Tarotová Karta Veľkňažka

Veľká Arkána - Tarot - 22 kariet

Malá Arkána - Tarot - 56 kariet

Mohlo by vás zaujímať: Pri výklade tarotu nás zaujíma nielen opis karty (v tomto prípade je to Tarotová karta Veľkňažka), ale aj jej pozícia počas výkladu Tarotovej Karty. Pozície môžu byť dve - Tarotová Karta je buď PRIAMA, alebo OBRÁTENÁ (otočená hore nohami). Výklad Tarotu i Karta Dňa sa mení v závislosti od polohy i usporiadania vyloženej tarotovej karty. Spoznajte význam Tarotových Kariet (nielen karty Veľkňažka) v oboch pozíciach - naučte sa čítať tarot a učte sa porozumieť tomu, čo vám hovorí vaša Tarotová karta Dňa.

Tarotová Karta Veľkňažka - Význam, Karta Dňa, Veštba

Karta Veľkej Arkány číslo 2

Kľúčové slová Priamej Tarotovej Karty Veľkňažka - ochrana, tajomstvo, intuícia, spiritualita, vnútroný hlas, vyššia sila, ženskosť, podvedomie

Kľučové slová pre Obrátenú Tarotovú Kartu Veľkňažka - neposlúchnutie intuície, tajomstvá, skryté motívy, povrchnosť, pretvárka, pasivita, pomsta, pomýlený úsudok

Aká je vaša osobná Tarotová Karta Dňa?

Vyberte si vašu Tarotovú kartu dňa . Je vašou kartou Veľkňažka? Spoznajte vašu osobnú Tarotovú veštbu na dnešný deň. Tarotová Karta Dňa vám predpovedá blízku budúcnosť.

Zaujímajú vás ďalšie Tarotové Karty?

Význam Tarotovej Karty Veľkňažka

Veľkňažka, v anglickom jazyku karta označovaná názvom High Priestess, je tarotovou kartou číslo 2. V astrológii je jej energia a celkový význam prepojený s vládcom Mesiac. Vo všeobecnosti je Veľkňažka kartou šiesteho zmyslu, a tiež zakorenených presvedčení v našom živote. Karta hovorí aj o Numerológii. Označuje sa číslom 2. Numerologické číslo 2 predstavuje citlivosť a odolnú povahu. Silná, i zaujímavá karta Tarotu, predstavuje vyššiu moc i tajomstvo. Ak je karta Veľkňažka súčasťou tarotového čítania - či už ako tarotová karta dňa, alebo súčasť veštenia pre dlhšie obdobie, predstavuje vnútroné poznanie a silu. Mnoho tarotových kariet predstavuje aktivitu. Veľkňažka je tarotová karta z veľkej arkány, ktorá však znamená nečinnosť a ten, ktorého je súčasť čítania by mal zvážiť, či bude aktívny, alebo ju využije iným spôsobom. No v tom vám poradí aj vaša kartárka, alebo online veštba - tarotová karta dňa, či Tarotová Karta Týždňa

Veľkňažka častokrát v tarotovom čítaní naznačuje, že je čas spomaliť, ustúpiť... Nastáva obdobie, kedy by sme sa mali zamyslieť nad tým, čo teraz máme, kam smerujeme. Tarotová karta veľkňažka predstavuje uposlúchunite vnútroného hlasu a inštinktu, ktorý je teraz našim najlepším radcom. Prevedie nás situáciami, nad ktorými je nutné sa zamyslieť a kedy je lepšie počúvať vnútroný hlas i náš inštinkt. V astrológii je karta veľkej arkány Veľkňažka spojená s astrologickým Znamením Zverokruhu Rak

Tarot označuje kartu Veľkňažka za tú, ktorej patrí neilen vnútroné videnie a intuícia, ale aj čistota. V priamom postavení tiež poukazuje na hľadanie dôvery v našom živote a poukazuje na dôležitosť emocionálnej ochrany každého človeka. Vyjasňuje potreby každého z nás a zjednocuje protiklady v okolí, a to hlavne v láske a emóciách. Kreativita a vynaliezavosť, ktorú tarotová karta Veľkňažka definuje dáva v tarotovom čítaní priestor na zasadenie nových semienok snahy, ktorá sa v živote neskôr odzrkadlí žiadaným spôsobom. Nieje to karta veľkej aktivity, no môžete využiť jej obrovské dary pre nájdenie stratenej cesty. Po astrologickej stránke je daná karta veľkej arkány stotožnená s Vodným elementom ale vplýva na každé Znamenie Zverokruhu

Ak sa karta objaví v tarotovom čítaní, ktoré sa sústredí na minulosť hovorí o nových začiatkoch, ktoré pred nami stoja, s čistými úmyslami. Karta predstavuje ľahkosť v dosahovaní spravodlivosti a posilňuje tú správnu životnú cestu každého, komu sa karta objaví v tarotovom čítaní, aj ako tarotová karta dňa. Začínate z novej pozície - zo štartu, ktorý je čistý a posilnený vašou intuíciou, definuje taortová karta Veľkňažka v Tarotovom Čítaní Online

