Horoskop 2022 Ryby

Detailný Horoskop 2022 Ryby - Zdravie v roku 2022

(Horoskop zdravia na rok 2022 - energia, komplikácie, vitalita)

Veštkyňa sa v tejto časti venuje predpovedí zdravia pre každú rybu. Chcete sa dozvedieť, či budú vaše zdravotné problémy v roku 2022 vyriešené? V tejto časti vám Horoskop odpovie nielen na túto otázku, no zaoberáme sa aj najdôležitejšími astrologickými aspektami, ktoré vplývajú na zdravie muža a ženy narodenej vo vodnom znamení ryby. V úvode vám Horoskop 2022 ryby ozrejmí, ktorý olej bude pre vás veľkým pomocníkom v prípade prechladnutia, alebo iných chorôb, ktoré potrápia ryby. Oboznámite sa taktiež s vašou bylinkou roka 2022, ktorú by ste mali mať poruke v prípade zdravotných komplikácií a ťažkosti. Zdravotný Horoskop na rok 2022 pre znamenie ryby je pripravený astrologičkou, ktorá sa taktiež venuje možnostiam používania byliniek a olejov k tomu, aby sa ryby cítili počas celého roka vitálne, energicky a sviežo.

Ku klasickým zdravotným problémom počas roka 2022 budú patriť problémy s nosnými dutinami, a s bolesťou hrdla. Každá ryba by mala dbať na to, aby bolo oblečenie dostatočne, a mali by ste zo svojho jedálnička vynechať studené nápoje, ktoré neprospievajú vášmu zdraviu. Ryby si uvedomujú dôležitosť meditácie, a odpočívania mysle k tomu, aby bolo aj fyzické telo dostatočne vitálne. Niekedy sú však niektoré ryby nedôverčivé k lekárom, pripomína presný Horoskop Ryby 2022, a tak nastáva obdobie, kedy môžete v prípade mierneho prechladnutia, alebo miernych zdravotných problémov stiahnuť aj po inom riešení, po riešený z prírody. V roku 2022 sa pre vás veľkým pomocníkom stáva Tymianový olej a Pŕhľava dvojdomá (Urtica dioica).

Z hľadiska aromaterapie je pre každú rybu olej vyrobený z tymiánu veľmi prospešný. V roku 2022 vám pomôže k podpore vašej imunity, a udrží vaše srdce v kondícii, v dobrom zdraví. Tymianový olej, ktorý by ste si mali zaobstarať ešte pred úvodom roka 2022 však so sebou prináša aj niektoré varovania. Vnútornej konzumácii tohto oleja sa mali vyhýbať tehotné ženy alebo ľudia, ktorí trpia vysokým krvným tlakom. Pre týchto ľudí je konzumácia Tymiánového oleja nevhodná, upozorňuje ročný Horoskop ryby, a mali by ste ho skôr použiť ako vonkajšiu pomoc v prípade liečby ekzému, akné, alebo na zmiernenie stresu.

Tymianový olej, čisto prírodný, stopercentný, by mal byť súčasťou každej domácnosti ryby, zaobstarajte si ju do domu, alebo na svoje pracovisko, a siahnite po ňom vždy keď potrebujete zmierniť stres z práce, alebo z rodinných povinnosti. Pre každú rybu bude v roku 2022 mimoriadne dôležité zostať v kľude a pokoji, k čomu vám dopomôže aj tymianový olej. Jeho vnútorne užívanie však zvoľte iba vtedy, ak si kúpite kvalitný, stopercentný tymianový olej, ktorý sa môže užívať vnútorne. Dbajte teda na výber tohto oleja pre rok 2022, a siahnite iba pro čistých prírodných riešeniach. Z hľadiska aromaterapie vám tento olej taktiež prináša množstvo benefitov do vášho života, podčirakuje astrologický Horoskop Ryby 2022. Zmierňuje napätie, pomáha pri nespavosti, zažívacích problémoch, a taktiež zmierňuje záchvaty paniky u detí, ale aj u dospelých rýb. Nakvapkajte niekoľko kvapiek Tymiánového oleja do aromalampy, a umiestnite túto lampu do vašej domácnosti alebo na vaše pracovisko. Vdychujte jeho vôňu, a užívajte si priaznivé zdravotné účinky vášho oleja roka 2022.

