Horoskop na budúci Týždeň Váhy

26.09.2022 - 02.10.2022

V tomto týždni je ideálna doba na spoznávanie vlastných pocitov a emócií. Nachádzate sa totiž pod výrazným vplyvom planéty Venuše, ktorá do vášho života prináša radosť z bytia a lásku k všetkému živému. Môžete si užívať všetky pôžitky, ktoré svet ponúka. Toto pozitívne nastavenie vám pomôže aj v prekonávaní vašich problémov, či v prevencii pred depresiami. Vnímajte krásy sveta a užívajte si aj najmenšie pozitívne maličkosti, ktoré sa vám dejú. Venuša dodá do vášho života aj pocit túžby po spoločných zážitkoch s milovanou osobou. Len do toho.

Horoskop Lásky a vzťahov na budúci týždeň Váhy: Nepremyslený románik by vás mohol sklamať a vniesť do pocitov samoty. Radšej sa zamerajte viac na svojho partnera, ktorý potrebuje cítiť vašu lásku. Harmónia planéty Venuša nech sa teraz prejaví aj vo vašom dlhodobom vzťahu. Dávajte si pozor na ľúbostné trojuholníky a nezmyselné rozhodnutia. Ak ste nezadaný, je čas začať cvičiť, učiť sa nový jazyk, alebo začať tancovať.

Horoskop Zdravia Váhy na 39. týždeň: Striedme stravovanie a dostatok tekutín je to, čo si vaše telo skutočne žiada. Nepodceňujte zdravú stravu a dostatok pohybu.

Horoskop Práce a Peňazí na budúci týždeň Váhy: Nenechajte ostatných riešiť vaše financie. Tieto starosti majú patriť hlavne vám, pretože ste silnou osobou, ktorá vie zastrešiť aj rodinné financie. Oddych však musí patriť k tomu, aby ste tieto veci mohli dôkladne analyzovať. Vysoké nároky v práci vás už vyčerpávajú. Doprajte si deň voľna a venujte sa hlavne oddychu a starostlivosti o svoje zdravie.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 17. Týždeň 2024 (22. - 28. Apríl 2024):


Horoskop 39. Týždeň pre všetky znamenia zverokruhu:

Váš Presný Horoskop na budúci týždeň Váhy je ako cesta k hviezdam - fascinujúci a osviežujúci zážitok. Nezastavujte sa, drahý Váhy. Naďalej sa pohybujte cestou osudového vedenia s presným Horoskopom na Dnes Váhy. Spojte sa s mapou hviezd pre tento mesiac s najpresnejším Horoskopom na tento Mesiac Váhy.

Rozsvieťte svetlo hviezd vo vašich blízkych - zdieľajte s milovanými Horoskop na budúci týždeň Váhy a odhaľte im, aké nebeské scenáre vám osud pripravil. Tento Týždenný Horoskop Váhy na 39. Týždeň 2022 je kľúčovým sprievodcom k pochopeniu energií, ktoré momentálne ovplyvňujú vaše znamenie zverokruhu - Váhy.

Tak ako Mesiac zasahuje morský príliv a odliv, tak aj tieto energie pomáhajú lepšie sa orientovať v toku života a prechádzať ho s hlbším pochopením a pokojom. Pripomeňte svojim priateľom, milý Váhy, že hviezdy nám môžu ukázať cestu, ak vieme, ako im porozumieť.


Viac o znamení Váhy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com