Horoskop 2022 Škorpión

Drahí Škorpióni, pripravte sa na rok 2022 podľa astrologickej predpovede, ktorú pripravila veštkyňa, astrologička s rokmi skúsenosti. V tomto Horoskope na rok 2022 si predstavíme budúcnosť Škorpióna. Zistíte, ako bude prebiehať váš partnerský život v roku 2022. Odhalíme vám, aké strasti a slasti vás čakajú v oblasti rodinného života, priateľských vzťahov, práce, alebo zdravia. Horoskop 2022 Škorpión vám tiež predpovedá vhodné termíny na uzatvorenie manželstva, a termíny, ktoré ovplyvňujú plodnosť a tehotenstvo každého z vás. Horoskop 2022 Škorpión je rozdelený do viacerých kategórií tak, aby sa vám v ňom ľahko orientovalo. Ľahko čitateľný Horoskop 2022 vám tak veštiť budúcnosť vo všetkých dôležitých životných smeroch Znamenia Zverokruhu Škorpión počas roka 2022.

Osobnosť Škorpióna a jeho ročný Horoskop 2022

Škorpión je znamenie zverokruhu, ktorému vládne vodný Element. Tento Element vládne aj znameniam Rak i Ryby, s ktorými má Škorpión množstvo spoločných povahových a charakteristických vlastnosti. Z pohľadu astrológie, je pre Škorpióna sspriateleným znamením nielen človek s elementom voda, ale aj tie znamenia, ktoré vlastnia zemský element – znamenia Býk, Panna i Kozorožec. Aj v roku 2022 si s týmito znameniami Škorpión porozumie, veští Horoskop Škorpión na rok 2022. Čo však znamená vodný element v živote Škorpióna, ako ovplyvní rok 2022 a ročný Horoskop 2022 Škorpión?

Vodný Element je prvkom neustáleho pohybu. Aj keď sa niekedy môže zdať, že sa pohybuje pomaly, je stály. Prináša život na našej planéte. Drží si svoje tajomstvo, ktoré je ukryté v hĺbkach, pod hladinou. Je to prvok nielen života, ale aj počatia a smrti. Vodný Element sa tiež spája s energiou, s rozprávkami i tajomstvami ukrytými hlboko v duši jeho nositeľa, opisuje celoročný Horoskop 2022 Škorpión. Voda znamená nielen začiatok, ale aj koniec. Voda znamená život, no svojou silou môže prinášať aj smrť. Každé vodné znamenie zverokruhu – Rak, Škorpión a Ryby, si z vodného elementu berú istý kúsok sami pre seba. Škorpión si preberá tajuplnú povahu, duševné tajomno, a hlboké duševné prepojenie so sebou samým. Takisto, vodný Element vnáša do života Škorpióna aj isté negativa a aj ročný Horoskop 2022 Škorpión na ne upozorní. Môže to byť náhly smútok, hnev, alebo náhle zmeny nálady, a typické prejavy lásky. Vodné znamenia zverokruhu sa na prvý pohľad môže zdať veľmi emotívne, no na druhej strane dokáže zvládnuť veľké množstvo emócií naraz, a veľkú životnú záťaž. Takisto sa prejaví aj povaha Škorpióna počas roka 2022. Škorpión bude vďaka astrologickým tranzitom, ktoré budú posilnené elementom vody, veľmi odolným človekom, s tvorivým vyjadrovaním. Predstavuje prúd nekonečných možností. Aj v roku 2022 ovplyvní život Škorpióna do veľkej miery, a práve vďaka vášmu elementu budete môcť zachytiť množstvo príležitostí, ktoré sa budú núkať nielen v pracovnom, finančnom ale aj v osobnom živote, predpovedá Horoskop na rok 2022 Škorpión.

