Horoskop na budúci Týždeň Býk

27.03.2023 - 02.04.2023

Tento týždeň budete mať nutkanie podliehať svojim slabostiam. Vypomstiť sa vám môžu aj vaše neresti a závislosti. Nepreháňajte to s cigaretami, alkoholom a dávajte si pozor na lákavé hazardné hry. Hrozia vám nečakané finančné straty, alebo sa plánované projekty a obchody nepodaria podľa vašich predstav. Tento týždeň sa vyhnite bezhlavému rozhodovaniu ohľadom vašich financií. Pôsobia na vás energie nevyspytateľného Pluta, ktoré sa zahráva s vašimi objektívnymi rozhodnutiami. V emóciách budete v tomto týždni taktiež oslabený a to hlavne v jeho prvej polovici. Práve preto by mal víkend patriť rekonvalescencii hlavne v emočnej oblasti.

Horoskop Lásky a vzťahov na budúci týždeň Býk: Len vy si viete presne povedať akou cestou sa vybrať. Nasledujte svoje vnútorné pocity a snažte sa porozumieť svojmu životu. Ak porozumiete vašim pocitom budete omnoho spokojnejší a šťastnejší. Ste bez partnera a máte vyhliadnutého niekoho pred kým sa vám podlamujú kolená? Nájdite spôsob na vzájomnú konverzáciu. Vaše emócie sa tak vyjasnia.

Horoskop Zdravia Býk na 13. týždeň: V nasledujúcom období musíte obmädziť vaše závislosti, ktoré vám ukrajujú z pevného zdravia. Fajčenie, alkohol a nezdravé stravovanie nie sú pre vás tým najlepším, a stres vám tiež môže narušiť vaše zdravie.

Horoskop Práce a Peňazí na budúci týždeň Býk: Ak si potrebujete kúpiť niečo nové počúvajte aj vaše srdce, ktoré vám lepšie poradí v tom, či vaše financie zodpovedajú aj vašim výdavkom. Musíte sa zamerať hlavne na kvalitu vašej práce a poupratovať si dokumenty, ktoré na vás už nejakú chvíľu čakajú.

Toto vykladá duchovný týždenný Horoskop na 17. Týždeň 2024 (22. - 28. Apríl 2024):


Horoskop 13. Týždeň pre všetky znamenia zverokruhu:

Váš Presný Horoskop na budúci týždeň Býk je ako cesta k hviezdam - fascinujúci a osviežujúci zážitok. Nezastavujte sa, drahý Býk. Naďalej sa pohybujte cestou osudového vedenia s presným Horoskopom na Dnes Býk. Spojte sa s mapou hviezd pre tento mesiac s najpresnejším Horoskopom na tento Mesiac Býk.

Rozsvieťte svetlo hviezd vo vašich blízkych - zdieľajte s milovanými Horoskop na budúci týždeň Býk a odhaľte im, aké nebeské scenáre vám osud pripravil. Tento Týždenný Horoskop Býk na 13. Týždeň 2023 je kľúčovým sprievodcom k pochopeniu energií, ktoré momentálne ovplyvňujú vaše znamenie zverokruhu - Býk.

Tak ako Mesiac zasahuje morský príliv a odliv, tak aj tieto energie pomáhajú lepšie sa orientovať v toku života a prechádzať ho s hlbším pochopením a pokojom. Pripomeňte svojim priateľom, milý Býk, že hviezdy nám môžu ukázať cestu, ak vieme, ako im porozumieť.


Viac o znamení Býk:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com