Zajtrajší Horoskop Škorpión

(Denný Horoskop na Utorok, 19.09.2023, znamenie Škorpión)

Pod vplyvom silného Marsu na vaše znamenie zverokruhu bude dnes vohodné, ak do popredia postavíte logické uvažovanie. Dnešok nie je vhodným dňom na riešenie emočných sporov. Radšej sa nechajte ovplyvniť zdravým rozumom a nepúšťajte sa do vecí, ktoré sú vam neprirodzené. Zhlboka dýchajte predtým, ako sa s niekym pustíte do hádky, alebo do nedorozumenia. Akceptujte dnes odlišnosť ľudí tak, ako oni akceptujú tú vašu.

Škorpión Láska:

Vplyv planéty Pluto vás v tomto období môže ešte viac priblížiť k srdcu vášho milovaného partnera. Môžete stráviť chvíľu osamote, kedy sa budete celú noc rozprávať o veciach, ktoré milujete, a budete si plánovať spoločnú budúcnosť, dovolenku, alebo len oddych v náručí toho druhého. Tieto chvíle sú tým, na čom v živote záleží. Šťastie musíte nakopnúť. Ak ste vo fáze hľadania partnera, nehľadajte ho na internetových zoznamkách.

Škorpión Zdravie:

V tomto období nezabúdajte na dôležitosť odpočinku. Oddýchnite si vždy keď to bude trocha možné, aby ste telo neoslabili nadmernou prácou a stresom.

Škorpión Práca a Peniaze:

Nezabúdajte na fakt, že peniaze a vaše finančné zázemie nemajú nič spoločné s vašim pocitom slobody a bezstarostnosti. Možno si myslíte, že peniaze vám prinesú všetko šťastie čo potrebujete, ale nieje to tak. Dôležité sú iné hodnoty. Ak vás v minulom období potrápili viaceré pracovné úlohy pamätajte, že ste odviedli dobrú prácu.

Rada na zajtra pre znamenie Škorpión:

Silná a odhodlaná žena vie vybudovať aj palác z kameňov, ktoré jej závistlivci hádžu pod nohy. Berte životné prekážky ako výzvy.


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com