Zajtrajší Horoskop Škorpión

(Denný Horoskop na Streda, 20.09.2023, znamenie Škorpión)

Pod vplyvom planéty Merkúr pociťujete dvojakú energiu, ktorá sa môže zahrávať s vašou dnešnou náladou. Zachovajte si chladnú hlavu hlavne v dopoludňajších hodinách, kedy bude vaša trpezlivosť preskúšaná. Dnes si spomeniete na osobu, ktorá taktiež myslí na vás a rada by o vás niečo počula. Môžete túto osobu kontaktovať, no horoskop na dnes vám radí urobiť tak iba v prípade, že toto rozhodnutie neublíži pocitom milovanej osoby.

Škorpión Láska:

Neporovnávajte vaše okamihy s terajším partnerom s tým, čo ste zažívali v minulosti. Neuviaznite v minulosti ale skôr sa pozitívne sústreďte na vašu spoločnú prítomnosť. Pod vplyvom Venuše sa vám podarí vniesť do vzťahu viac lásky. Ak stále hľadáte toho pravého je čas vyraziť do spoločnosti. Doprajte si kávu, či večerný drink s kamarátkami, alebo si to naplánujte na neskôr. Narazíte na zaujímavú osobu.

Škorpión Zdravie:

Dávajte si dnes pozor na bolesti zubov, alebo hlavy, ktoré by mohli spôsobovať aj iné, závažnejšie problémy. Ak vás trápia stále bolesti hlavy či zubov, navštívte odborníka.

Škorpión Práca a Peniaze:

Nebojte sa požiadať zamestnávateľa o zvýšenie platu. Vaša finančná situácia sa zlepší. Váš kolega môže prísť s miliónovým nápadom, ktorý bude považovať za geniálny. Bude však lepšie, ak sa spoľahnete na vaše zmysly a ponuku odmietnete.

Rada na zajtra pre znamenie Škorpión:

Ak máte pocit, že pred vami život zatvoril všetky dvere nezabúdajte, že máte ešte k dispozícii dokorán otvorené okná.

Týždenný Horoskop na 43. Týždeň 2024:


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com