyňu a recepty z nej zaradiť do každotýždenného jedálnička. Bude to prospešné nie len pre nich, no horoskop váhy tiež poukazuje na prospešnosť tohto stravovania pre celú rodinu váh. Zlepšíte tak fyzické a psychické zdravie nie len sebe, ale aj ľuďom vo vašom okolí. Horoskop váhy 2020 váhy upozorňuje, že v tomto roku budú inšpiráciou pre veľa ľudí v okolí a mali by sa snažiť byť pozitívnou inšpiráciou plnou skvelých rád a nápadov.

Váhy sa budú zaoberať aj duševným zdravým v ktorom dosiahnú potrebnú vyrovnanosť. Horoskop váhy 2020 spomína hlavne nájdenie psychickej pohody a vyrovnanosti, ktorá im počas predchádzajúcich rokoch chýbala. Energia, ktorá bude obklopovat váhy bude silná a pomôže im prekonávať nejeden problém, ktorý ich v roku postretne. Po psychickej stránke hovorí horoskop váhy 2020 o výraznom zlepšení stavu.

Planetárne vplyvy roka 2020 na horoskop Váhy

Venuša, Merkúr a Slnko budú mať v roku 2020 vplyv na váhy a tiež na ich horoskop a výklad ich roka. V roku 2020 horoskop spomína opakovanie 20 ročného cyklu Saturnu a Jupitera, ktorý má vplyv na všetky znamenia zverokruhu. Váhy sa pod vplyvom planét budú stretávať s ovplyvnením nálad, či správania. Horoskop váhy 2020 upozorňuje hlavne na vplyv Venuše a Merkúra v ich každodennom živote. Tieto planetárne vplyvy budú ovplyvňovať váhy až 10 dní pred a po vstupu planét do ich znamenia. Prečítajte si nie len horoskop váhy 2020, ale aj vplyv planét na toto znamenie:

05. September 2020 - Planéta Merkúr vstupuje do znamenia váhy. Merkúr výrazne ovplyvňuje bojovnosť a odhodlanie váh. Počas tohto obodbia môžu váhy realizovať svoje odvážne plány a tiež im horoskop váhy 2020 radí, aby zapojili celé svoje úsilie do ich práce a pracovného nasadenia. To by malo trvať až do ústupu planéty zo znamenia váhy, ktorý nastane okolo konca októbra. Merkúr ale so sebou prináša aj napätie a pocit zlej nálady.

22. September 2020 - Slnko vstupuje do znamenia váhy. Váham prinesie toto obdobie silnú odvahu na prekonávanie akýchkoľvek prekážok a problémov. Ak teda budete riešiť niečo problematické, tento deň, a 20 dňové obodobie okolo tohto dňa je vhodné na to, aby ste problém vyriešili.

27. október 2020 - Venuša vstupuje do znamenia váhy a merkúr ustupuje späť. Merkúr ustupuje z vplyvu na znamenie váhy a tak sa môžete tešiť na pokojnejšiu a vyrovnanejšiu náladu. Od tohto dňa sa horoskop váhy 2020 orientuje hlavne na lásku váh. Váhy si od tohto dátumu až do konca roka môžu dopriať pocit bezpečia v náruči niekoho milovaného. Nezadané váhy majú v tomto obodbí najväčšiu možnosť na osudové stretnutie.

Horoskop Váhy 2020 a dôležité dátumy v roku

12. január 2020 - pracovne si prilepšíte a horoskop váhy 2020 v tomto dni odporúča nezostávať mimo pracovného diania.

14. február 2020 - venujte celú svoju pozornosť svojej láske a nezabudnite na dôležitosť dotykov a vzájomnej blízkosti.

05. marec 2020 - v tento deň sa vyhnite cestovaniu. Mohlo by sa stať, že sa vám nepodarí dôjsť do ciela.

28. máj 2020 - horoskop váhy 2020 vyzdvihuje tento deň ako čas na vykonanie dôležitých rozhodnutí v oblasti zdravia.

11. jún 2020 - váhy sa môžu v tento deň tešiť na milú návštevu, ktorá ich nesmierne poteší.

09. júl 2020 - dávajte si počas dňa pozor na nečakané úrazy. Horoskop váhy 2020 tento deň upozorňuje na úrazy, ktoré by vás mohli trápiť až do budúcnosti.

21. september 2020 - cítite energiu a silu pod vplyvom mocného slnka. Využite ju vo svoj prospech a prekážte svoju pracovitosť.

19. október 2020 - pomaly sa začína vylepšovať vaša negatívna nálada a zlepšuje sa aj psychická pohoda. V tento deň si doprajte veľa relaxu.

07. december 2020 - horoskop váhy 2020 opisuje tento deň ako čas, ktorý by ste mali venovať hlavne svojmu vnútru, meditáciám a duchovnému cvičeniu.

Ponúkame nie len horoskop Váhy 2020

Dúfame, že ste s nami nazreli do toho, čo vám horoskop váhy 2020 nadelí v tomto prevratnom roku. Planetárne vplyvy budú pôsobiť aj na vašu osobu a preto by ste sa mali viac zamerať na pestovanie svojho duchovna. Váham sľubuje horoskop 2020 úspešný rok plný veľkej energie a odhodlania.

Ak sa vám horoskop páčil, nezabudnite zostať v kontakte s našim tímom, ktorý pravidelne pracuje na príprave horoskopov, tarotu, numerológie a veštenia. Staňte sa fanúšikom našej Facebookovej stránky Horoskop & Tarot, a už vám neuniknú žiadne novinky, či horoskopy.

Prečítajte si na našom webe denný horoskop, týždenný horoskop, mesačný horoskop nie len pre znamenie váhy. Veštkyňa Sibyla pripravuje horoskopy s veľkou presnosťou a preto sadnú aj vám. Na našom YouTube kanali nájdete tiež rozprávané verzie horoskopov, či charakteristík znamenia. Ak sa vám teda nechce čítať rozsiahlý horoskop, alebo chcete zistiť aký je muž v daom znamení, kliknite na červenú ikonku YouTube. Budeme sa tešiť na každú vašu návštevu - váš horoskop-tarot.

Kto pre vás vypracoval horoskop váhy 2020?

Všetky horoskopy, ako aj horoskop váhy 2020, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Horoskop váhy 2020 uzrel svetlo sveta dňa 08.08.2019. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot. Tento horoskop nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk.


Horoskop 2020 pre ďalšie znamenia


Ak sa Vám páči náš obsah, nezabudnite ho zdieľať na Facebooku.

Odoberajte náš Facebook a YouTube kanál. Sledujte tak novinky zo sveta Horoskopu, Tarotu a Veštenia.


Horoskop Váhy 2020