Element Oheň - Zverokruh

Horoskopy aj Veštenie pre Znamenia Zverokruhu:


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Znamenia Zverokruhu - Baran, Lev, Strelec

Živel Oheň

Tri znamenia zverokruhu - Baran, Lev a Strelec sú znamenia, ktoré sú prepojené s elementom oheň. V prvom rade, týmto 3 znameniam zverokruhu prepožičiava Oheň pozitívne vlastnosti, ktorými je odvaha, vášeň, nezávislosť... Temperamentnosť týchto znamení je tiež na očiach ostatných a všetci vo vašom okolí si uvedomujú aj vaše zdravie sebavedomie. Znamenia Strelec, Lev a Baran však majú ešte omnoho viac spoločného, vďaka spoločnému astrologickému elementu, ktorým je element Oheň.

Ohnivé znamenia zverokruhu sú neraz i umelecky nadané. Intenzívne pracujú na svojom životnom napredovaní, dokážu rýchlo uvažovať a sú produktívnejšie než ostatné znamenia, ktorým vládne iný prvok. Optimizmus je týmto znameniam tiež blízky a enormná energia, ktorá z nich vyžaruje zaujme pozornosť každého v ich okolí. Sú to iskrivé znamenia zverokruh uvedomujúce si dôležitosť vzťahov, priateľstva i partnerstva.

Element Oheň je teda zastúpený prostredníctvom znamení zverokruhu Strelec, Lev, Baran. Silu ohňa pozdvihuje energia Slnka. Každé z ohnivých znamení zverokruhu má dôležitú úlohu opatrovať energiu Slnka a ohňa vo svojej duši i vo svojom srdci. Vo vzťahoch niekedy prichádzajú elementárne problémy u týchto troch ohnivých znamení, pretože vášeň a energia niekedy prevyšujú pochopenie a porozumenie ostatným.

Zverokruh a 4 Elementy:


Ohnivé Znamenia Zverokruhu - Vzťahy a Láska

Ak chcete, aby bola láska pre vaše znamenie vyrovnaná, harmonická a pokojná je vhodné, ak sa počas celého života učíte pracovať so svojim pochopením a porozumením ostatným. Je mimoriadne dôležité trénovať túto vlastnosť, ktorá vám otvorí dvere k lepším vzťahom. Ak sa dívame na kombináciu v partnerskom vzťahu pre dve ohnivé znamenia je jasné, že tento vzťah čakajú iskrivé chvíle plné vášne a dobrodružstva. Ohnivé znamenia zverokruhu sú vášnivé a dokážu jednoducho inšpirovať ostatných. Preto sú obľúbené v kolektíve, medzi priateľmi a sú motivátormi pre rodinu i deti.

Oheň znamená pre lásku a vzťahy znamenia inšpiráciu, vrúcnosť, vynaliezavosť. Tieto silné zbrane využívajú ohnivé znamenie vo svoj prospech. Ohnivý element ste schopný využívať v priateľstve, v partnerstve. Všetky pozitívne vlastnosti a pozitívne kľúčové slová Ohnivých znamení znamenajú silné zbrane vo vašich rukách, ktoré pomáhajú v láske zadaných a znamenajú viac možnosti pre nezadaných. Samozrejme za predpokladu, že sa naučíte Oheň vyrovnať.

Ako elementy ovplyvňujú znamenia zverokruhu? Nielen Ohinvý element je silným elementom astrológie. Prečítajte si aj o ďalších elementoch, ktoré vládnu ostatným deviatim znameniam zverokruhu a spoznajte spôsoby na to, ako s vašim vládnucim elementom v živote pracovať. Aby ste mali svoju energiu pod kontrolou je práca s vládnucim živlom znamenia zverokruhu nevyhnutná. Aké živly teda astrológia špecifikuje?


Ako vyrovnať Element Oheň?

Prvok Ohňa súvisí so silnou Mužskou energiou, ktorá je špecifická pre každé z troch znamení zverokruhu - Strelec, Baran aj Lev. Na vyrovnanie Ohňa potrebuje tento element doplniť vodu a ženskú energiu do života, aby sa energie negovali a aby ste boli šťastnejší. Nezanedbávajte preto svoju ženskú stránku osobnosti. Do vášho života vplustite citlivosť, pochopenie, počúvanie a porozumenie. Týmto spôsobov vhodne eliminujete negatívne vibrovanie Ohňa vo vašom živote. Začnete sa tiež učiť ako najlepšie pracovať s vašim prisúdeným elementom.

