Horoskop 2022 Váhy

Horoskop Váhy 2022 - Práca a Peniaze

Pracovný Horoskop 2022 Váhy - príležitosti a pády roka 2022

Rok 2022 bude zaujímavým rokom pre váhy nielen z hľadiska osobných vzťahov, ale aj pracovných povinností, úspechov, nových možností, ale tiež z pohľadu finančného blahobytu. Astrologické tranzity opisujú aj vplyv na Astrologické domy Váh, ktoré súvisia s vašou kariérou a s vaším životným napredovaním v tomto smere. V tejto časti horoskopu sa budeme venovať tomu, ako Astrologické tranzity roka 2022 pôsobia na oblasť vašej kariéry. Pozrieme sa tiež na to, či je rok 2022 ideálnu príležitosťou pre tie váhy, ktoré hľadajú nové, vytúžené zamestnanie. Veštkyňa sa zameriava aj na predpoveď pre tie váhy, ktoré nie sú v práci spokojné, a ktoré uvažujú o zmene povolania. Zistíte teda, či je rok 2022 vhodný na veľké životné zmeny, pre začatie podnikania, pre zmenu podnikania, pre zmenu zamestnania, alebo na osobný postup v práci či na hľadanie nových možností. Čo veští kariérny Horoskop 2022 Váhy?

Januárové astrologické tranzity zasiahnú hlavne oblasť vašich rodinných vzťahov. Práca nebude v januári zohrávať dôležitú úlohu vo vašom živote, a vy sa tak môžete sústrediť na iné životné oblasti. Vaša energia bude smerovaná hlavne k vašej rodine a k Vašim priateľom, ako sme si už uviedli v časti Horoskop lásky na rok 2022. Prvý významný Tranzit, ktorý zasiahne vaše pracovné povinnosti a vašu každodennú prácu je slnko vstupujúce do znamenie ryby. Slnko sa od 18. februára do 20. marca presúva 6. domom. Táto astrologická pozícia slnka zasiahne hlavne tie váhy, ktoré pracujú v oblasti služieb pre ostatných ľudí, definuje ročný Horoskop 2022 Váhy. Teraz budete podávať vysoké pracovné výkony, ktoré vás môžu ochudobniť o voľný čas. Počas slnka predchádzajúceho 6. domom nie sú predpokladané žiadne rýchle postupy v zamestnaní, ani žiadne veľké zmeny súvisiace s vašou kariérou. Môžete sa ale sústrediť na pomoc ostatným, pretože táto pomoc bude neskôr znamenať vašu dobrú reputáciu a postup v zamestnaní. Ak sa vo vašom okolí nachádza kolega, ktorému práca nejde tak dobre od ruky ako vám, teraz máte možnosť tomuto človeku podať pomocnú ruku, radí Váham Horoskop 2022. Nenechajte sa však využívať, a poskytnete iba takú pomoc, ktorú by ste ocenili vy v čase vašich začiatkov.

Z astrologického hľadiska je február vhodným mesiacom aj pre nezamestnané váhy, veští Horoskop na rok 2022 Váhy. Môžete si požiadať o také zamestnanie, o ktoré už máte dlhodobo záujem. Pozícia slnka od 18. februára však môže spôsobovať komplikácie tým váham, ktoré majú vysoké nároky – ako je prehnaný plat, alebo úplná zmena povolania, začiarok od nuly. V takýchto prípadoch vám od 25. februára vaše plány na krátky okamih naruší aj kvadratúra Merkúru s Uránom. Horoskop 2022 váhy vám odporúča v prípade zmeny povolania, alebo v prípade hľadania novej práce zaujímať sa hlavne o také kariérne smery, ktoré sú vám blízke. Vo februári, a v mesiaci marec 2022 určite nie je vhodná príležitosť k tomu začínať od nuly. Pre váhy to znamená, že tieto mesiace nie sú teraz vhodné ani na začatie podnikania, upozorňuje ročný Horoskop 2022, ktoré by mohlo byť pre vás komplikované. Vo februári tiež buďte opatrný v tom, aby vašu dobrú povahu a čisté srdce nevyužil niekto iba pre svoj vlastný prospech. Pracujte dobre a kvalitne, a neporovnávajte svoju prácu s ostatnými. Každý predsa musí podávať rovnaký výkon za odmenu, ktorá prináleží aj vám. Vo februári a marci môžete posudzovať aj prácu ostatných, pretože ste veľmi vnímavým človekom s vysokou inteligenciou, ktorý dokáže posúdiť a pochopiť spravodlivosť odmien za vykonanú prácu. Teraz však veci len sledujte. Neskôr budete mať príležitosť sa o týchto veciach a o pracovnom výkone ostatných porozprávať aj s vašimi nadriadenými. Horoskop 2022 váhy nezabúda ani na tých, ktorých práca predstavuje starostlivosť o domácnosť. Práve v mesiaci február, až do jeho záveru majú všetky váhy pôsobiace v domácnosti pocit psychického napätia vyčerpania. Môže za to fakt, že sa snažíte, aby bolo všetko vo vašej domácnosti dokonalé. Snažíte sa o zútulnenie domova a následkom vašej prehnanej starostlivosti môže byť veľké vyčerpanie, ktoré bude mať prepojenie aj s vaším zdravotným stavom. Skúste preto viac oddychovať.

