Týždenný Horoskop Ryby

16.09.2024 - 22.09.2024

V tomto období vám hviezdy radia nastaviť limity pre svoj výdaj energie. Zamerajte sa aj na priateľov, ktorí potrebujú vašu pozornosť. Vibrácie, ktoré dnes cítite sú o stanovení limitov, aby ste udržali svoje duševné zdravie pod kontrolou. Nemusíte sa cítiť zle, ak si potrebujete oddýchnuť od socializácie. Priateľov však neignorujte, ak potrebujú radu. Energie sú zamerané na samotárske správanie a tak máte možnosť užívať si samotu.

Týždenný Horoskop Lásky a Vzťahov Ryby: Nebuďte podozrievavý voči vášmu partnerovi. Pravdepodobne si takéto konanie z vašej strany nezaslúži. Nieje lepšie zamerať sa na lásku, ako neustále kontrolovať kroky niekoho iného? Láska sa neprejavuje podozrievaním a žiarlivosťou. Práve naopak. Na nezadaných čakajú skutočne horúce chvíle.

Horoskop Zdravia Ryby na tento týždeň: Strážte si svoj tanier a "ručičky" na váhe. Nesprávne stravovanie sa vám može vypomstiť. Jedzte viac zeleniny v BIO kvalite.

Týždenný Horoskop Ryby Práca a Peniaze: Vaše dobre nápady môžu byť pre vás aj finančne cenné. Musíte s nimi iba dobre naložiť a pouvažovať, komu by sa vaše nápady mohli hodiť. Zatiaľ si ich však nechávajte pre seba. V práci sa neponáhľajte a radšej sa zamerajte na kvalitu odvedenej práce.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na aktuálne obdobie:


Týždenný Horoskop pre všetky znamenia zverokruhu:

Dúfame, že vás Týždenný Horoskop Ryby potešil a povzbudil. Horoskop, ktorý sme vytvorili s láskou a starostlivosťou pre tento týždeň vypracovala veštkyňa osobne pre znamenie Ryby. Neskončite však svoju cestu za poznaním osudu pri týždennom horoskope. S astrologickým, presným Horoskopom na Dnes Ryby, vkročíte do plánov osudu a porozumiete kozmickým plánom. Nakročte s novými informáciami aj do nadchádzajúceho mesiaca, vďaka osobnému Horoskopu na tento Mesiac Ryby.

Púť poznania a spojenia s osudom má význam najmä vtedy, ak sa o poznanie tešíte s tými, ktorých milujete. Zdieľajte svoj Týždenný Horoskop Ryby na tento týždeň s priateľmi. Zaujmite milovaných, nielen znamenie Ryby, osobnou predpoveďou na dnes a pomôžte aj iným objaviť, aké tajomstvá a možnosti drží osud v zálohe. Spoločne skúmajte a obdivujte tajomstvá, ktoré sú pred znameniami skryté. Nebeské správy čakajú na odhalenie.


Viac o znamení Ryby:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com