Horoskop 2022 Lev

Horoskop Lev 2022 - Práca a Peniaze

Pracovný Horoskop 2022 Lev - príležitosti a pády roka 2022

Úvod roka 2022 vám dopraje hneď prvý mesiac, kedy môžete dokončiť všetky svoje rozbehnuté úlohy a projekty, predpovedá Horoskop 2022 Lev. Retrográdna planéty - Venuša, a planéta Merkúr, vám počas januára poskytujú čas na to, aby ste si dokončili všetko začaté. Dokonca vás k tomu navádzajú. Najlepším spôsobom, akým využiť pohyby cúvajúcich planét v roku 2022 pre svoj vlastný osobný prospech, je ich využitie pre dokončenie začatých veci, projektov, úloh, alebo akýchkoľvek povinností súvisiacich s vašou prácou. V období retrográdnych planét nie je dobré začínať žiadne nové projekty, a nedoporučuje sa tiež podpisovať dôležité zmluvy, či začínať podnikanie, radí pracovný Horoskop Lev 2022. Tieto svoje veľké kroky z hľadiska kariéry by ste si mali nechať na obdobia, kedy vaše energie neovplyvňujú spätné planéty.

Z pohľadu vašich pracovných povinností bude retrográdny Merkúr od 14. januára do 01. februára vplývať aj na vaše pracovné povinnosti, keďže od 26. januára sa Merkúr presúva 6. astrologickým domom leva. Vďaka tomuto pohybu spätného Merkúru sa budete na svoje projekty a na svoje povinnosti dívať aj očami druhých ľudí. Pochopíte, ako máte v práci postupovať, a čo máte dokončiť, vraví kariérny Horoskop 2022 Lev. Dokonca aj levy, ktorých práca predstavuje starostlivosť o domácnosť môžu v tomto období vyhodiť všetko staré, a osviežiť domácnosť čerstvým vzduchom, čistou energiou, ktorá sa u vás usídli práve vďaka tomu, že sa zbavíte nepotrebných veci. Tieto veci môžete darovať, čím ešte viac posilnite pozitívne karmické energie vo vašej rodine. Cúvajúce pohyby januárových planét vyvolávajú utiahnutejšiu, a samotársku povahu. Pre vás je tento Tranzit však veľkou výhodou, pretože máte možnosť vnoriť sa hlbšie do vašich povinnosti, ktoré teraz dokončíte.

Úvodný mesiac roka 2022 použite na dokončenie všetkých úloh, ktoré by vás mohli brzdiť. Pod tiahou množstva povinností môžete mať pocit, že nemáte veľa času na premýšľanie o sebe samom, predpovedá ročný Horoskop na rok 2022 Lev. Sústreďujete však svoju energiu hlavne na vaše emócie a na vaše pracovné povinnosti, keďže z pohľadu astrologických tranzitov prechádzajú tieto cúvajúce planéty vašim 7. a 6. astrologickým domom. Prirodzená flexibilita planéty Merkúr sa teraz prelína aj do vášho života. Tieto dary spätnej planéty môžete využiť naplno, pre vlastný prospech. Celý január vám tak dáva príležitosti k zvládnutiu úloh aj z roka 2021, ktoré dokončíte, necháte za sebou, a môžete sa následne hýbať rýchlejšie vpred.

