Zajtrajší Horoskop Lev

(Denný Horoskop na Pondelok, 29.05.2023, znamenie Lev)

Dávajte si dnes pozor na to, aby ste zachovali všetky tajomstvá, ktoré viete. Horoskop na dnes varuje, že prezradenie tajomstva, ktoré vám bolo zverené môže priniesť zhoršenie energií a tiež ukončenie niektorých vašich vzťahov. Buďte opatrný.

Lev Láska:

Ak dostávate lásku, ktorá je krásna a harmonická, rovnakou mincou ju oplaťte. Nie pre každého je na svete pripravený človek, ktorý je dokonalým spojením duše toho druhého. Láska nie je samozrejmosťou a treba si ju vážiť. Ak ste nezadaný, radšej sa viac venujte sebe a zamerajte sa na svoju pohodu.

Lev Zdravie:

Vaše zdravie potrebuje poriadnu dávku zeleniny a ovocia. Skombinujte to s návštevou rodiny tak, aby sa aj vaša psychika usporiadala po náročnom období.

Lev Práca a Peniaze:

Buďte opatrný pokiaľ budete musieť v nasledujúcom období podpisovať niečo, čo môže v budúcnosti siahnúť na vaše financie. Dodržujte v práci všetky napísané pravidlá tak, aby ste zbytočne neprišli k úrazu.

Rada na zajtra pre znamenie Lev:

Z každej udalosti v živote, z tej dobrej, aj z tej zlej sa snažte získať niečo pre seba. Pre svoj lepší pocit, úsmev, šťastie a hlavne pre vaše lepšie, budúce ja.

Viac o energiách týchto dní a prečo je napríklad 19. Apríl 2024 významný a ako sa prejaví víkend od 20. - 21. Apríla vám prezradí týždenný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu od veštkyne.


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com