Tymianový olej môžete použiť aj ako prímes do kúpeľa, alebo do bežne používaného telového mlieka. Doprajete tak svojmu telu blahodárny účinok tohto antiseptického a antibakteriálneho oleja, ktorý dokonale pracuje s vašim vnútrom, ale aj s vašou pokožkou. Tymianový olej zamedzuje rastu baktérií, to znamená, že je schopný riešiť aj infekcie na vašej pokožke, a problémy s ekzémami alebo s akné, popisuje Horoskop Ryby 2022. Môžete hotaktiež použiť na škrabance alebo uštipnutia, pretože vám prinesie rýchlu úľavu od bolesti. Po tymiánovom oleji by mali stiahnuť aj tie ryby, ktoré trpia problémami s kŕčovými žilami. Ale pôsobí nielen proti kŕčom, no využijete ho aj v prípade reumatických ťažkostí. Zamedzuje vzniku alebo prehĺbeniu reumatizmus a dokonca aj dny. Vnútorným užívaním Tymiánového oleja zvýšite odstraňovanie toxínov z tela, a preto je tento olej vhodný pri detoxe celého organizmu. Množstvo zdravotných účinkov tohto oleja vám odhalí práve rok 2022. Olej bude slúžiť ako vaša pridružená liečba na zlepšenie zdravotného stavu počas bežných dní. Nezabúdajte však na dôležité pravidlo zdravia ktorým je fakt, že ak chcete svoje zdravie podporiť, musíte siahnuť po prírodnom olej, iba tak vám prepožičia svoje plné účinky.

Bylinkou roka 2022 pre znamenie zverokruhu ryby je Pŕhľava dvojdomá, uvádza Horoskop na rok 2022 pre znamenie zverokruhu Ryby. Uvedená bylinka patrí vo všeobecnosti k jedným z najlepších liečivých rastlín súčasnosti. Pŕhľava dvojdomá sa môže používať od koreňa, cez stonku, až ku kvetom. Môžete ju tak naplno využiť k tomu, aby ste posilnili vaše celkové zdravie. Pomáha pri prekonávaní akné, bojuje proti bolestiam hlavy, bráni tvorbe ľadvinového a močového piesku, pomáha s ochorením obličiek, čistí krv a stabilizuje hladinu cukru v krvi. Má však omnoho viac zdravotných účinkov než sme si uviedli. Z vonkajšieho hľadiska vám pomôže pri boji s vypadávaním vlasov, ale aj na ekzémy, plesňové ochorenia nechtov, takže takže z jej použitia máte benefity pri vnútornom aj vonkajšom užívaní. Každé ráno by ste si mali pripraviť jednu šálku čaju pripraveného z pŕhľavy. Túto bylinku kúpite aj v lekárni, alebo v akomkoľvek obchode, ktorý sa špecializuje na predaj byliniek pre vaše zdravie.

Opäť je nevyhnutné, aby ste dbali na kvalitu tejto bylinky, a kupovali radšej produkty v bio kvalite, ktoré nie sú ošetrené chémiou, ktorá neprospieva vášmu zdraviu. V ľudovej medicíne sa pŕhľava odporúča piť pri chorobách pečene, pri problémami so žalúdkom, pri pľúcnych chorobách, kŕčoch, pri vírusových alebo bakteriálnych infekciách. Pŕhľava dvojdomá doplní aj obsah železa do vášho tela, a pomáha vám bojovať proti únave a vyčerpanosti. Najvhodnejšie je siahnuť po čerstvej žíhľave, no keď ju nemáte k dispozícii postačí aj sušená zo špecializovaného obchodu, dodáva ročný Horoskop Ryby.

