Zajtrajší Horoskop Kozorožec

(Denný Horoskop na Piatok, 30.10.2020, znamenie Kozorožec)

Úprimnosť bude počas dnešného dňa veľmi potrebná a to hlavne pri komunikácii s rodinou a s deťmi. Buďte trpezlivý a snažte sa komunikovať priamo, aby ľudia neboli zmätení z vašich reakcií. Horoskop na dnes odporúča byť dobrým radcom počas celého dnešného dňa.

Kozorožec Láska:

Ak vás partner skutočne hnevá, nezabúdajte, že na svoju rodinu sa môžete kedykoľvek obrátiť. Choďte si od partnera oddýchnuť k blízkej osobe. Na prečistenie energii niekedy stačí aj chvíľka osamote, či horúci kúpeľ. Ak ste nezadaný, radšej sa viac venujte sebe a zamerajte sa na svoju pohodu.

Kozorožec Zdravie:

Vyhýbajte sa znečisteným miestam a snažte čas tráviť na čerstvom vzduchu. V domácnosti častejšie vetrajte a udržiavajte vašu domácnosť sviežu.

Kozorožec Práca a Peniaze:

Odložte si niečo bokom na menšie opravy v domácnosti. Vyjednáte si výhodnejšie podmienky v práci. Úlohy vám pôjdu hravo a vaša práca bude kvalitná.

Rada na zajtra pre znamenie Kozorožec:

Dnešný deň je tým najvzácnejším, ktorý máš. Chyť ho pevne do rúk a užívaj si krásy bytia.

Viac o energiách týchto dní a prečo je napríklad 19. Apríl 2024 významný a ako sa prejaví víkend od 20. - 21. Apríla vám prezradí týždenný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu od veštkyne.


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com