Horoskop 2022 Váhy

Detailný Horoskop 2022 Váhy - Zdravie v roku 2022

(Horoskop zdravia na rok 2022 - energia, komplikácie, vitalita)

V nasledujúcej, poslednej časti sa Horoskop na rok 2022 a veštkyňa venuje predpovedí zdravia pre každú Váhu. Pripravte sa na zdravotné komplikácie, ktoré vás počas roka 2022 čakajú na základe astrologických pohybov a vplyvov na vašu energiu a vitalitu. Získajte detailné informácie o tom, aké zdravie môžete poačas roka 2022 očakávať, a čím si zdravie zosilniť a vylepšiť, čo odporúča Horoskop 2022 Váhy? K posilneniu zdravia vám počas roka 2022 pomôže aj aromaterapia, a poznanie vašej bylinky roka 2022, ktorá má pre vás množstvo výhod. Astrologické tranzity roka 2022 naznačuje množstvo energie, a upozorňuje vás aj na dni, kedy by ste mali byť voči vášmu zdraviu opatrný. Pozrime sa teraz na veľký Horoskop zdravia váhy 2022 podľa veštkyne.

Hneď v úvode horoskopu si uvedieme, ako aromaterapia zasiahne vaše zdravie počas roka 2022. Pre každú Váhu sa počas roka 2022 stáva olejom roka Mäta Prieporná. Tento Éterický olej je veľmi svieži výrazný, a dokáže vám poskytnúť aj chladivé účinky v prípade uštipnutí hmyzom, alebo bolesti. Horoskop 2022 váhy vám však odporúča, aby ste pri výbere mätového oleja vsadili na kvalitu, pričom by ste sa nemali orientovať iba podľa ceny, ale hlavne podľa zloženia. Každá váha by mala v roku 2022 stiahnuť iba po čistom éterickom oleji, poprípade po mätovej silici, ktorú môžete používať aj vnútorne. Mäta je vynikajúcim pomocníkom roka 2022 pre každú Váhu, pretože tlmí bolesť a uvoľňuje negatívne pocity, Zmierňuje tiež tráviace problémy, dodáva Horoskop na rok 2022 Váhy. Každú Váhu tiež dokáže oslobodí od bolesti chrbtice hlavne vtedy, ak sa pár kvapiek mätového oleja stane súčasťou oleja pri masáži, ako podporný prostriedok pre zmiernenie bolesti chrbta. Tehotné ženy by si však ma tento olej mali dávať pozor, pretože jeho vnútorne užívanie nie je vhodné počas prvých 4 mesiacoch tehotenstva. Priaznivo pôsobí nielen na váš nervových systém, ale pomáha zlepšiť aj vaše emócie a podporuje imunitný systém. Ak teda nemôžete silicu užívať vnútorne, kúpte si kvalitný difuzér, a nechajte vôňu mäty zahaliť celú vašu domácnosť, alebo kanceláriu, doporučuje zdravotný Horoskop 2022 Váhy. Po Mäte siahnite vždy vtedy, ak potrebujete uľaviť od stresu, od bolesti hlavy, alebo od negatívnych energií, ktoré obklopujú vašu auru. Tento éterický olej pôsobí komplexne a hlboko na každú Váhu, a je nutné dbať na kvalitu použitého oleja, pripomína ročný Horoskop na rok 2022 pre znamenie zverokruhu Váhy. Éterický olej Mäta Prieporná bude mať pre vás najväčší účinok hlavne v období mesačného splnu, a mesačného novu, kedy vám pri očistných rituáloch pomôže očistiť celkovú karmu a auru od minulosti, a od negatívnych energií. Pár kvapiek mäty môžete použiť aj do kúpeľa, a tak si dokážete komplexne oddýchnuť vždy, keď máte problémy s koncentráciou, či nervozitou. Aromaterapia na rok 2022 pre znamenie váhy jednoznačne odporúča Mätu Priepornú, vraví Horoskop Váhy 2022, pretože práve tento olej sa stáva vašim olejom roka 2022 na podporu obranyschopnosti, energie, vitality a celkovej pohody každej váhy.

