Horoskop 2022 Strelec

Horoskop Strelec 2022 - Láska a Vzťahy

Partnerský Horoskop Lásky 2022 pre Zadaných Strelcov

Od 18. februára sa energie zastabilizujú. Slnko prechádza 4. astrologickým domom rodiny a domova. Svoju energiu sústreďujete na vašu domácnosť. Zaujímate sa nielen o vaše potreby. Taktiež vás zaujíma zveľaďovanie vášho miesta odpočinku. Vaša neustála snaha o zdokonalenie domácnosti prinavráti pozitívnu energiu do vašej rodiny, a vaše medziľudské vzťahy začnú postupne prekvitať, vraví Horoskop 2022 Strelec. Napäté januárové energie si viac neprenášajte do tohto mesiaca. Zabúdate aj na akúkoľvek bolesť súvisiacu s vašimi emóciami, ktorá vás ovládala z minulosti. Pozitívne pôsobenie februárových tranzitov vás odbremení od negatívnych pocitov. Môžete si užívať mesiac plný pohody, ktorý sústreďuje svoju silu hlavne na vaše rodinné vzťahy, i na kariéru, ktorá môže byť teraz použitá pre váš budúci prospech, veští Horoskop pre rok 2022 Strelec. Počas celého februára hľadáte bezpečný domov, ktorý vás zblíži s členmi vašej rodiny. Február vám umožňuje urobiť malé zmeny v domácnosti, ktorými je nákup pokazených elektrospotrebičov, výmena istých doplnkov v domácnosti, či drobná rekonštrukcia, ktorá vám prinesie uspokojenie. Energie februára znamenajú možnosti napredovať, a meniť zabehnuté veci v živote, definuje Horoskop Strelec 2022. Práve vďaka pozitívnemu vplyvu astrologickych tranzitov sa nebudete nudiť, pretože máte priestor robiť veľkorysé zmeny pre vás lepší život, no tiež pre lepší život členov rodiny.

Od 5. marca vnímate pozitívnu konjunkciu slnka s planétou Jupiter, ktorá sa udeje v 4. dome strelca. Tento pozitívny aspekt vám dáva množstvo pozitívnej energie do vášho života. Ste veľmi veľkorysý človek, ktorý teraz cíti nával náhleho šťastia, a úspechu. Každý strelec si môže v týchto dňoch budovať vlastné silnejšie sebavedomie, a zamerať pozornosť na prítomnosť, popisuje ročný Horoskop 2022 Strelec. Prvá polovica marca je poznačená slnkom v konjunkcii Jupiteru, a tento veľmi pozitívny tranzit vám prináša až kráľovskú pohodu a kvalitu v medziľudských vzťahoch, aj v tých, ktoré sa týkajú vášho dlhotrvajúceho partnerského zväzku, či manželstva. V prvej polovici marca nerušia tieto pozitívne aspekty žiadne negatívne tranzity, zasahujúce vašu lásku, dôveru, a harmonické prepojenie s vaším milovaným. Od druhej polovice marca, konkrétne od 20. Marca, prechádza slnko 5. domom strelca, a nachádza sa v znamení povýšenia. Veľmi silno teda pôsobí na 5. dom vášho znamenia zverokruhu, a zasiahne Horoskop 2022 znamenie zverokruhu Strelec. Práve teraz túžite po vlastnom sebavyjadrení. Máte tendenciu na vášho partnera naliehať, no možno aj tlačiť do takých činnosti, ktoré mu nie sú blízke. Chcete s ním zdieľať radosť. Táto vaša potreba môže byť niekedy až agresívna. Na svojho partnera kladiete vyššie nároky, a sústredíte sa hlavne na jeho rozvoj a na to, aby dokonale poznal vašu osobu. Chcete mu predstaviť všetky svoje pozitívne stránky osobnosti, a máte potrebu vyzerať v očiach ostatných čo najlepšie. Táto vaša snaha o dokonalosť však môže pôsobiť veľmi nestabilne. V konečnom dôsledku však v druhej polovici marca pociťujete túžbu rozmaznávať svojho partnera. Každému koho milujete dodávate také množstvo emócií, ktoré je pre vás prijateľné. Chcete, aby všetci ktorých milujete pociťovali pozitívnu stránku vašej osobnosti, aby čerpali energiu z chvíľ radosti strávených s vami, popisuje astrologický Horoskop Strelec 2022. Vaša pozornosť sa teraz orientuje hlavne na vonkajšie aktivity s vašimi najbližšími. Môžete tak podporovať športového ducha vášho partnera, no nezabúdajte na to, že veci musia ísť prirodzene.

