horoskop 2020 vodnár

Horoskop 2020 - znamenie Vodnár

Nechce sa vám horoskop 2020 čítať? Vypočujte si Horoskop Vodnár 2020

Rok 2020 bude pre Vodnára rokom napätia. Horoskop Vodnár 2020 hovorí o tomto roku, ako premenlivom období. Vodnár sa preto bude musieť pripraviť na väčšie turbulencie, ktoré mu prináša rok 2020 a jeho osobný horoskop. Na dvere Vodnára bude v roku 2020 neustále klopať zmena. Horoskop Vodnár 2020 naznačuje, že každý Vodnár bude musieť svoje myšlienky zamerať hlavne na seba. Na jednej strane nebude Vodnár schopný ovládať veci, ktoré sa dejú v jeho okolí, no na strane druhej bude vedieť ovplyvniť tieto zmeny, preto je horoskop vodnár do veľkej miery pozitívny. Ak do svojho osudu zasiahne múdry Vodnár, tieto zmeny ktoré ho čakajú v roku 2020 môžu byť pozitívne. Pallas a Jun sú planétky, ktoré budú v roku 2020, hlavne v decembri 2020, ovládať znamenie Vodnár a tiež jeho horoskop. Aj planetárne vplyvy majú veľký zmysel na to, ako bude horoskop vodnár vyložený. Vodnár sa bude pod vplyvom planét a planétiek cítiť inak, ako doposiaľ, naznačuje horoskop. Tieto dve planétky prinesú Vodnárom hlavne koncom roka veľké zmeny, na ktoré by sa mali podarí pripraviť. Horoskop Vodnár 2020 sľubuje Vodnárom síce premenlivý rok, no aj veľa radosti počas jeho začínajúcich mesiacov, a v jeho strede. Tešíte sa aj vy, čo vám horoskop vodnár prinesie?

Začiatkom roka bude pociťovať Vodnár veľa energie s nástupu slnka do jeho znamenia, čo naznačuje aj horoskop vodnár. Koncom mesiaca január sa tak môže Vodár pripraviť na množstvo energie, ktoré bude môcť využiť na postup v práci, či na úlohy, ktoré nestihol v predchádzajúcom roku. Toto obdobie označuje horoskop veľmi pozitívne. Nedokončené úlohy by si mal Vodnár dokončiť hlavne od začiatku roka 2020. Horoskop Vodnár 2020 radí všetkým Vodnárom, aby za sebou nenechávali nedokončenú prácu. V roku 2020 Horoskop Vodnár tiež hovorí o veľkom vplyve planéty Merkúr na toto znamenie. V prvej januárové dní vstúpi planéta Merkúr do znamenia Vodnára, a znamenie Vodnár zažije tiež opakovaný vstup planéty Merkúr do znamenia v mesiaci marec. Horoskop vodnár bude tak veľmi rôznorodý. Preto bude na znamenie Vodnár a na jeho Horoskop počas týchto mesiacov vplývať planéta Merkúr. Vodnár sa tak môže pripraviť na rok sprevádzaný napätím, no aj na šťastné dni a úspech, takto predpovedá horoskop vodnárom. Čítajte ďalej a zistíte viac o tom, čo Horoskop Vodnár 2020 hovorí o láske, zdraví, peniazoch, práci a o planetárnych vplyvoch znamenie Vodnár v roku 2020 na ich osobnosť, aj na horoskop vodnár.