Horoskop zdravia 2022 špecifikuje aj to, ktorá bylinka bude pre vás počas roku 2022 tou najdôležitejšou. Váha bude na posilnenie zdravia v roku 2022 potrebovať veľké množstvo vitamínu C a dokonca aj vitamínu A. Samozrejme, na posilnenie vaše imunity a obranyschopnosti je potrebná hlavne pestrá strava, dostatok pitného režimu, ale taktiež doplnenie vitamínov skupiny B, E a K a vitamínov ktoré sme spomenuli vyššie. Všetky tieto zložky, ktoré vám v roku 2022 pomôžu zlepšiť obranyschopnosť a podporiť imunitu sa nachádzajú v bylinke Šípky (Fructus cynosbati toto). Šípky pomáhajú nielen predchádzať rakovine ale bojujú aj proti chronickým chorobám, ktorým majú váhy tendenciu podliehať, podčiarkuje Horoskop 2022 Váhy. Ruža Šípová – populárne šípky sú bylinkou plnou zdravia a energie. Istotne každá váha pozná šípkový čaj, ktorý je známy nielen svojimi blahodárnymi účinkami na zdravie, ale aj lahodnou chuťou. Ak ste sa narodili v znamení váhy sú šípky alfou a omegou vášho zdravia počas roka 2022. Doprajte si každý deň, šípkový čaj ktorý zlepší vaše zdravie vo viacerých smeroch. Opäť, Horoskop 2022 váhy odporúča, aby ste dbali na kvalitu kupovaných Šípok. Radšej si zaobstarajte túto ingredienciu do vášho čaju v podobe bio produktu, ktorý nie je chemicky ošetrený, a vaše telo nezaťaží ba naopak, poskytnem mu dostatočnú dávku hodnotných vitamínov a energie. Po šípkovom čaj siahnite vždy, keď cítite úpadok energie, alebo keď sa vám vaša imunita zdá byť oslabená, radí váš Horoskop Váhy na rok 2022. Jednou z hlavných výhod vitamínu C, ktorý je bohato obsiahnutý v šípkach je aj stimulácia a produkcia kolagénu. Šípkový čaj vám zabezpečí pevné zdravie, no posilňuje aj vašu pokožku a vašu krásu. Nedostatok vitamínu C totiž môže spôsobovať viacero problémov vo vašom živote. Horoskop 2022 váhy doporučuje šípkový čaj ako prevenciu pri prechladnutí, a v jeho veľkej koncentrácii aj ako podporný prostriedok pri iných chronických chorobách – ako sú srdcové problémy, cukrovka, migrény a šípky dokonca pomáhajú zabrániť množeniu ľudských rakovinových buniek. Tento malý zázrak by mal tvoriť aktívnu zložku vašej bežnej stravy hlavne počas roka 2022. Potlačte zápaly a vyliečte svoje chronické ochorenia. Podporte svoje zdravie a vitalitu a svoju krásu práve vďaka Šípkovému čaju, ktorý udržuje nielen vašu imunitu ale aj zdravú pokožku a vlasy. Toľko k úvodu horoskopu zdravia pre rok 2022. Teraz sa môžeme venovať najdôležitejším astrologickým tranzitom, ktoré vplývajú na vaše zdravie, energiu, ovplyvňujú liečenie a hojenie...

Sledujte tiež, aké zdravotné predpoklady vám dáva váš dátum narodenia a hlavne vaše znamenie zverokruhu. Kompletná Charakteristika Znamenia Váhy vás oboznámi zo základnými vlastnosťami znamenia Váhy aj v roku 2022.

Zdravotný Horoskop 2022 Váhy počas ďalších mesiacov roka 2022

V úvode roka 2022 sa váhy nemusia obávať žiadnych nečakaných vplyvov na zdravotný stav, veští Horoskop 2022 Váhy. Január je orientovaný na rodinnú atmosféru, a na posilňovanie vašej vnútornej harmónie a rovnováhy. Sústreďujete sa na vaše vnútro, čo vám pomáha posilňovať aj vaše psychické zdravie. Február je rôznorodý, a patrí nielen vašim osobným vzťahom, ale tiež kariérnemu a finančnému plánovaniu. Z tohto dôvodu nezabúdajte pri posilnení vášho zdravia, obranyschopnosti a pri prekonávaní napätých dní, siahnuť po vašom esenciálnom oleji z hľadiska aromaterapie, a tiež po vašej bylinke roka 2022, ktorá vám pomôže prekonať nejedno ťažké obdobie, pripomína Váham Horoskop 2022. Prvý astrologický tranzit sústreďuje svoju silu na zdravie Váh od 10. marca - Merkúr prechádzajúci 6. domom Váh. Táto poloha Merkúr je veľmi zaujímavá, pretože pre Váhu znamená množstvo mimoriadnych schopnosti, ktoré budete môcť využiť nielen v práci a tiež vo vašej kariére, a taktiež na rozvíjanie a posilňovanie vášho zdravia. Keďže ste veľmi chápavý človek, ktorý s ľahkosťou rozumie ostatným, môžete liečiť nielen seba ale aj dušu blízkych.