Veľký nátlak na vášho partnera ho môže skôr demotivovať od chvíľ, ktoré by ste chceli tráviť v jeho blízkosti, upozorňuje ročný osobný Horoskop 2022 Strelec. Vaša obrovská energia bude ako lavína rútiaca sa smerom k vášmu partnerovi, ktorý môže mať z tejto vašej prehnanej energie spočiatku strach. Chyťte svojho partnera za ruku, a ukážte mu, ako si spoločne dokážete užívať veľmi priaznivé obdobie pozitívnych astrologickych tranzitov pôsobiacich na vašu energiu, láskyplnú osobnosť, a na všetky pozitívne vlastnosti vo vašom živote, ktoré sa teraz naplno prejavujú. Druhá polovica marca vám prináša možnosti na to, aby ste si plnili svoje sny, ktoré súvisia s vašou láskou, a s vaším dlhotrvajúcim partnerom. Prvý štvrťrok roka 2022 bude veľmi zaujímavý z hľadiska rodinných aj emočných vzťahov, dodáva Horoskop Strelec rok 2022. Vaša láska bude prekvitať, aj keď vám január 2022 skomplikuje vstup do tohto roka, aj tak máte množstvo príležitostí na budovanie kvalitných vzťahov s vaším partnerom. V úvode roka tak zabúdate na akúkoľvek starú krivdu, hlavne od mesiaca február 2022, kedy odoznieva rušivé pôsobenie spätného Merkúru.

Strelec by sa mal stotožniť so všetkými dôležitými veštbami pre jeho život. Upriamte vašu pozornosť aj na Horoskop na Dnes Strelec ktorý sleduje nielen predpoveď Lásky, ale aj energie prepojené so zdravím a prácou počas aktuálneho dňa, pre slnečné znamenie Strelec.

Čo predpovedá Horoskop 2022 Strelec počas ďalších mesiacov roka 2022?

V apríli sa opäť sústredíte na vašu domácnosť, no vo vašej pozornosti sa objavia aj ďalšie prvky vášho života, ako je rodina a zdravie. Apríl znamená tranzity prechádzajúce 4. domom, a tiež pôsobenie Marsu v tomto dome. Mars nachádzajúci sa v tomto astrologickom dome rušivo zasahuje energiu v domácnosti, predpovedá Horoskop 2022 Strelec. Znamená nielen rušivú atmosféru, ale častokrát aj agresívne vyjadrenie vášho nesúhlasu s ostatnými. Naplno sa prejavuje mužská stránka osobnosti znamenia strelec, ktorá môže byť teraz konfliktná. Pod vplyvom Marsu prechádzajúcim 4. astrologickým domom až do 24. mája môžu v domácnosti a v rodine začínať hádky, ktoré sú však nezmyselné, a mali by ste ich rýchlo prekonať. Najlepším spôsobom ako prebojovať negatívny aspekt Marsu je zapojiť sa do energicky náročnej činnosti, ktorá vás oslobodí od negatívnych pocitov súvisiacich s členmi vašej rodiny a s vašou domácnosťou, opisuje astrologický Horoskop 2022 Strelec. Ak sa viac sústredíte na fyzicky šport, fyzickú aktivitu, či na kvalitný výkon v práci, môže to pretvoriť vaše vnímanie narušenej domácnosti a energie v domácnosti, do vnímania vášho domova ako útočiska pred stresom, a pred povinnosťami. Zvoľte si preto energickejší prístup k vášmu telu, k športu a k vašej práci. Nenechajte rušivé energie Marsu zasiahnuť vašu domácnosť aj z toho dôvodu, že teraz budete potrebovať viac energie na to, aby ste prekonali drobné ochorenie, ktoré súvisí s vaším zdravím. Negatívne vibrácie z tohto smeru však pociťujete až do 24. mája. Od 30. apríla, a v prvých májových dňoch preruší tieto rušivé energie konjunkcia Venuše a vášho vládcu, predpovedá ročný Horoskop Strelec 2022. Venuša sa teraz nachádza v konjunkcii Jupitera, čo podčiarkuje hlbokú lásku a porozumenie. Vaša láska sa prepája aj s pozitívnym vplyvom na vaše financie, a tak sú odstránené akékoľvek hádky, ktoré mali súvis s vašim finančným blahom a finančným statusom. Ak boli v apríli spojené vaše hádky a nedorozumenia s peniazmi, práve tento tranzit ich harmonizuje, a tak sa v prvej polovici roka 2022 nemusíte obávať o nedorozumenia súvisiace s peniazmi. Môžete si užívať výhody dobrej karmy, ktorú ste si nazbierali s veľmi pozitívnych februárových a marcových dní, popisuje váš Horoskop 2022 Strelec. V ideálnom prípade by ste mali tento čas, teda obdobie od 30. apríla a prvé májové dni venovať hlavne vášmu partnerovi, a vašim deťom. Venujte tento čas aj budovaniu vašej vlastnej vnútornej harmónie, a zveľaďujte vaše priateľské a rodinné vzťahy. Naskytuje sa totiž množstvo príležitostí pre váš osobný rast a pre zachytenie šťastia v živote.