Horoskop vodnár 2020 a jeho pozitíva

V roku 2020 by mohli mať vodári pocit, že im nikto nerozumie. Horoskop Vodnár 2020 však o tomto hovorí, ako o niečom pozitívnom, na čom môže stavať. Vodnár sa môže v roku 2020 naučiť, ako komunikovať a ako žiť s ostatnými členmi rodiny. V oblasti kariéry a práce dosiahne Vodnár niečo nečakané, čo ho nesmierne poteší. Tieto pozitívne postupy predpovedá vodnárom ich horoskop. Vodnár priniesie do práce inováciu, ktorú si všimne a jeho vedenie a za jeho pracovitosť ho niekto výnimočne odmení. V roku 2020 sľubuje Horoskop Vodnár 2020 aj veľkú zmenu pre nezadaných Vodnárov. Dokonca aj zadaný Vodnár by si mal dávať pozor na nečakané vzplanutia, ktoré môže počas roka zažiť. Horoskop 2020 znamenie Vodnár naznačuje, že všetci Vodnári sa budú cítiť veľmi sebavedome, svoju sebadôveru budú vedieť využiť v pracovnom postupe. V roku 2020 sa môže Vodár tešiť tiež na mimoriadny finančný zisk, či na mimoriadne odmeny v práci, pretože horoskop vodnár predpovedá zmenu vo financiách vodnárov. Ak chce vodnár začať podnikať, Horoskop Vodnár 2020 odporúča, aby tak začal v roku 2020. Tento rok je ideálny na takéto veľké rozhodnutie, pretože pod planetárnymi vplyvmi bude mať Vodnár veľkú silu a energiu na začatie vlastného podnikania, ktoré bude úspešné. A preto horoskop vodnárom radí nabrať odvahu plniť si svoje sny. O pozitívnom postupe hovorí Horoskop Vodnár 2020 v zdravotnej oblasti. Vodnár objaví nové, alternatívne formy medicíny. Vodnár sa tak môže tešiť na to, čo mu Horoskop Vodnár 2020 predurčil.

Horoskop 2020 vodnár a jeho negatívnejšia stránka

Negatívnou stránkou, ktorú odhaľuje Horoskop Vodnár 2020 je, že Vodnár sa musím pripraviť na veľké turbulencie v partnerskom živote, a vo vzťahoch v rodine. Vodnár bude potrebovať veľké množstvo energie, aby tieto konflikty a hádky prekonával s jednoduchosťou. Predpoveď, ktorú im však horoskop vodnár dáva naznačuje zvládnutie prekážok. Práve preto by sa Vodnár mal v roku 2020 zamerať hlavne na seba. Prvé januárové dní, a prvé 3 mesiace roka 2020, Horoskop Vodnár označuje, ako mesiace kedy bude Vodnár riešiť veľa konfliktov v rodine a vo svojej domácnosti. Počas tohto času by sa mal Vodnár venovať aj sebe a naučiť sa ako komunikovať v rodine a so svojím partnerom. Vyvolávanie hádok, či konfliktné odpovedanie na otázky, alebo napäté riešenie sporov v tomto roku Vodnárovi neprospeje. Vodnár sa musí naučiť v roku 2020 konať a jednať striedmo, a naučiť sa jemne zachádzať so svojím partnerom. V roku 2020 tak Horoskop Vodnár hovorí o tom, že všetci Vodnári budú potrebovať pevné zdravie, aby prekonávali problémy vo vzťahoch a v práci. Práve preto by som mal vodnár v roku 2020 naučiť zdravo stravovať, dodržiavať pitný režim a tiež pohybovať sa častejšie v prírode. Horoskop Vodnár 2020 hovorí o veľkých zmenách v tomto roku, na ktoré sa musí každý Vodnár pripraviť. Tieto zmeny sa však snažte brať pozitívne, dívajte sa dopredu a tešte sa zo všetkých zmien, pretože vám prinesú niečo nové, niečo pozitivne v budúcnosti.

Láska podľa Horoskopu Vodnár 2020

V roku 2020 bude Vodnár pociťovať nestabilitu vo svojom vzťahu. Horoskop Vodnár 2020 tiež naznačuje že sa Vodnár nebude cítiť bezpečne vo vzťahu so svojím terajším partnerom. Ak Vodnár vo svojom dlhodobom vzťahu necíti stabilitu spokojnosť a bezpečnosť, horoskop vodnárom radí z tohto vzťahu radšej vycúvať. Horoskop Vodnár 2020 hovorí o tom, že rok 2020 bude najvhodnejší na veľké rozhodnutia, ktoré mal Vodnár učiniť už dávno. Ak vás partner vo vzťahu nerešpektuje milí Vodnári, je najvyšší čas v roku 2020 dať tomuto človeku zbohom. Tak radi váš veľký Horoskop pre rok 2020. Môžete však cítiť strach a obavy z tohto kroku, no Horoskop 2020 pre znamenie Vodnár naznačuje, že to bude to najlepšie rozhodnutie ktoré v roku 2020 učiníte. Horoskop vodnár to však radí iby tým, ktorí sú vo vzťahu dlhodobo nespokojní. v tomto roku nezažijete dobré vzťahy ani medzi vašimi priateľmi. Môže sa dokonca stať že niektoré vaše priateľstva skončia. Horoskop Vodnár 2020 priateľstvo naznačuje, že vo vašom okolí sa nachádza človek, ktorý vás v roku 2020 nepekne podrazí.

