horoskop 2020 blizenci

Horoskop 2020 - znamenie Blíženci

Nechce sa vám horoskop 2020 čítať? Vypočujte si Horoskop blíženci 2020

Rok 2020 blížencom ukáže novú stránku života. Horoskop blíženci 2020 očarí toto znamenie svojim novým obdobím, ktoré nastane pre toto premýšľavé znamenie. Blíženci sa v roku 2020 dočkajú vytúženého vplyvu na svoj život. Horoskop blíženci 2020 predstavuje pre blížencov nové obdobie, v ktorom zistia po čom presne túžia a z ich duše sa vynoria tie najtajnejšie vútroné sny. Blíženci zažijú rok v ktorom budú mať možnosť učiť sa a rozširovať svoje vedomosti. Horoskop blíženci 2020 odhalí blížencom niekoľko zaujímavých príležitosti, ktoré ich v roku čakajú. Počas prvej aj druhej polovice roka tak budú blíženci obdarovaní zaujímavými novinkami, ktoré ich nenechajú nudiť sa.

Horoskop blíženci 2020 naznačuje, že každý blíženec dostane niekoľko životných príležitostí na dosiahnutie vytúženého šťastia. Počas prvej polovice roka sa zlepšia ich cesty za dosiahnutím úspechu, čo predpovedá horoskop. Blíženci budú mať možnosť preskúmať svoje potreby a zistia presne po čom túžia. Horoskop blíženci 2020 zvyšuje ich možnosť dosiahnúť nové partnerstvá v oblasti lásky, priateľstiev a tiež v rodinnom živote. Rok 2020 im tiež dopraje odmenu, ktorá ich hlavne koncom roka poteší. V každom z dvanástich mesiacoch tak budú mať blíženci možnosť utíšiť svoju zvedavosť v rôznych životných oblastiach. Horoskop blíženci 2020 prinesie blížencom silu a dosiahnutie jedného z hlavných cieľov, ktoré si blíženec v minulom období vytýčil.

Horoskop blíženci 2020 a jeho pozitíva

Horoskop blíženci 2020 teda sľubuje postup v živote každého blíženca. V roku 2020 sa výrazne zvýši možnosť dosiahnúť ciele a zlepšiť svoju celkovú pozíciu nie len v pracovnej oblasti. V láske dosiahnú blíženci nové nečakané priateľstvá, ktoré im budú hodnotné aj do budúcnosti. Horoskop blíženci 2020 poukazuje tiež na to, že blíženec bude v tomto roku balansovať medzi láskou a prácou. Nebude vedieť nájsť vhodnú rovnováhu medzi týmito dvoma svetmi. Pre blížencov je však horoskop 2020 naklonený hlavne pre priateľstvá, lásku, zlepšenie kolegiálnych vzťahov a posilnenie rodinných pút.

Horoskop 2020 blíženci a jeho negatívnejšia stránka

Horoskop predpovedá blížencom tento rok ako čas na zvládnutie menších, no dôležitých partnerských nezhôd. Horoskop poukazuje na nezhody hlavne kvôli potrebe zmeny povolania blížencov, no tiež kvôli finančnej nestabilite. Ak si blíženci potrebujú urobiť poriadok v ich súkromnom živote, je nevyhnutné, aby si dopriali viac vzájomnej komunikácie so svojím partnerom. Horoskop blíženci 2020 hovorí pozor na kolegov, ktorým by blíženci nemali hovoriť o svojich súkromných záležitostiach. Horoskop radí blížencom zostať zdržanlivejší v radení priateľom, pretože nie každý z ich priateľov by vzal ich radu pozitívne. Počas celého roka je potrebné, aby si blíženci dávali pozor na mierne úrazy. Horoskop zdravia im napovie viac.

Láska podľa Horoskopu Blíženci 2020

Rok 2020 bude v láske blížencov skutočne štedrý. Horoskop blíženci 2020 predurčuje blížencov k pokoji v oblasti lásky a milostných zážitkov. Blíženci v roku 2020 zažijú krásne okamihy so svojím partnerom, ktoré budú posilňovať ich vzájomné putá. Každý blíženec by sa mal v tomto roku pripraviť na mierne nezhody v partnerskom živote, hlavne kvôli financiám. Ich polovička nebude presne rozumieť sporivosti blížencov a preto môžu blíženci očakávať menšie nedorozumenia. Horoskop blíženci 2020 upozorňuje tiež na možnosti usporiadania si vzťahov a zmierenia nejakých konfliktov z minulosti. Ak ste na rázcestí s partnerom, v roku 2020 dosiahnete vytúžený pokoj, ktorý spoločne objavíte hlavne vďaka komunikácii. Horoskop 2020 blíženci opisuje tiež rozvíjanie vzťahov, ktoré budú prospešné do budúcnosti. Stretnete niekoho, kto presne zapadne medzi vaších priateľov a bude pre vás hodnotný aj do budúcnosti.

