Tarotová Karta Blázon

Veľká Arkána - Tarot - 22 kariet

Malá Arkána - Tarot - 56 kariet

Mohlo by vás zaujímať: Pri výklade tarotu nás zaujíma nielen opis karty (v tomto prípade je to Tarotová karta Blázon), ale aj jej pozícia počas výkladu Tarotovej Karty. Pozície môžu byť dve - Tarotová Karta je buď PRIAMA, alebo OBRÁTENÁ (otočená hore nohami). Výklad Tarotu i Karta Dňa sa mení v závislosti od polohy i usporiadania vyloženej tarotovej karty. Spoznajte význam Tarotových Kariet (nielen karty Blázon) v oboch pozíciach - naučte sa čítať tarot a učte sa porozumieť tomu, čo vám hovorí vaša Tarotová karta Dňa.

Tarotová Karta Blázon - Význam, Karta Dňa, Veštba

Prvá Karta Veľkej Arkány

Kľúčové slová Priamej Tarotovej Karty Blázon - Sloboda ducha, originalita, detská nevinnosť, spontánne konanie, nové začiatky, počiatok cesty, dobrodružstvo

Kľučové slová pre Obrátenú Tarotovú Kartu Blázon - riskovanie, upnutie sa na minulosť, držanie sa späť, nerozvážnosť, detinské správanie, bezohľadnosť

Aká je vaša osobná Tarotová Karta Dňa?

Vyberte si vašu Tarotovú kartu dňa a spoznajte vašu osobnú Tarotovú veštbu na dnešný deň. Tarotová Karta Dňa vám predpovedá blízku budúcnosť.

Zaujímajú vás ďalšie Tarotové Karty?

Význam Tarotovej Karty Blázon

Tarotová Karta Blázon je prvou kartou veľkej arkány. Označuje sa číslicou 0. Znamená neobmedzené možnosti, a miesto tejto tarotovej karty v poradí je buď na začiatku, alebo na konci. Nula znamená cestu životom a orientáciu našej cesty na základe prítomného okamihu. Podľa Astrológie karta Blázon zodpovedá planéte Urán. Energia tarotovej Karty Blázon do veľkej miery súvisí s Uránom, hlavne kvôli podvedomému nutkaniu pre istú činnosť, ktorá znamená nové začiatky a nové možnosti. Z hľadiska Astrológie sa karta Blázon spája so znamením zverokruhu Vodnár a energia je prepojená s elementom Vzduch

Blázon je kartou bezstarostnej energie i nevinnosti. Táto karta sa považuje za jednu z najpozitívnejších zo všetkých tarotových kariet v balíčku. Ak sme nadšený z noviniek v živote, z nových výziev alebo ciľov je jasné, že sa energia Tarotovej Karty blázon dostáva i do nášho živote. V láske táto karta znamená, že sa chystáme vydať na cestu, ktorá znamená znovuzrodenie, obnovenie, nové možnosti. Pre nezadaných naznačuje Tarotová Karta Blázon dôveru voči niekomu, kto sa dotkne vášho srdca. Vnáša do života znamení zverokruhu optimistickejší pohľad na svet okolo.

Karta Blázon znamená, že sme otvorený novým veciam v živote bez toho, aby nás spútavali predsudky. Sme hneď pripravený na nové začiatky, a všetko nové nám spôsobuje doslova detské nadšenie, detskú radosť. Z iného pohľadu však môže karta v istých kombináciách predpovedať aj nerozvážnosť, upozorňuje Sibyla Tarotová karta Blázon znamená vypustenie detskej energie z nášho vnútra. Dáva nám možnosť užívať si detskou radosťou krásy okolitého sveta a toho, čo nás obklopuje.

