horoskop 2020 lev

Horoskop 2020 - znamenie Lev

Nechce sa vám horoskop 2020 čítať? Vypočujte si Horoskop Lev 2020

Lev sa bude počas roka stretávať s obdobiami úspechu, ale aj s úskaliami, ktoré ho môžu potrápit. Počas roka 2020 je horoskop lev 2020 pripravený na konjukcie s planétami, ktoré budú mať vplyv na osobnosť leva. Lev sa teda môže pripraviť na rok v ktorom nudu rozhodne nezažije. Horoskop lev 2020 si pre leva prichystá aj splnenie vnútorných potrieb a pocitov. Lev dostane možnosť získať vnútorné vedomosti o sebe samom a splniť si svoje najhlbšie potreby. Lev pociťuje vo svojom vnútri nenaplnené sny a túžby a horoskop lev 2020 prisľubuje tomuto znameniu postup v splnení ich snov. Väčšina vecí, na ktorých bude lev pracovať počas roka 2020 sa levom podaria. Horoskop je im skutočne naklonený. Lev bude mať silu a energiu venovať sa zodpovedne všetkým úloham a snom. Horoskop lev 2020 sľubuje levom silné odhodlanie k veciam, ktoré ho postupne privedú k zisku a ktoré ich budú baviť.

V partnerskom vzťahu pocíti lev život a energiu v rôznych smeroch, ktoré ich potešia. Lev sa v roku 2020 zbaví nahromadených neistôt nie len v oblasti lásky a priateľstva. Lev by si mal na leva dávať pozor. Horoskop lev 2020 im odporúča neprekračovať rovinu medzi prácou a kolegiálnymi vzťahmi. Lev by si mal v roku 2020 dávať pozor na osobné tajomstvá, či informácie, ktoré bude zdeľovať ostatným v práci. Horoskop lev 2020 upozorňuje levov na zachovanie hranice medzi prácou a súkromím. Upozorňuje ich tiež na aférky, ktoré by neprospeli ich životu.

Horoskop Lev 2020 a jeho pozitíva

Venuša, slnko ale aj mocný Merkúr bude mať v roku 2020 vplyv na správanie a osobnosť leva. Horoskop lev 2020 poodhalí mnoho pozitív, ktoré môže lev v tomto roku očakávať. Lev bude mať energiu na dokončenie niečoho veľkého, čo im prinesie pocit úspechu, zlepšenie finančnej situácie a príjemné pocity lásky. Lev dokáže v roku 2020 získať takmer všetko, po čom bude túžiť. Horoskop je mu v tejto predpovedi skutočne naklonený. Horoskop Lev 2020 predurčuje levom rok plný splnených očakávaní v oblasti práce, financií, ale aj v láske. Lev pocíti po letnom období vplyv Venuše na ich vnútorné cítenie, lásku a vášeň. Lev sa bude sám na seba dívať ako na krásnu osobu. Horoskop im tiež predurčuje, že v posledných mesiacoch roka nezadaní očaria niekoho nového. Zadaným prisľubuje horoskop silné emócie a lásku hlavne v poslednej etape roka 2020.

Horoskop 2020 Lev a jeho negatívnejšia stránka

Negatívny vplyv na život leva zosilnie v strede augusta, kedy sa bude lev nachádzať pod vplyvom planétky Vesna. Horoskop tomuto obdobiu prisudzuje mierne napätie. Negatívna energia dotiahne leva do menších problémov a horoskop posilní ich roztržitú náladu a hádky, ktoré neprospeju ich psychickej pohode a ani partnerskému vzťahu. Lev si musí počas augusta dávať pozor na svoje správanie. Horoskop lev 2020 radí levom zachovať chladnú hlavu a konať svojím rozumom, nie srdcom. Živelné správanie, prudké reakcie a negativita by spôsobila v ich živote chaos, ktorý by museli ešte dlho upratovať. Preto im horoskop počas augusta radí konať s chladnou hlavou. V prvých mesiacoch roka 2020 by si mal lev dávať pozor na aférky, ktoré by mu skomplikovali život a mohli pokaziť celý rok 2020. Lev si musí uvedomiť, čo pre neho jeho partner znamená a nesmie počas roka konať pudovo. Horoskop im radí držať sa bokom od flirtovania so zadanými mužmi ak ide o slobodných levov. A musia sa vyhýbať akýmkoľvek aférkam ak ide o zadaných levov. Horoskop lev 2020 tiež radí, aby si lev dával pozor na veľkú otvorenosť v práci. Lev by si mal zachovať svoje osobné informácie len pre seba.