V roku 2020 vám teda Horoskop Vodnár radi, aby ste si premysleli s kým sa stretávať, a ktorých priateľov vyradiť zo svojho zoznamu. V roku 2020 vám Horoskop tiež odporúča, aby ste si dávali pozor na to, čo hovoríte medzi vašimi kolegami v práci. Svoje súkromie si strážte, a nevynášajte informácie zo svojho súkromia, medzi kolegov v práci, pretože takto radí horoskop vodnárom. Vo vašom živote sa tiež nachádza jedna osoba, o ktorej horoskop hovorí ako o vašom nájdenom poklade. Je to váš najlepší priateľ, ktorý vám pomohol už veľakrát pomohol, a môžete sa na neho obrátiť so svojimi problémami aj v roku 2020. Horoskop Vodnár 2020 radí, aby ste si toto priateľstvo strážili, pretože je pre vás veľmi dôležité aj do budúcnosti. V roku 2020 tak Horoskop vodnár naznačuje, že by ste sa mali viac mali venovať svojim priateľom, ktorí sú vašimi skutočnými priateľmi, a vyradiť z priateľstva tých, ktorí vám už v minulosti ublížili, alebo z ktorých nemáte dobrý pocit. Vaša intuícia je správna a namieste, a práve preto by ste mali pouvažovať, o skončení niektorých priateľstiev v roku 2020, pretože to radí mocný horoskop vodnár vo vašom postavení.

Horoskop Vodnár 2020 Vodnárov tiež varuje pred rýchlym vzplanutím s niekým z vášho okolia. Tento románik môže mať buď katastrofálne následky na váš život, alebo si začnete nejakú novú romancu, ktorá postupne prerastie do dlhodobého vzťahu. Bude len na vás ako sa zachovate k terajšiemu partnerovi. Ak sa s ním rozumne porozprávate, môže sa stať že vám zostane skvelým priateľom aj po rozchode. Horoskop Vodnár 2020 naznačuje vašu nespokojnosť vo vzťahu, no ak ste zo vzťahu spokojný, rok 2020 bude pre vás skutočne magický. Tak veští váš horoskop. Niektorí Vodnári tiež zažijú obrovský posun v nových spoločných túžbach, a ich vzťah sa dostane na novú úroveň. Pre vodárov, ktorí sú vo vzťahu spokojní Horoskop tiež odporúča pouvažovať nad rozšírením rodiny. Práve rok 2020 bude na nový prírastok do rodiny ideálny. Také radí Horoskop Vodnár 2020.

Nezadaní vodnári a horoskop vodnár 2020

Pre nezadaných Vodnárov bude rok 2020 skutočne zaujímavý. Horoskop Vodnár 2020 pre nezadaných hovorí o tom, že Vodnári zažijú množstvo vzrušujúcich zážitkov, ktoré im pomôžu rozhodnúť sa, či im viac vyhovuje sloboda, alebo sa konečne rozhodnú pre niekoho, kto má o nich skutočný záujem. Množstvo nezadaných Vodnárov sa doteraz dívalo zlým smerom, a preto nevideli toho pravého, ktorý má o nich záujem. Horoskop Vodnár 2020 sľubuje nezadaným Vodnárom zmenu hlavne v letných mesiacoch roka 2020. Ukončenie roka 2020 horoskop pre nezadaných opisuje, ako šťastné obdobie ktoré ukončia vo dvojici. Bude však záležať len na samotných Vodnároch, či im v roku 2020 vyhovuje viac sloboda a slobodný životný štýl, alebo sú už ochotní pustiť sa do vzťahu plného dôvery, vernosti a lásky. Ako už naznačil Horoskop Vodnár 2020 aj nezadaní Vodnári môžu v roku 2020 očakávať lásku. Ak sú medzi vami Vodnári, ktorí sa už dlho snažia o lásku niekoho vo svojom okolí, v roku 2020 sa ich túžby pravdepodobne naplnia. V roku 2020 tak nezadaní Vodnári ukončila svoju samotu, a Horoskop Vodnár im sľubuje nájdenie vytúženej lásky. Horoskop Vodnár 2020 pre nezadaných tak hovorí o skutočne šťastnom roku pre každého nezadaného Vodnára. Želáme vám v roku 2020 nájdenie vaše vytúženej lásky.