Kariérny Horoskop 2022 Váhy počas ďalších mesiacov roka 2022

Veštkyňa vám vo februári roka 2022 radi, aby ste do svojich každodenných povinností zaradili aj oddych, ktorý vám dopomáha k očiste vášho tela od stresu. V závere februára cítite nutkanie zmeniť vašu každodennú rutinu, ktorá vám spôsobuje napätie v domácnosti. Každá váha, ktorá pracuje, si večer zaslúži kvalitný a komplexný oddych. Práve o tom hovorí aj Horoskop 2022, ktorý vás v závere februára upozorňuje na to, aby ste oddychovali hlavne aktívne. Venujte sa športu ktorý milujete, pretože práve táto fyzická aktivita vám pomôže odosobniť sa od problémov, ktoré prežívate vo vašej práci. Od 10. marca sa k Slnku pôsobiacom na na 6. dom Váh pridáva aj Merkúr prechádzajúci tým istým domom, definuje Horoskop Váhy na rok 2022. Táto poloha planéty Merkúr je veľmi zaujímavá, pretože znamená pretože znamená množstvo nových schopnosti a vyjadrenie pozitívnych vlastnosti. Teraz je vynikajúca príležitosť pre každú Váhu k tomu, aby rozhodla o ďalšom napredovaní a postupe vo svojom živote. Vynikajúca pozícia Merkúru znamená veľké napredovanie hlavne pre ľudí, ktorí sú zamestnaní v umeleckej oblasti - pre vedcov, obchodníkov, poisťovacích agentov, pre učiteľov, ale aj pre účtovníkov a pre váhy, ktoré podnikajú, popisuje ročný Horoskop Váhy. Táto skvelá pozícia Merkúru vám dodáva silné komunikačné zručnosti, a obrovský cit pre kvalitu práce. Vaša pracovitosť, a vaša profesionalita vás môže obohatiť o nečakané honoráre, ktoré pozitívne obohatia váš rodinný rozpočet. Pre tých, ktorí sú nezamestnaní, sa počas mesiaca marec, konkrétne od 10. marca naskytuje vhodná príležitosť uspieť v tých zamestnaniach, ktoré sú vám blízke. Najväčšiu šancu na úspech však majú učitelia, vedci, pracovníci v oblasti pošty v oblasti techniky a telekomunikácií. Zvládnete aj väčšiu fyzickú záťaž v práci. Ak vás teda čakajú náročnejšie úlohy určite ich presmerujte na mesiac marec, radí Váham celoročný Horoskop 2022, kedy Astrologické tranzity predpovedajú veľké množstvo energie a pracovitosti pre každú Váhu. Ak uvažujete o začatí podnikania nieje lepší mesiac, než marec 2022 – teda konkrétne obdobie od 10. marca do 5. apríla.