Najväčšou výzvou pre znamenia zverokruhu ovládané elementom Oheň je zostať pokojný a vyrovnaný. Meditácie by mali byť súčasťou každodenného života znamení Baran, Strelec aj Lev. Silná potreba posunúť sa vpred je vašim motivátorom na životnej ceste. Týka sa to nielen znamení, ktorým prináleží slnečné znamenie Lev, Baran i Strelec ale do určitej miery aj tých znamení, ktorých ascendent sa nachádza v ohnivom znamení zverokruhu. Ľudia narodení s ascendentom v Ohnivom Elemente majú tendenciu zabúdať na aktívny prístup k riešeniu životných komplikácií a problémov a často prepadajú bezradnosti v rôznych smeroch. Zamerajte sa na to, že aktívny prístup je rovnako dôležitý ako prepustenie vašej ženskej stránky do života.

Teraz si predstavíme znamenia zverokruhu, ktorých Slnečné znamenie prestavuje osobnosť s Ohnivým elementom. Prečítajte si potrebné informácie o Ohni vo vašom živote. V každom z ohnivých znamení zverokruhu sa Oheň prejavuje inak, preto je vhodné zoznámiť sa s tým, ako pôsobí jednotlivo na znamenia Baran - Lev - Strelec.


Znamenie zverokruhu Baran (21. Marec - 19. Apríl)

Kardinálne znamenie zverokruhu Baran je rodený vodca. Baran je dominantný jedinec, ktorého impulzivita ohromí okolie. Vaša rodina sa na vás často spolieha, pretože vaše vlastnosti sú sústredené do jedného celku. Ste osobou inšpiratívnou. Dokážete zvládať ťažké životné skúšky lepšie, než vaši blízky. Znamenie Baran je plným prejavom ohnivého elementu. Ako jediné ohnivé znamenie je príliš uponáhľané. Baran veľakrát premýšľa až potom ako niečo povie a táto negatívna vlastnosť sa vo vašom živote vyskytuje pomerne často.

Baran sa považuje za najsúťaživejšie znamenie zverokruhu. Súťažíte takmer s každým, a vo finálnej fáze aj sám so sebou. Na druhej strane ste zas človekom, na ktorého sa môže obrátiť každý člen vašej rodiny. Ste oporným bodom rodiny, nosným stĺpom, bez ktorého by veci nefungovali, zrútili sa. Vaše nadešenie pre prácu, pre aktivitu v živote je enormné. Už v mladosti si vytvárate ilúzie o tom, aké projekty a ciele v živote dosiahnete.

Vaša vládnuca planéta mars ešte viac zdôrazňuje vašu životnú energiu a bojovnosť. Skáčete do každého rozhodnutia, ste ochotný riskovať, nebojíte sa rýchleho napredovania, ani zmien v živote. Riziko vám vyvoláva úsmev na tvári, aj keď si s pribúdajúcim vekom viac a viac ceníte usporiadanie. Nenávidíte nudu a o tom, že sa vám veci podaria viete skôr, než ktokoľvek iný.

Baran vo vzťahu môže byť pre niektoré znamenia zverokruhu skutočným orieškom. Vaša energia je pre viacerých nespútaná a mnoho ľudí nedokáže dostať vašu silu a eneergiu pod kontrolu. Hľadáte v živote viac. Neuspokojíte sa s málom, pretože viete, že v živote na vás čakajú veľké veci. Ak viete, že niečo skutočne chcete ste schopný to vašou silou, pracovitosťou a energiou ohňa a Marsu dosiahnúť.


Znamenie Zverokruhu Lev (23. Júl - 22. August)

Znamenie zverokruhu Lev patrí k Pevným Ohnivým znameniam zverokruhu. Pevné znamenie je stabilné, vytrvalé, húževnaté. Keďže Lev patrí k znameniam Ohnivým je zosobnením energie, nadešnia i horlivej energie. Lev vie, ako chce pôsobiť na ostatných. Zaujíma ho aj pracovanie so svojimi pozitívnymi aj negatívnymi stránkami osobnosti. Lev je znamením zverokruhu, ktoré dokonale pozná svoje svetlé, aj negatívne osobnostné črty a dokáže s nimi pracovať k vlastnej spokojnosti. Lev dokáže pred svetom dokonale skrývať svoje slabé stránky a vyzdvihnúť dary, ktoré vám osud nadelil do vienka.