Práca a peniaze horoskop vodnár 2020

Na kariéru Vodnárov v roku 2020 bude mať veľký vplyv planéta Merkúr, a to hlavne začiatkom roka 2020. Horoskop Vodnár 2020 hovorí o veľkej zmene už v prvých mesiacoch roka 2020. Január tak prinesie Vodnárom veľkú zmenu v ich kariérnom smerovaní a v kariérnom raste. Planéta Merkúr bude pôsobiť na znamenie Vodnár tak, že Vodnár bude chcieť nájsť nové ciele. Bude chcieť dokončiť všetko, čo počas minulých rokoch začal. Merkúr prináša Vodnárom silu v rozhodovaní, odvahu, a veľké ambície. Horoskop Vodnár 2020 naznačuje, že každý Vodnár bude chcieť byť prvý v cieli, a bude chcieť karierne obehnúť aj ostatných. Práve v tomto období by tak mohol Vodnár požiadať o zvýšenie platu. Toto obdobie je tiež vhodné na povýšenie, či na zlepšenie vzťahov s kolegami. Aj toto radí horoskop vodnár. Pod vplyvom mocného Merkúru, Horoskop Vodnár 2020 dodá Vodnárom skvelý karierny štart v tomto roku. Rok 2020, mesiac január, tak bude pre vodárov skutočne zaujímavý, hlavne v kariérnej oblasti. Veľké pracovné nasadenie Vodnárov, a ich veľkú energiu posilní slnko, ktoré vstúpi do Vodnára tiež v mesiaci január. Tieto planetárne vplyvy tak majú na Horoskop Vodnár 2020 veľký efekt, a Vodnár sa bude hneď začiatkom roka cítiť energicky, odvážny a pracovitý. Horoskop vodnár je v tomto smere nesmierne pozitívny pre každého vodnára.

Vodnárom sľubuje Horoskop Vodnár 2020 obrovskú silu vo svete práce. Do polovice roka môžu Vodnári cíti nepokoj, a budú sa cítiť viac zamestnaní v práci. Štart roka bude pre vodnárov úspešný, no pohlti ich veľa práce, pretože horoskop vodnár hovorí o väčšom pracovnom nasadení. Vodnár však nepochybne nájde v sebe veľké nápady, ktoré im Horoskop Vodnár 2020 radi prezentovať pred vedením priamo, a nehovoriť ich predtým kolegom. Neviete totiž ktorý kolega by mohol tieto nápady prezentovať za svoje. Bude lepšie, a tak to radi aj Horoskop Vodnár 2020, ak svoje vynikajúce nápady odprezentujete priamo vedeniu vy. Ak podnikáte, Horoskop Vodnár 2020 vám sľubuje omnoho viac klientov v roku 2020 a tiež zvýšenie vašich tržieb, a získanie nového pohľadu na podnikanie. Z tohto smeru je tak horoskop pre vodnárov podnikateľov skvelý. Možno sa vám dokonca podarí rozbehnúť nejaké nové podnikanie, s niekým z vašej rodiny či dokonca s vaším partnerom. Horoskop Vodnár 2020 praje každému Vodnárovi výrazné zlepšenie ich kariéry a profesionálny úspech v tomto roku.

