Zajtrajší Horoskop Lev

(Denný Horoskop na Utorok, 06.12.2022, znamenie Lev)

Ak usilovne pracujete, no napriek tomu sa vám nepodarilo dosiahnuť vytúženú métu, nezúfajte. Pôsobenie unavenej strany Merkúra na vaše znamenie zverokruhu znamená pozastavenie niektorých činností na neksôr. Cítite sa vyčerpane a zaslúžite si viac oddyhcu. Aj keď sa snažíte, niektoré veci sa neudejú tak rýchlo, ako by ste to chceli. Všetko si vyžaduje svoj čas a vy musíte byť skutočne trpezlivý.

Lev Láska:

Niekedy musíte bojovať o to, aby ste ostali na vrochole pozornosti vášho partnera. Prečo je však tomu tak? Váš partner je taktiež unavený z množstva povinností a tak niekedy zabúda na dôležitosť lásky. Nebojte sa a pripomeňte mu, že vo dvojici sa všetko zvláda ľahšie. Pre tých bez partnera platí, že doriešenie starých emočných problémov vás posunú do nových sfér života. Osloboďte sa od minulosti.

Lev Zdravie:

Mali by ste vylúčiť nezdravé jedlo zo svojho jedálnička. V tomto období vám takáto nadmerná záťaž vášho organizmu skutočne neprospeje. Vaša energia by bola na úpadku.

Lev Práca a Peniaze:

V tomto období by ste mali myslieť hlavne na seba, ale to nezanemná, že by ste mali prehnane míňať. Radšej si kúpte niečo malé, vec, ktorá vás veľmi poteší a nedáte za ňu celý váš majetok. Nasledujúce obdobie je pre vás ako stvorerené na úspechy. V práci vám všetko pôjde ako po masle. Očakávajte pochvalu.

Rada na zajtra pre znamenie Lev:

Buďte viac trpezlivý a zhovievavý. Aj keď vo vašom živote nejde všetko podľa vašich predstáv, vždy máte možnosť sa z každej situácie poučiť.

Viac o energiách týchto dní a prečo je napríklad 19. Apríl 2024 významný a ako sa prejaví víkend od 20. - 21. Apríla vám prezradí týždenný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu od veštkyne.


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com