Tarotová Karta Milenci

Veľká Arkána - Tarot - 22 kariet

Malá Arkána - Tarot - 56 kariet

Mohlo by vás zaujímať: Pri výklade tarotu nás zaujíma nielen opis karty (v tomto prípade je to Tarotová karta Milenci), ale aj jej pozícia počas výkladu Tarotovej Karty. Pozície môžu byť dve - Tarotová Karta je buď PRIAMA, alebo OBRÁTENÁ (otočená hore nohami). Výklad Tarotu i Karta Dňa sa mení v závislosti od polohy i usporiadania vyloženej tarotovej karty. Spoznajte význam Tarotových Kariet (nielen karty Milenci) v oboch pozíciach - naučte sa čítať tarot a učte sa porozumieť tomu, čo vám hovorí vaša Tarotová karta Dňa.

Tarotová Karta Milenci - Význam, Karta Dňa, Veštba

Karta Veľkej Arkány číslo 6

Kľúčové slová Priamej Tarotovej Karty Milenci - láska, manželstvo, romantika, skúška, životné stretnutie, spojenie, túžba, sexuálne vzťahy, rozhodnutia, harmónia, životné voľby

Kľučové slová pre Obrátenú Tarotovú Kartu Milenci - nerovnováha, sklamanie v láske, nevera, nesúlad, problémy s dôverou, nejednotnosť, zlé rozhodnutie, odlúčenie, konflikt, disharmónia

Aká je vaša osobná Tarotová Karta Dňa?

Vyberte si vašu Tarotovú kartu dňa . Je vašou kartou karta Milenci? Spoznajte vašu osobnú Tarotovú veštbu na dnešný deň. Tarotová Karta Dňa vám predpovedá blízku budúcnosť.

Zaujímajú vás ďalšie Tarotové Karty?

Význam Tarotovej Karty Milenci

Veľká Arkána predstavuje šiestu kartu v poradí z balíčka Tarotu. Ide o kartu Milenci - tarotová karta prepojená s láskou, partnerským životon, i so životnými voľbami. V astrológii je tarotovej karte Milenci priradený Element Vzduch. Prepája sa s planétou Venuša, ktorá svojou silou vplýva nielen na partnerské vzťahy, ale v astrológii je Venuša považovaná i za planétu financií. Z astrologického hľadiska je tarotová karta Milenci pridružená znameniu zverokruhu Váhy. Charizmatické Znamenie Zverokruhu Váhy sú spravodlivým slnečným znamením, a majú veľmi dobré srdce, sú vyrovnané, originálne i kreatívne. Tieto pozitívne vlastnosti badať i v tarotovej veštbe, ktorej súčasťou je vzpriamená karta milenci. V Numerológii je spojená s číslom 6. Šestka v Numerológii zastupuje zmysel pre krásu, umenie. Je symbolom harmónie a životného súladu. Hovorí aj o všetkych druhoch vzťahu a zameriava sa hlavne na hmotné veci. Kladnými vlastnosťami čísla 6 je aj mierna a pokojná energia.

Význam karty Milenci môže na prvý pohľad pôsobiť komplikovane. Karta Lásky a partnerstva je rovnako zložitá, ako vzťahy samotné. Milenci značia trvalé vzťahy a vzpriamená karta v tarotovej veštbe označuje šťastné obdobie v emóciách a taktiež dlhodobú a trvalú lásku. Je úzko spojená s minulosťou, prítomnosťou i budúcnosťou. Karta Milenci hovorí i o minulých príbehoch nášho života, ktoré sa spájajú s rodičmi a súrodencami. Karta Milenci môže byť v tarotovom čítaní istým signálom, že partnerské vzťahy, i emočné vzťahy v rodine na ktorých sme v minulosti pracovali sú pevné a môžeme sa na ne v prítomnosti spoľahnúť. Karta znamená otvorenie vnútroného vedenia pre celý Zverokruh. Spoznávame svojich najbližších priateľov i členov rodiny ešte detailnejšie.

Milenci, ako karta číslo 6 veľkej arkány definuje aj jej vplyv na súčasnosť. Je to karta kontaktu s vlastnými túžbami a so splnenými predstavami v oblasti lásky i vzťahov. Uvedomujeme si našu súčasnú situáciu a dokážeme z nej ťažiť i pre budúcnosť. Náš život si teraz vyžaduje rovnováhu. Robíme opatrenia k tomu, aby sme dosiahli túženú stabilitu vo vzťahoch. Lepšie chápeme, čo je potrebné urobiť pre to, aby sme za sebou končene zanechali veci, ktoré nás trápia. Vnímame i názory a postoje na náš život, ktoré prichádzajú od okolia. Spätná väzba priateľov, rodiny i našej lásky je teraz veľmi dôležitá, pretože prostredníctvom nej získavame informácie o tom, ako v živote ďalej postupovať, vraví Sibyla o karte Milenci.