Od 5. apríla cítite presun Venuše 6. astrologickým domom. Venuša sa nachádza v znamení svojho povýšenia. K pozitívnemu tranzitu Merkúru sa teda pridáva aj vaša vládnuca planéta, ktorá znamená harmonické pracovné podmienky a pracovné prostredie, ktoré vám vyhovuje. Váhy, ktoré sa starajú o domácnosť pocítia obrovskú harmóniu, ktorú predtým necítili, predpovedá Horoskop na rok 2022 Váhy. Vaša domácnosť bude útulná, a všetko bude fungovať tak, ako si predstavujete. Je to však hlavne vašim vlastným pričinením, čo si uvedomujú aj ostatní členovia rodiny. Práve v apríli pocítite odmenu za svoju neutíchajúcu tvrdú prácu, ktorou je starostlivosť o domácnosť a blaho ostatných. Z hľadiska astrologického tranzitu Venuše veštkyňa predpovedá, že tieto pozitivne zmeny v kariére sa budú týkať najmä žien narodených v znamení váhy. Najmä ženy budú ovplyvnené tranzitom Venuše, a tak majú nezamestnané ženy obrovskú príležitosť na úspech, špecifikuje astro Horoskop 2022 Váhy. Bude sa vám dariť v oblasti zdravotníctva, v oblasti administratívnej práce, ale aj v technických smeroch. Sústreďte sa teda pri hľadaní práce na také smery, ktoré sú vám blízke, a na tie, ktorých úspech je zosilnený práve prechodom Venuše. Stále pracujte na zlepšovaní svojho života, ktorý je teraz do veľkej miery ovplyvnený vládnucou planétou Váh. Apríli môžete dokonca očakávať aj vynikajúce pracovné vzťahy medzi spolupracovníkmi. Môže sa to planéta Mars, ktorá sa usídli v 6. dome od 15. apríla do 24. mája a zapôsobí na ročný Horoskop Váhy na rok 2022.

Vplyv tohto Marsu znamená vynikajúce pracovné a medziľudské vzťahy, a opäť možnosti byť v práci lepší než konkurencia. Negatívnejšie energie cítite v druhej polovici mája, kedy sa slnko nachádza v kvadratúre so Saturnom, odporúča Váham osobný Horoskop 2022. Energie tohto astrologického aspektu sa prejavia nielen vo vašej práci, ale aj vo vašom osobnom živote, vo vašej domácnosti, a hlavne z hľadiska vlastného rozvoja duševného snaženia. Všímajte si pracovitosť, teda skôr lenivosť ostatných vo vašom okolí. Ale opatrne, pretože táto ich charakteristická črta vás veľmi stresuje a znervózňuje, upozorňuje ročný Horoskop 2022 pre znamenie zverokruhu Váhy. Uvedomíte si, že ostatní dostávajú za svoj pracovný výkon, ktorý je porovnateľný s vaším, niekedy ešte väčšie ohodnotenie než vy. V druhej polovici mája určite nie je obdobie vhodné na riešenie týchto sporov vo vašom vnútri. Príležitosť dostanete neskôr, kedy budete môcť vaše postrehy premietnuť pri komunikácii s vedením, aj keď to môže byť niekedy nepríjemné. Neustupujte však od svojho kvalitného pracovného výkonu a iba preto, že tieto črty vidíte u ostatných, pripomína pracovný Horoskop na rok 2022 Váhy. Zotrvajte, pretože veštkyňa predpovedala omnoho lepšie pracovné podmienky a možnosti v druhej polovici roka 2022. V máji si teda uvedomíte, že vaša práca nie je dostatočne ohodnotená. Máte úplnú pravdu, no touto depresívnu stránkou vašej práce sa nesmiete dlho zaoberať. Inak budete mať tendenciu urobiť kroky, ktoré skôr sťažia vaše budúce napredovanie a zhoršia vašu reputáciu. Horoskop 2022 váhy odporúča, odosobniť sa v máji od pracovného výkonu a ostatných, aby ste pracovali podľa svojich vlastných očakávaní a predstáv.

