Horoskop na budúci Týždeň Váhy

29.05.2023 - 04.06.2023

Pod vplyvom Venuše pocíti vaše znamenie počas tohto týždňa väčšie pocity lásky nie len k vami blízkym ľuďom, ale aj k zvieratám, či k celému svetu. Venuša so sebou prináša tiež intenzívne cítenie krásy sveta a preto, ak máte kreatívnu prácu, toto obdobie je vhodné na vytvorenie niečoho veľkého. Pre ostatných je to doba vhodná na užívanie si zmyselnosti a radosti zo života. Nezabúdajte vyraziť do prírody s vašími deťmi, partnerom, rodinou, či priateľmi. Venujte sa ľuďom na ktorých vám záleží a užívajte si svoje koníčky a záujmy. Tento týždeň sa venujte láske.

Horoskop Lásky a vzťahov na budúci týždeň Váhy: Nesprávajte sa k ľuďom okolo ako k veciam. Aj keď to tak niekedy nemyslíte, niekto vaše slová pochopil zle a díva sa na vás inak než predtým. Všetci potrebujú cítiť to, že majú pri sebe niekoho blízkeho o koho sa môžu oprieť. Nezabúdajte na to. Ak stále hľadáte svojho budúceho partnera, je vhodný čas vyraziť medzi ľudí a rozšíriť si obzory.

Horoskop Zdravia Váhy na 22. týždeň: Zaujímajte sa o zdravie svojich blízkych, navštívte vašich rodičov a zavolajte aj starým rodičom.

Horoskop Práce a Peňazí na budúci týždeň Váhy: Teraz by bolo najlepšie trocha spomaliť, aby ste si mohli dobre premyslieť, ako využijete vaše financie, ktoré ste si odložili bokom. Nezabúdajte na malé radosti, ktoré nemusia stáť ani cent. V nasledujúcom období venujte práci dostatočnú pozornosť a zabudnite na unáhlené rozhodnutia a odpovede.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 17. Týždeň 2024 (22. - 28. Apríl 2024):


Horoskop 22. Týždeň pre všetky znamenia zverokruhu:

Váš Presný Horoskop na budúci týždeň Váhy je ako cesta k hviezdam - fascinujúci a osviežujúci zážitok. Nezastavujte sa, drahý Váhy. Naďalej sa pohybujte cestou osudového vedenia s presným Horoskopom na Dnes Váhy. Spojte sa s mapou hviezd pre tento mesiac s najpresnejším Horoskopom na tento Mesiac Váhy.

Rozsvieťte svetlo hviezd vo vašich blízkych - zdieľajte s milovanými Horoskop na budúci týždeň Váhy a odhaľte im, aké nebeské scenáre vám osud pripravil. Tento Týždenný Horoskop Váhy na 22. Týždeň 2023 je kľúčovým sprievodcom k pochopeniu energií, ktoré momentálne ovplyvňujú vaše znamenie zverokruhu - Váhy.

Tak ako Mesiac zasahuje morský príliv a odliv, tak aj tieto energie pomáhajú lepšie sa orientovať v toku života a prechádzať ho s hlbším pochopením a pokojom. Pripomeňte svojim priateľom, milý Váhy, že hviezdy nám môžu ukázať cestu, ak vieme, ako im porozumieť.


Viac o znamení Váhy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com