Pŕhľavu dvojdomu by mali mať poruke všetky ryby, ktoré potrebujú mať v roku 2022 istotu, že zdravie bude vyrovnané, a váš zdravotný stav sa zlepší. Žihľava je veľmi silná bylinka, ktorá pomáha bojovať aj proti bujneniu rakoviny v žalúdku. Svoju silu predstavila už veľakrát, aj v modernej medicíne nájdete od lekárov odporúčania zaradiť túto bylinku do vášho bežného stravovania. Pocíťte na vlastnej koži liečivú silu pŕhľavy dvojdomej a oddýchnite si pri šálke horúceho čaju po každodennej ťažkej práci, doporučuje ročný zdravotný Horoskop 2022 Ryby.

V úvode vám teda Horoskop zdravia predstavil najdôležitejšie podporovače vášho zdravia počas roka 2022. Teraz sa pozrieme na silné tranzity, ktoré budú počas roka spojené s vaším zdravím. Zameriavame sa na pozitívne tranzity, ale aj na tranzity ktoré vás upozorňujú na to, aby ste si dávali zvýšený pozor na svoje zdravie, či na zdravie členov vašej domácnosti.

Počas januára 2022, teda hneď v úvode roka, budete potrebovať viac relaxácie a meditácie. Celková vaša energia a osobnosť je nastavená k zdržanlivosti, a vy sa môžete viac zaujímať o liečivú silu byliniek, o aromaterapiu, ale aj o ostatné možnosti podpory vášho zdravia. Merkúr sa nachádza v 12. dome, a je zodpovedný za vašu intuíciu. Práve preto máte možnosť zachytiť chorobu ešte v zárodku. Ak sa cítite unavene, vyčerpane, a váš stres vás oberá o kvalitný spánok musíte sa uvoľniť.

Uvoľnenie, relax a meditácie sú v januári pre každú rybu mimoriadne dôležité k tomu, aby ste si udržiavali silné psychické zdravie ktoré je pre vás teraz nesmierne potrebné. Január nepredpovedá negatívne tranzity, ktoré by silné zasiahli do vášho zdravotného stavu. Je však vhodné, ak sa zameriate na zveľaďovanie vášho psychického zdravia. Opäť vám Horoskop pripomína, aby ste nezabúdali na dôležité odporúčania od veštkyne, ktorým je bylinka roka a váš olej roka 2022 podporujúci aj vašu psychickú vitalitu a harmóniu. Druhým dôležitým astrologickým tranzitom roka 2022 je slnko prechádzajúce prvým astrologickým domom.

Slnko sa v tomto dome usiluje od 18. februára do 20. marca a vy sa realizujete cez fyzické telo a šport. Užívate si fyzickú aktivitu. Každá ryba, ktorá musí, alebo chce počas roka 2022 schudnúť využije prvú príležitosť roka, ktorým je obdobie od 18. februára do 20. marca. Vaša psychika je vitálna a fyzické telo silné, a ste mimoriadne odolný voči chorobám. Do svojho života môžete postupne zaradiť športovú aktivitu, ktorá vám pomôže aj v prekonávaní ostatní chorôb, ktoré vás po minulé obdobia sužovali. Viaceré ryby pociťovali ešte v roku 2021 množstvo bolesti s chrbticou, a nevyrovnané zdravie, a to hlavne v závere roka.

Sledujte tiež, aké zdravotné predpoklady vám dáva váš dátum narodenia a hlavne vaše znamenie zverokruhu. Kompletná Charakteristika Znamenia Ryby vás oboznámi zo základnými vlastnosťami znamenia Ryby aj v roku 2022.

Zdravotný Horoskop 2022 Ryby počas ďalších mesiacov roka 2022

Od 18. februára môžete spoznať vašu vlastnú silu, a odhodlať sa k cvičeniu, ktoré je mimoriadne prospešné pre vaše zdravie, a dopraje vám obrovské množstvo disponibilnej energie. Po odznení tohto slnka do vášho života zasahuje Merkúr svojím rýchlym prechodom prvým astrologickým domom. Táto pozícia Merkúru vám od 10. mája až do záveru tohto mesiaca dáva múdrosť a schopnosť porozumieť problémom ostatných. Teraz sa viac sústreďujete na zdravie ostatných, hlavne na zdravie vašich detí a členov vašej rodiny. Vo vašom živote sa však môžu prejaviť vaše nervózne návyky, čo môže spôsobiť psychicky stres, a nedostatok času pre plánovanú fyzickú aktivitu. Horoskop zdravia 2022 však ryby upozorňuje, aby ste si zachovali rutinu v cvičení, ktorú nadobudnete vo februári, aby vás marec neprekvapil nepríjemnými zdravotnými problémami, ako je bolesť chrbtice, problémy s kĺbami, alebo mimoriadne a dosť silné prechladnutie či chrípka.