Od 10. marca sa z vás stáva človek plný porozumenia hlavne pre ostatných. Táto zdravotná stránka Merkúru je známa tým, že počas tohto prechodu sa učíte bojovať so svojimi chorobami, špecifikuje zdravotný Horoskop 2022 Váhy. Dokážete nájsť súvislosti medzi vašimi ochoreniami, a následne dokážete zistiť príčiny toho, prečo vás trápia isté bolesti, alebo dlhotrvajúce ochorenia. Táto pozícia Merkúru je vhodná pre každého, kto sa živí pomocou ostatným, či už na pozícii lekára, zdravotnej sestry alebo ošetrovateľa. Aj keď ste však váha, ktorá sa len snaží spoznať príčinu zdravotných trápení, aj tak vám Merkúr od 10. marca pomáha spoznávať príčinu vášho trápenia. Ak sa vo vašom živote objavia nové bolesti, alebo mierne ochorenia, či prechladnutie, môžete stiahnuť po modernej metóde vyšetrenia, napríklad ultrazvukom, magnetickou rezonanciou alebo CT, doporučuje Váham ročný Horoskop 2022. Niekedy je dobre, ak sa uistite o tom, že všetko vo vašom zdraví je v poriadku, a že sa nemusíte obávať žiadnych nečakaných komplikácií súvisiacich so zdravím, alebo s vašimi chronickými ochoreniami. Charakteristikou pre prvú polovicu roka 2022 bude lenivosť každej váhy. Práve preto je možné, že v úvode roka 2022 naberiete na váhe, pretože športová aktivita a fyzické cvičenie sa vám bude vyhýbať oblúkom. Každá váha by si hneď v úvode roka 2022 mala vytvoriť tréningovú rutinu, odporúča Horoskop 2022 váhy. Táto Tréningová rutina by vám mala priniesť nielen zábavu, ale aj veľké posilnenie vášho zdravia a obranyschopnosti. Čím viac ľudí do vašej fitness rutiny zapojíte, tým vám bude spolu veselšie, a tým dlhšie vydržíte pri činnosti, ktorú si obľúbite. Sledujte svoje zdravie počas celého marca, a podstúpte aj také vyšetrenia, ktoré niesú súčasťou každoročnej preventívnej prehliadky. Teraz je čas viac sa venovať svojmu zdraviu. Ženy by sa mali venovať svojej ženskej stránke zdravia, a muži tej mužskej.

Vaše zdravie počas dnešného dňa? Na všetky otázky o zdraví počas dnešného dňa vám odpovie Horoskop na Dnes Váhy, pripravený na rok 2022, vždy aktuálny, horoskop od veštkyne!

Horoskop 2022 Váhy v oblasti zdravia a vitality

Zdravie Váhya v druhej časti a v závere roka 2022

Od 5. augusta cíti každá váha Venušu predchádzajúcu znamením povýšenia - 6. astrologickým domom. K tomu, aby ste boli v živote spokojný, aby bolo vaše zdravie pevné a vyrovnané potrebujete pociťovať aj harmóniu v práci, opakuje ročný Horoskop 2022 Váhy. V Apríli je po pracovnej stránke všetko v poriadku, no v máji vás môže potrápiť množstvo pracovných projektov a tiež nedorozumenia so spolupracovníkmi. V tomto smere vás ochráni vaša vládnuca planéta prechádzajúca 6. domom, ktorá sa počas apríla až do 02. mája usádza v znamení povýšenia. V apríli vás teda nebudú trápiť žiadne migrény, ani bolesti chrbtice. Ak sa potýkate s problémami s pokožkou, alebo zápalmi pokožky, s ekzémom, alebo inými kožnými problémami, práve v apríli sa situácia vylepší, a vy zistíte ako prekonať tieto ochorenia, predpovedá astro Horoskop na rok 2022 Váhy. Možno vám k tomu pomôže aj pár kvapiek vášho esenciálneho oleja pridaných do kúpeľa, spolu s morskou soľou, ktorá má na telo blahodárne účinky. Hlavne v máji sa teda sústreďte na celkový komplexný oddych tela, a doprajte si viacero chvíľ osamote, v pohodlí vašej kúpeľne vo vani, napustenej teplou vodou obohatenou kvapkou mäty a morskou soľou. Táto vaša májová rutina vám pomôže bojovať proti chorobám, ktoré vás môžu trápiť od apríla 2022, predvída váš Horoskop Váhy 2022. Jún, júl a prvá polovica augusta sú z hľadiska zdravia neutrálne. To znamená, že na Váhu nečakajú žiadne mimoriadne úrazy, či komplikácie spojené so zdravím. V týchto mesiacoch roka 2022 dokonca dostávajú príležitosť k úspechu tie váhy, ktoré sa rozhodnú schudnúť.