Od 10. mája sa planéta Merkúr dostáva do cúvajúceho pohybu v 7. astrologickom dome strelca, a ku koncu pôsobenia sa presúva do 6. domu, kde ovplyvní celý Horoskop Strelec na rok 2022. Spätný Merkúr v 7. dome je veľmi zaujímavou pozíciou, ktorá sa sústreďuje hlavne na manželské a dlhotrvajúce partnerské vzťahy. Svojho partnera teraz môžete vnímať ako dieťa, ktoré potrebuje vašu neustálu ochranu a starostlivosť. Merkúr v retrográdnym pohybe od 10. mája do 01. júna teda môže vyvolávať pocity nerozhodnosti a nervozity. Ak ste strelec, ktorý sa v máji bude na svojho partnera dívať viac ako na súrodenca, či ako na dieťa je jasné, že vás tento cúvajúci pohyb Merkúru zasiahol do veľkej hĺbky. Teraz hľadajte spôsoby ako sa orientovať iba na svoje vlastné šťastie, a môžete sa pretvoriť v mierne sebeckú osobu, ktorá si hľadí iba vlastný úspech a šťastie, popisuje astro Horoskop 2022 Strelec. Merkúru v tejto pozícii narušuje aj vaše komunikačné schopnosti a schopnosti sebavyjadrenia. Niektorí strelci budú mať obrovskú tendenciu bojovať s týmto pôsobením Merkúru tým, že budú hľadať možnosti ako preraziť hlavne v oblasti komunikácie. Keďže je však komunikácia rušená, táto snaha môže byť ľahko zmarená. Obdobie retrográdneho Merkúru v 7. dome určite nie je vhodným časom na svadby pre tých, ktorí uvažujú o spečatený svojho dlhotrvajúceho vzťahu. Taktiež tento Merkúr nie je vhodný ani na veľké rozhodnutia súvisiace s vaším vzťahom, ako sú rozchody, alebo rozvod, upozorňuje dôrazne Horoskop Strelec 2022. Je to absolútne najvhodnejšie obdobie, ktoré by pre Strelca v neskoršom čase znamenalo množstvo sĺz a smútku spojených s týmto rozhodnutím a s týmito krokmi. Orientujte sa iba na svoje vlastné pocity, no nezanedbávajte vašich najbližších, ktorí by pre vás mali byť v tomto období rovnako dôležití ako ste vy sám pre seba. Až do 27. Mája ste tak pohltený rušivým vplyvom Merkúru, ktorý niekedy blokuje múdre rozhodnutia týkajúce sa vašej budúcnosti. Preto buďte opatrný vo vašich rozhodnutiach práve v období cúvajúcej planéty Merkúr.

Od 27. mája zablokuje negatívny aspekt Merkúru slnko prechádzajúce 7 astrologickým domom, a na pár dní prepája vašu životnú energiu s láskou vášho partnera, veští milostný Horoskop na rok 2022 Strelec. Užívajte si vzťah nielen v súkromí, ale aj na verejnosti, a to krátke obdobie znamená vhodnú príležitosť na spoločenské udalosti v spoločnosti vášho partnera. 21. mája je sobota, a tak máte cez víkend možnosť užívať si prepojenie vašich myšlienok a energií s vaším partnerom. Či už zvolíte možnosť stráviť chvíle lásky v spoločnosti alebo osamote, každé toto rozhodnutie bude krok správnym smerom. Pozor však, toto obdobie pozitívneho pozitívneho vplyvu slnka trvá iba 3 dni.

Horoskop lásky 2022 pre znamenie Strelec vám porozpráva o vzťahoch a láske. Pre kompletnú kopatibilitu lásky však čítajte Horoskop Lásky Strelec, kde nájdete percentuálnu zhodu s vašou láskou!

Význam nasledujúcich tranzitov na Horoskop Strelec pre rok 2022

K slovu sa od 24. mája, kedy je planéta Merkúr stále retrográdna, dostáva aj planéta Mars v 5. dome. Veľké množstvo energie teraz potrebujete na myšlienky ohľadom intimneho uspokojenie vo vašom živote. K rušivému tranzitu Merkúru na 7. dom sa tak pri pridáva planéta Mars, ktorá môže vašu energiu presmerovať na nové potencionálne objavy súvisiace s vašimi vášnivými predstavami. V jednoduchosti povedané, vplyv Marsu prechádzajúci 5. domom od 24. mája do 5. júla môže znamenať aféry, alebo vaše myšlienky na spojenie s iným človekom, varuje ročný Horoskop 2022 Strelec. Myšlienky strelca sú teraz sústredené na inú osobu, než na vášho partnera. Mars vyvoláva v 5. astrologickom dome obrovskú impulzívnosť a nestálosť. Preto by každý strelec mal zvýšiť svoju pozornosť voči manželstvu, či voči dlhotrvajúcemu vzťahu. Od partnera môžete mať pocit, že je viac žiarlivý voči vašej osobe. Nebude však ďaleko od pravdy... Chce si len chrániť to, na čom mu záleží. Od 24. mája do 5. júla vašu lásku preskúša viacero tranzitov, predpovedá milostný Horoskop na rok 2022 Strelec. Tento silný zásah do medziľudských vzťahov, a do energií vašej lásky musíte prekonať, ak nechcete v budúcnosti ľutovať tieto vaše impulzívna kroky. Táto impulzívnosť bude veľmi silná, pretože planéta Mars sa prepája s pôsobením Venuše. Uvedené aspekty poukazujú na romantické zápletky či milostné pomery súvisiace hlavne s vaším zamestnaním, alebo s vašimi priateľmi. Zaujímate sa o pozornosť niektorého z vašich kolegov, alebo niektorého z priateľov?