Vodnár bude v roku 2020 vyžarovať množstvo sebadôvery. Tu bude môcť Vodnár využiť na to, aby konečne predstúpil pred svoje vedenie, či aby ukázal svoju silu v podnikaní. Vodnárom sa bude dariť aj v škole, a rok 2020 bude aj pre školákov znamenia Vodnár veľmi zaujímavý a prospešný. Horoskop je pozitívny pre školákov, ženy v domácnosti, podnikateľov, ale aj pre vodnárov v bežných profesiách. Každý Vodnár sa v roku 2020 naučí veľa nových veci, tak hovorí Horoskop Vodnár 2020. Ženy, ktoré sú v domácnosti, sa v roku 2020 tiež naučia množstvo dôležitých veci, ktoré im budú prospešné aj do budúcnosti. Každý Vodnár tak prežije rok 2020 po pracovnej stránke veľmi šťastne, a Horoskop Vodnár 2020 naznačuje, že sa naučia veľa nového. Pre Vodnára nastal čas žať úradu za to, čo robili, alebo o čo sa dlhodobo snažili. Ak sú medzi vami Vodnári, ktorí už dlhodobo túžia po úcte v pracovnej oblasti, koniec roka 2020 bude pre vás skutočne zaujímavý a poteší vás tiež pochvala celého okolia, za váš pracovný výkon v roku 2020. Horoskop Vodnár 2020 je šťastným horoskopom v oblasti práce a profesie pre vodnárov.

Vodnár 2020 a peniaze

Vodnárov istotne poteší, výklad, ktorý prináša horoskop 2020 pre znamenie Vodnár, aj v oblasti financií. Horskop Vodnár 2020 peniaze, hovorí o tejto stránke horoskopu, ako veľmi pozitívnej. V roku 2020 si peniaze nájdu každého Vodnára. Pre niektorých to bude znamenať veľký zisk, pre iných vyrovnanie dlhu, a pre ďalších obrovskú pohodu v oblasti financií. V tomto roku zisti Vodnár, že je možné všetko, o čom po minulé roky sníval v oblasti peňazí. V tomto smere naznačuje horoskop množstvo pozitív. Ako hovorí Horoskop Vodnár 2020, je to skvelý rok na to, užívať si väčšie tržby, pripraviť propagačné akcie, dosiahnutie uznania či veľké príjmy. Niektorí Vodnári dokonca dostanú zaujímavé vyznamenanie za svoju prácu, či školskú činnosť, či to bude len veľké uznanie od člena vašej rodiny. Každopádne to každého Vodnára poteší, tak hovorí Horoskop Vodnár 2020. Jedinou brzdou, v tomto pozitívnom období môže byť faktor vzťahový. Dávajte si preto pozor na to, aké osobné informácie zverujete svojim kolegom. Mohlo by sa stať že vaše osobné informácie využiju proti vám. Môže sa tiež stať, že ak váš príjem alebo financie závisia od inej osoby, bude v tomto roku potrebné, aby ste sa tejto osoby zbavili, a osamostatnili sa. Horoskop Vodnár 2020 praje každému Vodnárovi veľký úspech vo financiách, no musí to byť váš osobný úspech, nie zárobok niekoho iného. Je tiež potrebné pracovné vzťahy upevňovať, a vyhnúť sa konfliktom či hádkam. Horoskop Vodnár 2020 do konca roka 2020 však naznačuje stabilný rok, ktorý bude silný. Ovplyvní to tiež váš profesijný a osobný rast.

Horoskop vodnár 2020 v predpovedi Zdravia

Počas posledných rokoch niektorí Vodnári zažili turbulentné obdobie v oblasti zdravia. Horoskop Vodnár 2020 naznačuje, že Vodnári by sa mali zamerať na alternatívne zdravotné praktiky, ktoré budú prínosom pre ich zdravie, aj pre ich budúcnosť. Horoskop Vodnár 2020 predurčuje tiež čínsku medicínu, meditáciu, a jogu za vhodné doplnky do života každého Vodnára. Vodnár by sa mal viac zaujímať o tradičné formy uzdravenia, v prípade náhleho ochorenia. Cvičenie JOGY posilní nie len fyzické zdravie každého Vodnára v roku 2020, ale Horoskop Vodnár 2020 taktiež naznačuje, že joga pomôže Vodnárom aj po psychickej stránke. Každý Vodnár by sa preto mal zamerať na nové spôsoby fyzickej aktivity v roku 2020. Zdravotné problémy bude Vodnár pociťovať hlavne začiatkom roka 2020, a to aj kvôli svojmu vysokému pracovnému nasadeniu. Horoskop Vodnár 2020 tak každému Vodnárovi radi, aby začiatkom roka, teda do letných mesiacov roka 2020 veľa oddychoval. Je tiež vhodné, aby sa Vodnár naučil väčšej fyzickej aktivite, ktorá posilní jeho vnútornej zdravie, no aj jeho vonkajšiu schránku. Toto radí horoskop vodnár. Vodnár sa bude v prvých mesiacoch roka 2020 cítiť poriadne vyčerpaný, a preto je toto obdobie vhodné na to, aby si Vodnár doprial trošku luxusu a navštívil wellness, či rozmaznával sa. Rada, ktorú dáva horoskop vodnár je, menej stresu a viac relaxu. Je veľmi dôležité aby Vodnár počas prvých mesiacoch roka 2020 viac oddychoval. Tak radi Horoskop Vodnár 2020.