Či už musíte, alebo chcete zhodiť pár kíl navyše, určite vám pomôže cvičenie jogy, skákanie cez švihadlo, a cvičenie pri počúvaní dobrej hudby, ktorá posilní aj vaše psychické zdravie a radosť, vraví zdravotný Horoskop na rok 2022 Váhy. Ideálnou športovou činnosťou v roku 2022 pre každú Váhu sa stáva tenis, plávanie, a iné možnosti zábavného spaľovania kalórií. Keďže neradi trávite chvíle a hodiny v posilovni, je pre vás zábavná forma cvičenia omnoho prijateľnejšia. Vo všeobecnosti sa váhy nechcú plným svojím vedomím zaoberať stratou váhy alebo cvičením, a preto je potrebné aby sa hýbali podvedome v prírode, alebo pri obľúbených športových fyzických aktivitách, či pri práci v záhrade, popisuje osobný Horoskop Váhy 2022. Vyhľadávajte energiu vonku, pri zdravom vzduchu, zdravým pohybom. Nenechajte vašu energiu prudko rásť a upadať, a skôr si nájdite rutinu, ktorú budete počas týchto mesiacov dodržiavať.

Od 26. augusta pôsobí na vaše zdravie planéta Merkúr prechádzajúci 1. domom. Tento Merkúr sa vo vašom živote môže prejaviť nepokojom a nervozitou, ktorá môže zasiahnuť do vášho života hlboko, a poznačiť vaše psychické zdravie. Od 26. augusta do 23. septembra pri prechode planéty Merkúr by ste sa mali viac venovať meditácii, cvičeniu jogy, a celkovému vlastnému psychickému rozvoju, doporučuje celoročný Horoskop Váhy na rok 2022. Potrebujete zosúladiť svoju dušu s ideálmy, predstavami a s celkovým šťastným životom. Niečo vo vašom vnútri bojuje proti sebe, a práve toto obdobie vám pripomenie, aké nutné je tento boj ukončiť. Harmonizáciou vašej duše dosiahnete aj lepšiu fyzickú kondíciu, a zbavíte sa tak ochorení, ktoré by mohli z tohto stresu a nervozity vzísť. Určite vám k tomu pomôžu meditácie, a hĺbkové uvoľnenie tela. V týchto dňoch by ste zo svojho života mali tiež odstrániť všetky zlozvyky – ako sú drogy, fajčenie, alebo pitie alkoholu. Práve tieto neduhy vášho života narúšajú vaše dokonale zdravie, ktoré by po odstránení týchto zlozvykov mohlo byť ešte pevnejšie. Od 5. septembra vás tiež Horoskop 2022 upozorňuje, aby ste nezabúdali na dodržiavanie kvalitného pitného režimu, ktorý musí byť pravidelný. Zo svojho jedálnička vynechajte sladene nápoje, ktoré vaše zdravie ťahajú nadol. Môže sa stať, že od 5. septembra až do 29. septembra budete cítiť zacyklenie v istom nedostatku, pretože vaša vládnuca planéta prechádza znamením svojho pádu. Vaša fyzická aktivita môže byť touto Venušou blokovaná, a vy budete chcieť viac odpočívať a leňošiť. Nieje nič zlé na tom, ak si viac oddýchnite, no nezabúdajte svoje telo udržiavať v kondícii, radí váš osobný Horoskop 2022 Váhy. Ak sa vám nechce cvičiť, aspoň zabudnite na nezdravú stravu. Teraz je dôležité viac než kedykoľvek predtým, aby ste nedostatok pohybu vykompenzovali zdravou životosprávou, kvalitným a pravidelným pitným režimom, a posilňovaním psychického zdravia a vašej obranyschopnosti. Môžete si teda dovoliť ten luxus, ktorým je nečinnosť, ničnerobenie a oddych v posteli či pred televíziou, no namiesto čipsov si radšej nakrájate kúsok mrkvy, dodáva Horoskop Váhy 2022.