Lev je Ohnivé znamenie, ktoré túži po rodine, po priaznivých rodinných vzťahoch. Túžite udržiavať správne priateľstvá vo svojom živote, kde nezáleží na kvantite, ale viac na kvalite. Mať za priateľa leva je pre viacerých skutočným darom. Samozrejme, rozumiete si aj s ostatnými ohnivými znameniami Strelec a Baran, no krásne a zmyslupné priateľstvá vytvárate aj so znameniami zverokruhu ovládané Vzduchom - Blíženci, Váhy a Vodnár

Úspech v živote Leva neprichádza náhodou. Je výsledkom komplexného zamerania Leva na úspech a na tvrdú prácu, ktorej sa nebojíte. Lev je pracovitý človek, nebojácny chytiť sa každej šance a testovať vlastné limity. Ak chcete uspieť, musíte nielen tvrdo pracovať, ale oceniť aj prácu ostatných. Tím je pre vás veľmi dôležitý pretože v ňom nachádzate motiváciu a inšpiráciu pre budúcu prácu a pre úspešné projekty.

Čo sa týka lásky a vzťahov leva je zrejmé, že chcete byť uznaný nielen za prácu, ale aj zo strany vášho partnera. Uznanie v partnerskom vzťahu je pre vás veľmi dôležité a pomáha vám udržiavať iskru i záujem o vášho milovaného. Váš život nesmie byť jednostranne zameraný iba na každomesačnú výplatu. Musíte sa sústrediť na tie najväčšie krásy sveta okolo a tak vyrovnáte Oheň vo vašom srdci a vpustíte do vášho sveta dostatok ženskej energie. Slnko, ktoré je vašim vládcom vám zas našepkáva, aby ste sa nebáli vášne a experimentovania v dlhotrvajúcom vzťahu.


Znamenie zverokruhu Strelec (22. November - 21. December)

Pohyblivé znamenie zverokruhu Strelec predstavuje človeka s bohatým vnútroným životom. K tomu, aby ste odhalili vaše skryté pocity ostatným však potrebujete dostatok času, priestoru a dostatok možnosti na spoznanie toho druhého. Mýtusom o znamení Strelec je fakt, že strelec je mužšké znamenie, ktoré je necitlivé, a neschopné prejaviť vnútroné emócie. V skutočnosti je Strelec znamením schopným prispôsobiť sa, no ľahko sa nadchnú pre všetko nové a tak môžu vytvárať milný dojem na ostatných.

Vzrušujúce ohnivé znamenie Strelec je neúnavným hľadačom spravodlivosti a pravdy vo svete. Zaujímajú vás nepovrchné informácie o každom živom stvorení, informácie o svete. Čerpáte informácie z vášho okolia a skúmate svet vo všetkých rôznych formách. Strelec je nápomocným znamením pre ostatných, pretože pomáhate ľuďom okolo vás pochpiť celkový obraz sveta a dôležitosť maličkostí i prírody.

Vášeň je u strelca inšpiratívna. U Strelca nájdete múdrosť i intenzitu života. Strelec vie, čo si v živote zaslúži a nasleduje cestu tak, aby sa dostal do takého cieľa, ktorý je mu blízky. Neváha, ak má požiadať o niečo, po čom túži, čo chce. Vo vzťahoch je Strelec partnerom, ktorý je nenahraditeľný. Hľadá niekoho o koho sa môže starať, niekoho, kto mu bude plne dôverovať. Dôvera je pre každého strelca alfou a omegou fungujúceho vzťahu.

Ak cíti žiarlivosť, nedôveru, alebo podozrievanie zo strany partnera, vyčerpáva to Strelca natoľko, že jeho záujem o vzťah môže upadať. Verí, že zo svojím partnerom môže zdieľať všetko, čo miluje. Že sa s partnerom môže rozprávať o starostiach, o pocitoch o budúcnosti. Miluje cestovanie, alebo má k nemu aspoň blízky vzťah. Chce vás zapojiť do každej činnosti, ktorú on sám muluje. Strelec je skutočným pokladom, inšpiratívnym človekom, múdrym priateľom.

Vyskúšajte Tiež:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com