Najväčšiu pohodu vám horoskop blíženci 2020 prejaví v oblasti milostného života. S partnerom si v tomto roku porozumiete. Máte tiež možnosť povedať mu o každej vašej tajnej milostnej túžbe. Horoskop blíženci 2020 totiž praje ľúbostným zážitkom s vaším partnerom. V jarných mesiacoch roka 2020 sa môžete tešiť na skutočne emocionálne obdobie. Ak už dlhšie zvažujete či sa s partnerom posunúť vpred, rok 2020 bude na to vhodný a horoskop blíženci odporúča v tomto roku posunúť vzťah do nových úrovní. Ak ste sa o tom s partnerom ešte nerozprávali, je podľa hviezd načase otvoriť túto tému hlavne v jarných mesiacoch roka 2020. V tomto roku sa musíte oslobodiť od strachu zo záväzkov a experimentovať v láske aj v milostných zážitkoch. Blíženci tak lepšie spoznajú samého seba.

Nezadaní blíženec a horoskop blíženci 2020

Rok 2020 praje tiež blížencom, ktorí stále svoju lásku hľadajú. Nezadaní blíženci majú možnosť prežiť skutočne iskrivé leto. Začiatkom leta zažijú stretnutie, na ktoré budú počas ďalších mesiacoch nie len spomínať. Horoskop blíženci 2020 nezadaným sľubuje skutočne horúce leto. Nehovoriac o konci roka, ktorý bude presne podľa ich predstáv. Ak ste teda blíženec, ktorý stále svoju lásku hľadá, v roku 2020 sa môžete tešiť na skutočnú zmenu. V zimných mesiacoch roka dokonca posuniete vzťah, ktorý nadviažete v lete, na novú úroveň, ktorou budete aj vy prekvapený. Ak toho pravého nestretnete v lete, ďalšiu možnosť vám horoskop blíženci 2020 predpovedá v posledom mesiaci roka. Horoskop blíženci tiež poukazuje na to, že tento človek, ktorý vás očarí bude starší, ako tí, ktorí vám doteraz plietli hlavu. Nezadaní blíženci si však musia dávať pozor na záväzky, ktoré si tento objav so sebou nesie. Horoskop blíženci 2020 odporúča nezabúdať na úsmev, ktorý musíte každodenne nosiť na perách.

Práca a peniaze horoskop blíženci 2020

V predchádzajúcom období ste sa nesmierne zameriavali na váš pracovný úspech. Horoskop blíženci 2020 práca našepkáva po pracovnej stránke vaše nedostatočne ohodnotenie zo strany vedenia, alebo nedostatočnú odmenu za vašu vykonanú prácu v predchádzajúcom období. Blíženci zažijú v roku 2020 novú cestu v pracovnom živote. Môžu sa tak začať obzerať po nových možnostiach uplatnenia sa v pracovnej oblasti. Niektoré ženy, narodené v znamení blíženci, sa práve v roku 2020 rozhodnú pre cestu materstva. Je to úplne prirodzená vec, ktorá ich v tomto roku posunie vpred a preč z pracovného tempa. Horoskop blíženci 2020 je vľúdny a blížencovi, ktorý sa rozhodne pre ráznu zmenu povolania, či životného štýlu, radí tento krok urobiť.

Blíženci sa tak v roku 2020 môžu rozhodnúť pre úplnú zmenu svojho pracovného zamerania. Horoskop blíženci 2020 jasne predpovedá úspech každému blížencovi, ktorý sa rozhodne pre nové cesty a smery vo svojom profesijnom živote. Je dokonca vhodné, ak sa blíženec zamerá na úplne novú oblasť v akej pôsobil doteraz. Ak na ňom však záleží viacčlenná rodina, je potrebné, aby si nový business dopredu premysleli, naplánovali a aj rozbehli. Možno sa bude zdať blížencom toto obdobie náročnejšie, no ak sa v roku 2020 chytia svojej šance, v ďalšom období budú zberať ovocie zo svojej nápaditosti a pracovitosti. Pre blížencov môže byť toto nové obdobie ich správna cesta, ktorú doteraz hľadali. Horoskop blíženci 2020 totiž predpovedá, že v tomto roku blíženci nájdu svoju životnú cestu a objavia smery, ktorými sa mali vydať už v minulosti.

V novom období môžu blíženci hlavne koncom roka 2020 pocítiť väčší tlak. Ak však tento tlak prekonajú a vydržia svoje pracovné nasadenie, horoskop blíženci 2020 im sľubuje skutočne sľubnú kariéru. Sľubuje tiež zlepšenie finančnej otázky do blízkej budúcnosti. Blíženci sa však budú musieť o zlepšenie svojho profesíjneho živote pričiniť svojou odvahou v roku 2020.