História tarotovej karty Milenci hovorí i o silnom vplyve tejto karty na budúcnosť. Je karta milenci súčasťou vašej rozsiahlej, či dnešnej tarotovej veštby? Ak áno, istotne vám nesie posolstvo nielen pre vašu prítomnosť, ale i budúcnosť. Milenci nám vravia, aby sme si položili otázku, či sme s našim aktuálnym romantickým, mileneckým, manželským, vzťahovým statusom spokojný. Ukazuje nám i riešenia, ktoré nám pomáhajú vtedy, ak chceme nejakú oblasť vo vzťahoch vylepšiť. Je naša duša na tom správnom mieste a cítime sa plne spojený s pozitívnou energiou vesmíru? Ak nie, karta Milenci nesie jasné posolstvo - aby sme boli v budúcnosti šťastnejší musíme budovať základy pretrvávajúcej a zmysluplnej lásky v našom emočnom svete.

Tarotová Karta Milenci - Priama Tarotová Karta

Priama i otočená pozícia Tarotovej karty Milenci so sebou nesie rôzne posolstvo. Ak sa kartza Milenci objavuje vo vašom osobnom tarotovom čítaní vo vzpriamenej pozícii je isté, že karta vám predpovedá lásku, harmóniu i správne životné voľby. Vzpriamení Milenci sú tarotovou kartou, ktorá je mimoriadne pozitívna hlavne pre romantické vzťahy, pre emócie, a znamená silný vplyv i na vzťahy v zamestnaní. Milenci sú symbolom nových možností a oceneného úsilia, vraví Tarot Online. Každý, koho sú Milenci súčasťou tarotovej veštby v priamej pozícii je na správnej ceste k výsledkom vo viacerých životných smeroch. Dosahujeme Božský kontakt so svojou vlastnou dušou. Vzpriamení Milenci symbolizujú čistotu duše i srdca. Karta nám dáva základy pre porozumenie, partnerské vzťahy, priateľstvo i pre manželstvo. V tej načistejšej forme predstavuje schopnosti jednotlivca k tomu, aby konečne naplnil vlastné emočné potreby.

Priama tarotová karta Milenci je zároveň kartou romantiky, ale i vášne a rozkoše. Je však symbolom čistoty duše a nežnosti srdca. Preto ide vášeň a rozkoš ruka v ruke s láskou, porozumením a s hlbokými emóciami. Karta hovorí o láske zadaných i nezadaných. V tarotovom milostnom čítaní predstavuje istý príbeh - lásku spojenú s minulosťou, prítomnosťou a budúcnosťou. Pozerá sa nielen na to, kde v láske momentálne stojíme. Zaujíma sa i o minulosť a jej následky na prítomnosť. V neposlednom rade sa díva i na budúcnosť a zásah momentálnych energií okolo vás do vašich budúcich vzťahoch. Milenci, ako silná karta veľkej arkány ohlasuje pochopenie a jednotu. Milenci uvažujú o každej strane toho, čo sa chystáme urobiť i o následkoch, hlavne ak hovoríme o emóciách i vzťahoch u každého Znamenia Zverokruhu.

Milenci v priamom postavení sa sústreďujú i na vzťahy v zamestnaní. Táto karta je súčasťou veštby vtedy, ak je pre váš život dôležité hovoriť i o vzťahoch na pracovisku, keď pre vás tieto vzťahy predstavujú prekážku. Milenci hovoria no nových životných príležitostiach v kariére. O otvorených dverách, ktoré smerujú do vašej svetlejšej budúcnosti. Vzpriamení Milenci prinášajú do vašej energie tvorivosť, talent i odhodlanie. Je to karta spolupráce, pretože viete, že iba vo dvojici, alebo v tíme viete zastrešiť pracovné povinnosti, ktoré by vám inak nešli od ruky. Aj komunikácia je teraz potrebná pre váš kariérny úspech, pripomína vzpriamená karta Milenci.