Ak chcete tento tranzit prekonať bez výčitiek, alebo bez afér narušujúcich váš dlhotrvajúci vzťah, práve teraz sa týmto známostiam vyhýbajte, radí osobný Horoskop Strelec v roku 2022. Ste veľmi atraktívnou osobou, ktorá je v spoločnosti a medzi ostatnými mimoriadne obľúbená, čo môže lákať aj pozornosť ostatných, či ich potrebu uchmatnúť si časti vášho srdca iba pre seba. Na milostné pomery a romanticke zápletky, či už s vašim kolegom, alebo priateľom, teraz skutočne nie je vhodná doba. Pre vás ale určite v roku 2022 nie je vhodnou dobou na milostné mimopartnerské, či milostné dobrodružstvá žiaden termín roka 2022! Na druhej strane však tieto tranzity znamenajú príjemné a harmonické pracovné prostredie, a preto sa skôr zamerajte na budovanie vášho kariérneho rastu a úspechu, než na emócie, ktoré si zamieňate. Neprenášajte vašu pozornosť na nesprávnu osobu, doporučuje ľúbostný Horoskop Strelec. Tento aspekt konečne odoznieva 5. júla, a vy si tak užívate šťastné manželstvo, a silné prepojenie s vašim milovaným. Venuša prechádza do 8. astrologického domu a symbolizuje nielen ukľudnenie akýchkoľvek narušených medziľudských vzťahov, ale aj mimoriadny finančný prílev, a preto budú problematické témy vo vašom živote ukončené.

Od 5. do 28. júla sa môžete vybrať tiež na cesty s vaším partnerom či manželom, alebo s vašou manželkou. Vynikajúce predispozície astrologického tranzitu slnka a planéty Venuša znamenajú silné prepojenia v porozumení, komunikácii, a spoločných rozhodnutiach. Ak sa teda pýtate, ktoré obdobie je tým najvhodnejším pre cestovanie, pre spoznávanie nových krajín, a pre prepojenie týchto zážitkov s vašou láskou, odpoveďou je určite obdobie od 5. do 22. júla 2022. Rok 2022 je teda z hľadiska lásky zadaných strelcov komplikovaný, definuje celoročný Horoskop 2022 Strelec. Naše medziľudské vzťahy s vaším partnerom vás môžu oberať o časť energie, ktorú by ste v inom prípade mohli smerovať inam. Ďalším rušivým tranzitom, zasahujúcim druhú časť roka 2022 bude nielen retrográdna planéta Jupiter ale aj vplyv Marsu na 7. astrologický dom. Od 28. júla je Jupiter retrográdny, a znamená problémy v manželstve a vo vzťahoch trvalejšieho charakteru. Veľkú Váhu kladiete svojím vlastným názorom, a nechcete počúvať kritiku ostatných. Týka sa to hlavne vášho dlhotrvajúceho vzťahu, i vášho manželstva, kedy vás všetko negatívne smerujúce od vášho partnera uráža, bolí, a ťahá dolu. Akákoľvek negatívna správa, alebo provokatívne slová smerom od vášho partnera vás môžu raniť a uberať o dôveru vo vzťahu, predpovedá Horoskop Strelec na astrologický rok 2022. Za toto rušivé pôsobenie však môže nielen retrográdny Jupiter, ktorý vnímate bohužiaľ, až do 23. novembra, ale aj mocná planéta Mars prechádzajúca 7 domom. Vašu sebeckosť, ktorú tranzity vyvolávajú, pociťujú aj ostatní, ktorých táto vaša tvár provokuje, a tak je komunikácia vo vašej domácnosti úplne blokovaná. Nastávajú problémy nielen v komunikácii. Aj vyjadrenie vašich emócií voči vášmu partnerovi je zaseknuté, a tak máte obaja pocit, že vaša láska je iba povrchná, a zamenená inými životnými hodnotami.

O základných vlastnostiach znamenia Strelec vám rozpráva nielen Horoskop 2022 Strelec. Aj Charakteristika Znamenia Strelec je dôležitá. Od veštkyňe, pre vás. Muž Strelec, aj Žena Strelec v podrobnej charakteristike na rok 2022.

September, Október, November a December 2022 pôsobia aj na Horoskop Lásky Streleca 2022