Blíženci 2020 a peniaze

Začína sa rok, kedy budú blíženciu musieť preukázať svoju finančnú nezávislosť. Horoskop blíženci 2020 upozorňuje blížencov na nepremyslené míňanie financií, ktoré budú koncom roka potrebovať. Jarné mesiace môžu blížencov potrápiť nečakanými výdavkami, ktoré do veľkej miery vyprázdnia ich peňaženky. Blíženci by sa v roku 2020 mali zamerať na odkladanie väčšieho množstva peňazí a nájsť v tomto odkladaní celoročný zvyk. Začiatkom leta sa podarí blížencom získať nejaké peniaze navyše, ktoré by mali investovať do vyplatenia niektorých dlhov. Horoskop blíženci 2020 taktiež upozorňuje na prehnané míňanie blížencov na služby, ktoré ani nepotrebujú. Počas roka si radšej dvakrát premyslite, či potrebujete tak často navštevovať soláriá, kaderníctva, kozmetiku, masáže a podobne. Stres z nedostatku peňazí by mohol byť skutočne nepríjemný a nevyrovnala by to ani radosť z nového účesu. Horoskop blíženci 2020 tak odporúča striedmosť v míňaní financií počas celého roka. Koncom roka však nezabudnite potešiť členov rodiny krásnou atmosférou pri vianočnom stole a stromčeku. Počas celého roka sa snažte ušetriť na svojich rozmaroch, no nešetrite na svojej rodine. Takýto prístup k peniazom vám radí horoskop blíženci 2020.

Horoskop blíženci 2020 v predpovedi Zdravia

Možno v roku 2020 zistíte, že nie len masáže, wellness a služby od iných dokážu vášmu telu ulahodiť natoľko, že sa konečne dostanete do zdravotnej pohody. Horoskop vám však radí tento rok neutrácať. V tomto roku je horoskop blíženci 2020 naklonený hlavne tráveniu času s rodinou a v náručí prírody. Blíženci by sa mali počas roka venovať dlhým prechádkam počas ktorých načerpajú dostatok zdravého vzduchu do pľúc a dostatok pohody. Horoskop blíženci 2020 ubezpečuje blížencov, že sa budú v tomto roku zotavovať lepšie, ako v predchádzajúcom období. Môže sa stať, že blíženci sa v tomto roku potrápia s menšími úrazmi. Horoskop ich pred tým varuje.

Blíženci by si mali podľa horoskopu dávať pozor hlavne na miesta, kde by sa mohli ľahko pošmyknúť a vyhnúť sa adrenalínovým športom. Búdú trpieť aj zvýšenou únavou, pred ktorou horoskop tiež varuje. V prípade letnej dovolenky, alebo dovolenky k moru v roku 2020 si musia blíženci dávať pozor na nečakané kŕče. Horoskop blíženci 2020 hovorí tiež o vhodnom obutí, na ktoré nesmú blíženci pri mori zabúdať, inak by ich nepekne potrápili zranenia nôh. Blíženci si musia dávať počas celého roka pozor na svoje končatiny a na bolesti svalov či kĺbov. Ako už spomenul horoskop blíženci 2020, aj v tomto roku môžu blíženci cítiť zvýšenú únavu. Musia sa ju konečne naučiť prekonávať a zvládať.

Pre blížencov je nevyhnutné, aby sa v roku 2020 naučili pravidelnému a správnemu pitnému režimu. Práve nedostatok potrebných tekutín má na svedomí únavu, ktorú blíženci pociťujú. Horoskop blíženci 2020 spomína 2 litre vody denne, ktorú by mal každý blíženec denne vypiť. Blíženci si musia tento zvyk už konečne osvojiť. Pomôže im to prekonávať malé prechladnutia a výrazne im to pomôže s ich zdravotným stavom. V roku 2020 hovorí horoskop blíženci tiež o vylúčení sladených nápojov z jedálnička. Každý blíženec by sa mal naučiť správne stravovať, no počas roka 2020 si musia dávať maximálny pozor na pitný režim, ktorý zapričiňuje množstvo zdravotných ťažkostí blížencov.

Planetárne vplyvy roka 2020 na horoskop Blíženci

Počas roka 2020 nastanú viacere konjukcie znamenia blíženci s planétami, ktoré ho budú ovplyvňovať. Horoskop blíženci tiež hovorí o tom, že do znamenia vstúpi vládnuca planéta blížencov a tak budú blíženci v roku 2020 pociťovať silný vplyv Merkúra na ich osobnosť, konanie a rozhodovanie. Tento vstup planéty merkúr do blížencov nastane v mesiaci máj. Horoskop blíženci vám predstaví aj vplyvy ďalších vstupov planét do znamenia blíženci. Najintenzívnejší vplyv planét na znamenie blíženci trvá približne 10 dní pred a po vstupu planét do jeho znamenia.

