Zajtrajší Horoskop Lev

(Denný Horoskop na Piatok, 30.09.2022, znamenie Lev)

Počas dnešného dňa si pamätajte, že nie každý vo vašom okolí je taký dobrý priateľ, akým ste vy. Niekedy znamená pre niektorých ľudí priateľstvo viac, než pre iných. To sa deje aj vo vašom okolí. Nestrácajte však vieru v ľudí na ktorých vám záleží. Uvedomte si rôzne povahy ľudí a buďte k ostatným trpezlivý. Horoskop na dnes označuje trpezlivosť, ako kľúčové slovo dnešného dňa, vo všetkých komplikovanejších situáciách a vo vzťahoch.

Lev Láska:

Možno si teraz robíte starosti nad vecami, na ktorých sa budete neskôr smiať. Prítomnosť nás trápi aj v láske, a problémy prechádzajú z malých na komplikovanejšie. Vaša silná osobnosť je však majákom nádeje pre pokojné vyriešenie všetkých starostí. Aj tých v láske. Ak ste bez partnera nezabúdajte na to, aké je skvelé mať čas len pre seba.

Lev Zdravie:

Azda všetci poznáme frázu, že Slnko je najlepší lekár. V tomto období to bude pre vás platiť na sto percent a preto trávte čo najviac času v prírode. Môžete si užívať slnečné lúče aj na vašom balkóne alebo si oddýchnuť pod dekou pri televízii.

Lev Práca a Peniaze:

Pamätajte, že peniaze, ktoré si požičiavate je nutné aj vrátiť. Nemíňajte na veci, či záležitosti, ktoré skutočne nepotrebujete. V nasledujúcom období sa venujte kvalite práce.

Rada na zajtra pre znamenie Lev:

Netrápte svoje srdce tým, že ho budete ponúkať niekomu, kto oň nemá záujem. Milovať znamená pochopiť, porozumieť a zostarnúť ruka v ruke.

Viac o energiách týchto dní a prečo je napríklad 19. Apríl 2024 významný a ako sa prejaví víkend od 20. - 21. Apríla vám prezradí týždenný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu od veštkyne.


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com