Streda = NOV MESIACA: Toto sú najmocnejšie RITUÁLY LÁSKY - PEŇAZÍ - OCHRANY

08. Máj ohlasuje nov mesiaca v znamení Býk! V stredu otvára vesmír priestor pre mocné rituály bielej mágie. S Mesačným zahalením nášho sveta do mystického šatu Býkových energií sú znamenia zverokruhu naladené na priestor očisty a duchovného obohatenia. Májový Nov mesiaca v znamení Býk je predpokladom k venovaniu pozornosti tomu, na čom reálne v tomto svete záleží.

Zemský býk nás naladí na energiu stability, trvácnosti a na potrebu po osobnom bezpečí. V čase stredajšieho Novu mesiaca v znamení Býk sa zaoberáme láskou, vzťahmi, ale aj financiami. Tieto témy sú oblasťami, ktoré dostávajú najväčší dôraz vzhľadom k prebiehajúcemu nastaveniu kozmu.

Chceme sa teraz viac venovať svojmu osobnému rastu aj citlivosti. Emocionálne aj ľudsky nás Májový mesačný nov v znamení Býk nabáda, aby sme aktívne zasiahli do osudu, ktorý formuje naše vzťahy i financie. Aktívnou možnosťou, ako osud naviesť správnym smerom sú aj rituály bielej mágie.

Ceremoniál, ktorý nás napojí na mesačnú moc v čase jeho očistného a obnovujúceho novu môže priniesť naozaj veľké výhody každému znameniu zverokruhu. Rituály bielej mágie musia mať však len čisté úmysli. Sledujeme nimi svoj osobný prospech, ale pozor, bez toho, aby sme negovali úspech, alebo šťastie iných.

Rituál bielej mágie na prilákanie lásky nemôže rozbíjať iné vzťahy - v bielej mágii sa pohybujeme iba dovtedy, kým je rituál sústredený na podporu krásy, lásky, dobroty a duchovnosti, ale bez ublíženia iným. V opačnom prípade sa už pozeráme do temných oblastí čiernej mágie, ktorá je čierna, ťažká a obávaná.

Namiesto odmeny prináša čierna mágia iba bolesť a následne ešte väčšiu temnotu do života toho, kto ho vykonáva. Preto sa sústreďme iba na biele praktiky, na čistotu v srdci, toleranciu a na ceremónie, ktoré majú pomáhať a nie poškodiť.


Biely očistný Rituál Zdravia

Prvý rituál je dôležitý pre ochranu zdravia a jeho podporu. Je sústredený na obnovenie energie, vitality a na odstránenie príčin bolestí, alebo na ich zmiernenie. Rituál môže posiliť vašu osobnú pohodu v oblasti fyzického aj duševného zdravia. Stredajší Nov mesiaca symbolizuje v znamení Býk obnovenú energiu a nové začiatky.

Tento rituál môžeme vykonávať pri každom Nove Mesiaca.

K rituálu zdravia si nachystajme nasledujúce predmety: bielu sviečku, čistuú vodu, soľ, kryštál ametyst, eukalyptový olej, papier a pero.

Sviečka v tomto ritále symbolizuje ochranu a čistotu pričom voda má fyzicky čistiť priestor okolo vás. Ametyst nasaje energiu a ponúka ochranu v priestore kde sa následne položí. Eukalyptový olej harmonizuje. A papier s perom budú slúžiť na zapísanie si zámerov, ktoré máme s daným rituálom.

Miesto, na ktorom rituál vykonávame očistíme. Rozptýlime eukalyptový olej v priestore za pomoci vonnej lampy, alebo nakvapkáme pár kvapiek na obrúsok, ktorým priestor prevoniame. Vodou jemne pokropíme priestor okolo. Na čistú plochu usporiadajme predmety rituálu. Na papier si následne zapíšme hlavný zámer rituálu - teda či potrebujeme zdravie posilniť, ochrániť, podporiť. Či ide o duševné, alebo fyzické bolesti. Napíšte na papier svoj zámer, napríklad - "žiadam o ochranu a posilnenie môjho zdravia."

Teraz aktivujeme prvky rituálu. Okolo papiera so zámerom posypeme soľ do tvaru sústredeného kruhu. Na papier, ktorý je v strede soľného kruhu postavíme bielu sviečku. Mala by stáť v centre papiera, ako symbol stabilizovaného zdroja energie. Ku sviečke, na pravú stranu od jej stredu, položíme kryštál tak, aby sme zo soli a kryštáľu vytvorili ochranný kruh, okolo sviečky s papierom.

Bielu sviečku následne zapálime a meditujeme nad svojim zámerom. Predstavíme si, ako svetlo očistnej a ochrannej bielej sviečky obklopuje mňa a priestor okolo. Vytvára ochrannú škrupinu, v ktorej sa nachádzate práve vy. Niekoľkokrát sa nadýchnite a vydýchnite, aby ste podporili uvoľnenie chorej energie a nasali jej zdravú esenciu. Polootvorenými očami sa sústreďte na sviečku, kde jej plameň poskytuje vášmu telu a mysli silu. Vizualizujte si, ako vaše telo absorbuje energiu svetla a ohňa, ktorá posilňuje ochranu vášho zdravia.

Tento zámer si vizualizujte tak dlho, až sa spojíte s jeho podstatou. Potom, ukončíte meditáciou tak, že poďakujete za ochranu, ktorú ste teraz prijali do života od mesačného novu v znamení Býk. Bezpečne nechajte sviečku dohorieť ak je to možné. Alebo ju sfúknite. Po rituále zdravia uschovajte papier so zámerom na bezpečnom mieste, napríklad pod matracom postele. Kryštál umiestnite na mieste, kde trávite veľa času. Rituál ochrany a posilnenia zdravia je týmto dokončený.

Ďalej si rozoberieme rituál na prilákanie lásky aj peňazí a rituál ochrany pred klebetami.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com