Priama karta Milenci je symbolom nových možností. V zdraví nám karta pripomína, že je načase riešiť našu zdravotnú históriu. Hlavne sa sústreďujeme na také zdravotné komplikácie, ktoré súvisia s dedičnosťou. Je dobré viac sa sústrediť na rodinnú anamnézu, aby ste vedeli určiť, aké opatrenia máte urobiť aby vás nezastihli rovnaké ochorenia, než členov vašej rodiny. Trávte chvíľu osamote a viac sa rozprávajte s blízkymi. Poskytne vám to psychický oddych a terapiu, ktorú vaše zdravie potrebuje po duševnej stránke. Milenci vo vzpriamenej pozícii vám radia, aby ste si budovali pevný emocionálny základ pre šťastnejší život, dodáva Veštkyňa Sibyla.

Tarotová Karta Milenci - Obrátená Tarotová Karta

I otočená tarotová karta Milenci má svoj špecifický význam v osobnom tarotovom čítaní. Keď je táto karta veľkej arkány obrátená znamená rozhodnutia, ktoré nám do života nepriniesli mnoho radosti. Orientujeme sa i na minulosť a premýšľame o našich minulých postupoch, o ich následkoch pre náš terajší život. Karta Milenci poukazuje na minulosť hlavne vtedy, ak sme v minulosti bojovali, či žili s toxickými ľuďmi, ktorí nám spôsobovali smútok a utrpenie. Pozeráme sa i spätne na seba samého i na tých, ktorí manipulovali s našimi rozhodnutiami aj emóciami. Bolesť z minulosti sa prediera do prítomnosti a je ťažké sa sústrediť na bežné povinnosti dňa. Obrátení Milenci sústreďujú našu pozornosť hlavne na vzťahy, ktoré sme ešte nenechali za sebou. V srdci sa nám opäť otvárajú rany z nevery, z podvodu zo strany priateľa, z klamstiev, či problémov problematických vzťahov s rodičmi. Otočená karta Milenci nám chce ukázať tiene, problémy v našej duši, ktorých sme sa neboli schopný doposiaľ zbaviť.

Otočená karta Milenci však nieje iba negatívnou kartou. Hovorí o pocitoch viny, strachu i bolesti, ktoré v sebe nosíme aj za iných ľudí. Milenci naznačujú, že je čas vymaniť sa z týchto pocitov a prestať na seba preberať zodpovednosť za problémy celého sveta. Ak však máte problém prevziať zodpovednosť za vaše minulé činy je načase konať. Konflikt vo vašom vnútri sa neutíši, ak sa o to nepričiníte. Musíte si teraz uvednomiť to, čo vám karta Milenci v otočenej pozícii pripomína - že ste strojcom svojho vlastného sveta, svojho vlastného osudu. Je nutné byť zodpovednejší, poučiť sa z vlastných chýb, vraví veštkyňa Sibyla opisujúca obrátenú kartu Milenci. Je dôležité poučiť sa z minulosti a vyhýbať sa opakovaniu chýb, ktoré vám prinášali úzkosť a bolesť v minulosti. Ak akékoľvek Znamenie Zverokruhu pýta na otázku, či je vhodný čas na návrat k minulému, slzavému vzťahu, a vo vašej veštbe sa objaví otočená karta milenci odpoveďou je NIE.

Otočení Milenci hovoria i o partnerských vzťahoch. S partnerom teraz čakajte komplikovanejšie obdobie, pretože nie ste naladení na rovnakú vĺnovú dĺžku, čo špecifikujú otočení Milenci. Je vhodné do vzťahu investovať viac času i emócií, aby neupadol do rutiny a problémov, vraví veštba prostredníctvom karty Milenci. Rozdiely vo vzťahu, nech sú akékoľvek, je teraz nutné vyriešiť. Nezadaní sa orientujú na také vzťahy, ktoré sú intenzívne, no nemajú pre budúcnosť veľký význam. Táto karta v obrátenom význame znamená aj problémy v práci, kedy komunikácia stagnuje a nieje správne vedená. Obrátení Milenci môžu tiež naznačovať rozkvet romantického vzťahu v zamestnaní, no varuje. Takýto vzťah vám poškodí. Vo financiách predstavujú otočení Milenci finančnú nezodpovednosť a nesprávny prístup k materiálnym veciam. Vo finančných rozhodnutiach sa neviete poučiť z predchádzajúcich chýb, varuje karta Milenci. Viac o Kompatiblite Lásky sa dozviete v Kalkulačke Kompatibility Vzťahov úplne zadarmo.

