Horoskop na budúci Týždeň Kozorožec

05.12.2022 - 11.12.2022

V práci si zachovajte dostatočný odstup. Motať do toho city či osobné názory by sa vám naozaj vôbec nevyplatilo. Ak je to potrebné, ospravedlňte sa každému, koho ste ohovárali, či ste mu nejako inak ublížili. Ak to neurobíte, môže sa vám to škaredo vypomstiť dokonca na vašom zdravotnom stave a na duševnej pohode. Samých vás to predsa vnútorne trápi a budete oveľa spokojnejší, keď sa všetky vaše vzťahy dostanú zas do zabehnutých a pozitívnych koľají. Vnímajte len pozitívnu energiu okolo a čerpajte z nej životnú silu. Lásku cítite všade okolo a preto využite túto magickú atmosféru na posun vášich vzťahom dopredu.

Horoskop Lásky a vzťahov na budúci týždeň Kozorožec: Počas nasledujúceho obdobia bude viac príležitosti na to, tráviť čas vo dvojici so svojím partnerom. Vďaka astrologickému vplyvu Venuše pocítite silné emócie. Navarte si spoločnú večeru a trávte čas relaxovaním a objatím. Ak ste nezadaní je čas byť viac naklonený k spoznávaniu nových vecí.

Horoskop Zdravia Kozorožec na 49. týždeň: V tomto období na vaše zdravie pôsobia dobré denergie a preto sa budete môcť tešiť z ukľudnenia zdravotného problému. Chráňte sa však pred prechladnutím.

Horoskop Práce a Peňazí na budúci týždeň Kozorožec: Vaše vlastnosti vám veľmi dobre radia v oblasti vašich financií, a vy sám najlepšie viete, že teraz nieje čas robiť veľké investičné rozhodnutia. Nechajte si čas na premýšľanie. V práci spravte niečo milé a niečo navyše pre kolegov. Boli chvíle, keď pomohli vám a za svoju minulú nezištnú pomoc si zas zaslúžia pomoc od vás.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 17. Týždeň 2024 (22. - 28. Apríl 2024):


Horoskop 49. Týždeň pre všetky znamenia zverokruhu:

Váš Presný Horoskop na budúci týždeň Kozorožec je ako cesta k hviezdam - fascinujúci a osviežujúci zážitok. Nezastavujte sa, drahý Kozorožec. Naďalej sa pohybujte cestou osudového vedenia s presným Horoskopom na Dnes Kozorožec. Spojte sa s mapou hviezd pre tento mesiac s najpresnejším Horoskopom na tento Mesiac Kozorožec.

Rozsvieťte svetlo hviezd vo vašich blízkych - zdieľajte s milovanými Horoskop na budúci týždeň Kozorožec a odhaľte im, aké nebeské scenáre vám osud pripravil. Tento Týždenný Horoskop Kozorožec na 49. Týždeň 2022 je kľúčovým sprievodcom k pochopeniu energií, ktoré momentálne ovplyvňujú vaše znamenie zverokruhu - Kozorožec.

Tak ako Mesiac zasahuje morský príliv a odliv, tak aj tieto energie pomáhajú lepšie sa orientovať v toku života a prechádzať ho s hlbším pochopením a pokojom. Pripomeňte svojim priateľom, milý Kozorožec, že hviezdy nám môžu ukázať cestu, ak vieme, ako im porozumieť.


Viac o znamení Kozorožec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com