Slnko vstupujúce do 9. astrologického domu od 21. mája tiež ponúka šance nezamestnaným váham. Nezamestnané váhy sa však uplatnia hlavne v oblasti duševných činnosti, a tento Tranzit slnka podporuje aj vydávateľskú činnosť. Ak sa teda zaujímate o zamestnanie v tejto oblasti môžete začať pracovať na svojom úspechu, vraví Horoskop na rok 2022 Váhy. Májový Tranzit prechádzajúci až do 21. júna tiež praje každej váhe, ktorá má záujem o vlastnú literárnu činnosť. Pohrávate sa s myšlienkou publikácie vlastného diela alebo túžite pustiť uzdu vašej fantázie a vypustiť vášho kreatívneho ducha von? Najlepším obdobím je obdobie od 21. mája do 21. júna, kedy harmonické aspekty pôsobiace na slnko v 9. astrologickom dome prajú rozvoju vašich schopnosti a ukotveniu vašich predstáv. V druhej polovici júna sa bude dariť aj študentom. Študenti môžu očakávať nárazové zlepšenie študijných výsledkov práve v období od 13. júna do záveru mesiaca jún 2022, veští Horoskop od veštkyne Váhy na rok 2022. Môže za to Merkúr prechádzajúci 9. domom, ktorý vám dáva možnosť otvoriť sa novému prísunu informácií. Pri týchto študijných úspechoch vám môžu pomôcť aj vaši kamaráti, alebo členovia rodiny. Počúvajte vlastný intelekt, no nezatvárajte dvere pred nápadmi a myšlienkami ostatných.

Letné mesiace a Jeseň - Horoskop 2022 Váhy z hľadiska kariéry

V mesiacoch jún a júl znamenajú tranzity silné pôsobenie na váš pracovný výkon, a na vaše pracovné možnosti. Od 21. júna až do záveru augusta hovoria astrologické aspekty o tom, že každá váha má príležitosti vycestovať do zahraničia za prácou, ktorá vás zaujíma, predpovedá ročný Horoskop 2022 Váhy. V týchto mesiacoch roka 2022 sa nemusíte báť otvoriť sa svetu, a zaujímať sa o aj o cudzie kultúry a cudzej krajiny. Ak sa dlhšie pohrávate s myšlienkou odchodu do zahraničia hlavne kvôli práci, ideálnym obdobím sú na to letné mesiace roka 2022. Úspechy signalizuje nielen slnko prechádzajúce 10. astrologickým domom ale aj pozitívna poloha Venuše a planéty Merkúr. V júli taktiež Venuša prechádzajúca 10. domom znamená kariérny postup pre každú Váhu, hovorí ročný Horoskop Váhy na astrologický rok 2022. Práve teraz budete zbierať ovocie svojej pracovitosti, a pozitívnej energie, ktorou ste tešili ostatných. Karierny postup sa týka žien ale aj mužov narodených v znamení váhy. Ak chcete v živote napredovať, a postupovať po rebríčku úspechu, práve od 18. júla do konca augusta môžete na svoj vlastný pracovný výkon klásť vyššie nároky. Teraz si aj nadriadení všimnú vašu hodnotu pre firmu, a tak sa vám bude dariť. Takisto obrovský úspech v osobných rozhodnutiach a v napredovaní môžu čakať váhy, ktoré podnikajú a tie váhy, ktorých náplňou práce je starostlivosť o domácnosť. Celý mesiac júl a mesiac august budú teda veľmi pozitívnymi mesiacmi pre každú Váhu z hľadiska kariéry a pracovných výkonov, či z hľadiska pracovných možností a postupu. Sú to mesiace mimoriadne priaznivé aj pre tie váhy, ktoré za prácou cestujú do zahraničia, predvída osobný Horoskop 2022 Váhy. Práve počas týchto mesiacov roka 2022 máte možnosť vyťažiť zo svojho predchádzajúceho prístupu k práci, kedy ste nepoľavili ani napriek tomu, že ostatní nepodávali pracovný výkon, ktorý by sa čo i len približoval tomu vášmu. Práve vďaka tomu, že ste nepoľavili zo svojich nárokov na seba samého môžete teraz zbierať ovocie z vlastného úspechu, z vašej pracovitosti a inteligencie.