V roku 2020 Horoskop Vodnár 2020 naznačuje, že Vodnár nebude mať nejaké vážne zdravotné prekážky vo svojom živote. V roku 2020 bude Vodnár potrebovať dobre zdravie, a to hlavne kvôli svojmu pracovnému nasadeniu, práci v domácnosti, či školským povinnostiam. Práve preto by sa mal každý Vodnár zamerať na pravidelný pitný režim, a zdravšie stravovanie. V roku 2020 by sa mal každý Vodnár naučiť prestať fajčiť, či piť menej alkoholu. Horoskop Vodnár 2020 naznačuje, že pre Vodnárov by mal byť v roku 2020 alkohol tabu. Ten odporúča iba pri mimoriadnych rodinných oslavách, či iných príležitostiach, pri ktorých sa bude oslavovať niečo dôležité. Ak trpíte dlhodobejším zdravotným problémom, Horoskop Vodnár 2020 naznačuje pozitívny posun v tomto smere. Budete sa cítiť omnoho energickejší, a to už od prvých mesiacoch roka 2020.

Horoskop Vodnár 2020 však prináša jedno veľké varovanie. Horoskop upozorňuje, aby si Vodnár dával veľký pozor na veľa stresu. Stres by vás totiž mohol výrazne ovplyvniť, v negatívnom smere, a prinesť do vášho života veľmi nečakané a zlé ochorenie. Práve preto vám Horoskop Vodnár 2020 počas tohto roka radi, aby ste viac oddychovali, venovali sa svojej rodine a hlavne sebe. V roku 2020 vám Horoskop vodnár taktiež radí dopriať si viac sebeckosti, ako po minulé roky. Naučte aj členov vašej domácnosti pomáhať vám vo vašich domácich prácach, pretože horoskop vodnár horoví, že iba tak sa budete vedieť oslobodiť od veľkého stresu, ktorý vám môže v roku 2020 privodiť množstvo zdravotných problémov. Veľká rada, ktorú vám teda prináša Horoskop Vodnár 2020 je, aby ste sa oslobodili od veľkého stresu, ktorý vás prenasleduje už od minulého obdobia. To, aké silné a pevné bude vaše zdravie v roku 2020, teda záleží aj od vás. Horoskop Vodnár 2020 teda radi, aby ste dodržiavali zdravý životný štýl, viac oddychovali, do práce zapojili aj členov rodiny, a venovali sa hlavne svojmu vnútru a svojim koníčkom. Trocha sebeckosti vám prospeje, a nauči to tiež členov vašej domácnosti viac vám pomáhať, čo vám predurčuje horoskop vodnár počas tohto roka, ako výrazné zlepšenie fungovania domácnosti. A presne to vám radí Horoskop Vodnár 2020 zdravie, na zlepšenie zdravia a odstránenie stresu.

