Rituál na prilákanie PEŇAZÍ a BOHATSTVA

Májový Rituál bielej mágie, v čase mysticko mocného novu mesiaca v znamení Býk, na prilákanie peňazí a materiálnej prosperity, je 08. Mája 2024 mimoriadne účinný. Zemské znamenie Býk je dnes spojené s hojnosťou, pohodlím a materiálnou stabilitou, čo je ideálne pre rituály zamerané na finančné zlepšenie.

Tento rituál môžeme vykonávať pri každom Nove Mesiaca.

Pre rituál na prilákanie peňazí si pripravte nasledujúce veci - zelenú sviečku, zlatú sviečku, kvety jasminu (čerstvé alebo umelé), kameň pyrit (známy ako "mačacie zlato"), papier a pero, a esenciálny olej pačuli.

Keď máte všetky predmety pripravené, začnite s vyčistením rituálneho priestoru. Nov mesiaca nastáva v stredu, 08. mája, kedy je rituál peňazí najsilnejší. Pre vyčistenie priestoru sa odporúča použiť dym zo šalvie, ale môžete použiť aj esenciálny olej pačuli, ktorý dobre zapadá do tematiky prosperity, peňazí a hojnosti. Olej môžete použiť v aromalampe, alebo jednoducho nakvapkať na obrúsok a rozvoniat priestor.

Následne umiestnite kvety, kameň a sviečky na vyčistený priestor. Na papier napíšte svoje želania týkajúce sa financií, prosperity a bohatstva. Vaše želanie môže znieť napríklad: "nech sa moje finančné zdroje rozširujú a stabilizujú", alebo "nech prílev nových príležitostí prinesie hojnosť do môjho života".

Teraz zapáľte zelenú a zlatú sviečku. Zelená symbolizuje rast a prosperitu, zlatá reprezentuje bohatstvo a úspech. Papier so zámerom umiestnite pod sviečku, ktorá najviac zodpovedá vašim cieľom. Pyrit položte ku sviečkam, ako zosilňovač energie prosperity.

Pri horiacej sviečke meditujte a sústreďte sa na svoje finančné ciele. Vizualizujte, ako do vášho života prichádzajú dary v podobe bohatstva a prosperity. Pocíťte, ako sa vaše želania realizujú a ako sa vaša finančná situácia zlepšuje. Nahliadnite prostredníctvom kreatívnej mysle do čias budúcich, kedy pre vás peniaze nie sú otázkou stresu, alebo starostí.

Na zvýšenie vnímania atmosféry májového novu mesiaca aplikujte ešte pár kvapiek oleja pačuli do vzduchu, ale dbajte na to, aby ste ho nedostali príliš blízko k plameňom.

Po meditácii a vizualizácii poďakujte vesmíru za podporu a pomoc pri dosahovaní vašich finančných cieľov. Sviečky nechajte dohorieť v bezpečí alebo ich zhasnite a papier so zámermi uložte na miesto, kde ho budete môcť často vidieť. Papier môžete aj opatrne spáliť, a vďaka tomu uvoľnite energiu želania do vesmíru.

Tento rituál vám môže pomôcť zlepšiť vašu finančnú situáciu a otvoriť cestu k prosperite. Má vyplyv aj na nápady, ktoré formujú finančnú stabilitu a budúcnosť. Je to rituál, ktorý znamená, že vaša finančná situácia sa môže zlepšiť, pričom zdroje zlepšenia sú zatiaľ neznáme.

Rituálnymi obradmi v čase Novu mesaica môžete zmeniť smerovanie svojho osudu, teda lepšie ho nasmerovať. Snažte sa vniesť do rituálov duchovno a vašu vlastnú energiu, ktorá je potrebná pre dosiahnutie osobných výsledkov.

Na Facebooku Horoskop a Tarot sa s nami podeľte o to, ktorý rituál plánujete vykonať. Prajeme krásnu noc mesačného Novu. Váš Horoskop a Tarot

V úvodnej časti týchto rituálov si prečítajte napríklad, čo znamená Nov mesiaca pre energiu. Je tam tiež podrobne rozpísaný mocný RITUÁL ZDRAVIA a vitality.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com