Láska podľa Horoskopu Lev 2020

Niektoré mesiace môžu byť v živote leva nestabilné. Horoskop lev 2020 neprinesie tomuto znameniu jednoduchosť vo vzťahoch. Lev sa potrebuje v cítiť milovaný. Chce mať od partnera pocit, že je ten jediný a hodnotný. Horoskop lev 2020 hovorí o silnej potrebe leva v tomto roku byť ocenený a vážený z partnerovej strany. Preto sa bude lev rozhodovať do akej roviny posunie svoj terajší vzťah. Horoskop lev 2020 upozorňuje levov na to, že budu pochybovať o svojej láske a hodnote pre partnera. Lev sa bude v milostnom živote cítiť nedocenený a bude mať pocit, že jeho vzťahy sú neľahké a toto napätie bude ťažko počas roka prekonávať. Horoskop lev 2020 opisuje prvú polovicu roka ako plnú hádok a hlavne pochybnosti leva o svojej hodnote v partnerskom vzťahu. Lev musí bezpodmienečne oddychovať a začať fyzickú aktivitu, ktorá mu posilní sebavedomie. Horoskop Lev 2020 každému levovi radí, aby sa vyhýbali hádkam, aby s partnerom komunikovali a aby nepodliehali negatívnym emóciám. Horoskop im v prvej polovici nepraje harmóniu, no všetko sa zmení po druhej polovici roka.

V druhej polovice roka sa situácia začne rozjasňovať a lev bude mať jasnejší pohľad na svoje city voči partnerovi. Horoskop lev 2020 našepkáva aj o rozjasnení partnerského života a vzťahových záležitostí, po prekonaní mesiaca august. August môže v životoch leva spôsobovať ešte väčšie napätie, no ak lev toto obdobie prekoná, môže sa tešiť na harmonické ukončenie roka. Začiatok septembra sľubuje horoskop levom silné pocity lásky, enormné zlepšenie partnerského spojenia a vášnivé okamihy. Lev sa bude týmto pocitom tešiť až do konca roka 2020. Horoskop praje levom v láske hlavne v posledných 4 mesiacoch, kedy sa lev bude cítiť silný, vyrovnaný a hodnotný v partnerskom živote. Horoskop lev 2020 levom sľubuje krásne zakončenie roka.

Nezadané levy a horoskop Lev 2020

Začiatkom roka by sa každý nezadaný lev mal venovať hlavne dosiahnutiu vlastnej vnútornej harmónie. Ak ste lev, ktorý hľadá lásku, horoskop vám radí viac sa zamerať na seba a ujasniť si svoje potreby. Horoskop lev 2020 hovorí o tom, že potrebujete nájsť vnútornú pohodu pred tým, ako začnete nový, hodnotný vzťah. Horoskop tiež levom radí vyhýbať sa flirtovaniu, ktoré by viedlo iba ku krátkodobým zábavkám. Horoskop lev 2020 upozorňuje, že v danom roku nie je priestor na nezáväzné stretnutia, ktoré by len nalomili už tak krehkú psychiku leva. Lev musí v roku 2020 nájsť svoju vnútornú harmóniu. Nesmie sa obklopovať nevhodnými ľuďmi, ktorí nevedia oceniť ich skutočnú hodnotu. Horoskop Lev 2020 predurčuje nezadaným levom osvieženie ich ľúbostného života v posledných mesiacoch roka. V septembri sa môže lev tešiť na magické stretnutie počas ktorého spozná niekoho pre život. Lev však musí začínať s čistým štítom a do tohto vzťahu nesmie vťahovať nič negatívne zo svojej minulosti. Koniec roka tak lev môže stráviť so svojou láskou. Horoskop ich však varuje, že lev by mal prvú polovicu roka venovať svojmu vnútru. Lev sa musí bezpodmienečne vyhýbať vzťahom so zadanými. Iba tak nájde svoju stratenú hodnotu. Horoskop lev 2020 tiež varuje pred veľmi nepríjemnými následkami afér so zadanými. Horoskop pre nezadaných na to výrazne upozorňuje.