Druhá polovica roka 2022 môže dlhotrvajúce vzťahy veľmi narušiť. Výsledok však záleží aj od vášho prístupu. Odmietnite sebeckosť vo vašom živote. Aj keď sú energie narušené, aj tak sa môžete viac zaujímať o život ostatných. Aby ste s partnerom prekonali toto rušivé pôsobenie astrologických tranzitov je nutné, aby ste pracovali na vzájomnej dôvere a na komunikácii, doporučuje celoročný astrologický Horoskop Strelec v roku 2022. Je však jasné, že k rozpadu vzťahu dôjde u tých strelcov, ktorí sa nechali zlákať júnovými negatívnymi tranzitmi a skončili v náručí niekoho iného. Tieto vzťahy sú zasiahnuté a rozvrátené, a tak vám neostáva nič iné, než kráčať ďalej so všetkými negatívnymi energiami, ktoré ste si z vašich rozhodnutí prevzali. Ak vám záleží na vašom vlastnom osobnom budúcom šťastí je nevyhnutné, aby ste na vašom dlhotrvajúcom vzťahu, či na vašom manželstve pracovali najviac, ako dokážete. Množstvo manželstiev sa bohužiaľ v druhej polovici roka 2022 nedostane z krízy, ktorú však bude mať pravdepodobne na svedomí práve strelec. Ak sa teda nenachádzate vo vzťahu s rybami. V tomto prípade je možné, že za rozpad vzťahu budú zodpovedné práve ryby. Druhá polovica roka 2022 je teda silne narušená nielen vašou vládnucou planétou v cúvajúcom pohybe, no i ďalšími astrologickými tranzitmi, ktoré opisujú prehnané emočné vzťahy k druhým ľuďom, a zoslabené prepojenie s vašim dlhotrvajúcim partnerom. Záver roka 2022 teda patrí nielen práci, priateľom a sledovaniu svojho zdravia, no tiež pozmeneným energiám vo vzťahu s vaším dlhotrvajúcim partnerom. December sústreďuje energiu hlavne na druhý astrologický dom financií, a tak sa až do záveru roka 2022 nebudete zaoberať vzťahmi, ktoré vás však budú veľmi trápiť. Netýka sa to však strelcov, ktorí sú si svojím vzťahom istí, a ktorí počas roka 2022, hlavne v prvej polovici roka, neurobili kroky, ktoré by súviseli s vašim budúcim šťastím v dlhotrvajúcom vzťahu, vraví Horoskop ročný 2022 Strelec. Strážte si hlavne svoje vlastné správanie vo vzťahu. Iba tak môžete rušivé aspekty druhej polovici roka 2022 premôcť.

Rok 2022 je z hľadiska medziľudských vzťahoch veľmi náročný pre každého strelca. Úvod roka 2022 vám prináša množstvo šťastných chvíľ, no prvé varovanie prichádza v mesiaci jún, kedy sú energie blokované astrologickými tranzitnmi sústreďujúcimi sa na milostné aféry a ľúbostné dobrodružstvá strelca. Druhá polovica roka 2022 nebude o nič šťastnejšia. Ba naopak, pre Strelca znamená množstvo výziev, a veľký boj hlavne k budovaniu vzťahu s partnerom, manželom, či manželkou. Každý váš krok vedľa bude v druhej polovici roka 2022 zrátaný. Prejaví sa to hlavne vo vašom intímnom živote a v ľúbostnom vzťahu. Počas roka sa prejavuje vaša tvrdohlavosť a odolnosť, či mužská povaha vašej osobnosti. Aby ste rok 2022 prekonali bez rozpadu vzťahu je nutné pustiť ženskú energiu do vášho života, a vzťahy vnímať aj srdcom, nielen praktickosťou alebo rozumom. Každý strelec by si mal zhodnotiť svoj život, a určiť správne životné hodnoty. Iba tak vám bude skutočne záležať na udržaní vášho vzťahu s partnerom, ktorý je pre vašu budúcnosť veľmi dôležitý.

Tarot je dôležitou súčasťou veštby. Veštenie tarotom sa snúbi s predpoveďou, ktorú opisuje Horoskop 2022 Strelec, a aj prostredníctvom tarotových kariet pripravila veštkyňa predpoveď pre znamenie Strelec. Tarotová Karta Dňa vám navyše ozrejmí predpoveď na aktuálny deň, podľa vašej osudovej karty, pre znamenie zverokruhu Strelec.

Partnerský Horoskop Lásky 2022 - Predpoveď pre Nezadaného Strelca

Veštkyňa pripravila Horoskop 2022 strelec aj pre nezadaných strelcov, ktorí sa pýtajú, či v roku 2022 spoznajú novú, osudovú lásku. Pozrieme sa na to, aké obdobie roka 2022 je vhodné pre nezadaných strelcov na hľadanie lásky. Uvedieme si, či by ma Strelec radšej hľadať lásku, alebo sa zameriavať na vlastný rozvoj duševného šťastie. Strelec by si mal zapamätať, že iba vtedy, ak sa naučí užívať si hodnotu seba samého, vlastnú sebadôveru, a vlastnú osobnosť, iba tak sa mu do života podarí prilákať človeka rovnakej hodnoty, ktorý si cení rovnaké životné potreby a krásy. Ak chcete posilniť možnosti na hľadanie lásky, aj pre vás Horoskop 2022 Strelec odporúča zaobstarať si ružový Quartz. Či už ako súčasť svojho denného oblečenia, alebo ako ozdobu do vašej domácnosti, či kancelárie. Ružový Quartz by mal byť každopádne vo vašej blízkosti počas roka 2022, ak túžite využiť odporúčanie veštkyne k tomu, aby ste do života prilákali harmonickú lásku, ktorá bude trvácna. Pozrime sa však na konkrétne astrologické tranzity, ktoré súvisia s láskou nezadaných, ktoré túto lásku ovplyvňujú a ktoré hovoria aj o emočných zmenách – o šťastí a smútku počas roka 2022 pre každého Strelca, ktorý doposiaľ nenašiel svojho osudového partnera.