Akú úlohu zohráva vládnuca planéta Škorpióna počas roka 2022 a ako zasiahne osobný Horoskop Škorpióna 2022? Vládcom Škorpióna je červená planéta Mars, ale do života Škorpióna zasahuje svojími energiami aj planéta Pluto. Mars vládne zároveň znameniam Baran, a v znamení Škorpión určuje koniec istých okamihov, alebo ciest Škorpióna. Mars bude aj v roku 2022 vplývať na Horoskop 2022 Škorpión, na energie vášho znamenia zverokruhu, počas viacerých astrologickych tranzitov. Dokonca, koncom roka 2022, teda v posledných dvoch mesiacoch roka, sa Mars dostáva do retrográdneho pohybu, ktorý silné zasiahne energie vášho znamenia. Mars predstavuje základnú energiu života Škorpióna. Do veľkej miery ovláda jeho život, no dodáva mu dosť odvahy na to, aby naplno využil svoj životný potenciál. Vďaka Marsu máte príležitosti okamžite detekovať problém, a podstúpiť akékoľvek riešenia, aj keby boli namáhavé, vraví Horoskop na rok 2022 Škorpión. Mars vám núka časť svojej energie, bojovnosti, pracovitosti, dokonca aj odvahy. V roku 2022 sa naplno prejaví vaša odvážna povaha, ktorá bude prepojená aj s planétu Mars, ktorá je vašim vládcom. Akékoľvek vaše plány na dosiahnutie úspechu v živote môžu byť naplnené vtedy, ak vám energie a sila Marsu pomáha prekonávať ťažšie obdobia. Mars znamená v živote Škorpióna začiatok všetkých začiatkov. No na druhej strane symbolizuje aj koniec istej cesty, alebo uzavretie minulej karmy v živote Škorpióna. Z negatívneho pohľadu môže byť Mars vnímaný ako príliš unáhlený, agresívny, alebo dotieravý, upozorňuje astrologický Horoskop Škorpión 2022. Aj hnev, ktorý sa prejavuje v Škorpiónovom živote je následkom pôsobenie Marsu v negatívnych astrologických aspektoch. Mars miluje všetko horúce, ostré, rýchle korenené. Tieto prvky sa prenesú aj do roka 2022 do vášho života, kedy budete vyhľadávať korenie každodenného bytia. Túžite obohatiť svoj život novinkami, nestáť na mieste. Spoločne s planétou Mars a vodným elementom posúvať svoj život vpred. Ako sme už uviedli, na Škorpióna pôsobí aj planéta Pluto, ktorá sa už však oficiálne za planétu nepovažuje. V astrologických čítaniach ho však interpretujeme stále ako planétu a aj Horoskop 2022 Škorpión s ním takto pracuje. U Škorpióna detekuje čas transformácie. Súčasťou povahy Pluta je odmietnutie, ústup, ktorý Škorpión dokáže prijať práve vďaka pôsobeniu Pluta. Prejavuje sa aj v sexuálnom smere, kedy určuje ľudské potreby a pri nenaplnení potrieb Škorpióna môže spôsobiť nevedomú frustráciu. U Škorpióna odhaľuje jeho prirodzenosť, individualitu a pôsobí na špecifické vlastnosti fyzického tela Škorpióna. Je to sekundárna planéta Škorpióna, no v roku 2022 pocítite aj účinky tohto druhého vládcu, dokonca aj jeho retrográdny pohyb, popisuje následne Horoskop 2022 pre znamenie zverokruhu Škorpión.

Vynaliezavý, vášnivý, odvážny Škorpión sa bude v roku 2022 potýkať nielen s pozitívnymi, ale aj s negatívnymi tranzitmi obklopujúcimi jeho život, predpovedá Horoskop od veštkyne na rok 2022. Ste odhodlaný, rozhodný človek, ktorý dokáže bojovať v živote až dovtedy, kým nenájde svoju životnú pravdu, svoje životné smerovanie i správny cieľ. V očiach ostatných sa prejavujete ako človek vodcovskej povahy, ktorý nemá problém zastrešiť akékoľvek povolanie, ktoré si vyžaduje vodcovské schopnosti, odvahu, správnu dávku nadhľadu, a pracovitosti, definuje Škorpióna taktiež Horoskop 2022. Vaše vodné znamenie zverokruhu však žije aj prejavovaním svojich emócií. Vaše emócie, vnútorný život, a vaša duševná stabilita je pre váš život veľmi dôležitá. Akékoľvek tajomstvá si ukrývate v hĺbke svojej duše, neradi sa zdôverujete ostatným. Pôsobí na vás nielen Mars ale aj planéta Pluto, ktorá môže za vašu nedôverčivú povahu a niekedy až za násilnícke sklony. Ak vás niečo rozhnevá, preberáte si do svojho života nielen energiu vášho elementu, pretože voda dokáže narobiť množstvo problémov, upozorňuje Horoskop elementov pre vodné znamenie zverokruhu Škorpión na rok 2022. Vtedy si preberáte aj silu planéty Mars – mocnej, energickej, silnej a vášnivej planéty, kvôli ktorej môžete niekedy prehnane reagovať na veci, ktoré si takúto reakciu nezaslúžia. Charakteristickou známkou vašej osobnosti ja žiarlivosť, ktorú dokážete ovládnuť až v neskoršom veku. Aj v roku 2022 vás v osobnom živote môžu potrápi tieto pocity, ktoré budú ovplyvnené hlavne prechodom vládnucej planéty, ale taktiež vplyvom planéty Venuša na vaše osobné vzťahy, popisuje ročný Horoskop na rok 2022 Škorpión. Pluto, vašu sekundárnu planétu, by ste mali v roku 2022 využiť ako hlavnú planétu vašej transformácie a regenerácie. Počas pozitívnych aspektov Pluta je nevyhnutné, aby ste dostatočne oddychovali, a hľadali možnosti relaxácie a znovuzrodenia. Aj keď bude v roku 2022 Pluto retrográdne, aj tak by ste mali zvoliť cestu oddychu, či duševného vnútorného sebarozvoja. Vaša žiarlivosť a podozrievavosť zohráva aj počas roka 2022 dôležitú úlohu v Škorpiónovom živote. Horoskop 2022 Škorpión vám vo viacerých bodoch pripomenie, ako veľmi nevyhnutné je dôverovať svojmu partnerovi, hľadať dôveru v sebe samom. K posilneniu vášho fyzického tela a duševnej harmónie v roku 2022 slúži nielen vaša planéta, aromaterapia, no tiež vaša bylinka roka 2022. Viac o tom, ako si počas roka dokážete posilniť svoje zdravie si povieme v časti zdravie Škorpióna, v poslednej časti veľkého Horoskop na rok 2022 pre znamenie Škorpión.