Druhá polovica apríla predstavuje vo všeobecnosti silné vzťahy, medziľudské spojenia a pozitívna prepojenie s vašimi najbližšími. V tomto smere sa bude tešiť aj vaše psychické zdravie, ktoré bude teraz podporované od ostatných členov vašej rodiny. V apríli sa môžete venovať zdravej životospráve. Siahnite po jedle, ktoré nie je chemický ošetrené, ktoré neobsahuje umelé farbivá, či pridané konzervanty, ktoré vaše telo iba zaťažujú. Vo väčšej miere v apríli stavte na zdravé ovocie a zeleninu, nakupujte radšej na trhoch, a dostatočne si overte kvalitu nakupovaných veci. Nie vždy musia byť kvalitné veci tie najdrahšie. Vsaďte na zdravo vyzerajúcu zeleninu, ktorá doplní vitamíny, ktoré sú pre vaše telo v úvode roka 2022 veľmi potrebné.

Od 29. apríla cítite nástup retrográdnej planéty Pluto v 12. dome. Horoskop Ryby prináša enormné varovanie pre každú rybu. Tento retrográdny pohyb planéty Pluto od 29. apríla do 8. októbra zvyšuje túžbu po závislosti v živote. Pozor by si mali dávať hlavne tí ľudia, ktorí užívajú drogy, alebo alkohol, alebo ryby, ktoré podliehajú iným návykovým látkam, ktoré poškodzujú zdravie. Všetky tieto závislosti musíte teraz zo svojho života vyradiť, pretože Horoskop 2022 vám v opačnom prípade predpovedá obrovské komplikácie s vaším zdravím.

Nebezpečné je pre vás akékoľvek užívanie návykových látok, aj v takom prípade, ak si iba na chvíľu chcete oddýchnuť od reality a ponoriť sa do ríše snov. Tieto postupy sú pre ryby prirodzené, no užívanie omamných látok, alebo návykových látok ktoré sú nebezpečne by ste sa mali veľkým oblúkom vyhýbať. Horoskop zdravia a veštkyňa vás upozorňuje hlavne na obdobie od 29. apríla do 8. októbra, ktoré je provokatívnym obdobím v tomto smere pre každú rybu. Uvedomte si však, že veštba predpovedá, že podliehanie týmto závislostiam môže zničiť váš život a spôsobiť obrovské problémy nielen vám, ale tiež členom vašej rodiny, ktorí vás milujú.

Od 19. júla do 4. augusta by si mala každá ryba naplánovať preventívne prehliadky. Nastáva ideálne obdobie na riešenie vášho zdravotného stavu, a všetkých potrebných prehliadok, ktoré ste v úvode roka zanedbali, alebo odkladali na neskôr. Planéta Merkúr sa presúva 6. domom, ktorý je dom potvrdzujúci dobré vyhliadky voči vášmu zdraviu. V júli nenastáva žiaden negatívny aspekt zasahujúci energie vášho zdravia, a tak sa môže tešiť z vitality a energie. Je však veľmi nutné spomenúť, že táto vitalita vás zasiahne iba vtedy, ak odoláte pokušeniu užívania látok, ktoré vám nie sú prirodzené. Horoskop taktiež pripomína ženám narodeným v znamení ryby, aby si počas júla a augusta vybavili ženské prehliadky, ktoré súvisia s ženským zdravím. V závere augusta môžete očakávať mierne rodinné problémy, ktoré budú súvisieť aj s vaším zdravotným stavom.

Vaše zdravie počas dnešného dňa? Na všetky otázky o zdraví počas dnešného dňa vám odpovie Horoskop na Dnes Ryby, pripravený na rok 2022, vždy aktuálny, horoskop od veštkyne!