Prvým dôležitým astrologickým tranzitom, ktorý sa sústreďuje na nezadaného Strelca bude retrográdny Merkúr prechádzajúci 3. domom od 14. januára, až do 4. februára. Prvý Retrográdny Merkúr nemá súvis konkrétne s nezadaným strelcom, no ovplyvňuje každého stráca ako takého. Strelcovú pozornosť totiž orientuje do minulosti, a tak sa každý Strelec zamýšľa nad minulými rozhodnutiami, a minulými krokmi. Aj nezadaných Strelcov teda môže pohltiť množstvo myšlienok na minulosť, ktorá nebola ideálna. Typickou vlastnosťou cúvajúceho Merkúru je fakt, že sa sústredíte práve na negatívne aspekty minulého obdobia. Môže to u vás vyvolávať pocit smútku, a dokonca aj depresiu. Pre strelcov náchylnejších na emócie znamená pohyb Merkúru problematickejšie obdobie hlavne vo vyrovnávaní sa s vlastnou osobnosťou. Keďže Merkúr vám uberie z vášho sebavedomia, a z vašej energickej povahy je možné, že budete mať tendenciu vnoriť sa do svojej domácnosti. Tam budete chcieť tráviť množstvo času. Každopádne, obdobie retrográdneho Merkúru nie je vhodné na začínanie nových vzťahov a tak urobíte lepšie, ak budete tieto dni tráviť v harmonickom prostredí vášho domova, opakuje váš osobný Horoskop pre rok 2022 pre znamenie zverokruhu Strelec. Zamerajte sa na budovanie vlastného sebavedomia, a rozvíjajte kreatívnu činnosť, ktorá mala v minulosti súvis s vašim životom. Všetko znovuobjavené je v období retrográdneho Merkúru vítané. Netýka sa to však rekonvalescencie minulých vzťahov, ktoré teraz nie sú dobrým nápadom.

Počas roka 2022 dosiahne nezadaný strelec najväčšiu kompatibilitu v láske so znameniami Blíženci, Baran, Lev a Váhy. Tieto 4 znamenia zverokruhu vám budú počas roka najbližšie, v prípade, ak sa zaujímate o romantický a dlhotrvajúci vzťah. Blíženci, Baran, Lev a váhy sú najväčšími adeptmi na ulúpenie vášho srdca počas roka 2022. Zaujímajte sa teda aj o znamenie vášho potencionálneho partnera a o Horoskop na rok 2022, ktorý je pre vaše poznanie tiež mimoriadne dôležitý. Po odoznení retrográdneho Merkúru, od 4. februára, pôsobí na každého Strelca Mars v sextile vášho vládcu. Tento astrologický aspekt je veľmi pozitívny, a každému nezadanému strelcovi dodáva množstvo vnútornej sily a odvahy. Toto obdobie je ideálne na zvládnutie akejkoľvek veľkej životnej prekážky a tento pozitívny aspekt sa s vami ponesie od 4. februára až do záveru mesiaca február 2022. Všetky tranzity astrológie sú totiž pozitívne nastavené k tomu, aby nezadaný Strelec dostal množstvo príležitostí pre prilákanie šťastia do svojho života. Nielen Mars v sextile s Jupiterom znamená množstvo šťastia, podpory a zvýšeného optimizmu. K pozitívnemu sextilu sa pridáva aj Merkúr prechádzajúci 3. domom a slnko sídliace v 4. astrologickom dome. Mesiac Február tak vnáša do života nezadaných strelcov množstvo optimistickej energie. Je to veľmi vynikajúce obdobie aj pre tých strelcov, ktoré sa starajú o dieťa, vraví ľúbostný Horoskop lásky Strelec 2022 no stále nenašli svojho životného partnera. Práve teraz sa darí aj slobodným rodičom, ktorí môžu svoju energiu dokonale rozdeliť medzi výchovu a potreby vášho dieťaťa, medzi priateľov a rodinu, a dokonca aj medzi záujem potencionálneho partnera. Nemusíte sa sústrediť len na jednu oblasť vášho života, pretože práve teraz dokáže využiť svoje kombinačné schopnosti, a skombinovať vašu zodpovednosť s radosťou v živote.

Od 6. marca opäť vnímate pozitívny aspekt slnka v konjunkcii Jupiteru v 4. dome, ktorý posilňuje váš optimizmus a veľkorysosť. Marec 2022 je mesiacom vhodným aj na spoločenské udalosti. Priateľstva sa dokonca môžu pretvárať v lásku, čo bude vítaným faktom pre viacerých Strelcov. Strelci si totiž dávajú záležať na tom, aby bol partner zároveň priateľom, opisuje charakteristiku Strelca Horoskop 2022. Možnosti na lásku vníma nezadaný Strelec počas mesiaca marec, kedy pozitívne aspekty pôsobiace na váš život znamenajú prepojenie priateľstva s vašimi vnútornými, tými najlepšími emóciami. Veľmi dôležitá bude komunikácia, ktorá je však posilnená pozitívnym pohybom Merkúru a Venuše počas celého marca 2022. Láska nezadaných strelcov bude v roku 2022 viac emočná, než vášnivá. U tých z vás, ktorí lásku hľadajú, sa v poslednom období vyvíja aj ženská stránka osobnosti, ktorá je teraz mimoriadne vítaná.