Od 24. januára sa planéta Mars nachádza v 6. dome, v znamení svojho povýšenia. Tento Mars zasiahne aj vaše medziľudské vzťahy v domácnosti, alebo medzi spolupracovníkmi. Konkurencia vám v týchto chvíľach nebude robiť problém, a po odoznení pohybov retrográdnych planét - od 4. februára až do 6. marca ponúkajú Astrologické tranzity viaceré možnosti na zachytenie nových šancí v kariérnom živote Leva. Nasledujúce obdobie bude priaznivé nielen pre levov, ktorí chcú v kariére napredovať, ale aj pre tých, ktorí rozmýšľajú o životnej zmene. Aj nezamestnaný Lev nájde možnosti na uplatnenie, predpovedá celoročný Horoskop Lev 2022. Dôležité však je, aby ste pri každom svojom kroku, ktorý súvisí s vašou prácou nasledovali svoju inteligenciu a zdravý rozum. Vzťahy medzi spolupracovníkmi budú úctivé a vyrovnané, keďže planéta Mars sa presúva znamením svojho povýšenia. Pozitívnou vlastnosťou tohto Marsu je tiež vysoké pracovné tempo, pracovné nasadenie, spoľahlivosť a obrovská pracovitosť každého leva. Február je mesiacom priaznivým nielen z hľadiska emócií a osobných príležitosti, ale tiež z hľadiska kariéry levov.

Kariérny Horoskop 2022 Lev počas ďalších mesiacov roka 2022

Od 11. februára sa k pozitívnemu presunu pridáva aj konjunkcia planéty Merkúr s planétou Pluto v 6. dome leva. Dodáva vám silný intelekt a veľkú zvedavosť, ktorú orientujete hlavne smerom k vašej kariére. Tento Tranzit intenzívne zasiahne hlavne nezamestnaných levov, ktorí majú teraz možnosť ukázať svoje komunikačné zručnosti a všetky svoje kvality. Ak ste doteraz váhali s rozoslaním životopisov, alebo ste čakali na vhodnú príležitosti neváhajte, a od tohto februára až do 6. marca využite mimoriadne príležitosti núkajúce sa z astrologického pohľadu, ktoré vám dávajú prvú veľkú šancu na úspech v roku 2022, radí Levov Horoskop. Ak ste Lev, ktorý premýšľa o zmene povolania, alebo o začatí podnikania, v roku 2022 je toto obdobie tým najideálnejším obdobím, kedy na vás pozitívne Astrologické tranzity smerujú všetku svoju silu. Február bude v živote Leva pozitívny nielen z hľadiska lásky, ale aj zdravia a kariéry. Keďže vás nebudú trápiť žiadne iné aktivity, môžete sa naplno sústrediť na vašu prácu, na váš rozvoj, kariérny rast, a na možnosti prichádzajúce z vášho okolia. Ak premýšľate o podnikaní, do vašich rozhodnutí vopred zapojte vášho partnera, rodinu alebo priateľov, odporúča osobný Horoskop 2022 Lev. Vaše emócie sa budú v roku 2022 silne prelínať s každým vaším rozhodnutím, do ktorého by ste mali vkladať nielen racionálne myslenie, ale aj názory ostatných ľudí, ktorí sú vám vždy oporou.

Od 18. februára na vás pozitívne vplýva aj slnko vstupujúce do 8. astrologického domu. Táto poloha slnka je zaujímavá vo viacerých ohľadoch, a do vášho života prináša nielen kariérne možnosti ale aj príliv hmotných prostriedkov. Od 18. februára sa prejaví aj vaša charitatívna stránka osobnosti, pretože budete mať tendenciu pomáhať ľuďom v núdzi. Dotkne sa to nielen ľudí, ale tiež zvierat, pretože teraz súcítite s každým živým tvorom. Dávajte si však pozor, pretože túto vašu vlastnosť môžu vo svoj prospech využiť spolupracovníci, ktorým sa v práci veľmi nedarí, alebo si chcú ukradnúť úspech z vašej práce iba pre seba. Samozrejme, neváhajte pomôcť ostatným, no dávajte si pozor na vašu naivitu. Nenechajte, aby ostatní využívali vašu dobrotu vo svoj prospech na úkor straty vašej energie, doporučuje ročný Horoskop Lev 2022. Vyhýbajte sa ľuďom, ktorí vám vo vašom živote odčerpávajú energiu, a ktorí chcú posilniť svoj kariérny status prostredníctvom vašich nápadov a vašich úspechov. Buďte teda v závere februára ostražitý, a sústreďte sa viac na svoj vlastný úspech, čo môže viesť k zdravotným ťažkostiam, alebo k veľkému stresu vo vašom živote. Sústreďujete sa iba na vlastné projekty, a vašu neutíchajúcu dobrosrdečnosť nechajte na chvíľu bokom, hlavne v prípade, ak ide o pomoc niekomu, kto svoje veci dokáže zastrešiť aj sám. Záver februára vám dopraje aj odlišný spôsob myslenia a komunikácie. Vaša myseľ a vaše nápady budú doslova provokatívne, predvída Horoskop 2022 Lev. Ak pôsobíte v sférach, kde sú vaše nápady hodnotné, budete mať úspech. Tieto nápady môžete priniesť aj do vašej domácnosti, pretože naše myslenie je teraz veľmi inšpiratívne, a povzbudí aj ostatných členov vašej rodiny k činnosti, a k pomoci vo vašej domácnosti. Aj keď domácnosť stojí častokrát iba na vašich pleciach máte teraz možnosť ukázať členom vašej rodiny, že pomoc z ich strany veľmi oceňujete.