Práca a peniaze horoskop Lev 2020

Nastáva pre vás rok, ktorý nebude po pracovnej stránke veľmi výrazný, no podaria sa vám menšie úspechy. Horoskop lev 2020 pracovne nenaznačuje, že by ste mali postúpiť v práci, či získať nejaké nové miesto. Naopak, horoskop sľubuje stabilitu a pocit istoty v práci, ktorú momentálne vykonávate. Pracovne bude tento rok kľudný a vy sa tak môžete zamerať na drobné projekty, ktorým by vaše vedenie prospelo. Aj keď horoskop nenaznačuje, že by mal lev dosiahnúť kariérny rast v roku 2020, je naklonený tomu, aby lev zastrešil vedúce pozície pri malých projektoch. Tie pôjdu pod jeho vedením skutočne jednoducho, čo si všimne aj vedenie. Horoskop lev 2020 naznačuje levom skôr rok, ktorý bude akousi skúškou ich vytrvalosti, pracovitosti a dôvery k firme pre ktorú pracuje. Lev sa bude najlepšie cítiť vtedy, ak bude plne odovzdaný tomu, čo robí.

V druhej polovici roka môže lev pocítiť mierne otrasy. Nebude sa to však týkať priamo pracovného nasadenia leva. Horoskop lev 2020 už niekoľkokrát spomenul, ako veľmi bude v tomto roku nevhodné rozoberať súkromný život v práci. Môže sa vám zdať, že vaši kolegovia či spolupracovníci podporujú vaše konanie v živote. Nebude to tak celkom pravda. Horoskop lev 2020 odporúča, aby si dal lev skutočne veľký pozor na svoje súkromie a určite ho nikomu z práce nevešal na nos. Postavenie planét voči znameniu lev striktne odporúča, aby sa lev nesprával ku kolegom, ako k svojím priateľom. Horoskop naznačuje roztržky kvôli tejto otvorenosti, ktoré by mohli byť skutočne vyčerpávajúce a nepríjemné.

Ak koncom roka ukážete, že ste si dokázali vybudovať solídne pracovné postavenie, vaše vedenie to skutočne ocení. Lev pocíti harmóniu na konci roka vo viacerých oblastiach. Aj v pracovnej oblasti sa môže tešiť na niečo mimoriadne, čo ho skutočne poteší. Pôjde o veľké ocenenie jeho práce, finančné prilepšenie, či rozhovor o kariérnom raste. Horoskop lev 2020 však už po niekoľkýkrát upozorňuje, že lev si musí dávať pozor na to, aby sa o jeho súkromí nerozprávalo všade, kade sa pohne. Ak dodrží toto pravidlo, horoskop ho poteší a môže sa tešiť na skvelé zakončenie roka aj z pracovného hľadiska.

Lev 2020 a peniaze

Nasledujúci rok pripraví pre levov protichodné obdobie. Vaša budúcnosť sa bude silne odvíjať od toho, ako sa lev v roku 2020 zachová k svojim financiám. Horoskop lev 2020 radí, aby sa lev staval k financiám zodpovednejšie. Lev by mal zabudnúť na utrácanie za veci, ktoré ani nepotrebuje. Horoskop radí, aby si lev začal robiť finančné rezervy a začal sa viac zaujímať o odkladanie financií na neskoršie obdobie. Horoskop lev 2020 tiež hovorí o tom, že viacero levov pocíti potrebu vlastniť nehnuteľnosť a bude zvažovať takúto kúpu. Lev by na to však počas roka 2020 nemal myslieť a tieto veľké výdavky nechať radšej na ďalšie roky. Lev si totiž musí najskôr vytvoriť dostatočnú finančnú rezervu. Ak lev pociťuje potrebu po niečom novom, mal by sa v roku 2020 zamerať na renováciu, rekonštrukciu, alebo len malé doplnky, ktoré oživia domácnosť. V žiadnom prípade horoskop levom neradí, aby v roku 2020 robili veľké finančné rozhodnutia. Všetko si musia dobre premyslieť. Ak udržia svoju pracovitosť na vyššej úrovni ako po minulé roky, lev sa môže tešiť na mimoriadnú finančnú odmenu v poslednom mesiaci roka. Horoskop im koncom roka praje aj vo financiách.

