Zajtrajší Horoskop Váhy

(Denný Horoskop na Pondelok, 25.12.2023, znamenie Váhy)

Môžete zažiť pozitívne aj negatívne zážitky a pocity. Všetko bude závisieť od následných okolností. Vplyv dvojakého pôsobenia fázy Mesiaca na vaše znamenie zverokruhu prináša komplikovaný chaos, ktorý nebudete vedieť upokojiť. Ak budete v strehu tak všetko dobre dopadne. Musíte byť ale obozretný a nenechať sa rozptyľovať medovými rečičkami okolia.

Váhy Láska:

Odpustite všetkým ľuďom, ktorí vám v minulosti ublížili. No hlavne odpustíte sebe. Pohnite sa v živote vpred a vezmite svojho partnera za ruku, na vašej ceste ku krásnej a čistej budúcnosti. Pre tých bez partnera platí, že doriešenie starých emočných problémov vás posunú do nových sfér života. Osloboďte sa od minulosti.

Váhy Zdravie:

Dávate si pozor na kozmetické prípravky, ktoré by vás mohli nečakane prekvapiť alergiou. Dôkladne dodržiavajte postup pri prípravkoch z drogérie, ktoré používate. Ak je to nutné, používajte pri domácich prácach ochranné rukavice.

Váhy Práca a Peniaze:

Pripomeňte si staré porekadlo, že nieje všetko zlato, čo sa blyští. Horoskop vám teraz neodporúča robiť finančné rozhodnutia len na základe vášho dobrého pocitu. Niekedy musíte analyzovať aj fakty, nielen vaše pocity. Môžete očakávať dobrú správu v pracovnej oblasti. Vaša finančná situácia sa čoskoro výrazne zlepší.

Rada na zajtra pre znamenie Váhy:

Pamätajte si, že aj keď od vás mnohí vyžadujú úprimnosť, niekedy nie sú schopní uniesť pravdu.

Tohtotýždňový SPLN MESIACA je najpodstatnejšou udalosťou a takto nás zasiahne:


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com