Posledné 4 mesiace roka 2022 budú balansovať medzi vašim osobným životom a vašou prácou. Horoskop 2022 váhy predpokladá, že každá váha si prirodzene vytvorí balans medzi svojím osobným súkromným životom a medzi pracovnými povinnosťami. Pre nezadaných nastáva ďalšia veľká príležitosť na získanie nového pracovného miesta od 10. októbra do 29. októbra, kedy planéta Merkúr prechádza prvým astrologickým domom. Vaša múdrosť je teraz veľmi silná, popisuje ročný Horoskop Váhy na rok 2022. Vzdelávajte sa a sledujete napredovanie ostatných. Práve vďaka motivácii okolo skúšate nové možnosti, ktoré vám život ponúka. Nebojíte sa napredovania. Nebojte sa ani nových výziev a buďte si plne vedomý svojich vlastných kvalít. Októbrový Prechod Merkúru znamená obrovskú možnosť pre nezamestnané váhy, veští Horoskop 2022 Váhy, a tiež pre váhy, ktoré túžia zamestnanie zmeniť. Neexistujú Októbrové negatívne tranzity, ktoré by vás ubrzdili vo vašom celkovom kariérnom napredovaní. Budete ako vlak rútiaci sa dopredu,. Tranzity však ešte hovoria aj o vplyve planéty Merkúr a slnka v závere roka 2022, kedy musí byť každá váha obozretná.

Práca v závere roka 2022 a Horoskop na rok 2022 Váhy

Od 17. novembra do 6. decembra sústreďuje planéta Merkúr energiu v znamení svojho exilu. V týchto dňoch môže nastať veľký problém v práci študentov, ktorým teraz Merkúr blokuje aktívny spôsob uvažovania, a ovplyvňuje ich študijné výkony. Problém môžu pociťovať nielen študenti ale aj tie váhy, ktoré sa teraz rozhodnú vycestovať za prácou do zahraničia. Horoskop 2022 váhy a veštkyňa neodporúča od 17. novembra až do 21. decembra cestovať, pretože táto pracovná ponuka sa vám nemusí vyplatiť. Merkúr takto položený môže spôsobovať nielen poruchy v učení, ale taktiež problémy s vyjadrením a s komunikáciou. Cestovanie nie je odporúčané aj kvôli slnku, ktoré prechádza cez 3. dom - od 22. novembra do 21. decembra. Aj keď cestovanie nie je odporúčané, veštkyňa predpokladá že viaceré váhy budú donútené k pracovným cestám, na ktoré nebudete mať možnosť vopred sa pripraviť. Práve z tohto pohľadu je tento aspekt veľmi negatívny, pretože budete nútený k takým činnostiam, ktoré vám nie sú blízke, a na ktoré nemáte kvalifikáciu. Horoskop 2022 váhy z hľadiska práce teda predpokladá, že záver roka 2022 môže patriť pracovným povinnostiam a takým očakávania od zamestnávateľa, ktoré niesú stotožnené s vašou pracovnou náplňou. Môžete sa preto cítiť pod tlakom, a stresové situácie vás môžu obrať o kvalitný spánok. Počas letných mesiacov by ste sa teda mali pripraviť na záver roka, ktorý prinesie ťažšie a komplikovanejšie dní pre každú Váhu.

Z celkového hľadiska je teda Horoskop 2022 váhy veľmi pozitívny. Čaká vás množstvo pozitívnych tranzitov. Každá váha by však mala spozornieť v časoch, kedy negatívne tranzity zasahujú energie kariéry a pracovného napredovania. Ťažkým obdobím bude nielen mesiac február, ale tiež druhá polovica mája a záver roka 2022. Zo všeobecného pohľadu má však váha množstvo príležitostí napredovať a chytiť sa šancí, ktoré ponúka rok 2022 s hľadiska kariéry.

Vaša práca počas dnešného dňa? Na všetky otázky o kariérnych možnostiach dnešného dňa vám odpovie Horoskop na Dnes Váhy, pripravený na rok 2022, vždy aktuálny, horoskop od veštkyne!

Finančný Horoskop 2022 Váhy

Financie Váhya na rok 2022 - Horoskop od veštkyne

Aký rok čaká na váhy z hľadiska finančného zabezpečenia, a peňažného úspechu? Bude sa váha v roku 2022 potýka s nedostatkom financií, alebo vás čaká obdobie hojnosti? Veštkyňa pripravila Horoskop 2022 váhy aj v oblasti financií, ktorý vám napovie o tranzitoch, ktoré súvisia s vašim finančným statusom. Zistíte, či môžete očakávať mimoriadny finančný prílev, alebo či by ste v roku 2022 mali radšej šetriť na neskoršie, horšie časy.