Takisto postupujte aj v druhej polovici roka 2022, kedy na energie vášho zdravia od 23. septembra až do 23. októbra pôsobí slnko prechádzajúce vašim vlastným znamením zverokruhu, pôsobiace v znamením pádu. Môže vám byť ukrojené z energie, o čom hovorí práve tento astrologický tranzit a ročný Horoskop 2022 Váhy. Budete príliš senzibilný. Svojou vnímavosťou dokážete odhaliť príčiny ochorenia ostatných ľudí vo vašej domácnosti, a viete mi pomôcť. To, že sa budete viac zaoberať zdravím ostatných než tým vlastným môže spôsobiť, že zabudnete na správne návyky vo vašom živote, A opäť sa začnete nezdravo stravovať a priberať na váhe. Horoskop 2022 váhy vás upozorňuje, aby ste sa svojím zlozvykom a nesprávnym návykom vyhýbali hlavne v závere roka 2022, kedy energie zasiahne aj retrográdny Mars od 30. októbra. Práve v závere roka musíte vsadiť na zdravú životosprávu. Nie je pre vás dôležitý len pitný režim, ale tiež súzvuk s vašou láskou, a s členmi rodiny. Práve teraz môžete psychické zdravie budovať s ostatnými ľuďmi, a použiť vašu energiu na budovanie kvalitných medziľudských vzťahov. Jediné čo vás v druhej polovici roka 2022 môže potrápiť je bolesť chrbta, alebo problémy s obličkami varuje Horoskop zdravia pre váhy na rok 2022. V každom prípade, pri akýchkoľvek akútnych bolestiach neváhajte a navštívte lekára, ktorý je pre vás v druhej polovici roka 2022 vhodným pomocníkom na zachovanie zdravia, vitality a obranyschopnosti. Posilujte hlavne chrbticu a pohybujte sa zábavným spôsobom, aby vás vaša fyzická aktivita nezačala rýchlo nudiť. Inšpirujte sa aj ostatnými ľuďmi vo vašom okolí, alebo buďte vy ich inšpiráciou v zdravom stravovaní, a v kvalitnom živote. Uvedomte si, že iba vtedy, ak vsadíte na zdravú životosprávu môžete žiť šťastný život, pokračuje Horoskop 2022 pre Váhy, život bez akýchkoľvek prekvapení vo vašom zdraví. Skúste zo svojho jedálnička vyradiť také potraviny, ktoré obsahujú veľké množstvo chemikálií. Nezabúdajte, že k zdravému stravovaniu nepatrí len ovocie a zelenina vo všeobecnosti, ale kvalitu tejto zeleniny a ovocia ktorú prijímate do svojho tela musíte mať overenú. Je lepšie, ak budete nakupovať od kvalitných výrobcov, alebo nakupujte na trhoch. Nie je totiž pre telo rovnaké ak prijmete zeleninu a ovocie plné chemikálií, alebo čerstvé plody priamo z prírody, ktoré niesú ošetrené chemickými zložkami poškodzujúcimi vaše zdravie. Takýto životný štýl doprajete aj ostatným členom rodiny, vašim deťom či vášmu partnerovi, odporúča vám Horoskop 2022. V druhej polovici roka 2022 sa musíte viac zaoberať zdravím členov vašej rodiny, pretože vaše zdravie by malo byť vo všeobecnosti vyvážené. Pri bolestiach chrbtice nezabúdajte na masáže, ktoré sú v závere roka veľmi dôležité.

Každá váha by mala byť v roku 2022 opatrná voči svojmu zdraviu. Astrologické tranzity možno nenaznačujú náhle a nečakane ochorenia, alebo väčšie komplikácie v zdraví, no upozorňujú vás na exaktné termíny, kedy je lepšie vsadiť na zdravú životosprávu a zdravý životný štýl. Druhá polovica roka by mala patriť hlavne záujmu o zdravú stravu, ktorá neobsahuje chemikálie. Mali by ste sa tiež učiť pravidelnému pitnému režimu, ktorý bude od septembra veľmi dôležitý. V druhej polovici roka sa tiež orientujte na zdravie členov vašej rodiny, veští ročný Horoskop Váh 2022. Potrápiť vás môžu bolesti chrbta, alebo ochorenia, ktoré súvisia s vašim pohlavím – buď ženské alebo typické mužské ochorenia. V prípade, ak sa váš zdravotný stav v druhej polovici roka výrazne zhorší nečakajte, a navštívte odborníka špecializujúceho sa na vaše problémy. Horoskop 2022 váhy vám odporúča, aby ste posilňovali nielen svoje psychické aj fyzické telo a to hlavne športovými aktivitami, ktoré vás nenudia a ktoré sú pre vás skôr zábavou. ktorá veľmi pomáha vášmu zdraviu.