Planetárne vplyvy roka 2020 na horoskop vodnár

Rok 2020, a Horoskop Vodnár 2020 ovplyvnia tiež rôzne planetárnej vplyvy. Horoskop Vodnár 2020 poukazuje na vstup rôznych planét do znamenie Vodnár, čo bude mať veľký vplyv na ich správanie, pocity a na silu ich osobnosti. Začiatkom roka 2020 ovplyvní znamenie Vodnár planéta Merkúr a tiež mocné slnko. Pod vplyvom týchto dvoch symbolov nastane v živote Vodnárov pozitívne obdobie, ktoré bude sprevádzať celý rok 2020. Horoskop Vodnár 2020 prisľubuje tomuto roku veľmi pozitívne smerovanie aj pod vplyvom týchto dvoch symbolov. Počas druhej polovice marca vstúpi do znamenia Vodnára tiež planéta Saturn, a planéta Mars. Tieto planéty výrazne ovplyvňuje správanie každého Vodnára, a bude to mať vplyv nielen na ich pracovné nasadenie, ale aj na ich vzťahový život. Koncom roka, posledný mesiac roka 2020, december, sa bude niesť pod vplyvom planéty Saturn na znamenie Vodnár. Horoskop Vodnár 2020 tak hovorí o veľkom vplyve Sturnu na energiu a kreativitu Vodnárov, a na budúce šťastie v roku 2021. Vodnár sa tak môže tešiť na skutočne zaujímavý rok, aj z hľadiska planetárnych vplyvov na jeho znamenie. Poďme sa pozrieť nielen na Horoskop Vodnár 2020, ale aj na to, ako tieto planéty ovplyvnia správanie Vodnárov, a ktoré dátumy v roku 2020 sú pre Vodnárov tie najdôležitejšie. Netreba zabúdať, že vplyvy planét na horoskop vondnár 2020 a na životy vodnárov sú v 10 dňovom období pred a po vstupu planét do ich znamení.

16. Január 2020 – Do znamenia vodnár vstúpi počas tohto dárumu planéta Merkúr. Táto planéta je symbolom znamenia panna, a vodnárom dodá energiu na to, aby si splnili všetky ciele, ktoré nestihli po minulé obodobie, či po minulé roky. Horoskop vodnár 2020 silne predurčuje toto obdobie na rozvíjanie svojej pracovnej pozície, pozície v domácnosti, či ako úspešné obodobie v škole. Je to tiež vhodné obdobie, ktoré horoskop vondár 2020 radí využiť na posilnenie priateľstiev, kolegiálnych vzťahov a partnerstva.

20. Január 2020 – Do vodnára vstupuje mocné slnko. Slnko so sebou prináša nové nápady a horoskop vodnár 2020 predstavuje toto obdobie, ako akési znovuzrodenie a získanie nového pohľadu na veci, ktoré doteraz vodnár videl iba jendnostranne. Tento nový pohľad na veci sa bude hodit každému vodnárovi v práci, v partnerskom živote, no aj k tomu, aby vondár spoznal, ktorý priatelia sú tí praví a ktorí zas nie.

21. Marec 2020 – Do znamenia vodnár vstupuje prvýkrát v tomto roku planéta Saturn. Saturn je na prvý pohľad planétov prekážok, no berie sa skôr z hľadiska duchovných prekážok a tiež väčšieho vyčerpania. Práve preto odporúča horoskop vodnár 2020 vodnárom viac oddychu a sledovania svojho vnútroného zdravia a šťastia.

30. Marec 2020 – Znamenie vodnár a tiež horoskop vodnár 2020 v tomto dni ovplyvní vstup planéty Mars do znamenia vodnár. Planéta mars prináša vodnárom symboliku bojovnosti, ktorú budú cítiť vodnári pod vplyvom červenej planéty. Horoskop vodnár 2020 počas tohto obdobia naznačuje väčšiu vášeň, sexuálnu príťažlivosť k parnerovi, no aj väčšiu schopnosť odolávať prekážkam. Vodnár si však musí dávať pozor na výbušnú povahu v tomto období a na potrebu vyvolávať konflikty.

17. December 2020 – Do znamenia vodnár v tomto období vstupuje po druhýkrát mocný Saturn. Planéta saturn nie je iba negatívnou planétou, s miernym pocitom vyčerpania tak prinesie vodnárom tiež obrovský úspech. Ak sa o to počas celého roka 2020 snažili a ak im horoskop doprial to, čo vodnárom veštíme v práci a peniazoch počas roka 2020. Teda veľký úspech, a zlepšenie finančnej situácie. To by sa malo najviac odzrkadliť práve okolo tohto dátumu.

Horoskop Vodnár 2020 a dôležité dátumy v roku

16. január 2020 - v tomto dni vám horoskop vodnár 2020 poradí, aby ste viac oddychovali. Tento deň je vhodný pre wellness.