Od 10. marca sa planéta Merkúr presúva 8 astrologickým domom a nachádza sa v znamení svojho domova. Merkur v tejto pozícii znamená spojenie s domovom spoločných zdrojov. Z leva sa stáva prirodzený výskumník, ktorý analyzuje veci vo svojom okolí a snaží sa prísť na to, ako v živote rýchlejšie napredovať, a ako dosiahnuť vytúžený finančný a kariérny status. Vaše kreatívne myslenie a vaše nápady sú veľmi silné, popisuje osobný Horoskop Lev 2022, a mesiac marec opäť ponúka každému levovi možnosti kariérneho rastu, a kariérneho úspechu. Mesiace február a marec sa stávajú mesiacmi vhodnými na zmenu povolania, na rozbehnutie alebo zveľadenie podnikania… No možnosti sa núkajú aj všetkým nezamestnaným levom, ktorí doteraz nevyužili príležitosti okolo. Február a marec sú najsilnejšími mesiacmi roka 2022 pre nezamestnaných Levov, ktorí by nemali váhať, a mali by využiť každú príležitosť. Tieto príležitosti sa môžu s postupom času pretvoriť do tých najlepších životných možnosti leva. Ak vo februári a marci zachytíte možnosti na nové zamestnanie a novú kariéru, Horoskop 2022 jednoznačne tvrdí, že táto kariéra vám pomôže vo vašom celkovom životom raste. Od 20. marca sa slnko nachádza v znamení svojho povýšenia a prechádza 9. domom. Táto poloha slnka dáva každému levovi obrovské možnosti a zaujímavé dispozície.

Od 20. marca až do 20. apríla sa stotožňujete s myšlienkou cestovania, a poloha slnka je priaznivá hlavne pre študentov alebo pre tých levov, ktorí túžia vycestovať. Ak premýšľate, či vycestovať za pracovnými povinnosťami, za lepšou kariérou, alebo za životnou zmenou od základov otvorte svoju myseľ novým príležitostiam. Obdobie od 20. marca do 20. apríla je tým najideálnejším na tieto kroky, vraví astrologický Horoskop 2022 Lev. Máte neustálu chuť vzdelávať sa, vaša odvaha je veľká, a vaše sebavedomie láka pozornosť ostatných ľudí. Máte teda príležitosti zachytiť nové kariérne možnosti. Môžete tiež rýchlejšie napredovať vo svojom doterajšom zamestnaní. Levy, ktorých náplňou práce je starostlivosť o domácnosť môžu teraz premýšľať nad jarnou dovolenkou, ktorú potrebujete pre komplexný oddych. Nemusíte cestovať ďaleko, podčiarkuje Horoskop Lev 2022. Stačí ak budete objavovať krásy svojho okolia, prírody, alebo krajiny v ktorej žijete. Keďže vás budú zaujímať cudzie kultúry, cudzie náboženstvo, a všetko čo súvisí s cestovaním, môžete svoju pozornosť orientovať aj na meditácie, na cvičenie jogy, alebo na vzdelávanie sa o aromaterapii, či o ďalších témach, ktoré vás zaujímajú. Možno práve tieto témy vám ukážu smer, ktorým sa máte hýbať ďalej.