Horoskop 2022 Ryby v oblasti zdravia a vitality

Zdravie Rybya v druhej časti a v závere roka 2022

Od 20. augusta až do konca roka 2022 sa planéta Mars nachádza v 4. dome a tak je vhodné sledovať zdravie členov vašej rodiny. Všetky akútne alebo urgentné zdravotné problémy, či nečakané zápalové stavy musíte okamžite riešiť. Týka sa to nielen vás, ale aj členov vašej rodiny. Horoskop 2022 totiž predpovedá, že obdobie od 20. augusta vás môže potrápiť nečakaným ochorením, ktoré môže spôsobiť hlbšie zdravotné problémy, v prípade, že tomuto problému nebudete venovať včasnú a dostatočnú pozornosť. Ryby by si mali dávať pozor hlavne v tom prípade, ak vás trápia pretrvávajúce ochorenia, ktoré vaše zdravie už dlhšie zrušujú. Teraz je čas na riešenie týchto problémov, viac tieto problémy neodkladajte.

Posledným dôležitým astrologickým tranzitom, ktorý v roku 2022 ovplyvní vaše zdravie je slnko vstupujúce do znamenia váhy vo 8 dome. V popredí života rýb stojí nielen vlastné zdravie, no taktiež zdravie členov rodiny, ktoré súvisí so zdravotnou minulosťou. Vo vašom živote sa môžu objaviť aj také choroby, ktoré súvisia s vašou rodinou, teda dedičné choroby, ktorým sa v závere roka 2022 pravdepodobne nevyhnete. Opatrné by mali byť hlavne tie ryby, ktoré majú v rodine ochorenie na cukrovku, alebo srdcové choroby. Je vhodná doba na Špeciálne preventívne prehliadky, ktoré vám potvrdia, že sa momentálne týchto ochorení nemusíte obávať. V opačnom prípade by sa každá ryba mala zamerať na zdravšiu životosprávu, ktorá podporí silné a pevné zdravie, a odolnosť aj proti dedičným chorobám.

Október, november a december sú mesiacmi, ktoré ryby orientujú na iné problémy, než tie súvisiace so zdravím. Sústredíte sa na priateľstvo a vašu kariéru, a budujete dobré vzťahy nielen s priateľmi a rodinou, no aj so svojimi kolegami v práci. Toto obdobie je opäť vhodné na štúdium ohľadom vášho zdravia a ohľadom zdravia členov vašej rodiny. V roku 2022 vám Horoskop odporúča nezabúdať na pravidelný pitný režim. Do vášho života zaraďte čistú vodu, ktorá by mala tvoriť bežnú súčasť vášho pitného režimu, a jednu šálku žihľavového čaju denne, ktorá silne podporuje vaše zdravie.

Ženy nesmú počas roka 2022 zabúdať na doplnenie vitamínu B12 a kyseliny listovej. U mužov je veľmi dôležité doplnenie vitamínu C, a taktiež doplnenie celého spektra vitamínu B. Užívanie kyseliny listovej je nevyhnutné hlavne pre tie ženy narodené v znamení ryby, ktoré plánujú otehotnieť, alebo ktoré sú tehotné. Hlavne v období retrográdnych pohybov planéty Merkúr a Venuša je nevyhnutné doplniť tieto vitamíny, ktoré môže vaše telo strácať viac, než počas bežných dní.

Horoskop 2022 ryby nepredpovedá žiadne nečakané mimoriadne úrazy, ktoré by ryby postihli. Ak však vaša práca súvisí s neustálym šoférovaním, alebo s rizikovou účinnosťou, Horoskop pripomína, aby ste si dávali pozor v období januára, februára a marca 2022, pretože tieto 3 mesiace sú pravdepodobne najkomplikovanejšími mesiacmi z hľadiska úrazov rýb. Dávajte si pozor v týchto 3 mesiacov aj pri bežných činnostiach v domácnosti, hlavne vtedy, ak robíte niečo navyše, čo nie je klasická súčasťou vašej bežnej starostlivosti o domácnosť. Vo viacerých smeroch je zdravotný Horoskop rýb veľmi priaznivý. Nepriaznivo zasiahne však tie ryby, ktoré trpia závislosťou na omamných látkach, liekoch, alebo inou závislosťou ktorá súvisí s vaším pevným zdravím.

