Horoskop na budúci Týždeň Lev

26.10.2020 - 01.11.2020

Váš vnútorný hlas vás bude počas tohto týždňa veľmi dobre sprevádzať vašimi rozhodnutiami a emóciami. Budete mať možnosť zistiť kto je vašim skutočným priateľom, kto za vami stojí, a tiež to, kto vás skutočnosti miluje. Vaše vzťahy budú tak čistejšie a vy pocítite množstvo pozitívnej energie vo vašom živote. V nadchádzajúcich dňoch teda musíte načúvať svojmu vnútornému hlasu, a nezabudnite tiež dodržiavať pravidelný pitný a spánkový režim, ktorý je pre vaše zdravie v tomto týždni nesmierne dôležitý.

Horoskop Lásky a vzťahov na budúci týždeň Lev: V tomto období bude mesiac vplývať na vaše emócie. Silná energia pôsobiaca z Mesiaca znamená transformáciu vašich pocitov. Odhaľte svojmu partnerovi vaše túžby a aj tie najhlbšie pocity. Ak ste nezadaný a zapletiete sa do ľúbostného trojuholníka, čakajú vás jedine chvíle plné sĺz.

Horoskop Zdravia Lev na 44. týždeň: Ak sa cítite menejcenný či osamelý, je to len prechodné obdobie. Zaraďte do svojho jedálnička viac vitamínu D a B a prekonajte toto negatívne obdobie činnosťou, ktorú milujete.

Horoskop Práce a Peňazí na budúci týždeň Lev: Pocítite veľkú energiu a hnaciu silu, ktorá vám pomôže kráčať za úspechom, a to aj finančným. Ak práve hľadáte prácu, alebo uvažujete o zmene musíte si uvedomiť, že najdôležitejšia je vaša profesionalita a úprimnosť pri pracovnom pohovore.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 16. Týždeň 2024 (15. - 21. Apríl 2024)

Týždenný horoskop veští čas premiesnenia Slnka, vládcu zverokruhu, do novej energie. Už v piatok, 19. Apríla 2024 sa Slnko vnorí do pokojnej zemskej kvality znamenia Býk. Slnko v Býkovi pôsobí až od piatka, ale celému týždňu dáva práve Slnečná cesta vlastnosti, ktoré sú spojené s koncom jednej etapy a začiatkom druhej. Opustenie Barana krásnym Slnkom je v tomto týždni symbolom prechodu do pokojnejšieho prostredia zemského elementu, ktorý prináleží znameniu Býk. Každého znamenia zverokruhu, aj vášho znamenia Lev sa tento astrologický týždenný pohyb dotkne skrz špecifický prejav. Emocionálne sa nás v tomto týždni naďalej dotýka Venuša v Baranovi, ktorá hovorí o láske vášnivej, a dobrodružnej. Týždenný cúvajúci Merkúr naďalej spomaľuje pozitívny prúd myšlienok a komplikuje osobné aj pracovné rozhovory. Avšak, už v tomto týždni Merkúrova sila slabne, keďže týždenný tok jeho sily sa dostáva do poslednej fázy retrográdneho Aprílového pohybu. Týždenný astrologický vplyv je teda z jeho strany už slabší, no naďalej spôsobuje problémovú komunikáciu, najmä u ohnivých a vzdušných znamení zverokruhu (Baran, Blíženci, Lev, Váhy, Strelec, Vodnár). Podporujúcou silou je vodná energia, prúdiaca od dominantnej astrologickej planéty Mars, ktorý je aj v 16. týždni usídlený v znamení Ryby. Týždenný dar vody je blahodárny pre znamenia s vodným prvkom - Rak, Škorpión a Ryby. Zemské znamenia zverokruhu sa prebúdzajú najmä koncom týždňa, kedy sa Slnko nastaví na znásobenie pozitívnych vlastností zemských znamení Býk, Panna a Kozorožec. Tento týždeň nás vyzve, aby sme premýšľali nad svojou karmou. Týždenný jas Slnka v novom znamení môže mnohé podporiť, ale aj znásobiť. Karmicky je týždenný prejav rovnovážny, ale varuje pred pribúdaním pracovných povinností. Viac vám povie aj horoskop na Apríl 2024 , no najmä týždenný výklad pre celý zverokruh. Rovnako bude mať týždenný vplyv astrológia aj na tých jednotlivcov, ktorí majú špecifický prebytok jednej elementárnej energie, a preto je dobre poznať svoje elementárne rozloženie podľa dátumu narodenia. Týždenný horoskop sa ukáže rôzne aj podľa osobného elementárneho horoskopu. Poznáte ten svoj? Váš týždenný pocit od 15. do 21. Apríla 2024 záleží aj na tom, ako je postavená vaša osobná elementárna energia, pre váš dátum narodenia. Aj v tomto týždni sa môžete cez Facebook Horoskop a Tarot opýtať veštkyne na váš osobný elementárny graf. Komentujte príspevok s dátumom narodenia, ktorého rozloženie elementov vás zaujíma. Niektor môže žiť s prebytkov vody, iní s prebytkom ohňa. A každý element sa podpisuje na energii človeka rôzne. Opýtajte sa nás na facebooku.


Horoskop 44. Týždeň pre všetky znamenia zverokruhu:

Váš Presný Horoskop na budúci týždeň Lev je ako cesta k hviezdam - fascinujúci a osviežujúci zážitok. Nezastavujte sa, drahý Lev. Naďalej sa pohybujte cestou osudového vedenia s presným Horoskopom na Dnes Lev. Spojte sa s mapou hviezd pre tento mesiac s najpresnejším Horoskopom na tento Mesiac Lev.

Rozsvieťte svetlo hviezd vo vašich blízkych - zdieľajte s milovanými Horoskop na budúci týždeň Lev a odhaľte im, aké nebeské scenáre vám osud pripravil. Tento Týždenný Horoskop Lev na 44. Týždeň 2020 je kľúčovým sprievodcom k pochopeniu energií, ktoré momentálne ovplyvňujú vaše znamenie zverokruhu - Lev.

Tak ako Mesiac zasahuje morský príliv a odliv, tak aj tieto energie pomáhajú lepšie sa orientovať v toku života a prechádzať ho s hlbším pochopením a pokojom. Pripomeňte svojim priateľom, milý Lev, že hviezdy nám môžu ukázať cestu, ak vieme, ako im porozumieť.


Viac o znamení Lev:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com