Letné mesiace a Jeseň - Horoskop 2022 Lev z hľadiska kariéry

Jednoduchý život študentov posilňuje nielen slnko v 9. dome, ale od 27. marca sa k tomuto pôsobeniu pridáva aj Merkúr vstupujúci do znamenia Baran. Každý študent v znamení Lev prežíva vynikajúce obdobie, v ktorom môžete pozorovať nielen lepšie analytické a pozorovateľské schopnosti, ale aj väčšie množstvo energie ktorá vám napomáha k tomu aby ste zvládli svoje povinnosti s ľahkosťou. Od 27. marca sa darí taktiež levom, ktorí dlhodobo uvažujú o začatí podnikania, vraví podnikateľský Horoskop 2022, ktoré súvisí s publikačnou alebo literárnu činnosťou. Ak ste niekedy uvažovali o napísaní vlastnej knihy, musíte využiť túto príležitosť koncom prvého štvrťroka, kedy by ste mali začať písať. Pri tejto príležitosti si dobre oddýchnete, zväčšíte vašu slovnú zásobu, zlepšíte vaše komunikačné zručnosti, a v neposlednom rade sa z vás môže stať aj úspešný spisovateľ. Ak spojíte vaša dobré nápady s cudzími jazykmi, alebo s cestovaním, či s objavovaním iných krajín, budete nielen úspešný, ale aj oddýchnutý, podčiarkuje Levov ročný Horoskop 2022. V závere prvého štvrťroka sa teda nebojte konať, a pusťte sa aj do takých projektov, ktoré vám doteraz neboli prirodzené.

Od 5. Apríla vstupuje Venuša do 8. domu a prechádza znamením svojho povýšenia. Znamená nielen materiálny zisk, ale aj ohodnotenie vašej vlastnej snahy vo vašom stabilnom zamestnaní. Nezáleží na tom, či pracujete dlhodobo na jednom mieste, alebo sa staráte o domácnosť. Vaša práca bude ocenená zo strany ľudí, ktorým pomáhate, a pre ktorých pracujete. Apríl bude tiež poznačený prechodom Merkúru cez znamenie býk v 10. dome od 11. apríla, kedy môžete tento pozitívny Tranzit využiť k ešte väčšiemu úspechu a uznaniu v zamestnaní, doporučuje celoročný osobný Horoskop Lev 2022. Je to vhodná príležitosť aj pre podnikateľov narodených v znamení Lev, ktorí hľadajú nových zamestnancov. Od 11. apríla do 29. apríla tento rýchly pohyb planéty Merkúr zvýrazňuje vaše možnosti v kariére, a vaše analytické uvažovanie bude tak silné, že vás zaujíma spolupráca iba s takými ľuďmi s ktorými má spolupráca skutočný význam. Opäť môžete uplatniť svoje silné komunikačné zručnosti, ktoré sú teraz vašou silnou zbraňou, ktorú môžete použiť na dosahovanie osobných cieľov a ambícií. Najviac sa bude dariť tým, ktorí pracujú v oblasti žurnalistiky alebo v cestovnom ruchu, tvrdí horoskop kariéry Lev 2022. Tranzit je tiež priaznivý pre účtovníkov a pre ľudí pracujúcich v administratíve.

