Zajtrajší Horoskop Vodnár

(Denný Horoskop na Streda, 20.09.2023, znamenie Vodnár)

Na to, aby boli vaše vzťahy a rodinné putá silné, je potrebná neustála pozornosť a niekedy aj tvrdá práca. Všetci z nás musia robiť ústupky a to bude dnes platiť aj pre vás. Nerobte si zbytočné starosti vopred, budete mať dostatok času na to, aby ste všetko zvládli v pohode a systematicky. Váš dnešný večer by mal patriť oddychu.

Vodnár Láska:

Váš partner bude veľmi citlivý na vašu negatívnu náladu a tiež na vašu kritiku. Snažte sa teda neprenášať napätie v pracovnej oblasti do vášho domova. Energiu vo vašom domove osviežite kameňom z prírody, ktorý prinesie silu prírody a balans do vášho domova. Slobodní zažijú niečo skutočne nečakané.

Vodnár Zdravie:

Strážte si chrbticu a kríže. Dávajte si pozor na prechladnutie v dolnej časti chrbtice. Vyhnete sa tak nepríjemnej bolesti.

Vodnár Práca a Peniaze:

Nákupné šialenstvo neobíde ani vás. Niekedy je naozaj jednoduché zabudnúť na finančný rozpočet a nakupovať krásne veci, ktoré nám urobia radosť. Položte si však otázku, či vám toto fyzické potešenie finančne neublíži. Možno budete mať v tomto období problém splniť svoje krátkodobé ciele. Zamerajte sa hlavne na každodennú prácu a nebojte sa teraz oddychovať viac než obvykle.

Rada na zajtra pre znamenie Vodnár:

Láska nie je to, čo vídame v romantickych filmoch, či telenovelách. Láska nespočíva v romantických schôdzkach a nežných bozkoch za svitu mesiaca. Šťastný vzťah, to je niekedy doslova tvrdá práca, založená na vzájomnej úcte a tolerancii.


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com