Karta Blázon, ktorá je prvou kartou Tarotu nám pripomína, aby sme žili tu a teraz. Zameriava nás na prítomnosť, na okamihy, ktoré môžu znamenať v našom živote zmenu. Táto karta znamená vstup do novej životnej etapy, ktorá bude odlišná od každodennej rutiny, ktorá bola našou súčasťou. Znamená dôveru a možnosti vyťažiť mnoho energie pre vlastný prospech aj z bežného prúdu dňa. Karta Blázon sa spája s energiou lásky, emócií, povinností aj práce v živote každého, kto s touto kartou prichádza do kontaktu.

Tarotová Karta Blázon - Priama Tarotová Karta

Priama pozícia tejto tarotovej karty nám naznačuje, že sme na počiatku našej cesty. Znamená príležitosti a nevyužitý potenciál, s ktorým sa teraz naučíme pracovať. Aj keď karta Blázon sama o sebe neurčuje, akou cestou sa budeme uberať dáva nám dostatok viery na to, aby sme túto cestu začali a aby sme sa jej nebáli. Priama Tarotová karta Blázon nám chce povedať, aby sme v každom prípade nasledovali vlastné srdce. Keď je súčasťou výkladu, ktorý prináša Tarotová Karta Dňa je jasné, že dnes musíme dôverovať intuícii a tomu, kam nás chce náš osud zaviesť.

Nastáva obodbie veľkého potenciálu v živote. Otvorená a zvedavá myseľ, je dôležitá k tomu, aby sme započatú cestu i dokončili. A práve uvedené vlastnosti sú darom od prvej tarotovej karty veľkej arkány, ktorou je karta Blázon. Nemusíme sa zameriavať na negatívne vibrácie a obavy z nastávajúcich zmien, vraví karta Blázon. Radšej sa tešme na vzrušenie a osobný rast, ktorý prichádza ruka v ruke s novým, prichádzajúcim dobrodružstvom, veští Tarotová Karta Blázon.

Nastáva čas, kedy musíme odložiť pasivitu bokom. Začíname sa aktívne zaujímať o možnosti súvisiace s našim životom - či už so súkromím, alebo s prácou. U niekoho znamená karta efekt na lásku, u iného na prácu, či na zdravie. Už viac nieje na čo čakať. Teraz nastáva čas, kedy nemusíme čakať na lepšie podmienky. Musíme iba urobiť krok vpred, aby sme pozitívne zmenili smerovanie.

Karta Blázon je pozvánkou na novú cestu. Cestu radosti a oddychu. Detskej energie a nadšenia pre všetko, čo nás na ceste životom čaká. Tarotová Karta Dňa - ak je ňou Blázon znamená rýchle životné zmeny, ktoré síce nečakáme, no nemusíme z nich mať obyavy. Je najlepší čas na využitie osobného potenciálu, ktorý nás povzbudzuje v prekonaní strachu a obáv z budúcnosti. Je karta Blázon vaša Tarotová karta Dňa? Čakajú váš teda zaujímavé, a hlavne vzrušujúce chvíle, dodáva Sibyla.

Tarotová Karta Blázon - Obrátená Tarotová Karta

Čo naznačuje karta Blázon v obrátenej pozície pre výklad nielen denného tarotu, ale aj ostatných možnosti tarotovej veštby? Obrátený Blázon naznačuje, že nám teraz chýbajú podstatné informácie, nástroje a potrebná sila k tomu, aby sme mohli dokončiť niečo dôležité, niečo, čo nadväzuje na ďalšie príležitosti. Blázon naznačuje, že možno ešte nenastal ten správny čas na podstúpenie životnej zmeny a je vhodné čakať na lepšie obdobie pre veľké zmeny, či veľké rozhodnutia.

Tarotová karta The Fool (anglické pomenovanie karty) - Blázon hovorí, že je čas zastaviť sa, premýšľať. Ukazuje nám, že pri našom konaní zabúdame na ostatných, vyzdvihuje našu sebeckosť i bezohľadnosť. Blázon obrátený sa môže prejaviť v láske, v kariére i financiách no i v zdraví toho, komu karta ukazuje svoju moc. Obrátená Tarotová karta Blázon naznačuje v láske málo sebadôvery a ochotu zaviazať sa k ničomu predtým, ako o tom uvažujeme. Môže znamenať unáhlené rozhodnutia, ktoré následne zasiahnu našu budúcnosť.

