Horoskop na budúci Týždeň Ryby

05.12.2022 - 11.12.2022

Tento týždeň vám prináša upokojenie napätých a neistých situácií. Môžete sa pohodlne usadiť na vašom gauči, alebo kresle, a užívať si pokoj, ktorý vám narušia iba snáď nečakané maličkosti. Pod vplyvom planéty Merkúr sa do popredia tohto týždňa dostávajú malé potešenia, ktoré si môžete užívať s tými, ktorých milujete. Nastáva ten pravý čas na to, aby ste si naplno užili relaxáciu v prírode, aby ste sa venovali tým ľuďom, ktorých milujete, ale aj samému sebe. Hlavne víkend musí patriť vlastnému rozmaznávaniu, kedy máte príležitosť sústrediť sa na vlastné potešenia, predpovedá váš horoskop na tento týždeň.

Horoskop Lásky a vzťahov na budúci týždeň Ryby: Ak si upracete vo vašom vzťahu, budete sa aj vy cítiť slobodnejšie. Sloboda vo vzťahu neznamená nič zlé, je to len prejav toho, že dokážete partnerovi dopriať trocha nezávislosti a on vám voľno iba pre vás. Vyriešte si všetko, čo vás vo vzťahovo trápi. Za ten pocit slobody to skutočne stojí. Ak ste nezadaní nespoliehajte sa na to, že si vás láska nájde sama.

Horoskop Zdravia Ryby na 49. týždeň: Aj také pošmyknutie v sprche môže zabolieť... Nezabúdajte na dôležitosť bezpečnosti v domácnosti a poučte každého člena rodiny o opatreniach, ktoré by ste mali v dohľadnej dobe urobiť.

Horoskop Práce a Peňazí na budúci týždeň Ryby: Starosti s financiami sa ešte viac prehĺbia, ak im nebudete venovať dostatočnú pozornosť. Iste, pokrčiť plecami je jednoduché, zahodiť starosti a ísť na nákupy... Nespôsobí to však ešte viac starostí než problémov? V práci ste na správnom mieste aj keď sa musíte potýkať s viacerými prekážkami. Teraz by však bolo nevhodné zahodiť pozíciu, ktorú ste si budovali.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 17. Týždeň 2024 (22. - 28. Apríl 2024):


Horoskop 49. Týždeň pre všetky znamenia zverokruhu:

Váš Presný Horoskop na budúci týždeň Ryby je ako cesta k hviezdam - fascinujúci a osviežujúci zážitok. Nezastavujte sa, drahý Ryby. Naďalej sa pohybujte cestou osudového vedenia s presným Horoskopom na Dnes Ryby. Spojte sa s mapou hviezd pre tento mesiac s najpresnejším Horoskopom na tento Mesiac Ryby.

Rozsvieťte svetlo hviezd vo vašich blízkych - zdieľajte s milovanými Horoskop na budúci týždeň Ryby a odhaľte im, aké nebeské scenáre vám osud pripravil. Tento Týždenný Horoskop Ryby na 49. Týždeň 2022 je kľúčovým sprievodcom k pochopeniu energií, ktoré momentálne ovplyvňujú vaše znamenie zverokruhu - Ryby.

Tak ako Mesiac zasahuje morský príliv a odliv, tak aj tieto energie pomáhajú lepšie sa orientovať v toku života a prechádzať ho s hlbším pochopením a pokojom. Pripomeňte svojim priateľom, milý Ryby, že hviezdy nám môžu ukázať cestu, ak vieme, ako im porozumieť.


Viac o znamení Ryby:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com