Horoskop Strelec: November 2020

Presná predpoveď na November 2020 pre znamenie Strelec

Rysuje sa pre vás zaujímavý a sľubný mesiac. To, v akom duchu sa tento mesiac skončí však záleží aj od vášho nasadenia a ostatných okolností, ktoré budete mať možnosť ovplyvniť. Zamerajte sa preto na vašu pracovitosť a nenechajte žiadnu príležitosť uniknuť vašej pozornosti. Ak sa naskytnú problémy, tak tento mesiac prekonáte všetky úskalia. Vo všetkom však budete mať možnosť uspieť. Sústreďte sa na nekonfliktné riešenie problémov a vyhýbajte sa ostrému jazyku voči ostatným. Vyhýbajte sa ohováraniu iných, pretože by sa vám to mohlo škaredo vypomstiť. Práve v tomto mesiaci máte možnosť načerpať dostatok síl pre celý nadchádzajúci rok.

Horoskop Lásky a Vzťahov November 2020 Strelec:

Pamätajte si v tomto mesiaci, že minulosť už nezmeníte. Všetko, čo sa stalo musí zostať za vami. Musíte odpustiť každému, kto vám v minulosti ukrivdil a musíte odpustiť aj sami sebe. Každý na svete robí chyby, no len tí, čo si vedia odpustiť sa pohnú vpred. Váš partner si zaslúži viac vašej pozornosti a preto sa musíte vyslobodiť z okov minulosti a venovať sa prítomnému okamihu. Pod vplyvom Venuše budú mať nezadaní možnosť spoznať niekoho skutočne zaujímavého, kto zamieša ich karty lásky. Sústreďte vašu energiu počas tohto mesiaca k vlastnému sebarozvoju. Ak chcete byť dobrým partnerom, musíte sa oprostiť od minulosti a kráčať s novou, sviežou energiou. Váš nový objekt záujmu bude pravdepodobne niekto, koho ste ešte nestretli. Nátlak, pasivita a negatívny postoj k životu však túto osobu odradia. Dávajte si preto záležať na vašom vlastnom vnímaní sveta. Vo vašej rodine niekto prežíva ťažké chvíle. Vaša sila vnímania problémov ostatných vám už istotne našepkala v tom, ako tomuto človeku prinavrátiť slnko do jeho chmúrnych dní. Skúste tejto osobe poradiť z hĺbky vášho srdca. Priateľstvo je pre vás veľmi dôležité. Dajte najavo najbližším priateľom, že ste tu stále pre nich a že sa na vás môžu kedykoľvek obrátiť.

Mesačný Horoskop Zdravia Strelec na November 2020:

Tento mesiac vás môže potrápiť vysoký krvný tlak. Je nutné zamerať sa hlavne na konzumáciu zdravých tukov, ktoré neupchávajú cievy a venovať vyššiu pozornosť zdravému stravovaniu, čo ovplyvní aj celkové zdravie a činnosť srdca. Počas druhej polovici mesiaca sa vyhnite konzumácii alkoholu. Pite alkohol striedmo a cigaretám sa tento mesiac samozrejme vyhýbajte. Začnite si osvojovať zdravý životný štýl, ktorý vám pomôže aj k čerstvej a sviežej psychike. Nezabudnite si počas mesiaca dopriať nejakú kvalitnú masáž, ktorá vám pomôže dobre si oddýchnuť po náročných dňoch.

Horoskop Peňazí a Práce na November 2020 Strelec:

Možno vám Merkur v tomto mesiaci zatemní jasné rozmýšľanie, no neobávajte sa toho. Budete sa na pracovné záležitosti dívať viac jednostranne a nie veľmi pesimisticky. Každopádne uvidíte viacero vecí v novom svetle a vo viacerých oblastiach si uvedomíte, že ich preceňujete. Vďaka tomu si uvedomíte, že venujte práci až priveľkú pozornosť a zabúdate na svoje koníčky. Skúste sa na pracovné veci dívať s väčším odstupom počas celého mesiaca. Vaši kolegovia nie sú voči vám natoľko úprimní ako si predstavujete. Zamerajte sa viac na seba a už prestaňte svoje súkromie riešiť v práci.


Vaša cesta hviezd v mesiaci November 2020 v znamení Strelec sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Strelec, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Strelec a objavte, čo pre vás mesiac November 2020 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop November 2020 Strelec - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Strelec . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Strelec, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica November s Horoskop a Tarot!


Horoskop November 2020 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Strelec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com