Úvod roka sa bude točiť hlavne okolo vašich priateľských a rodinných vzťahov, vraví emočný Horoskop 2022 Škorpión. Úprimnosť i čestnosť sú základné vlastnosti, vďaka ktorým budete aj v roku 2022 skvelým priateľom, nenahraditeľným členom vašej rodiny. Aj láska sa dostane vo viacerých mesiacoch k slovu. Najsilnejšími mesiacmi pre lásku bude február, apríl, máj, jún a mesiac júl 2022, no taktiež záver roka 2022, ktorý môže spôsobiť nejedno nedorozumenie, pokračuje ľúbostný Horoskop Škorpión 2022. Medziľudské vzťahy Škorpióna znamenajú prílev nových možností, známosti, a množstvo zábavy v kruhu vašich milovaných. Veľké množstvo informácií, ktoré musíte počas roka spracovávať vás však niekedy môžu pomýliť, priniesť vám vnútorný pocit bolesti. Práve preto je nevyhnutné hneď v úvode roka posilňovať svoje duševné zdravie. Horoskop 2022 Škorpión teda hovorí o tom, aká komplexná, fascinujúca, špecifická osobnosť sa prejavuje u tých ľudí, ktorí sa narodili v období od 23. októbra do 21. novembra. Práve vám pridelila astrológia znamenie Škorpión, ktorého základný prejav tvorí jeho melancholická povaha.

Rok 2022 sa prejaví aj celkovým vplyvom na vašu lásku a emócie a celkový milostný Horoskop 2022 Škorpión. Najväčšiu celkovú kompatibilitu v láske dosiahnete aj v roku 2022 so znamením býk a so znamením zverokruhu rak. Ľúbostné vzťahy Škorpióna s týmito dvoma znameniami budú plnohodnotné. Prinesú vám množstvo pozitívnych emócií. Vhodnou kompatibilitou lásky na rok 2022 sa pre Škorpióna zdá byť aj znamenie ryby i znamenie panna, s ktorými nadviaže nové ľúbostné vzťahy hlavne nezadaný Škorpión. V práci, priateľských i rodinných vzťahoch si porozumiete s Kozorožcom, s ďalším Škorpiónom a tiež so znamením Vodnár. S Vodnárom zdieľate hodnoty na intelektuálnej úrovni a spoločných aktivitách, kde nájdete porozumenie aj počas tohto roka. Problémy v medziľudských vzťahoch môžete pociťovať so znamením Blíženci, definuje ročný Horoskop 2022 Škorpión. Hlavne vtedy, ak je blíženec vašim blízkym priateľom. Rok 2022 vás môže od tohto priateľa ochudobniť, alebo medzi vami môžu nastať isté nedorozumenia, ktoré sa budú ťažko liečiť. Šťastnou farbou Škorpióna pre rok 2022 sú farby oranžová a červená. Ak chcete posilniť svoju silu, energiu a vitalitu, obklopte sa v domácnosti a v práci týmito farbami. Nemusíte hneď premaľovať celý byt, či dom, upozorňuje osobný Horoskop Škorpión na rok 2022. Stačí, ak si do domácnosti vnesiete prvky tejto farby v podobe obrazu, nových doplnkov, či elektrospotrebičov v tejto farbe. Šťastnými číslami Škorpióna pre rok 2022 budú čísla 7, 11, 19, číslo 21, 23 a 48. Ak sa rozhodnete počas roka cestovať, určite by ste nemali vynechať zaujímavé krajiny, ktoré majú bohatú históriu, a tajuplnú kultúru. Z hľadiska zdravia Horoskop 2022 Škorpión špecifikuje, že vás čaká náročné obdobie, nielen po duševnej a citovej stránke.

Už sme si teda rozobrali základné charakteristické črty Škorpióna pre rok 2022. Poďme sa následne pozrieť na komplexný osobný Horoskop pre každého Škorpióna. Odhaľte budúcnosť ktorá na vás čaká. Ako sme už uviedli, v nasledujúcich častiach vám Horoskop 2022 Škorpión porozpráva o budúcnosti v láske zadaných aj nezadaných škorpiónov, odhalí vám budúcnosť i energie vo vašich rodinných, priateľských vzťahoch, a následne špecifikuje, ktoré dni sú z astrologického pohľadu vhodné na svadbu, či tehotenstvo. Nasledujúca časť horoskopu patrí predpovedí vo vašej kariére i financiách. Zistíte, či budete kariérne napredovať, či sa vaše financie vylepšia alebo by ste si mali dávať väčší pozor na našetrené peniaze. Posledná časť horoskopu na rok 2022 sa venuje vášmu zdraviu, energií a vitalite. V tejto časti si povieme viac aj o aromaterapii či o vašej bylinke roka 2022, ktorá posilní vaše zdravie. Dozviete sa tiež, aké komplikácie môžete očakávať, a ako týmto komplikáciám predísť, či ako ich liečiť.