O váhe je známe, že počas svojho života trpí ochoreniami kĺbov, bolesťami chrbtice, ale taktiež aj kŕče sú v ich živote bežné. Príliš sedavé zamestnanie môže v úvode roka 2022 tieto bolesti ešte viac zhoršiť, a preto vám Horoskop ešte raz doporučuje, aby ste sa pravidelne hýbali, aby ste našli vo svojom živote pravidelnú rutinu cvičenia a pohybu. Ideálne bude, ak tento pohyb skombinujete s prírodou, ktorá je váham veľmi blízka. Počas marca by ste mali podstúpiť aj také vyšetrenia, ktoré nespadajú do zoznamu každoročných vyšetrení. Ženy by mali sledovať hlavne svoju ženskú stránku zdravia, a muži naopak tú mužskú, radí zdravotný a energický Horoskop na rok 2022 pre znamenie Váhy. Každá váha by sa mala sústrediť na svoj konkrétny problém, a hľadať možnosti liečenia, ktoré v marci istotne objavíte.

Mesačná predpoveď, ktorú opisuje Horoskop 2022 od veštkyne

V zozname jednotlivých mesiacov roka 2022 nájdete aj dátumy, ktoré predstavujú upozornenia zo zdravotného hľadiska. Aké dni budú pre Váhya najlepšie na posilnenie zdravia, detox, relaxáciu…? Aké dátumy budú pre muža, alebo ženu Váhya varovnými dňami pred ochorením, alebo nehodami?

Spoznajte aj týždenný horoskop Váhy. Horoskop na rok 2022, aj na každý týždeň exkluzívne od veštkyňe. Týždenný horoskop Váhy je vždy presný a aktuálny. Od veštkyne aj na rok 2022.


Horoskop 2022 Váhy - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Váhy 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Ľudia narodení v znamení váhy oslavujú svoje narodeniny medzi 23. septembrom až 22. októbrom. Znameniu váhy vládne Vzdušný Element a vďaka nemu sú váhy do istých hĺbok prepojené s ďalšími vzdušnými znameniami – so znamením Blíženci, a Vodnár... Čítajte Horoskop lásky Váhy 2022 ďalej...

Horoskop Váhy 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Hneď v úvode roka 2022 cíti každá váha retrográdnu vládnucu planétu, ktorá sa bude presúvať 4. astrologickým domom. Táto Venuša tak zapôsobí na váš domov rodiny silným spôsobom. Viac sa vcítite do role rodiča... Čítajte Horoskop lásky Váhy 2022 ďalej...

Horoskop Váhy 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Hneď v úvode roka 2022 - konkrétne v mesiaci január, je silné obsadený práve 4. a 5. astrologický dom Váh. V januári pôsobí na dom rodiny a domova svojou silou vaša vládnuca planéta Venuša, ktorá je od 01. januára až do 29. januára v retrogradnom pohybe... Čítajte Horoskop Váhy 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Váhy - Práca a Peniaze:

Januárové astrologické tranzity zasiahnú hlavne oblasť vašich rodinných vzťahov. Práca nebude v januári zohrávať dôležitú úlohu vo vašom živote, a vy sa tak môžete sústrediť na iné životné oblasti. Vaša energia bude smerovaná hlavne k vašej rodine a k Vašim priateľom, ako sme si už uviedli v časti Horoskop lásky na rok 2022... Čítajte Horoskop 2022 Váhy práca a peniaze ďalej...

Horoskop Váhy 2022 - Zdravie:

Hneď v úvode horoskopu si uvedieme, ako aromaterapia zasiahne vaše zdravie počas roka 2022. Pre každú Váhu sa počas roka 2022 stáva olejom roka Mäta Prieporná. Tento Éterický olej je veľmi svieži výrazný, a dokáže vám poskytnúť aj chladivé účinky v prípade uštipnutí hmyzom, alebo bolesti... Čítajte Horoskop zdravia 2022 Váhy ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Váhy

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Váhy

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Váhy. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Váhy.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Váhy
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Váhy
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Váhy
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Váhy
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Váhy 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Váhy:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Váhy:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Váhy 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu - Zdravie:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com