Zlaté pravidlo dvakrát meraj, raz rež, platí pri obrátenej karte Blázon niekoľkonásobne. Je nesmierne dôležité toto pravidlo uplatňovať v práci aj vo financiách, v emóciách, i v zdraví. Obrátený blázon znamená mnoho zaujímavých, lukreatívnych finančných príležitostí, ktoré však môžu zneužiť vašu dobrú povahu. Vaše nápady sa teraz dostávajú do nesprávnych rúk rovnako, ako aj vaše financie, buďte obozretní, radí Sibyla.

Pre zdravie znamená otočená karta Blázon hľadanie alternatív ku klasickej liečbe. Hľadáme možnosti liečenia aj tam, kde by sme ich v inom prípade nehľadali. Pozor na nesprávne vyhodnotenie infomácii o liečbe, či o vlastnom zdraví. Máme totiž tendenciu veriť bludom, čo sa môže negatívne podpísať aj na zdravotnom stave jednotlivca, pred čím vás chce otočená Karta Blázon dôrazne varovať.

Tarotová Karta Dňa - Blázon

Karta dňa, ktorá hovorí o nových dobrodružstvách a ak je súčasťou dennej veštby, odzrkadľuje detskú energiu v našom vnútri. Význam Tarotovej karty Blázon hovorí o nových začiatkoch. Je to prvá karta z veľkej arkány a Sibyla jej prideľuje predpoveď niečoho nového. Ak je karta Blázon vaša Tarotová Karta Dňa je isté, že sa dnes zbavíte niečoho starého v živote, niečoho, čo spútava vašu energiu.

Tarotová Karta dňa Blázon znamená odhodlanie, životnú silu a energiu bojovať so všetkým, čo vám dnešný deň prinesie. Karta Blázon, ak je to tarotová karta dňa, symbolizuje počiatok nového, sviežeho obdobia, ktoré istotne využijete pre váš osobný rast i prospech. Nepríjemným pocitom súvisiacim s touto kartou tarotu je nadmerné očakávanie od budúcnosti a od toho, čo nám dnešok prinesie. Tarotová karta dňa Blázon naznačuje, že by sme mali žiť v prítomnosti. Sústreďme sa teda na svet tu a teraz a uspokojme sa so sviežim pohľadom na svet, ktorý nám dáva práve karta Blázon - tarotová karta dňa.

Aby sme kartu dňa využili pre náš rast je vhodné uvažovať nielen o problémoch, ale aj o ich riešeniach. Každá minca má dve strany. Nikdy neexistuje iba jedno riešenie problému, pripomína tarotová karta dňa - Blázon. Hlbšie sa zamyslíme nad očakávaniami od života a nad tým, čo pre splenie našich očakávaní robíme my samy. Pre pochopenie denného tarotu nie je podstatná iba samotná karta dňa, ale taktiež Horoskop na Dnes cez ktorý sa dozviete astrologickú predpoveď na dnešný deň, ktorá je rovnako dôležitá ako osobná tarotová karta dňa.

Blázon je tarotová karta, ktorá v každom prípade poukazuje na nové skúsenosti a na obdobie bohaté na nové zážitky. Tarotová karta Blázon, ak je osobnou kartou dňa, vyjadruje niečo nové. Zosilňuje našu kreativitu, psychickú i fyzickú odolnosť. Nebojíme sa nových vecí, ktoré nám teraz robia radosť. Posilňujeme našu vnútronú silu. No karta Blázon tiež radí, aby sme si dávali pozor na zneužitie našej dobroty, upozorňuje Sibyla.

Zaujímajú vás ďalšie Tarotové Karty?

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com