Ročný Horoskop 2022 Škorpión a jeho Negtíva roka 2022

Horoskop 2022 Škorpión - Nechce sa Vám ďalej čítať? Video Horoskop Škorpión na Youtube

Veštkyňa predpovedá, že na Škorpióna čakajú aj náročnejšie chvíle. Najprv si rozoberieme, aké tranzity ovplyvnia lásku zadaných a nezadaných Škorpiónov v negatívnom smere - V úvode roka 2022 pôsobí na emócie a pocity retrográdna Venuša a Merkúr v tom istom pohybe. Spôsobuje prehĺbenie pocitov minulej karmy, hovorí Horoskop 2022 Škorpión. Zintenzívňuje vašu potrebu po sebapoznaní, meditácií a po psychickom súznení so sebou samým. Venujete preto viac času sebe, čo môže spôsobiť pocit izolácie zo strany vášho partnera, ktorý tiež potrebuje cítiť vašu prítomnosť a záujem. Január 2022 vás môže do istej miery odtiahnuť od prítomnosti. Orientuje vašu pozornosť na minulú karmu spojenú s vašim osobným životom v prípade, ak máte nedoriešené vzťahy z minulosti, opisuje ročný Horoskop Škorpión 2022. Bude vás trápiť akákoľvek negatívna minulá karma, ktorej sa musíte raz a navždy zbaviť. V druhej polovici februára vás zasiahne konjunkcia planéty Venuša s vašou vládnucou planétou Mars. Táto konjunkcia silno zasiahne vašu túžbu po intímnom spojení s partnerom. Dávajte si pozor na násilné prejavy v láske a v intímnom živote, ktoré teraz nie sú zo strany partnera vítané, radí Horoskop 2022 Škorpión. Vo februári je isté, že budete bojovať s prekonávaním provokácie zo strany niekoho ďalšieho, kto chce narušiť váš stabilný vzťah s partnerom. Nezabúdajte, že aféra je vo vašich vzťahoch devastačná pre váš vzťah. Tieto pocity sa dotknú hlavne tých Škorpiónov, ktorí v minulosti riešili komplikované vzťahové chvíle. Možno si vaše vnútorné pocity a váš vzťah s partnerom bude vyžadovať zásah terapeuta, čo je však vynikajúci nápad pre vašu lepšiu budúcnosť. Horoskop 2022 Škorpión vám hneď vo februári pripomenie, aby ste sa nenechali zlákať na prísľúb chvíľkovej zábavy. Venujte sa radšej posilňovaniu vzťahu, ktorý je pre váš život kľúčový. Počas Septembra a Októbra budete vo vzťahu viac uzavretý. Neexistujú však žiadne kľúčové negatívne tranzity zasahujúce vašu lásku, no nemali by ste v týchto mesiacoch zabúdať na potreby vášho partnera. Horoskop 2022 Škorpión radí zaujímať sa o jeho pocity a prekonať každodennú rutinu rozhovormi o budúcnosti. Problém môže nastať, ak sa necháte vyprovokovať a započnete hádky. Vtedy môžu byť mesiace September a Október pre Škorpióna ťažké, pretože sa budete uzatvárať do seba.

Aké negatíva čakať v láske nezadaných, aké negatíva Horoskop 2022 Škorpión predpovedá? Astrologické tranzity naznačujú v druhej polovici februára a v prvej polovici marca milostnú aféru pre niektorých nezadaných Škorpiónov, ktorá naruší vašu vlastnú životnú hodnotu. Pôjde totiž o milenecký vzťah - o zapojenie sa do vzťahu ďalších osôb, teda o narušenie manželstva, alebo vzťahu vášho milenca, alebo milenky. Horoskop 2022 vám dobre radí vyhýbať sa mileneckým vzťahom, ktoré nikam nevedú. V úvode roka 2022 budete musieť odolávať vašim túžbam po intimite, a bohužiaľ, do vášho života budete lákať iba zadaných záujemcov. Aj vaša nevedomosť o životnom statuse potenciálneho milenca, alebo milenky vám môže spôsobiť veľa problémov. Preto buďte obozretný. V druhej polovici roka vnímate nielen cúvajúcu vládnucu planétu, ale aj pocit izolácie od ostatných. Chcete sa zaoberať iba sebou samým a na hľadanie lásky vám tak v druhej polovici roka nezostáva energia, čas a astrologické tranzity, či Horoskop 2022 Škorpión nepredpovedajú ani vhodné príležitosti.