Ak hľadáte zamestnanie hlavne v týchto smeroch, od 11. do 29. apríla bude každý nezamestnaný Lev určite úspešný. Nezabúdajte však na kvalitný životopis, ktorý si môžete vytvoriť práve v tomto období, kedy sú vaše komunikačné schopnosti a vyjadrenie veľmi silné. Počas celého apríla ja silné obsadený hlavne 8. a 10. astrologický dom leva. Znamená nadanie pre vyhľadávanie informácií v akomkoľvek smere, kedy sú vaše možnosti dokorán otvorené. Horoskop na rok 2022 Lev vraví, že sa môžete uplatniť v školstve alebo v oblasti žurnalistiky, ale tranzity prajú taktiež úplne novým kariérnym rozhodnutiam a smerom, ktorým sa vydáte. Máte teda príležitosť zabudnúť na všetko naučené a začať úplne od nuly, odznova. Môžete sa zamerať na taký smer štúdia, alebo práce, o ktorej ste doteraz snívali. Vaše sny sa v druhom štvrťroku roka 2022 stanú realitou hlavne z kariérneho hľadiska. Musíte sa však vyrovnať s hektickejším obdobím v oblasti lásky, no na druhej strane môžete vašu frustráciu v rodinných vzťahoch kompenzovať vynikajúcou prácou, a obrovským pracovným nasadení. Viacero aprílových tranzitov taktiež hovorí o finančných ziskoch a finančnom prilepšení, pripomína finančný Horoskop Lev 2022, takže táto stránka vášho života vás nebude trápiť.

Od druhej polovice apríla až do 21. mája sa slnko usídľuje v 10. dome. V týchto dňoch Lev neunikne pozornosti verejnosti. Vaše autoritatívne správanie a túžba po moci vám umožní uchmatnúť si kúsok slávy pre seba. Táto poloha slnka praje hlavne levom, ktorí sa orientujú v oblasti politiky, finančného poradenstva, alebo v oblasti akejkoľvek práce s ľuďmi. Ak si hľadáte prácu v tomto smere, budete opäť úspešný, vyzvihuje Horoskop 2022 Lev. Ak chcete začať podnikanie, v ktorom bude zdroj financií závisieť hlavne od množstva ľudí ktorých získate, nie je vhodnejšia príležitosť, ako obdobie prechodu slnka v 10. dome do 21. mája. Lev bude teraz túžiť po rešpekte a spoločenskom uznaní, a vaša túžba po spoločenskom postavení vás bude hnať dopredu. Viacerých levov bude zaujímať aj dharitatívna činnosť, pretože premýšľate o svojej budúcnosti vo viacerých smeroch, nielen v oblasti kariéry. Slnko v 10. dome však teraz premýšľa hlavne o svojich plánoch, a vynecháva problémy zo svojho života. Takto sa bude cítiť aj každý Lev, ktorý má brány úspechu dokorán otvorené.

Prvá polovica roka 2022 sa zdá byť z hľadiska kariéry obrovským úspechom v živote leva, vyzdvihuje Horoskop 2022 Lev. Dostávate toľko príležitostí, až máte pocit, že váš život obklopuje hlavne pracovné uspokojenie. Pozitívne tranzity preruší azda iba slnko v kvadratúre Saturnu v druhej polovici mája, konkrétne v období okolo 15. mája, kedy tento aspekt predstavuje testy a výzvy. Tieto výzvy sa budú týkať vašej práce, a u niektorých levov môže vyvolávať pocit depresie, alebo neúspechu. Bolo by však zvláštne, ak by sa tento aspekt dotkol Leva do veľkej miery, pretože všetky ostatné tranzity vplývajúce na vaše znamenie zverokruhu prehlušia negatívny aspekt slnka v kvadratúre so Saturnom. Z tohto pohľadu tento tranzit znamená iba to, že sa budete musieť potýkať s väčším množstvom povinnosti a zodpovednosti, definuje ročný Horoskop 2022 Lev. Ak do vášho života zaradíte odpočinok, pozitívne myslenie a dobrú stravu, toto obdobie prekonáte bez toho, aby ovplyvnilo vašu kariéru z negatívneho hľadiska.