Horoskop lev 2020 v predpovedi Zdravia

Počas celého roka vám horoskop lev 2020 radí, aby ste sa zamerali na svoju pohodu a zdravie. Horoskop upozorňuje hlavne na preťaženie žien, ktoré môžu v roku 2020 pociťovať obrovský nátlak na ich osobu v domácnosti. Ak si to levica môže dovoliť, horoskop jej radí v roku 2020 pouvažovať nad pomocníčkou do domácnosti, ktorá by ju odbremenila od obrovského množstva domácich prác. Ak máte deti, je potrebné, aby ste deti zaradili do domácich prác a vytvorili si režim tak, aby nestálo všetko len na vašich ramenách. Lev by totiž v roku 2020 cítil veľké vyčerpanie a horoskop ich pred týmto vyčerpaním dôrazne varuje. Lev si musí v domácnosti zaviesť disciplínu a usporiadať celú domácnosť tak, aby fungovala počas celého roka. Horoskop lev 2020 naznačuje, že to zo začiatku roka nebude jednoduché, no ak sa vám to podarí získate v domácnosti potrebnú disciplínu a vo vašom živote viac pohody a oddychu. Horoskop lev 2020 radí nepreťažovať sa v prvých mesiacoch roka.

Počas letného obdobia môžete venovať nejaké financie na nákup cvičebných pomôcok, ktoré posilnia vašu fyzickú kondíciu. Horoskop lev 2020 radí začať v lete posilovať svoje zdravie a imunitu. Lev ju posilní hlavne cvičením, zdravo a pestrou stravou a v druhej polovici leta bude lev takúto sviežosť vo svojom živote vítať. Druhá polovica roka 2020 by mala patriť vytváraniu cvičebných návykov. Lev by mal svoju energiu venovať nie len do klasického prechádzania dňom, no mal by si začať užívať prírodu, prechádzky a čerstvý vzduch. Horoskop lev 2020 sľubuje levom posilnenie zdravia, ak si vytvoria návyk zdravého životného štýlu. Lev by si mal koncom roka dávať pozor na úrazy, ktoré by ho mohli potrápiť v mesiaci november. Horoskop lev 2020 levov upozorňuje, aby sa počas posledných mesiacoch roka vyhýbali šoférovaniu v strese a tiež priberaniu na váhe. V posledný mesiac roka si lev musí vytvoriť vyvážený jedálniček a musí sa zamerať na zdravé stravovanie.

Lev by počas celého roka nemal zabúdať na vyradenie stresu zo svojho života, ktorý mu spôsobuje množstvo zdravotných problémov. Horoskop lev 2020 našepkáva levom viaceré možnosti relaxácie. Lev by sa mal viac zaujímať o meditácie, wellness, saunu, či masáže. Každý lev by si mal v roku 2020 dopriať viac oddychu, bez výčitiek, či bez rušenia. Robte počas roka presne to, čo prospieva vášmu zdraviu, kráse a to, čo vám vyčarí úsmev na tvári. Horoskop lev 2020 radí levom zachovať si úsmev pri každom ich kroku.

Planetárne vplyvy roka 2020 na horoskop Lev

V tomto roku sa lev dostane do viacerých konjukcií s planétami, ktoré budú mať vplyv na správanie leva, či na jeho náladovosťou. Horoskop lev 2020 opisuje prvú polovicu roka ako vplyv Slnka na znamenie lev. Počas druhej etapy roka sa lev dostane pod nadvládu planéty Merkúr a Venuše. V tomto období pocíti Lev to najkrajšie obdobie roka a horoskop naznačuje krásne zakončenie roka, čo každý lev istotne ocení. Lev bude pociťovať vplyv týchto planét niekoľko dní pred a po vstupu planét do znamenia lev.

22. júl 2020 - Slnko vstúpi do znamenia lev. Vplyv slnka prinesie levom silnú dôstojnosť, ktorou budú očarovať svoje okolie. Horoskop lev 2020 dáva spojitosť s týmto vstupom slnka aj do silnej odvahe leva v pracovnej oblasti, či v oblasti vysporiadavania sa s problémami. Lev bude mať pocit, že chce dosiahnúť všetko, čo si zaumienil.