Negatívne tranzity z pohľadu rodinných, priateľských vzťahov, manželstva, či tehotenstva? -Úvod roka 2022 uberá vašu osobu o triezvy pohľad do minulých medziľudských vzťahov, upozorňuje astro Horoskop Škorpión na rok 2022. Upínate sa nielen k blízkej minulosti, ale idete ešte ďalej - do čias, keď ste boli malým dieťaťom. Môže sa stať, že väčšina z vás nájde v minulosti množstvo problémov, ktoré budete vyčítať vašim rodičom. Január 2022 môže znamenať zhoršené karmické energie, vraví celoročný Horoskop 2022 Škorpión, hlavne medzi vami a vašimi rodičmi, kedy im kladiete za vinu nesprávne výchovné metódy počas vášho dospievania. Január nespôsobí veľké hádky, no skôr váš osobný duševný úpadok v prípade, ak vás trápia minulé vzťahy s rodičmi. Z pohľadu Marcového Marsu v 4 dome je potrebné zvýšiť opatrnosť vo výchove vlastných detí, pretože máte tendenciu klásť na výchovu väčší tlak a dôraz. Chcete vaše deti silno tlačiť k úspechu, čo môže spôsobiť konflikty v komunikácii a medziľudských vzťahoch s deťmi a v tomto hľadisku aj s partnerom - ak máte na výchovu rozdielne názory. Tento Mars vplýva od 06. Marca do 15. Apríla, kedy dbajte na správnu komunikáciu s deťmi a na výchovu bez zbytočných konflitov. V závere Marca sa vaša domovská planéta nachádza v kvadratúre Uránu a môže spôsobiť veľké hádky, ktorých koreňom je klamstvo, alebo nedorozumenie, popisuje ročný Horoskop Škorpión 2022. Mali by ste očakávať negatívne aspekty súvisiace s priateľstvom? Január vám z pohľadu priateľských vzťahov prináša silu a odhodlanie. Dosiahnete nápravu z minulosti v prípade, ak vám bolo zo strany niektorého priateľa ukrivdené, či ublížené. Práve v januári akceptujete akúkoľvek možnosť nápravy a môžete byť hrdý na to, akou odvážnou a dobrosrdečnou osobou ste. V období od 29. Apríla do 08. Októbra si dávajte pozor na falošných priateľov. Ak ste Škorpión, ktorého priateľom je Blíženec zvýšte ešte viac opatrnosť. Takýto vzťah môže totiž v čase retrográdnej sekundárnej planéty Pluto postihnúť nedôvera, konflikty a tiež intrigy, či klebety, upozorňuje Škorpiónov Horoskop 2022. Buďte teda obozretný, hlavne voči Blížencovi, počas obdobia cúvajúceho Pluta. Z pohľadu plánovalnia svadba alebo tehotenstva sú nevhodné termíny dni, kedy sa planéta Venuša a Merkúr nachádza v retrográdnom pohybe. Z celkového pohľadu to teda nieje iba Január 2022 ale aj ďalšie termíny. Tehotenstvo by malo byť sledované hlavne v decembri, kedy je možné očakávať zdravotné komplikácie, varuje zdravotný Horoskop 2022 Škorpión. Buďte teda obozretná hlavne vtedy, ak ste v rizikovom tehotenstve, alebo pociťujete náhly úpadok energie.

Aj v práci musíte byť opatrný, a to hlavne počas nasledujúcich negatívnych tranzitoch, ktoré si teraz predstavíme - pre prácu a financie. - V práci vás tiež čakajú negatívne chvíle, na ktoré však budete vďaka predpovedi Horoskopu dobre pripravený. V januári nieje vhodná doba rekonštrukcie domácnosti, podpisovania dokumentov, alebo začínania podnikania, či na zmenu kariéry. Od 20. Marca 2022 môžete mať pocit, že vašu pracovitosť a ochotu pomáhať ostatným zneužívajú vaši spolupracovníci pre vlastný prospech. Nieste ďaleko od pravdy a preto pomáhajte hlavne sebe samému a sústreďte sa na dokončenie vlastných úloh, doporučuje Škorpiónom Horoskop 2022. Môže sa totiž stať, že zanedbáte vlastné povinnosti a pomôžete iným. Takto sa oberiete o drahocenný čas, čo môže spôsobiť problémy so zamestnávateľom. Ak ste podnikateľ, alebo manažér, ktorý má na starotsti tým ľudí je dosť pravdepodobné, že vo vašich vzťahoch nastanú komplikácie v období od 15. Apríla do 24. Mája, kedy zvyšujete tlak na ostatných. Pod týmto vplyvom vnášate napätie do medziľudských vzťahoch, ktoré sa zhoršujú, upozrňuje váš Horoskop 2022 Škorpión. Takéto isté energie prenášajú do domácnosti aj tí Škorpióni, ktorí sa starajú o domácnosť. V máji tiež porovnávate vašu prácu s výkonom ostatných, čo vás môže v konečnom dôsledku demotivovať. Budete potrebovať viac času pre dokončenie úloh. Máj 2022 je najťažším mesiacom pre každého Škorpióna z hľadiska kariéry, predpovedá ročný Horoskop 2022 Škorpión. Nenúka nové možnosti nezamestnaným a dokonca blokuje aj pozitívne energie zamestnaných škorpiónov, ktorí by teraz nemali robiť veľké zmeny a rozhodnutia. Od 23. októbra do 16. Novembra by mali zbystriť hlavne Škorpióni, ktorí sa starajú o domácnosť. Môžete totiž rátať s väčšou prácou doma, ktorá bude mať súvis s pokazenou elektronikou, alebo s veľkým nákladom na bývanie, či prepravu. Horoskop 2022 odporúča, aby ste si pripravili dostatok energie hlavne na obdobie od 23. Októbra do 16. Novembra, kedy budete musieť veľkú časť energie venovať práve problémom súvisiacim s vašou domácnosťou, či s vašou prácou. Mali by ste očakávať negatívne dni súvisiace s financiami? V úvode roka - v Januári 2022 vám veštkyňa odporúča vyhýbať sa veľkým nákupom, či podpisovaniu dôležitých zmlúv. Tieto kroky by totiž mohli negatívne zasiahnuť do vášho budúceho rodinného rozpočtu. Novembrová kvadratúra Marsu s planétou Neptún môže vaše financie poškodiť, ak nebudete opatrný. November vás učí aj tomu, ako s financiami narábať, definuje Škorpiónov Horoskop na rok 2022. Preto môžete na okolie pôsobiť skúpo. Tieto energie sa však týkajú predposledného mesiaca roka 2022 len povrchne, pretože väčšina novembrových tranzitov pôsobiacich na financie je pozitívna.