Január nebude nejako zasiahnutý z hľadiska financií Váh, predpovedá finančný Horoskop Váhy 2022. Znamená to, že nemusíte očakávať žiadne mimoriadne finančné výdaje. Merkur je však retrográdny, a tak sa vám môže v januári pokaziť drobná elektronika. Nebude to však znamenať žiadny problém vo financiách. Prvý Tranzit, ktorý zasiahne vaše peniaze ja kvadratúra Merkúru s planétu Urán od 25. februára. V závere februára tak cítite kvadratúru, ktorá zasahuje do každodenného života a do vašich každodenných interakcii. Horoskop na rok 2022 Váhy vraví, že môže spôsobovať rozruch vo vašom živote, a taktiež napätie z nestabilnej finančnej situácii vo vašom rodinnom rozpočte. Bohužiaľ, táto kvadratúra Merkúru s Uránom prináša aj nové, nečakané a znepokojujúce správy, ktoré môžu zasiahnuť aj oblasť vašich financií. Je veľmi pravdepodobné, že budete musieť meniť svoje budúce finančné plány hlavne kvôli správe, alebo kvôli nečakanej udalosti, ktorá nastane v závere februára. Bežné životné tempo sa zrýchly, a vy budete mať pocit, že musíte dohnať to, čo ste doteraz zanedbávali. Záver februára 2022 vás tak prvýkrát v roku 2022 preskúška v oblasti vašej odolnosti, psychickej stability, a preskúša taktiež vaše financie. Je teda lepšie, ak sa v januári zameriate na odloženie nejakých peňazí navyše, pretože správa súvisiaca s vašimi financiami koncom februára môže do istej miery zasiahnuť váš rodinný rozpočet, radí peňažný Horoskop 2022 pre znamenie zverokruhu Váhy. Nemusíte však panikáriť. Nepôjde o nič, čo by úplne znemožnilo alebo zamedzilo vaše budúce plány. V marci sa nemusíte obávať žiadnych negatívnych aspektov. Neexistujú však ani pozitivne tranzity zasahujúce vaše peniaze, a tak sa financie zdajú byť stabilné a vyrovnané.

Od 20. apríla do 21. mája vplýva na vaše financie slnko prechádzajúce 8 astrologickým domom. Znamená finančné šťastie, finančný zisk, a navýšenie vášho finančného rozpočtu. Znamená apríl osviežený prílevom hmotných finančných prostriedkov. Slnko v tejto pozícii tiež naznačuje získania financií bez vlastného pričinenia. Môže ísť o zvýšenie platu od vášho zamestnávateľa, ktoré ste očakávali. Môže ísť o mimoriadne finančné odmeny za projekt, ktorý ste v minulosti odovzdali. Nemyslite si, že vaše pracovné úspechy a vaša pracovitosť v minulosti bola prehliadaná. Práve od apríla do 21. mája môžete očakávať mimoriadny finančný prílev do vašej peňaženky, ktorý vám vyčarí úsmev na tvári. Horoskop 2022 váhy dokonca hovorí o možnosti dedičstva, alebo mimoriadnej výhry, pretože práve tieto aspekty sú spojené so slnkom prechádzajúcim 1. astrologickým domom. Váš rodinný rozpočet sa zastabilizuje, alebo sa ešte vylepší. Takúto pozitívnu predpoveď prináša veštkyňa na základe pozitívnych tranzitov súvisiacich s vašimi financiami v mesiaci máj a jún 2022.

