Zajtrajší Horoskop Býk

(Denný Horoskop na Piatok, 30.10.2020, znamenie Býk)

Ak už dlhšie zvažujete stretnutie s priateľmi je na to vhodná doba. Usporiadajte nejakú party, na ktorej sa dobre zabavíte. Venujte si dostatok času na prípravu, o tomto večierku sa bude ešte dlho rozprávať. A vy budete proste očarujúcim spoločníkom.

Býk Láska:

Naplánujte si s vaším partnerom krátku dovolenku, či jednodňový oddych vo wellness. Alebo iba oddych v náruči toho druhého, pri pohári obľúbeného nápoja a dobrom filme? Obaja to potrebujete a viac sa zblížite. Ak ste nezadaný, je čas urobiť si vo vašom živote poriadok. Musíte si ujasniť, čo vlastne chcete.

Býk Zdravie:

Lunárny vplyv vám v tomto obodbí naznačuje potrebu detoxu vášho tela. Do vášho jedálnička zaraďte čerstvé ovocie a viac zeleniny. Pridajte tiež celozrný chlieb. Vďaka týmto jednoduchým zmenám sa budete cítiť vynikajúco.

Býk Práca a Peniaze:

Planéta Venuša bude zodpovedná za vaše financie, a preto si môžete počas tohto obdobia dovoliť kúpiť niečo pre vašu radosť. Neupúšťajte z tímovej práce ani v tom prípade, že sa na niektorých veciach nezhodnete. Komunikovať treba priamo ale konštruktívne. Vyhýbajte sa konfliktnému správaniu.

Rada na zajtra pre znamenie Býk:

Je načase prestať nečinne sedieť a premýšľať o ostatných. Ak vám niekto chýba ďalej už nepremýšľajte a ozvite sa mu. Zistíte, že je na tom podobne, alebo si konečne ujasníte na čom ste.

Viac o energiách týchto dní a prečo je napríklad 19. Apríl 2024 významný a ako sa prejaví víkend od 20. - 21. Apríla vám prezradí týždenný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu od veštkyne.


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com