Pýtate sa, či je rok 2022 vhodný na znovuzrodenie vášho vzťahu s ex partnerom? Či sa k sebe vrátite, či nájdete k sebe opäť cestu? Horoskop 2022 neprináša jasnú odpoveď, no prináša odporúčania v tomto smere. Ak chcete zaceliť váš minulý vzťah, ktorý bol ukončený kvôli nepodstatným veciam máte možnosť urobiť tento životný krok práve od 4. februára, až do záveru apríla 2022. V týchto mesiacoch sú astrologické tranzity nastavené pozitivne vo váš prospech, no obnovenie vášho vzťahu by malo prebiehať hlavne prostredníctvom komunikácie a porozumenia. Najdôležitejším prvkom je však odpustenie, ktoré musíte nájsť nielen v sebe samom, ale aj pre vášho ex partnera. Iba tak dokážete v roku 2022 nájsť novú cestu. Prvý krok môžete urobiť aj vy, nemusíte čakať na prvé kroky od vášho ex partnera. Niekedy je lepšie spoznať skutočnú pravdu, a skutočne možnosti vo vašom živote, nech sa dlho trápiť tým, či si k sebe ešte niekedy nájdete cestu. V roku 2022 musíte tento vzťah obnoviť, alebo úplne ukončiť. Toto sú jediné dve možnosti, ktoré prichádzajú do úvahy v súvislosti s emóciami strelca, a s budovaním vlastného uspokojenia. Vzťahy vo vašej mysli, také, ku ktorým sa neustále vraciate musia byť ukončené, alebo obnovené. Iba tak nájdete vnútornú harmóniu, ktorú v poslednom období tak neunavne nehľadáte. Vnútorná harmónia je tým, čo teraz musí pohladiť váš život, a čo musíte nasledovať, ak chcete byť do budúcnosti šťastný. Apríl ukončuje pozitívne pôsobenie astrologických tranzitov ktoré vám dávajú možnosť na obnovenie minulých vzťahov.

Spoznajte aj týždenný horoskop Strelec. Horoskop na rok 2022, aj na každý týždeň exkluzívne od veštkyňe. Týždenný horoskop Strelec je vždy presný a aktuálny. Od veštkyne aj na rok 2022.

Aké zmeny v láske vás predpovedá ročný Horoskop Lásky 2022 Strelec?

V mesiaci máj, konkrétne od 10. mája do 01. júna sa opäť Merkúr stáva retrográdnym, a tak sa venujete skôr vlastnému sebarozvoju. Sledujete vlastné emócie, a zásah minulosti do vášho života. Opäť dokážete zhodnotiť veci, no v novej úrovni, keďže viaceré emócie a nevyrovnané energie ste počas predchádzajúcich mesiacoch vo svojom vnútri ukončili. Druhý retrográdny Merkúr roka 2022 je tak pre nezadaných strelcov omnoho priaznivejší. Počas mesiaca jún sa Merkúr nachádza v 7. dome partnerstva, formuje sa mesačný spln vo vašom znamení a dokonca aj planéta Venuša zasahuje do 7. domu. Ste spoločensky schopnou osobou, ktorá má nadanie na komunikáciu. Predchádzajúce tranzity, ktoré sa týkajú záveru mája 2022 však znamenajú aj milostné aférky, ktoré sa pohrajú s emóciami strelca. Záver mája a celý jún 2022 je vhodný na budovanie vzťahov. Vzťahy však môžu začínať netradičnou cestou, a to mileneckým vzťahom ešte predtým, než si uvedomíte skutočnú hodnotu tohto človeka pre vašu budúcnosť.

Každý strelec, ktorý v živote hľadá vášeň, alebo len krátkodobé potešenie, by sa mal zamerať na obdobie od 28. mája, až do záveru augusta 2022. Tieto dni sú vhodné na spoznávanie nových dobrodružstiev, na objavovanie, a na prepájanie energií s novými ľuďmi, ktorí vám do života vnáša júnový nadhľad na svet. Zaujímavým aspektom tohto roka je však fakt, že vzťahy, ktoré z pohľadu Strelca začínajú ako milenecké, môžu postupom času prerastať do emočných, s hlbokým citovým základom. Je to trochu netradičný začiatok vzťahu, no môže sa dotknúť každého nezadaného stráca práve od záveru mája až do augusta 2022. Astrologické tranzity totiž špecifikujú nielen energiu plnú vášne a nových príležitostí, ale prepája tieto prvky aj s láskou a priateľstvom, opisuje Horoskop pre znamenie Strelec 2022. Opäť môžete vzťahy budovať z priateľstva, alebo aj z medziľudských vzťahov na vašom pracovisku. Nemusíte sa báť, pretože energie sú smerované správne.