Stabilné finančné podmienky vás čakajú aj počas nasledujúceho mesiaca júl, kedy sa nedeje nič mimoriadne, definuje Horoskop 2022 Váhy. Váhy sa sústreďujú viac na svoj pracovný výkon, a taktiež na cestovanie a rodinu. Tranzit súvisiaci s financiami je aj prechod Marsu 9. astrologickým domom od 20. augusta do konca roka 2022. S týmto aspektom súvisí nielen váš finančný zisk ale aj cestovanie, popisuje celoročný Horoskop Váhy 2022. Vaše našetrené financie môžete uvoľniť práve na spoznávanie cudzích kultúr, na cestovanie, a na prepojené vašich pozitívnych energii s vašou rodinou alebo s vaším partnerom, či s vašimi deťmi. Mars prechádzajúci 9. domom súvisí aj s vašou minulou karmou. Akýkoľvek úspešný veľký projekt, ktorý ste v minulosti odovzdali, akákoľvek vaša veľká snaha, či váš úspech v práci bude teraz odmenený peniazmi, ktoré ste nečakali. Opäť teda nastáva veľmi pozitivne obdobie z hľadiska financií Váh, ktoré sa môžu tešiť, na lepšie pracovné podmienky v druhej polovici roka 2022, opisuje rok 2022 Horoskop Váhy. V roku 2022, konkrétne v druhej polovici roka, môžu váhy očakávať taktiež vyrovnanie istých dlhov a záväzkov, ktoré vás v predchádzajúcich rokoch trápili. Peňazí bude dostatok, a môžete sa tak rozhodnúť, či financie použijete na vyrovnanie dlhu, no práve tento krok vám Horoskop odporúča.

Finančný Horoskop 2022 Váhy v druhej polovici roka 2022

Ostražitosť vo financiách zvýšte od 5. septembra do 29. septembra, kedy pozícia Venuše b 12. dome znamená drobné krádeže, a žiadosti o pôžičky od vašich blízkych, ktoré nebudú splatené. Dávajte si preto pozor na svoju peňaženku, a na svoje účty, ktoré by teraz mohli byť ochudobnené. Ak ste na dovolenke, vyhýbajte sa míňaniu peňazí na zbytočnosti. Horoskop 2022 váhy vás však upozorňuje aby ste si dávali pozor hlavne pri internetových platbách, aby ste zvýšili opatrnosť pri používaní platobnej karty hlavne v zahraničí. Ak vás niekto z rodiny, alebo z vašich blízkych priateľov požiada o finančnú pomoc dobre si premyslíte, či takúto finančnú pôžičku poskytnete. Radšej povedzte, že momentálne nemáte financie k dispozícii, než by ste sa potom trápili nad tým, kedy vám budú financie vrátené. Od 5. do 29. septembra nieje dobrý čas na to, aby ste ostatným poskytovali pôžičky, ktoré môžu byť nenávratne.

Potrápi vás aj obdobie od 23. októbra do 16. novembra, kedy vaša vládnuca planéta pôsobí v znamení exilu v druhom astrologickom dome, a zasiahne tiež Horoskop Váhy na rok 2022. Finančný odlev vašich finančných prostriedkov teraz môže súvisieť hlavne s vaším partnerom. Musíte krotiť jeho túžby alebo požiadavky. Tí, ktorí sú bez partnera, zas budú musieť krotiť nákupy luxusných veci, a veci, ktoré potrebujete. V októbri tiež nie je dobrý čas na hypotéku, ktorá by vám v budúcnosti mohla spôsobiť viac problémov než úžitku. V októbri nie sú planéty dobre postavené k tomu, aby ste podpisovali dôležité dokumenty a zmluvy. Finančný Horoskop 2022 váhy taktiež upozorňuje každého z vás, aby ste sa vyhýbali podpisovaniu dôležitých dokumentov v čase, keď sa planéta Merkúr a Venuša nachádza v retrográdnom pohybe. V októbri je z celkového pohľadu veľmi silné zasiahnutý váš druhý astrologický dom majetku a kariéry, či financií. Znamená istý finančný prílev, no tranzity skôr kladú dôraz na to, aby ste si vytvorili materiálne zabezpečenie. Svoje financie si strážte pred tými, ktorí si z nich chcú veľký kus ukrojiť, radí asto Horoskop 2022 Váhy. Svoje financie si radšej spravujte sami, alebo ich zverte do rúk odborníkov, ktorí však za svoju službu neinkasujú veľké odmeny. Vaša najväčšie pozornosť počas októbra bude orientovaná hlavne na materiálny zisk, a na vaše financie. Je to vhodné obdobie k tomu, aby ste si urobili prehľad vašich tohtoročných financiách a sumarizáciu toho, načo ste míňali peniaze, a čo v budúcnosti obmedziť, alebo čím sa potešiť. V októbri si môžete urobiť naozaj veľkú komplexnú a celkovú analýzu svojich finančných príjmov a výdavkov. Horoskop 2022 opisuje október 2022 ako mesiac ideálny pre zistenie vlastných finančných záležitosti a pre rozumné investície hlavne do seba samého. Doprajte si nielen veci ktoré vám robia radosť, ale zamerajte sa aj na kurzy, ktoré zvyšujú vašu celkovú hodnotu na trhu práce. Najlepšia investícia je totiž investícia do seba samého. Na toto motto počas roka 2022 určite nezabúdajte, a všetky peniaze navyše investujte hlavne do vlastného osobného rozvoja.