Aj zdravie bude z pohľadu negatívnych tranzitov zasiahnuté. Úvod roka patrí skôr starostlivosti o psychické zdravie, ktoré môže niektorým Škorpiónom spôsobovať vrásky na čele, popisuje Horoskop 2022 Škorpión. V Marci a Apríli zas máte tendenciu častejšie siahnúť po nezdravej strave a po liekoch na bolesť, pretože vás potrápia bolesti zubov a hlavy. Druhá polovica roka vás môže zdravotne potrápiť. Budete bojovať s drobnými chorobami, no nemusíte sa obávať žiadného veľkého prekvapenia z negatívneho pohľadu, radí váš ročný Horoskop. Je však potrebné dávať si pozor pri rizikových povolaniach, a to hlavne v druhej polovici roka 2022. V závere decembra tranzity naznačujú zhoršené zdravie vás, alebo členov vašej rodiny a preto je vhodné pripraviť sa vopred na negatívne termíny, ktoré smerujú od najdôležitejších rušivých tranzitov roka 2022.

Denný horoskop Škorpión vás pripraví na akutálny deň. Horoskop 2022 od veštkyne znamená aj možnosť dennej veštby pre znamenie zverokruhu Škorpión.

Ročný Horoskop 2022 Škorpión a jeho Pozitíva na rok 2022

Astrologické tranzity sa zameriavajú na pozitívne aj negatívne pôsobenie na každého Škorpióna. Horoskop 2022 Škorpión vám v tejto časti predstaví pozitívne tranzity a najväčší zásah na oblasť lásky, zdravia, financií, či kariéry každého z vás. Najprv sa pozrieme na pozitívne tranzity sústreďujúce sa na lásku zadaných Škorpiónov - V pozitívnom smere máte hneď v januári možnosť dať zbohom negatívnej karme spojenej s nevyriešenými minulými vzťahmi, veští Škorpiónom Horoskop od veštkyne na rok 2022. Bude to síce vyžadovať vašu miernu izoláciu od ostatných ľudí, no práve v januári musíte nájsť odpustenie a hlavne seba samého. Prostredníctvom správnych meditácii i duševných cvičení sa oslobodíte od niečoho, čo si prenášate z minulosti. A to je veľmi pozitívna správa.

V druhej polovici februára sa chcete viac venovať vášmu partnerovi, predvída Horoskop 2022 Škorpión, pretože ste ho v úvode roka zanedbávali. Konjunkcia Venuše a Marsu vám v druhej polovici februára núka ideálnu príležitosť na intímne prepojenie s vašim partnerom. Užívajte si radosti a vášeň, ktorá je teraz na vrchole vášho života. Môžete prejaviť svoju láskavú, nežnú, vášnivú povahu v láske s vašim milovaným. Február preskúša vašu lásku - hlavne jeho druhá polovica, vraví váš astorlogický Horoskop Škorpión na rok 2022. Ak však zvládnete tieto provokácie zo strany astrologických tranzitov je isté, že následné mesiace roka 2022 budú priať zaceľovaniu aj takých vzťahov, ktoré bojujú s negatívnou energiou v domácnosti. Potrebujete sa oslobodiť, a to hneď v úvode roka 2022. Oslobodiť sa od čiernej karmy, ktorá súvisí s minulosťou niekoho vo vašej domácnosti. Tento krok sa vám podarí aj vďaka vašim vlastným rozhodnutiam a tak môže Február začať zaceľovať vzťahy, ktoré si zaslúžia zostať nenarušené. Kľúčovými mesiacmi pre posilnenie lásky i partnerského vzťahu Škorpióna sú mesiace Apríl a Máj, kedy astrologické tranzity pôsobia blahodárne na 7 aj 5 astrologický dom. Máte možnosť užívať si blízkosť partnera, predpovedá Škorpiónom Horoskop 2022. Užívať si spoločenské udalosti. Môžete s partnerom komunikovať, smiať sa, užívať si intímne potešenia. Nájdete spoločnú reč aj v oblasti výchovy detí a porozumiete si aj vtedy, ak boli doteraz energie disharmonické. Ak ste nedávno riešili problém súvisiaci s vašim vzťahom prichádzajú mesiace, ktoré sú blahodárnym pohladením pre váš partnerský život.