Mesiacmi, ktoré nebudú znamená žiadne výrazné zmeny v živote nezadaných strelcov sú mesiace september, október, november a taktiež mesiac december 2022, veští ročný Horoskop Strelec. Záverečné mesiace roka sú totiž nastavené na iné hodnoty strelca, akým je sledovanie zdravia, budovanie priateľstva, alebo úspechy v práci, či financiách. Vašu energiu tak pohltia iné potreby vo vašom živote, a vy sa nebudete sústrediť na hľadanie potencionálneho záujemcu o vaše srdce. Energie sú ukľudnené. Vy sa cítite vyrovnane. Vaša vládnuca planéta Jupiter sa dostáva do retrográdneho pohybu od 28. júla, a neskôr sa k tomuto pohybu pridáva aj planéta Mars. Znamená to, že vaše napredovanie bude pomalšie a vaša sila mierne oslabená. Hľadáte porozumenie u svojich priateľov a u členov vašej rodiny, ktorí sú vám teraz najlepším radcom. Celý mesiac október 2022 bude napríklad zameraný na 12. astrologický dom, a znamená, že sa budete prehlbovať do poznania vlastného vnútra, predpovedá ročný Horoskop Strelec rok 2022. No októbrové tranzity môžu značiť aj nedostatok sebadôvery. Práve v záverečných mesiacoch roka 2022 môžete hľadať útočisko u členov vašej rodiny a vašich priateľov, ktorí budú zohrávať dôležitú úlohu v živote každého Strelca, počas celého roka.

Rok 2022, hlavne jeho prvá polovica, tak núka množstvo možností pre každého nezadaného strelca, ktorý má záujem o posun v živote. Môžete obnoviť nielen staré vzťahy, ale aj budovať nové, také, ktoré sú pozitívne nielen z emočného hľadiska, ale aj z pohľadu vášho intimneho uspokojenia, dodáva emočný Horoskop Strelec 2022. Kvetnatý rok 2022 podčiarkne záver roka, kedy je vaša osobnosť hýčkaná zo strany vašej rodiny a priateľov. Bude pre nezadaných strelcov teda rok 2022 pozitívny? Určite áno, ak prejavíte dosť ženskej energie a lásky vo vašom srdci a rozhodnutiach.

Vďaka numerologickej zhode partnerov máte aj v roku 2022 možnosť pochopiť vašu lásku. Numerologická Zhoda pre znamenie Strelec odhalí vašu kompatibilitu lásky podľa dátumu narodenia. Všetky Horoskopy od veštkyne sú presné a pravdivé.


Horoskop 2022 Strelec - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Strelec 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Najväčšou výzvou pre každého vlastníka ohnivého elementu je udržiavanie pokoja, rozvahy a konštruktívnej vášne v živote. Títo ľudia, tak, ako aj znamenie strelec, majú obrovskú potrebu napredovať, a dosiahnuť svoj úspech aj za cenu náročnejšieho prekonávania prekážok... Čítajte Horoskop lásky Strelec 2022 ďalej...

Horoskop Strelec 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Pre zosilnenie lásky vo vašom živote, pre zlepšenie emócií, a pre veľké množstvo harmónie vám Horoskop 2022 Škorpión doporučuje, aby ste si do domácnosti umiestnili polodrahokam ružový Quartz, ktorý je známym kameňom sústreďujúcim pozitivne energie na každého vlastníka... Čítajte Horoskop lásky Strelec 2022 ďalej...

Horoskop Strelec 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Rodina Strelca bude v roku 2022 poznačená viacerými astrologickými tranzitmi. Hneď prvé mesiace roka sa silno zameriavajú na rodinu, no túto pozornosť orientujú aj na ďalšie mesiace roka 2022. Od 14. januára do 3. februára pôsobí na 3. astrologický dom retrográdny Merkúr, ktorý zasahuje rodinné vzťahy Strelca... Čítajte Horoskop Strelec 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Strelec - Práca a Peniaze:

V úvode horoskopu si uvedieme, že v oblasti finančného šťastia môžu napomáhať aj liečivé kamene. Citrín je kameňom, ktorý je symbolom istoty, skúsenosti a pozitívnych životných situácii. Každému vlastníkovi tohto kameňa prináša nielen istotu ale aj pocit spokojnosti, kľud a dokonca bohatstvo... Čítajte Horoskop 2022 Strelec práca a peniaze ďalej...

Horoskop Strelec 2022 - Zdravie:

Najčastejšími zdravotnými problémami strelca, s ktorými sa budete stotožňovať aj v roku 2022 sú problémy s bolesťou chrbta, a s nepríjemnými krčmi. Každý strelec bude musieť budovať svoju fyzickú silu, a psychickú odolnosť, aby sa mu počas roka podarilo prekonať viacero zdravotných problémov, ktoré vás čakajú... Čítajte Horoskop zdravia 2022 Strelec ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Strelec

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Strelec

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Strelec. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Strelec.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Strelec
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Strelec
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Strelec
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Strelec
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Strelec 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Strelec:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Strelec:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Strelec 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com