Zajtrajší Horoskop Kozorožec

(Denný Horoskop na štvrtok, 30.03.2023, znamenie Kozorožec)

Náhlenie by malo byť pre vás dnes tabu. Pluto vplývajúce na vaše znamenie zverokruhu môže do vášho života premietnuť viac netrpezlivosti a podráždenosti. Ste ale silná osoba, ktorá vie dokonale ovládať aj tieto negatíva vášho myslenia a pocity dokážete jednoducho skrotiť pod vašu kontrolu. Môžno sa večer budete cítiť vyčerpanejší než obvykle. Mali by ste teda relaxovať a možno si objednať dobrú večeru, či uvariť niečo ľahké a jednoduché. Táto činnosť vám pomôže oddychovať.

Kozorožec Láska:

Kľúčovým slovom v oblasti lásky je skeptickosť. Musíte k ľuďom vo vašom okolí pristupovať s rezervou, pretože niekto sa bude túžiť dostať do vašej pozornosti lichôtkami, a medovými rečičkami. Nehľadajte však v týchto prejavoch úprimnosť bez postranných úmyslov. Buďte v strehu, pretože tento človek nemá s vami dobré úmysly. Nezadaní, vysnívajte si svojho partnera. Čoskoro stretnete niekoho skutočne výnimočného.

Kozorožec Zdravie:

Ak sa dnes necítite dobre zostaňte radšej v posteli. Vybavte iba to najdôležitejšie. Dnes sa zamerajte hlavne na vaše zdravie a na zvýšenie energie do ďalších dní.

Kozorožec Práca a Peniaze:

Dlhy musíte platit. Dávajte si pozor na omeškanie splátok, ktoré by vám mohli skomplikovať budúcnosť. Venujte sa oddychu, práca na vás počká. Načerpáte tak nové sily, ktoré budete potrebovať.

Rada na zajtra pre znamenie Kozorožec:

Čas prispôsobovania sa ostatným musí zostať za vami. Iste, niekedy je najlepšie kráčať v dave, no aj vy máte právo povedať, ak sa vám niečo nepáči. Zachovajte si však svoju úroveň.

Viac o energiách týchto dní a prečo je napríklad 19. Apríl 2024 významný a ako sa prejaví víkend od 20. - 21. Apríla vám prezradí týždenný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu od veštkyne.


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com