Horoskop 2022 Škorpión vám radí, aby ste si tieto mesiace užívali v náruči vašej lásky. Prehĺbujte vaše vzájomné emočné aj intímne prepojenie, opisuje toto obdobie Horoskop 2022 Škorpión. Hľadajte nové spôsoby porozumenia a podpory toho druhého. Venuša znamená od 23 mája do prvej polovice júna vynikajúce partnerské vzťahy. Znamená posilnenie komunikácie a pochopenia partnera. Niektorí z vás sa opäť zamilujú do svojho partnera, pretože vnímate jeho krásu, inteligenciu a všetky pozitíva, ktorými sa snaží udržiavať vašu lásku iskrivú a vášnivú. Znovuzrodenie vášne a vašej lásky k partnerovi nastáva práve v mesiacoch máj a jún, ktoré znamenajú hodnotné aspekty pre vašu budúcnosť v láske s partnerom. Na úprimnú komunikáciu o prítomnosti, ale aj o budúcnosti bude priestor počas rýchleho prechodu planéty Merkúr 9 domom - od 05. - 19. Júla, veští Horoskop od veštkyne na rok 2022. Teraz môžete komunikovať aj o svadbe, o deťoch. Všetky témy v láske sú otvorené a váš partner plne chápe vaše nastavenie. Ak boli pre vás niektoré témy tabu, teraz ich môžete slobodne a bez obáv komunikovať s partnerom. Aj nezadaných zamestnajú aspekty astrológie v pozitívnom zmysle - V januári meditujete a vnímate vlastné pocity. Transformujete energiu smútku a úpadku energie do nadobudnutia zdravého sebavedomia a napredovania v duševnom rozvoji, popisuje ročný Horoskop 2022 Škorpión. Najideálnejšími mesiacmi na nájdenie vytúženej lásky prinášajú mesiace Apríl, Máj a mesiac Jún 2022 pre každého nezadaného Škorpióna.

Rodinné vzťahy, priateľstvá, svadby, či tehotenstvo Škorpióna budú tiež ovplyvnené, definuje váš osobný Horoskop Škorpión. Pozitívnym tranzitom na rodinné vzťahy je februárová konjunkcia Slnka so Saturnom. V tomto smere vám úvod Februára 2022 umožňuje uvažovať o istej spolupráci s členom vašej rodiny. Táto spolupráca by však nemala byt jednostranná a tak premýšľajte o jej výhodách ešte predtým, ako si s vašim blízkym potrasiete rukou na znak dohody. Február je však vynikajúcim mesiacom na budovanie celistvých a harmonických rodinných vzťahov, dodáva rodinný Horoskop 2022 Škorpión. Vzťahy s rodičmi, súrodencami a s ostatnými členmi rodiny však budú kvalitné aj počas Marca, kedy na 4 dom pôsobí nielen Venuša ale aj váš vládca - planéta Mars. V závere roka - od 21. Decembra ste opäť vo svojej koži. Ste chápavou, milujúcou osobou, ktorá je odhodlaná nahliadnúť hlbšie do života vlastných detí, a ktorá chápe pocity ostatných. Práve preto ste pre rodinu neoddeliteľnou súčasťou ich života. V závere roka si užívate množstvo lásky a pocitu zosúladenia s najbližšími členmi rodiny. Priateľsské vzťahy budú počas roka 2022 zväčša harmonické. Dokonca vám horoskop ponúka aj príležitosť zbaliť kufre a vybrať sa do cudzích krajín s najbližším priateľom. Vaša osobná energia v júli a auguste bude veľmi atraktívna a dokonca môžete vďaka novým priateľom získať vyšší spločenský status, ak po tom túžite. Z hľadiska svadby a tehotenstva predstavujú astrologické tranzity viacero vhodných termínov pre tieto veľké životné kroky. Viac sa dočítate v sekcii horoskop manželstva a tehotenstva pre rok 2022. Tento Horoskop 2022 Škorpión je dôležitý pre každého Škorpióna ktorý sa pýta, či je rok 2022 vhodný na svadbu, či na počatie prvého, alebo ďalšieho bábätka.