Tarotová Karta Veľkňažka - Priama Tarotová Karta

Predtavili sme si základný popis tarotovej karty veľkňažka. Karta je kartou súčasnosti, minulosti i budúcnosti. V každom tarotovom čítaní ma iný význam, tak, ako sa mení aj jej význam podľa pozície karty. Ak je tarotová karta priama, predstavuje strážcu nášho podvedomia. Učí nás poznaniu, rozumieme lepšie samému sebe i skrytým tajomstvám v srdci, mysli i v duši. Podvedomé myslenie, ktoré nám niekedy berie pokojný spánok nás teraz neruší. Tarotová karta Veľkňažka v priamej pozícii nás pravádza našim vnútroným svetom bez námahy a pomnúka nám hlboké a intuitívne pochopenie seba samého i skrytých informácií.

Veľkňažka predstavuje duchovné osvietenie, vtedy, ak je jej pozícia v tarotovom čítaní priama. Znamená múdrosť i poznanie. Táto karta nás nabáda, že nastáva čas na počúvanie vlastnej intuície. Prichádza priestor na to, aby sme uprednostnili intelekt a našu vedomú myseľ, spomalili a premýšľali nad každým krokom, ktorý sa chystáme urobiť, pretože tieto rozhodnutia vplývajú na každú etapu nášho života. Môžno nekonáme impulzívne a viac premýšľame nad rozhodnutiami, pretože karta Veľkňažka ako karta dňa odporúča presne takéto postupy a kroky, pre získanie vedomosti o nás samých.

Častokrát sa stáva, že tarotová karta Veľkňažka sa objaví v tarotovom čítaní toho, kto stojí pred veľkým rozhodnutím, pred dilemou, ktorú by ste mali vyriešiť. Hovorí vám, aby ste sa zastavili. Aby ste ukľudnili náhlivý tok energií vo vašom okolí a zamysleli sa nad tým, ako ovplyvnia vaše budúce kroky neilen život vás samých, ale aj ľudí v okolí. Vnorte sa hlboko do vášho podvedomia, radí vzpriamená tarotová karta Veľkňažka a spojte sa so svojím vyšším ja.

Pre lásku znamená vzpriamená karta Veľkňažka nutnosť budovania dôvery vo vzťahu. Oddeľuje potrebu sexuality od emočných potrieb a tak lepšie rozumiete rozdielu medzi vášňou a láskou. Táto karta ochraňuje emócie každého človeka a zjednocuje protiklady - umožňuje vám robiť kompromisy a ochraňuje vás pred toxickými vzťahmi. V čítaní súvisiacom s prácou znamená, že vaša tvrdá práca bude končne ohodnotená. Súvisí aj s tým, ako vás ľudia vnímajú v profesionálnej rovine a dodáva vášmu životu zdravý cyklus. V zdraví naznačuje, že neexistuje fyzický zdravotný problém, ktorý sa nedá vyriešiť. Dôležité je určiť, čo je skutočným problémom a v akej pozícii sa v zdraví nachádzame.

Tarotová Karta Veľkňažka - Obrátená Tarotová Karta

Čo znamená karta Veľkňažka pre tarotové čítanie, alebo ako tarotová karta dňa, keď sa objaví v otočenej - obrátenej pozícii? V tejto pozícii znamená v čítaní, že nastal čas na to, aby sme sa očistili od nezdravých návykov. Musíme sa zbaviť tiahy, ktorá nás psychicky i fyzicky spútavá a vyčerpáva. Prestaňme sa zameriavať na veci, ktoré sú pre náš život nezmyselné. Je nutné zamerať sa na duchovný rast a podporiť správne nasmerovanie nášho srdca. Otočená tarotová karta Veľkňažka nám pripomína, že ideme proti vlastnému úsudku a niekedy bojujeme proti celému svetu a nedokážeme dosiahnuť túžený vnútroný pokoj. Takto umiestnená tarotová karta Veľkňažaka naznačuje i zmenu perspektívy.

Pre lásku je obrátená veľkňažka silným indikátorom toho, že je načase dôverovať láske a romantike. Je nutné byť za každých okolností úprimný, aby ste predišli problémom v láske i v partnerských vzťahoch. Veľkňažka predstavuje vlastné Ja a preto sa teraz potrebujete viac sústrediť na vlastné túžby a potreby. V tarotovom čítaní pre lásku hovorí, aby sme predstali skúšať, rozhodli sa, a urobili správne kroky k posilneniu úprimného a rozvíjajúceho sa vzťahu. U zadaných vraví o nutnosti pravdy a dôvery. Unezadaných zas radí, aby sme sa spoliehali na to, že srdce a naša intuícia nám správne poradí. Niekedy je lepšie urobiť krok späť, ako sa náhliť k niečomu, čo cítime, že nieje pravé a skutočné, dodáva Sibyla.