04. august 2020 - Merkúr vstupuje do leva. Horoskop lev 2020 spája vstup planéty Merkúr s pocitom nadobudnutia veľkých zručností. V tomto spojení môže lev pocítiť silu na riešenie všetkych problémov. Merkúr však môže levom popliesť hlavu a môže sa stať, že lev bude mať potrebu vytvárať konflikty a hádky.

06. september 2020 - Planéta Venuša vstupuje do znamenia lev. SIlná a krásna venuša dodá levom vášeň, krásu a lásku. Pod vplyvom tejto planéty sa začína obdobie, kedy lev začne pociťovať harmóniu vo viacerých oblastiach života. Horoskop lev 2020 prisudzuje tomuto dňu najsilnejší zlom v negatívnom období leva, ktoré týmto dňom venuša ukončí. Lev sa tak po tomto dni môže tešiť na veľkú harmóniu a lásku.

Horoskop Lev 2020 a dôležité dátumy v roku

12. január 2020 - horoskop lev 2020 naznačuje, že sa vám v tento deň ozve niekto z minulosti. Dávajte si na túto osobu pozor

12. február 2020 - venujte sa oddychu v kruhu rodiny

25. marec 2020 - v tento deň by ste mali radšej zostať doma. Horoskop lev 2020 varuje pred nečakaným úrazom.

13. máj 2020 - dovolenkové obdobie sa blíži a levy by sa mali začať obzerať po vysnenej destinácii

26. jún 2020 - choďte si von oddýchnuť. Vezmite priateľov a zabudnite na hádky. Horoskop lev 2020 prisudzuje tomuto dňu velmi napäté vzťahy, no nenechajte sa tým ovplyvniť.

28. júl 2020 - je načase začať si vytvárať návyk pravidelného fyzického pohybu.

16. september 2020 - niekto z vašich kolegov vám bude závidieť váš úspech. Dávajte si pozor na podrazy.

22. október 2020 - v tomto období vám horoskop radí pouvažovať nad vhodným investovaním.

23. november 2020 - v tomto dni budete cítiť azda najväčšiu pohodu z celého roka. Užívajte si toto skvelé obdobie

Ponúkame nie len horoskop Lev 2020

Veríme, že vás horoskop lev 2020 zaujal. Istotne sa už tešíte na rok 2020 a na to, čo nové priensie do vášho života. Horoskop naznačuje, že by ste v tomto roku mali venovať viac času úsmevu a pozitívnej nálade. Nezabudnite tiež na našom webe pravidelne sledovať horoskop lev denný, týždenný horoskop, mesačný horoskop, či spoznať mocný tarot. Môžete si tiež prečítať množstvo zaujímavosti zo sveta horoskopu, tarotu a veštenia.

Ak sa vám článok páčil, nezabudnite ho zdieľať na facebooku, aby sa aj vaši priatelia dozvedeli čo vám prinesie horoskop lev 2020. Vaši priatelia si môžu tiež zdarma prečítať veľký ročný horoskop 2020, ktorý je pripravený pre každé znamenie zverokruhu. Zostaňte s nami v kontakte a staňte sa fanúšikom našej populárnej Facebookovej stránky Horoskop & Tarot, aby vám už nič neuniklo.

Budeme sa tešiť každému novému fanúšikovi na Facebooku, či na Youtube, kde ponúkame hovorené horoskopy, charakteristiky, či online veštenie. Ak sa teda zaujímate o znamenie lev, či o akékoľvek iné znamenie zostaňte v kontakte s našou stránkou. Do roka 2020 vám prajeme veľa lásky, úsmevov a každý deň pozitívny horoskop. Váš horoskop-tarot.

Kto pre vás vypracoval horoskop lev 2020?

Všetky horoskopy, ako aj horoskop lev 2020, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Horoskop lev 2020 uzrel svetlo sveta dňa 01.08.2019. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot. Tento horoskop nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk.


Horoskop 2020 pre ďalšie znamenia


Ak sa Vám páči náš obsah, nezabudnite ho zdieľať na Facebooku.

Odoberajte náš Facebook a YouTube kanál. Sledujte tak novinky zo sveta Horoskopu, Tarotu a Veštenia.


Horoskop Lev 2020