Zajtrajší Horoskop Ryby

(Denný Horoskop na Piatok, 30.09.2022, znamenie Ryby)

Negatívne emócie by vám pokazili náladu a obrali by vás o prepotrebnú energiu sústrediť sa na dôležité povinnosti. Unavený dóm starostlivosti zasiahne aj vaše znamenie zverokruhu, kedy vám bude ukrojené z energií, ktorú využívate na starostlivosť o iných. V práci buďte milý a vľúdny. Ak skúsite pridať na úsmeve a vľúdnom slove, budete úspešnejší. V rodinnom živote budete cítiť pohodu a vyrovnanosť. Vaša vyčerpanosť vám chce naznačiť, aby ste ubrali.

Ryby Láska:

Vo vašom vzájomnom vzťahu s vaším partnerom ste kormidlom nádeje, ktorým určuje ďalší smer a vývoj vášho vzťahu. V tomto období však musíte prenechať iniciatívu aj vášmu partnerovi, ktorý najlepšie vie, ako prinavrátiť vášmu vzťahu ten správny smer. Nezadaní by mali spoznať nové možnosti. Možno práve na ceste bicyklom stretnete niekoho zaujímavého.

Ryby Zdravie:

Nezabúdajte na dôležitosť teplého oblečenia a dávajte si pozor na nečakané chladné počasie. Môžete byť náchylnejší na prechladnutie a tak je toto obodobie vhodné aj na saunu, alebo relax v teple domova. Užívajte si slnečné lúče čo najviac.

Ryby Práca a Peniaze:

Nenechajte sa strhnúť ostatnými, ktorí sa vás snažia presvedčiť o tom, ako sa ich finančné problémy netýkajú. Tieto problémy sú v momentálnej situácii všade okolo, a ostatní sa vás snažia iba stiahnuť na ich stranu pasivity. Neupúšťajte z tímovej práce ani v tom prípade, že sa na niektorých veciach nezhodnete. Komunikovať treba priamo ale konštruktívne. Vyhýbajte sa konfliktnému správaniu.

Rada na zajtra pre znamenie Ryby:

Dávajte si pozor, aby vám jeden zlý deň, alebo len zlé obdobie navodilo dojem, že celý váš život nestojí za nič.

Viac o energiách týchto dní a prečo je napríklad 19. Apríl 2024 významný a ako sa prejaví víkend od 20. - 21. Apríla vám prezradí týždenný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu od veštkyne.


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com