Horoskop na budúci Týždeň Ryby

27.03.2023 - 02.04.2023

V úvode týždňa by ste si mali dávať pozor na konflikty, ktoré by mohli skomplikovať váš inak pokojný týždeň. Hádky a nedorozumenia musíte v týchto dňoch riešiť s chladnou hlavou a nestranným postojom. Počas všetkých dní však budete plný iniciatívy a vaša pracovitosť prinesie aj vytúžené ovocie. V závere týždňa si splníte povinnosti, ktoré bolo potrebné dokončiť a dáte tak bodku za niečim, čo sa vám podarilo úspešne dokončiť. V stredu a vo štvrtok budete musieť byť flexibilnejší, pretože povinností bude viac, než ste predpokladali. Horoskop na tento týždeň vám pripomína, aby ste riešenia a odpovede hľadali hlavne vo vašom srdci. Cez víkend budete mať trocha priestoru na premýšľanie a pre váš komplexný relax. Užívajte si tieto chvíle.

Horoskop Lásky a vzťahov na budúci týždeň Ryby: Je načase, aby ste sa v najbližšom období už raz a navždy vyrovnali so svojou minulosťou. Musí zostať za vami. Váš partner si zaslúži celú vašu pozornosť. Ak ste nezadaný, stretnete niekoho zaujímavého. Bude to pravdepodobne niekto, koho ste ešte nestretli.

Horoskop Zdravia Ryby na 13. týždeň: Sledujte stravovacie návyky seba, ale aj svojej rodiny. Častokrát je lepšie trocha sa pri sporáku zapotiť a dopriať sebe aj rodine kvalitnú stravu, ako jesť nekvalitné hotové výrobky u ktorých ani neviete z čoho pozostávajú.

Horoskop Práce a Peňazí na budúci týždeň Ryby: Väčšia výplata vás urobí šťastným iba na chvíľu. Dôležitejšie je, či robíte presne to, po čom ste túžili. Ak ste už zabudli na vašu cestu, ktorou sa máte uberať, teraz je ten vhodný čas si ju pripomenúť. V nasledujúcom období by sa mohlo stať, že sa zavalíte prácou, ktorá sa vám následne bude kopiť a nebudete mať čas na dokončovanie úloh.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 13. Týždeň 2024

Týždenný horoskop sa v 13. týždni roku 2024 sa právom odvoláva na čas, keď je ticho pred búrkou, bezvetrie pred tornádom. Týždenný výklad od veštkyne hovorí jasne - užívajme si tento týždeň ako obdobie radosti aby sme sa pripravili na komplikovanejšie chvíle. Tento týždeň je súborom veľmi špecifických udalostí. Týždenný úvod je spojený s očakávaným Splnom Mesiaca, ktorý stimuluje duchovnú a fyzickú očistu. Už Pondelok nastupuje s veľkou energiou. Týždenný efekt astrólnych vplyvov má za cieľ nás v tomto týždni ochrániť pred búrlivými energiami, ktoré prinesie Apríl 2024. Týždenný úvodný okamih vyvrcholenia Mesiaca nás spojí s naplnením túžob. Zintenzívnia sa vzťahy a povzbudia romantiku. Tento týždeň je časom aury porozumenia a rovnováhy. Diplomatický úvod týždňa vyžaduje úprimnosť. Tento týždeň je obdobím emocionálneho vyjadrenia, ktoré nás pripravuje na energie pred nami a umožňuje nám vážiť si naše miesto v kolektívnej tapisérii existencie. Celý týždenný horoskop energií od 25. do 31. Marca 2024 čítajte tu.


Horoskop 13. Týždeň pre všetky znamenia zverokruhu:

Váš Presný Horoskop na budúci týždeň Ryby je ako cesta k hviezdam - fascinujúci a osviežujúci zážitok. Nezastavujte sa, drahý Ryby. Naďalej sa pohybujte cestou osudového vedenia s presným Horoskopom na Dnes Ryby. Spojte sa s mapou hviezd pre tento mesiac s najpresnejším Horoskopom na tento Mesiac Ryby.

Rozsvieťte svetlo hviezd vo vašich blízkych - zdieľajte s milovanými Horoskop na budúci týždeň Ryby a odhaľte im, aké nebeské scenáre vám osud pripravil. Tento Týždenný Horoskop Ryby na 13. Týždeň 2023 je kľúčovým sprievodcom k pochopeniu energií, ktoré momentálne ovplyvňujú vaše znamenie zverokruhu - Ryby.

Tak ako Mesiac zasahuje morský príliv a odliv, tak aj tieto energie pomáhajú lepšie sa orientovať v toku života a prechádzať ho s hlbším pochopením a pokojom. Pripomeňte svojim priateľom, milý Ryby, že hviezdy nám môžu ukázať cestu, ak vieme, ako im porozumieť.


Viac o znamení Ryby:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com