V roku 2022 vám Horoskop 2022 Škorpión predpovedá viacero mesiacov, kedy máte možnosť kariérne stúpať - predstavíme si v skratke pozitívne tranzity zasahujúce kariéru a financie Škorpióna. Mesiace Jún, Júl a August sú veľmi pozitívne a silné z hľadiska tranzitov pôsobiacich na kariéru Škorpióna. Očakávajte nielen množstvo príležitosti pre nezamestnaných, ale aj možnosti na zmenu povolania, a taktiež na kariérny rast. Budete ocenený za tvrdú predošlú prácu, čo vás bude veľmi tešiť a motivovať. Vo všeobecnosti vás čaká viacero pozitívnych dní z hľadiska kariéry, no mesiace Jún, Júl, a August 2022 sú najpriaznivejšie. Hlavne v Auguste sa musíte v živote pohnúť ďalej, doporučuje dôrazne Horoskop na rok 2022 Škorpión. Tranzity astrológie pôsobiace na váš život vás budú tlačiť k zmene v živote hlavne vtedy, ak pod vplyvom kariérneho života zanedbávate svoj osobný život, partnera, alebo deti. Vtedy je čas na zmenu, pretože v Auguste budete musieť konať viac srdcom než logickým uvažovaním. Hlavne vtedy, ak sa vaše rozhodnutia majú prelínať medzi vašim pracovným a osobným životom. Z hľadiska financií vám rok 2022 praje tiež šancu na výhru, alebo na odmenu, za vašu minulú tvrdú prácu, predpovedá finančný Horoskop Škorpión 2022. Viacero tranzitov bude vo financiách priaznivých a môžete sa tešiť nielen zo stability v rodinnom rozpočte, ale aj z mimoriadného finančného zisku. Počas roka budete mať možnosť aj veľkej kúpy, nákladnejších opráv elektroniky, domácnosti, či auta a v závere roka sa naskytujú možnosti hypotéky, alebo rekonštrukcie bývania. Peniaze budú v podstate stabilné a dovoliť si môžete všetko, po čom vaše srdce prahne, a to hlavne ku koncu roka 2022.

Horoskop 2022 Škorpión sa venuje aj predpovedi zdravia pre celý rok. V prvej polovici roka 2022 sa Škorpión nemusí obávať o svoje zdravie, vraví Horoskop zdravia od veštkyne. Podarí sa vám tiež nájsť zdroj istých ochorení a zistíte, ako im predchádzať. Budete mať tiež dostatok času a priestoru na všasné podstúpenie preventívnej prehliadky, hneď v prvých mesiacoch roka 2022. Zdravie sa zdá byť stabilné, iba s istými varovaniami a odporúčaniami súvisiacími s rušivejšími astrologickými tranzitmi.

Mesačný Horoskop Škorpión vám odpovie na to, čo si aktuálny mesiac pripravil pre vaše znamenie. Horoskop 2022 Škorpión je prepojený aj s mesačnou veštbou. Prečítajte si všetky dôležité horoskopy od veštkyne na rok 2022.


Horoskop 2022 Škorpión - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Škorpión 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Astrologické tranzity sa zameriavajú na pozitívne aj negatívne pôsobenie na každého Škorpióna. Horoskop 2022 Škorpión vám v tejto časti predstaví pozitívne tranzity a najväčší zásah na oblasť lásky, zdravia, financií, či kariéry každého z vás... Čítajte Horoskop lásky Škorpión 2022 ďalej...

Horoskop Škorpión 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Počas januára sa nezadaný Škorpión bude sústrediť na priateľské vzťahy a na rodinu. V popredí vášho života môže cítite potrebu prehĺbiť sa do vlastného života, a porozumieť sebe samému. Vaša túžba po meditácii, a po silnom poznaní samého seba a svojich potrieb je podmienená prechodom planéty Venuša a planéty Merkúr cúvajúcim smerom... Čítajte Horoskop lásky Škorpión 2022 ďalej...

Horoskop Škorpión 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

V januári vás potrápi energie cúvajúcich planét, ktoré vaše myšlienky odvracajú od prítomnosti, a tak premýšľate o tom, aké chyby pri vašej výchove urobili vaši rodičia. Stotožňujete sa však s vaším terajším životom. Premýšľate nad tým aké chyby v živote neurobíte pri výchove vy... Čítajte Horoskop Škorpión 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Škorpión - Práca a Peniaze:

Najkomplikovanejším mesiacom roka 2022 z hľadiska práce bude mesiac máj, kedy sa v práci porovnávate s ostatnými. Uvedomujete si, že nie každý odvádza tak kvalitnú prácu za rovnakú odmenu ako vy... Čítajte Horoskop 2022 Škorpión práca a peniaze ďalej...

Horoskop Škorpión 2022 - Zdravie:

Horoskop 2022 Škorpión špecifikuje váš olej roka 2022, ktorý vám pomáha pri rôznych zdravotných komplikáciách. Aromaterapia vám určuje Klinčekový Éterický olej – Klinček (Syzygium aromaticum), ako váš olej roka 2022. Aké výhody bude mať počas roka Klinčekový olej pre vaše zdravie? Čítajte Horoskop zdravia 2022 Škorpión ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Škorpión

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Škorpión

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Škorpión. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Škorpión.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Škorpión
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Škorpión
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Škorpión
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Škorpión
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Škorpión 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Škorpión:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Škorpión:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Škorpión 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com