Horoskop na budúci Týždeň Váhy

06.02.2023 - 12.02.2023

V tomto týždni sa vám podarí zistiť, kto z vášho okolia vám odčerpáva vašu pozitívnu energiu. Ak zistíte, že niekto z vášho okolia s vami nekoná čestne, a je načase sa od tohto človeka dištancovať. V druhej polovici tohto týždňa horoskop naznačuje, že budete musieť urobiť rázne rozhodnutie. Nesmiete sa báť povedať nie. Vo vašej emočnej sfére sa bude pohybovať Neptún, ktorý citeľne posilní odvahu a odhodlanie.

Horoskop Lásky a vzťahov na budúci týždeň Váhy: Ak si upracete vo vašom vzťahu, budete sa aj vy cítiť slobodnejšie. Sloboda vo vzťahu neznamená nič zlé, je to len prejav toho, že dokážete partnerovi dopriať trocha nezávislosti a on vám voľno iba pre vás. Vyriešte si všetko, čo vás vo vzťahovo trápi. Za ten pocit slobody to skutočne stojí. Ak ste bez partnera, je čas prestať sa zaoberať svojím smútkom a osamelosťou.

Horoskop Zdravia Váhy na 06. týždeň: Ak vás trápia bolesti chrbtice viac než obvykle je načase začať sa hýbať. Môžete skúsiť prechádzky, plávanie, či strečing.

Horoskop Práce a Peňazí na budúci týždeň Váhy: Svoje peniaze inestujte iba na základe odporúčania od odborníka. Keď sa teraz vyskytnú nejaké prekážky v práci zotrvajte. Teraz nie je čas riskovať a strácať na dlho budovanej pozícii.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 17. Týždeň 2024 (22. - 28. Apríl 2024):


Horoskop 06. Týždeň pre všetky znamenia zverokruhu:

Váš Presný Horoskop na budúci týždeň Váhy je ako cesta k hviezdam - fascinujúci a osviežujúci zážitok. Nezastavujte sa, drahý Váhy. Naďalej sa pohybujte cestou osudového vedenia s presným Horoskopom na Dnes Váhy. Spojte sa s mapou hviezd pre tento mesiac s najpresnejším Horoskopom na tento Mesiac Váhy.

Rozsvieťte svetlo hviezd vo vašich blízkych - zdieľajte s milovanými Horoskop na budúci týždeň Váhy a odhaľte im, aké nebeské scenáre vám osud pripravil. Tento Týždenný Horoskop Váhy na 06. Týždeň 2023 je kľúčovým sprievodcom k pochopeniu energií, ktoré momentálne ovplyvňujú vaše znamenie zverokruhu - Váhy.

Tak ako Mesiac zasahuje morský príliv a odliv, tak aj tieto energie pomáhajú lepšie sa orientovať v toku života a prechádzať ho s hlbším pochopením a pokojom. Pripomeňte svojim priateľom, milý Váhy, že hviezdy nám môžu ukázať cestu, ak vieme, ako im porozumieť.


Viac o znamení Váhy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com