Záver roka 2022 už neprináša tranzity sústreďujúce energie na vaše financie. Môžete si užívať vyrovnaný finančný rozpočet, ktorý nie je poznačený žiadnou výraznou finančnou stratou. Nie je vhodný čas na obavy o financie, ale ani na veľké finančné rozhodnutia. Od 30. októbra sa totiž Mars nachádza v cúvajúcom pohybe, a môže spôsobiť agresívnejší prístup k financiam a k investovaniu. Uvedomte si, že počas roka 2022 by ste mali investovať iba do takých aktív, ktoré niesú rizikové. Horoskop 2022 váhy vám neodporúča robiť rozhodnutia o financiách impulzívne a unáhlene. Dvakrát merajte, raz režte, a našetrené financie alebo financie navyše, ktoré dostanete za odmenu za tvrdú prácu investujte hlavne do seba samého.

Spoznajte aj týždenný horoskop Váhy. Horoskop na rok 2022, aj na každý týždeň exkluzívne od veštkyňe. Týždenný horoskop Váhy je vždy presný a aktuálny. Od veštkyne aj na rok 2022.


Horoskop 2022 Váhy - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Váhy 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Ľudia narodení v znamení váhy oslavujú svoje narodeniny medzi 23. septembrom až 22. októbrom. Znameniu váhy vládne Vzdušný Element a vďaka nemu sú váhy do istých hĺbok prepojené s ďalšími vzdušnými znameniami – so znamením Blíženci, a Vodnár... Čítajte Horoskop lásky Váhy 2022 ďalej...

Horoskop Váhy 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Hneď v úvode roka 2022 cíti každá váha retrográdnu vládnucu planétu, ktorá sa bude presúvať 4. astrologickým domom. Táto Venuša tak zapôsobí na váš domov rodiny silným spôsobom. Viac sa vcítite do role rodiča... Čítajte Horoskop lásky Váhy 2022 ďalej...

Horoskop Váhy 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Hneď v úvode roka 2022 - konkrétne v mesiaci január, je silné obsadený práve 4. a 5. astrologický dom Váh. V januári pôsobí na dom rodiny a domova svojou silou vaša vládnuca planéta Venuša, ktorá je od 01. januára až do 29. januára v retrogradnom pohybe... Čítajte Horoskop Váhy 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Váhy - Práca a Peniaze:

Januárové astrologické tranzity zasiahnú hlavne oblasť vašich rodinných vzťahov. Práca nebude v januári zohrávať dôležitú úlohu vo vašom živote, a vy sa tak môžete sústrediť na iné životné oblasti. Vaša energia bude smerovaná hlavne k vašej rodine a k Vašim priateľom, ako sme si už uviedli v časti Horoskop lásky na rok 2022... Čítajte Horoskop 2022 Váhy práca a peniaze ďalej...

Horoskop Váhy 2022 - Zdravie:

Hneď v úvode horoskopu si uvedieme, ako aromaterapia zasiahne vaše zdravie počas roka 2022. Pre každú Váhu sa počas roka 2022 stáva olejom roka Mäta Prieporná. Tento Éterický olej je veľmi svieži výrazný, a dokáže vám poskytnúť aj chladivé účinky v prípade uštipnutí hmyzom, alebo bolesti... Čítajte Horoskop zdravia 2022 Váhy ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Váhy

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Váhy

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Váhy. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Váhy.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Váhy
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Váhy
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Váhy
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Váhy
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Váhy 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Váhy:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Váhy:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Váhy 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com