Opäť vám veštkyňa pripomína aby ste nezabúdali na pravidelný pitný režim hlavne v tom prípade, ak musíte alebo ak sa rozhodnete pre chudnutie, ktoré tiež prospeje nejednej rybe. Zdravotný Horoskop 2022 prináša varovanie hlavne tým rybám, ktoré nedokážu odolávať závislostiam v živote, a tým rybám, ktoré majú v živote nepriaznivé chronické predispozície súvisiace s rodinou. V roku 2022 prajeme rybám pevné zdravie a množstvo odolnosti voči zdravotným komplikáciám. Nezabúdajte svoje zdravie posilniť bylinkou a olejom roka 2022, a užívajte si tak silnejšie zdravie než predchádzajúcich rokoch.

Mesačná predpoveď, ktorú opisuje Horoskop 2022 od veštkyne

V zozname jednotlivých mesiacov roka 2022 nájdete aj dátumy, ktoré predstavujú upozornenia zo zdravotného hľadiska. Aké dni budú pre Rybya najlepšie na posilnenie zdravia, detox, relaxáciu…? Aké dátumy budú pre muža, alebo ženu Rybya varovnými dňami pred ochorením, alebo nehodami?

Spoznajte aj týždenný horoskop Ryby. Horoskop na rok 2022, aj na každý týždeň exkluzívne od veštkyňe. Týždenný horoskop Ryby je vždy presný a aktuálny. Od veštkyne aj na rok 2022.


Horoskop 2022 Ryby - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Ryby 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Z celkovej astrologickej predpovedi je jasné, že počas roka 2022 sa Jupiter pohybuje 1. a 2. domom rýb, pričom Neptún sa nachádza v Rybách a pohybuje sa tak vašim prvým astro domom. No aj iné, než uvedené dve planéty astrológie zasiahnú Rybie energie počas celého roka 2022... Čítajte Horoskop lásky Ryby 2022 ďalej...

Horoskop Ryby 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Pri pohľade na graf astrológie na rok 2022 je zrejmé, že každý mesiac znamená iné energie, a taktiež silnejšie či slabšie prepojenie rýb s rodinou, priateľmi, alebo partnerom. Najdôležitejším obdobím súvisiacim s dlhotrvajúcou láskou, s manželstvom alebo s partnerským vzťahom sú mesiace august 2022 a september, v pozitívnom význame, popisuje Horoskop pre Ryby 2022... Čítajte Horoskop lásky Ryby 2022 ďalej...

Horoskop Ryby 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

V januári je retrográdny Merkúr dôležitým astrologickým tranzitom prepojeným s rrodinou, pôsobiaci od 14. januára 2022 do 01. februára 2022. Cúvajúci Merkúr sa sústreďuje v dvanástom a neskôr v jedenástom dome. Tento Merkúr robí z Ryby samotára, popisuje Horoskop Ryby 2022, ktorý prejavuje ochotu držať si psychický odstup od členov svojej rodiny... Čítajte Horoskop Ryby 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Ryby - Práca a Peniaze:

Január je mesiacom vhodným na dokončenie najdôležitejších úloh súvisiacich s prácou, uvádza presný Horoskop Ryby 2022. Všetky čakajúce maily by ste mali čo najskôr vybaviť, dať do poriadku váš pracovný stôl, a dokončiť najdôležitejšie úlohy... Čítajte Horoskop 2022 Ryby práca a peniaze ďalej...

Horoskop Ryby 2022 - Zdravie:

Ku klasickým problémom v zdraví počas roka 2022 patria problémy s nosnými dutinami, a tiež bolesti hrdla. Každá ryba dbá na to, aby nosila vhodné oblečenie k počasiu. Zo svojho jedálnička by ste mali vynechať studené nápoje, pretože tie neprospievajú zdraviu... Čítajte Horoskop zdravia 2022 Ryby ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Ryby

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Ryby

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Ryby. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Ryby.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Ryby
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Ryby
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Ryby
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Ryby
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Ryby 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Ryby:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Ryby:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Ryby 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu - Zdravie:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com