Horoskop na budúci Týždeň Kozorožec

03.04.2023 - 09.04.2023

Planéta Jupiter v tomto týždni výrazne ovplyvní vaše znamenie a to dvojakým spôsobom. Vplýva na vašu radosť zo života a dodá vám viac pozitívnej energie, ktorá z vás bude vyžarovať. Tiež uvidíte viacero vecí v novom, pozitívnom svetle. Planéta Jupiter však vplýva aj na vašu vášeň pre prudkosť a netrpezlivosť. Snažte sa v tomto týždni nereagovať prehnane na veci, ktoré sa vám nepáčia. Zachovajte si svoj pokoj a aj ostatným ukážte, že viete na veci okolo reagovať elegantne a dospelo. Oceníte to hlavne vy. Tento veľký vplyv Jupitera musíte dostať pod svoju kontrolu.

Horoskop Lásky a vzťahov na budúci týždeň Kozorožec: Ak vám partner položí dôležitú otázku, dobre si premyslite, ako mu na to odpoviete. Vaša odpoveď ho môže skutočne potešiť, no na druhej strane mu môže tiež ublížiť. Nezdaní by mali venovať pozoronosť niekomu, kto ju už dlho vyžaduje.

Horoskop Zdravia Kozorožec na 14. týždeň: Ak vás trápia negatívne pocity skúste do svojej stravy zaradiť viac vitamínu B. Doprajte si steak alebo si vitamín B zakúpte v lekárni.

Horoskop Práce a Peňazí na budúci týždeň Kozorožec: Starostlivosť o peniaze možno nepatrí k vaším koníčkom, ale mali by ste sa viac zaujímať o možnosti odkladania a šetrenia. Nieje nutné začínať s veľkým obnosom. Dnešné možnosti sú neobmädzené a tak vám môže na začiatok stačiť aj malá investícia. Vyriešte si všetky staré dokumenty, ktoré ste doteraz len odkladali. Venujte tomu ale dostatočnú pozornosť.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 17. Týždeň 2024 (22. - 28. Apríl 2024):


Horoskop 14. Týždeň pre všetky znamenia zverokruhu:

Váš Presný Horoskop na budúci týždeň Kozorožec je ako cesta k hviezdam - fascinujúci a osviežujúci zážitok. Nezastavujte sa, drahý Kozorožec. Naďalej sa pohybujte cestou osudového vedenia s presným Horoskopom na Dnes Kozorožec. Spojte sa s mapou hviezd pre tento mesiac s najpresnejším Horoskopom na tento Mesiac Kozorožec.

Rozsvieťte svetlo hviezd vo vašich blízkych - zdieľajte s milovanými Horoskop na budúci týždeň Kozorožec a odhaľte im, aké nebeské scenáre vám osud pripravil. Tento Týždenný Horoskop Kozorožec na 14. Týždeň 2023 je kľúčovým sprievodcom k pochopeniu energií, ktoré momentálne ovplyvňujú vaše znamenie zverokruhu - Kozorožec.

Tak ako Mesiac zasahuje morský príliv a odliv, tak aj tieto energie pomáhajú lepšie sa orientovať v toku života a prechádzať ho s hlbším pochopením a pokojom. Pripomeňte svojim priateľom, milý Kozorožec, že hviezdy nám môžu ukázať cestu, ak vieme, ako im porozumieť.


Viac o znamení Kozorožec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com