Karta MIlenci je podstatná aj pre predpoveď zdravia. Naznačuje totiž, aby ste sa spojili so stratenou duševnou harmóniou, inak bude vaše zdravie ako na hojdačke. Momentálny pocit disharmónie predpoivedá práve otočená karta Milenci, pretože viete, že niektoré veci pracujú proti vášmu zdraviu - čas, financie, nedostatok odborníkov v okoli... Dajte si čas na to, aby ste zistili všetky príčiny vašich zdravotných problémov a nebuďte frustrovaný z toho, ak sa výsledky dostavia neskôr. Obrátená karta Milenci vraví, aby sme sa zamerali i na duchovnú stránku života. Karta hovorí o tom, že hľadáme intímne potešenie, i vzrušenie z nesprávnych dôvodov - toto je dôležité hlavne pre nezadaných, ktorí by mali byť na začínajúce vzťahy opatrní.

Tarotová Karta Dňa - Milenci

Karta Milenci sa môže objaviť i vo vašej osobnej veštbe - Karta dňa, alebo v rozsiahlejšom tarotovom čítaní. Už viete, aké základné princípy veštby karta predstavuje vo vzpriamenej i otočenej pozícii. Teraz sa pozrieme bližšie na význam karty, ak je súčasťou vašej osobnej dennej veštby. Čo očakávať od dnešného dňa, ak je karta Milenci v akejkoľvek pozícii súčasťou prichádzajúceho dňa? Karta Milenci so sebou prináša vplyv na vzťahy, emócie i seualitu. Vo všeobecnosti predstavuje potrebu a túžbu po upokojení emočnej disharmónií vo vašom srdci. Karta Dňa Milenci hovorí o duchovnej až tantrickej rovine vzťahov, či už tých dlhodobých, alebo začínajúcich - pracovných, osobných, aj širších vzťahov. O tomto pojednáva nielen ako Karta dňa, ale i vo veštbe Týždenného Tarotového Čítania.

Vzpriamená karta Milenci privádza človeka k hlbokému poznaniu. Karta Dňa - vzpriamení Milenci predstavuje dôležité životné rozhodnutia. Trápi vás žiarlivosť alebo nedôvera? Priama karta Milenci hovorí o tom, že v tomto smere vášho života nájdete uspokojenie, pretože vás viac netrápia povrchné a neoverené pochybnosti o vašom vzťahu. Sústredíte sa na hlbšie pocity a hlbšie emócie. Karta Milenci v priamom význame odkazuje na vášeň i romantiku a predstavuje nielen dôležitosť klasickej lásky v našom živote, ale i lásky k sebe samému, dôležitosť priateľstva i lásky k prírode a zvieratám. Karta Milenci odomyká cestu k srdcu a duši a varuje vás pred každým zlým krokom či rozhodnutím. Priama karta Milenci so sebou prináša pochopenie, istotu i dôveru. V osobnej úrovni zisťujete, že ste pripravený rozhodnúť sa v dôležitej otázke, ktorá súvisí s vašími vzťahmi.

Karta Milenci sa však v tarotovom čítaní môže objaviť i v obrátenom význame. Otočená karta Milenci signalizuje, že vám chýba dôležité prepojenie, synchronizácia s ostatnými ľuďmi vo vašom okolí. Je podstatné tráviť viac času s vašimi blízkymi, pretože je pravdepodobné že zistíte, že vaše najbližšie vzťahy nie sú také pevné, ako ste si pôvodne mysleli. Zisťujete, že s partnerom, či s najbližšou osobou nemáte mnoho spoločného? Ak áno, je nutné, aby ste sa zamerali na otázky o tom, prečo je táto osoba vo vašom živote. Aby ste sa ubezpečili o správnosti vašich rozhodnutí, musíte hľadať ich pevné základy. Spomeňte si na počiatky dôležitých vzťahov, pretože tento rozvoj vzťahov je mimoriadne podstatný pre usporiadanie vlastných hodnôt vo vašom živote. Inak môžu byť vaše vzťahy sprevádzané hádkami i nedorozumeniami. Vaše vlastné pocity a pochybnosti sa odrážajú i vo vašich vzťahoch, pripomína karta dňa - otočení Milenci.

Vaša Tarotová Karta Dňa je pre vás pripravená každý deň. Súčasťou Dnešnej Veštby od Sibyly je však aj Horoskop na Dnes ktorý prepovedá vašu budúcnosť zadarmo.

Zaujímajú vás ďalšie Tarotové Karty?

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com