Klebety aj Slová Nenávisti sú DNES, v Sobotu, Najväčším JEDOM

Denný Horoskop Sobota, 06. Apríl 2024 — v tento deň je silná najmä pulzujúca emocionalita znamenia Ryby. Aktuálne nastavenie kozmu nás dnes inšpiruje k vypočutiu intuície, ktorá je teraz veľmi silná. Intuícia nás dnes naviguje a smeruje naše rozhodnutia. S veľkou dominanciou vodnej energie ponúka dnešný deň silné spojenie nášho života s emocionalitou.

Sila vody dnes dominuje. S dnešnou vodnou energiou môžu byť emócie a intuícia znamení zverokruhu neobvykle vysoké. Dnes sa cítime viac spojení so svojimi podvedomými prúdmi. Dnešná kozmická sila elementov môže byť výnimočná pre uzdravenie a pochopenie emocionálnych procesov, ale tiež môže priniesť riziko emocionálnych búrok. .

Za nedostatok porozumenia emóciám stojí cúvajúci Merkúr, ktorý je aj dnes naďalej pri sile. Dnes je dôležité nájsť spôsoby, ako využiť energiu vody pre rast a očistenie, bez toho, aby sme sa nechali uniesť prehnanou emocionalitou. Dnes musíme emócie riadiť my, nie oni nás..


Dnes sú elementy v nerovnováhe

Dnešná prchavá sila elementu oheň prinesie horúce emócie a vášeň do každého kroku, ktorá krásne dopĺňa dnešnú emocionalitu. Dnes máme energiu, aby sme sa pohli k cieľom s entuziazmom a s vášnivou kvalitou. Oheň môže ohrievať a osvetľovať, ale môže tiež spáliť, ak nie je správne riadený. Dnes vám nebude chýbať odvaha ani vôľa premeniť myšlienky na skutočnosť..

Vzduch, symbol myšlienok a komunikácie, je dnes slabý. Môže to znamenať, že máme problémy s objektívnym vnímaním a vyjadrovaním svojich myšlienok. Venujme dnes zvláštnu pozornosť tomu, ako komunikujeme so svetom. V poobedných chvíľach je vhodné robiť činnosti umožňujúce nám udržiavať mentálnu jasnosť..

Dnešný deň vyzýva k uznaniu a objatí hlbokých emocionálnych skúseností a vášní, zatiaľ čo si zachovávame istú úroveň zemskej reality a jasnostiv. Nájdime dnes spôsoby, ako premeniť vnútorný proces na kreatívnu silu. Nebojme sa dnes pustiť do svojich vôd citlivosti. Udržujme ale zároveň plameň svojej vnútornej svetelnej bytosti..


Dnes k nám hovorí aj Mesiac

Dnešný deň sa zahaľuje do tajomnej hmly Mesiaca v rybách, pozývajúc nás do sveta snov a intuície. Dnešné vesmírne konfigurácie hovoria o potrebe vnútorného pokoja a plynutia s emocionálnymi vodami. Srdcom znamení zverokruhu dnes prúdi láska.. .

Počas hodín dnešného dňa sme povolaní sledovať naše sny a vnímať duchovnú stránku nášho bytia, objavovať krásu v kreativite a súcite, v duchovnosti a umení. Je čas, aby sme posilnili našu intuíciu a našli si chvíle na oddych..

S konjunkciou Mesiaca a Marsu sa v nás prebúdza túžba po dobrodružstve a zmene. Hoci môžeme byť unáhlení a prchkí, keď spojíme rozum so srdcom, môže byť dnes skvelý čas na odvážne rozhodnutia. Naše inštinkty sú bdelé a vyžadujú si odvahu – čas ukázať líderské schopnosti..

Merkúrová cúvajúca iskra nás upozorňuje, že logika a cit sa môžu zraziť. Denný horoskop na dnes hovorí o potrebe myslenia pred vyjadrením slov, aby sme predišli nedorozumeniam. Pri konjunkcii Mesiaca a Saturnu sa stávame ostražitejšími voči zodpovednosti. Emócie okolo kariéry sú dnes stlmené a zrejme sa naskytne potreba organizácie a plánovania..


Dnes poobede nastupujú hlboké emócie, ale nie tak, ako by sme chceli

Dnešné Pluto vyvoláva hlbšie pocity, ktoré môžu vystúpiť náhle a potenciálne rušivo. Je dôležité počkať, kým napätie opadne, než podnikneme akékoľvek kroky. Ceres nám však dnes prináša pocit spojenia a podpory od našich blízkych. Jupiter dnes navyše sľubuje nové príležitosti pre pocit dobrej nálady a sebadôvery, čo je vítané aj preto, že je konečne víkend..

Vnútorný nepokoj môže prísť s Venušou, ktorá nás upozorňuje na ťažkosti v prejavovaní lásky alebo v záväzkoch vo vzťahoch. Avšak, sextil Venuše s Plutom nám umožňuje vidieť vzťahy v novom svetle, znovuobjavovať spojenia alebo zlepšovať existujúce väzby..


Horoskop dnes jednoznačne upozorňuje na ostré slová a jedovaté vyjadrenia

Dnešný deň je náročný, pretože máme pocit, že naša dôležitosť prevyšuje nad dôležitosťou iných. Dnes je však nevyhnutné vnímať náš život ako súčasť celku, rodiny, krajiny, vesmíru. Záleží na našom rozhodnutí aj na našich dnešných krokoch, avšak všetky cesty musia byť dnes spojené s túžbou po naplnení dobra nielen pre nás, ale aj pre celok. .

Všetky zlé emócie, ktoré nás dnes chcú ovládnuť sú nesprávne. Dnes by sme sa mali pohybovať s aurou lásky, dobroty, tolerancie, jednoty. Musíme dostatočne skúmať svoje vyjadrenia aj rozhodnutia. Ak sú spojené s pomstou, jedom, zlobou, alebo s nenávisťou vedzte, že tieto rozhodnutia sú dnes nesprávne, ba až toxické pre vás samých aj pre budúcnosť. .

Denný horoskop na dnešnú Sobotu, 06. Apríl 2024 teda radí: Dôveruj svojmu vnútornému vedeniu, ale nezabudni na rozum. Hľadaj rovnováhu medzi svojimi snami a zodpovednosťou. Pripútaj sa k svojim hlbším pocitom a intuícii, no udržuj aj potrebnú ostražitosť. Uchop príležitosť na rast a spojenie, ale buď si vedomý svojich skutočných potrieb a hraníc. Nezabudnite, že dnešný deň je pre teba ako výzva na prepojenie srdca s jasnou mysľou. .

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Sobota 06. Apríl 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com