Obrátená Veľkňažka v tartovom čítaní vyzýva, aby sme boli ticho. Nasmerujme svoju pozonosť do vlastného vnútra, a počúvajme náš vnútroný hlas. Sústreďme sa na ticho, pokoj, na to, čo nám hovorí naše vlastné ja. Je vhodné pretlačiť do popredia vlastné potreby a mali by sme sa zamerať iba na to, čo je pre nás to pravé, tak v láske, ako aj v práci, či v zdraví. V kariére Veľkňažka poukazuje na našu aktuálnu kariérnu pozíciu, ovplyvňuje celý Zverokruh Môžeme sa cítiť izolovaný od spolupracovníkov a vzťahy v práci sú komplikované, pretože máme problém s dôverou. Pozor tiež na význam Veľkňažky pre financie - kedy nás karta upozorňuje, že nemáme dostatok informácii k zmluvám, alebo rozhodnutiam, ktoré sa chystáme urobiť v súvislosti s financiami.

Veľkňažka v obrátenej pozícii je kartou, ktorá veští aj vplyv na energiu človeka a jeho zdravie. Ako karta dňa radí, aby sme nasledovali náš šiesty zmysel a prestali dookola hľadať iba logické súvislosti v tom, čo sa nám práve deje. Veľkňažka sa považuje za ochrannú kartu, no v obrátenej pozícii je nutné spozornieť, pretože karta nás neochraňuje pred nesprávnym úsudkom a pred dôverou vo vymyslené, a nepravdivé informácie, ktoré súvisia so zdravým. Veľkňažka v otočenej pozícii je varovnou kartou. Ak cítite, že s vašim telom nieje niečo v poriadku je vhodný čas vyhľadať lekársku pomoc. Veľkňažka však najčastejšie veští hormonálne problémy, nadchádzajúce tehotenstvo i problémy s plodnosťou. Hlavne ženy by nemali túto kartu ignorovať.

Tarotová Karta Dňa - Veľkňažka

Karta dňa, ktorá je súčasťou online dennej veštby a vášho osobného tarotového čítania odráža nevedomé sily. Hovorí, aby ste viac nehľadali iba logické súvislosti toho, čo sa vo vašom živote práve odohráva. Niekedy je osud proste súčasťou nášho života aj bez toho, aby sme sa o to pričinili našou činnosťou. Karta dňa Veľkňažka naznačuje, že prílišne lipneme na veciach minulých. Na tých, ktoré nás zranili a trápia dodnes. Veľkňažka však naznačuje pozitívne zmeny v našom živote, nové začiatky. Je symbolom toho, že sme sa vydali správnou cestou, hlavne vtedy, ak je karta veľkňažka v priamej pozícii, ako tarotová karta dňa.

Šiesty zmysel, ktorým je posilnená vaša osobnosť sa prejaví práve vďaka tarotovej karte Veľkňažka. Je to karta, ktorá odráža magické a nevedomé sily. Nehľadajte viac logické spojitosti vo veciach, ktoré vás trápia. Zamerajte sa na svoje pocity a bez akýchkoľvek ďalších uvažovaní nasledujte svoj silný šiesty zmysel. Táto tarotová karta odzrkadľuje pravdovravnosť, trpezlivosť a schopnosť porozumenia ostatným. Vďaka nej budete na okolie pôsobiť ako liečiteľka či veštkyňa. Budete skvelou radkyňou a poslucháčkou. Dávajte si však pozor na zlé jazyky pod vplyvom tejto tarotovej karty. Veľkňažka je ochranná karta, no neochráni vás pred nesprávnym úsudkom či pred pretvárkou ostatných.

Ako súčasť dennej veštby je to karta ochranná, a chráni nás pred nesprávnym úsudkom, ale aj pred pretvárkou okolia. V priamej pozícii je ako karta dňa trpezlivou kartou. Znamená porozumenie ostatným, dôveru a pravdu. Je vítané, ak si nájdeme čas zastaviť sa a ak vnímame krásy prítomného okamihu. Pre prítomnosť znamená Veľkňažka dôležité posolstvo, ktoré nám chce povedať naše srdce. Učíme sa, že každodenné problémy nášho vnútroného sveta nám bránia v užívaní si života a jeho krás, dodáva Veštkyňa Sibyla pre tých, ktorých je Veľkňažka karta dnešného dňa.

Karta dňa však zameriava svoju veštbu aj pre blízku budúcnosť. Veľkňažka často hovorí o tom, že sa musíme očistiť od negatívnej energie na to, aby sme vedeli dobre pracovať s rozhodnutiami, ktoré na nás čakajú. Veľkňažka ako karta čistoty poukazuje na možnosti správneho rozdhodnutia, a na detskú energiu, ktorá poháňa náš život správnym smerom. Karta dňa Veľkňažka zosilňuje emocionálnu hĺbku života toho, ktorému prináleží ako súčasť denného tarotového čítania.

Vaša Tarotová Karta Dňa je pre vás pripravená každý deň. Súčasťou Dnešnej Veštby od Sibyly je však aj Horoskop na Dnes ktorý prepovedá vašu budúcnosť zadarmo.

Zaujímajú vás ďalšie Tarotové Karty?

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com