03. apríl 2020 - Venuša vstupuje do znamenia blíženci. V tento deň pocítia blíženci skutočnú harmóniu samého so sebou. Blíženci budú počas tohto dňa pociťovať väčšiu atraktivitu a hlavne nezadaní blíženci by sa v tomto dni mali rozhodnúť vyraziť do spoločnosti. Horoskop blíženci radí zadaným blížencom, aby sa počas tohto dňa venovali svojmu partnerovi.

11. máj 2020 - Merkúr vstupuje do blíženca. Vládnuca planéta blížencov vstúpi do tohto znamenia a tak je 11 máj skutočne silným dátumom pre toto znamenie. Blíženci budú pod vplyvom merkúra cítiť spojenie svojich vlastností v jedno. Pocítia súdržnosť so sebou samým a blíženci budú môcť v tento deň uskutočniť niečo dôležité, čo už dlhšie odkladali. Horoskop blíženci im v tento deň radí byť aktívny a dominantný.

20. máj 2020 - Slnko vstupuje do blíženca. Počas mája budú blíženci pociťovať viacero vplyvov na ich osobnosť. Aj slnko vstúpi v máji do blíženca a horoskop blíženci vraví, že im to prinesie do života veľkorysé konanie a rozhodovanie srdcom. Ak sa teda nebudete začiatkom roka vedieť rozhodnúť o niečom dôležitom, počkajte si na májové dátumy.

Horoskop Blíženci 2020 a dôležité dátumy v roku

12. január 2020 - majte na pamäti opatrnosť na cestách a vyhnite sa riskantným manévrom a rýchlej jazde.

11. február 2020 - v práci sa môžete tešiť na dobrú správu, ktorá vás uistí vo vašom pracovnom nadšení.

23. marec 2020 - v tento deň vám horoskop blíženci odporúča, aby ste zabudli na svoje trápenia a starosti. Omnoho lepšie bude, ak sa vyberiete do prírody.

23. apríl 2020 - horoskop blíženci dodáva prekvapenie v tomto dni. Prekvapte partnera milým darčekom, istotne to ocení.

16. jún 2020 - vo svojom živote si musíte v tento deň urobiť poriadok. Niečo vás nečakane prekvapí a zaskočí. Horoskop blíženci radí dodržiavať poriadok.

20. júl 2020 - tento deň je veľmi vhodný na návštevu vašej rodiny. Horoskop radí, venovať sa viac rodinným záležitostiam.

06. september 2020 - tento deň sa môžete tešiť na zastabilizovanie finančnej situácie.

13. október 2020 - v tomto dni vás zaskočí dobrá správa, ktorú ste nečakali. Horoskop blíženci tomuto dni prisudzuje šťastie.

23. december 2020 - tento deň vás čaka pohoda a harmónia. Horoskop vám dopraje vyrovnaný pocit bezpečia až do konca roka 2020.

Ponúkame nie len horoskop blíženci 2020

Veríme, že horoskop blíženci 2020 zaujal každého blíženca, ktorý sa chcel dozvedieť to, ako bude vyzerať jeho rok 2020. Nezabudnite si tiež pravidelne pozrieť svoj denný horoskop, týždenný horoskop alebo každý mesiac navštíviť sekciu mesačný horoskop. Pre znamenie blíženci, ale aj pre ďalšie znamenia zverokruhu pravidelne pripravujeme horoskopy, ktoré poodhalia ich blízku budúcnosť.

Na našej webovej stránke nájdete tiež veľkú charakteristiku každého znamenia zverokruhu. Ak sa stanete fanúšikom našej facebookovej stránky Horoskop & Tarot, získate tiež pravidelné informácie zo sveta horoskopov, veštenia a tarotu.

Ak sa vám horoskop blíženci 2020 páčil, nezabudnite svoj horoskop zdieľať s priateľmi na facebooku. Urobíte tak jednoducho kliknutím na tlačídlo pod týmto horoskopom. Blíženci, horoskop-tarot.sk vám praje úspešný rok a veľa lásky v roku 2020.

Kto pre vás vypracoval horoskop blíženci 2020?

Všetky horoskopy, ako aj horoskop blíženci 2020, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Horoskop blíženci 2020 uzrel svetlo sveta dňa 01.08.2019. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot. Tento horoskop nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk.


Horoskop 2020 pre ďalšie znamenia


Ak sa Vám páči náš obsah, nezabudnite ho zdieľať na Facebooku.

Odoberajte náš Facebook a YouTube kanál. Sledujte tak novinky zo sveta Horoskopu, Tarotu a Veštenia.


Horoskop Blíženci 2020