22. február 2020 - buďte opatrní pri šoférovaní, či počas výletov. Mohlo by sa dnes stat, že aj pri bežnej činnosti sa zraníte. Horoskop vodnár 2020 poradí dávať si dnes pozor.

09. marec 2020 - dostatok energie sa vám bude hodiť na to, aby ste naučili členov rodiny viac vám pomáhať.

05. máj 2020 - dnešok venujte deťom v rodine a snažte sa ich naučiť niečo hodnotné, čo využijú aj do budúcnosti.

01. jún 2020 - pozor na ohováranie zo strany niektorého z kolegov. Najlepšia rada, ktorú vám dnes dáva horoskop vodnár 2020 je, aby ste si urobili poriadok s kolegami a vzťahmi medzi nimi a vami.

12. júl 2020 - ak ste v tomto roku ešte nestihli dovolenku, a horoskop váhy 2020 predpokladá, že ste tak ešte nestihli, tento deň je vynikajúci na jej plánovanie. Ešte nie je neskoro.

26. september 2020 - relaxujte a doprajte si dnes oddych v kruhu rodiny, ktorý je pre vás taký vzácny a dôležitý.

27. november 2020 - Začínate pociťovať druhý vstup saturnu do vášho života a preto je toto obdobie vhodné na to, aby ste si užívali výsledky svojej práce a dopriali si nejaký darček sebecky, iba pre seba.

04. december 2020 - tento deň nevenujte ničomu, čo by vás mohlo ohroziť na zdraví. Odporúčanie, ktoré so sebou nesie horoskop vodnár 2020 je, aby ste si dávali pozor na úrazy aj počas bežných domácich prác.

Ponúkame nie len horoskop vodnár 2020

Veríme, že vás horoskop vodnár 2020 potešil a naladil na tento rok plný zaujímavých zážitkov a zmien v živote vodnárov. Veľmi pozitívny horoskop 2020 vás tak sprevádza celým rokom a vo všetkých aspektoch života vodnárov v roku 2020. Každý vodnár sa tak môže tešiť na pracovne úspešný rok a na vyrovananý pocit zdravia. V roku 2020 vám horoskop vodnár taktiež radí, aby ste svoje práce rozdelili aj medzi členov vašej rodiny. Vyhýbajte sa stresovým situáciám a doprajte si viac relaxu, to je kľúčom k vášmu zdraviu, ktorý vám horoskop vodnár 2020 poodhalil. V roku 2020 vám radí horoskop 2020 vodnár aj to, aby ste si dávali pozor na podrazy od kolegov, či priateľov. Buďte tiež viac sebecký a doprajte si viac oddychu.

Pre viac informácií zo sveta horoskopu, tarotu a veštenia, nezabúdajte odoberať náš Facebookový kanál Horoskop & Tarot.

Veríme, že s nami zostanete v konakte aj naďalej. Na našej stránke nájdete aj horoskop pre znameie vodnár, ktorý je pripravovaný pravidelne. Ponúkame zadarmo všetky horoskopy - denný horoskop vodnár, týždenný horoskop, mesačný horoskop vodnár, či aj veľkú charakteristiku znameia vodnár. Tú by mal poznať každý vodnár, či všetci, ktorí žijú v domácnosti so znamením vodnár. Horoskop vodnár 2020 je tak skutočne zaujímavý a prináša istotne množstvo prekvapení pe všetkých vodnárov. Veríme, že horoskop vodnár vám vyveštil pozitívnu zmenu, ktorá sa odzrkadlí vo vašom živote v roku 2020. Veľa lásky, úspechu a zdravia vám praje Tím Horoskop Tarot a veštkyňa Sibyla. Ďakujeme za vašu priazeň.

Kto pre vás vypracoval horoskop vodnár 2020?

Všetky horoskopy, ako aj horoskop vodnár 2020, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Horoskop vodnár 2020 uzrel svetlo sveta dňa 01.08.2019. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot. Tento horoskop nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk.


Horoskop 2020 pre ďalšie znamenia


Ak sa Vám páči náš obsah, nezabudnite ho zdieľať na Facebooku.

Odoberajte náš Facebook a YouTube kanál. Sledujte tak novinky zo sveta Horoskopu, Tarotu a Veštenia.


Horoskop Vodnár 2020