V júni sa vaša energia sústredí opäť na možnosti objavovanie krás okolia a na cestovanie. Planéta Mars prechádza svojím domovom a znamená, že cestovanie sa stáva nutnosťou vášho života k tomu, aby ste sa cítili spokojnejšie. Prvá polovica roka, okrem mesiaca január, je vhodná pre každého Leva, ktorý sa pohráva s myšlienkou odcestovať do cudzích krajín a začať tam nový život, novú kariéru, vraví Horoskop Lev 2022. Nastáva skvelé obdobie pre tých levov, ktorí si chcú oddýchnuť a načerpať nové sily, ktoré následne využijú v práci a v osobnom živote. Planéta Mars v 9. astrologickom dome naznačuje, že by ste mali zvoliť dovolenku po blízkom okolí, alebo odcestovať do Talianska, Grécka, Nemecka alebo Španielska, doporučuje osobná veštba a horoskop Lev 2022. Práve s týmito krajinami sa prechod Marsu stotožňuje. Turecko je tiež vynikajúcou voľbou pre každého Leva, ktorý si chce dokonale oddýchnuť, a chce mať svoj finančný rozpočet v bezpečí. S úvodom júna sa formujú tiež nové šance pre nezamestnaných, ako sme už uviedli, hlavne pre tých, ktorí túžia svoje znalosti uplatniť v zahraničí. Vaše diplomatické správanie a vaše pozitívne vlastnosti sú teraz ideálnym predpokladom k vášmu úspešnému postupu v kariérnom živote. Nezabúdajte však prejaviť ochotu spolupracovať s ostatnými, pretože táto vaša vlastnosť bude zo strany zamestnávateľa vyžadovaná.

Práca v závere roka 2022 a Horoskop na rok 2022 Lev

Ďalším tranzitom vplývajúcim na kariéru Leva bude Venuša vstupujúca do 11. astrologického domu v období od 23. júna do 18. júla. Táto Venuša poukazuje na kariérne výhody, ktoré získate prostredníctvom priateľstva alebo prostredníctvom rodinných vzťahov. Niekto z vašej rodiny, alebo z vašich priateľov príde s vynikajúcim nápadom, alebo vám pomôže pri hľadaní nového zamestnania, či pomôže vyriešiť úlohu, ktorá sa vám vo vašej práci zdá byť neriešiteľná, upriamuje Horoskop 2022 Lev. Každopádne, zo strany vašich priateľov alebo rodiny príde obrovská pomoc pre vašu kariéru. Váš zamestnávateľ, ale aj vaši priatelia si všimnú vaše nadanie pre organizačné schopnosti, a budú od vás chcieť pomoc hlavne s usporiadaním vecí v ich domácnosti. Neodmietajte akúkoľvek pomoc pre vašich priateľov, pretože priateľstvo je základom roka 2022 pre každého leva. Vytvoríte si s priateľmi nielen užšie vzťahy, ale spoznáte aj nových ľudí, zaujímavých pre váš život. Kariéra Leva je teda v roku 2022 zatiaľ veľmi úspešná…

Prichádza však prechod Marsu v znamení svojho exilu od prvej polovice júla, až do 20. augusta, ktorý môže zasiahnuť váš kariérny život. Až do 20. augusta buďte obozretný, pretože Mars v tejto polohe znamená nečakanú stratu zamestnania kvôli vašej nepozornosti, alebo kvôli zanedbaniu pracovných povinností. Môže sa tiež stať, že podceníte zostatkový alkohol z predchádzajúceho dňa, čo sa vám stane v kariére osudným. Buďte obozretný, pretože táto poloha planéty Mars sa pohrá s energiami okolo Leva, a môže zapríčiniť stratu dlhodobo budovaného postavenia, alebo dobrej reputácie. Energie sa opäť dostanú do rovnováhy so vstupom slnka do 2. domu od 23. augusta. Väčšina vašej energie však bude smerovaná k uspokojeniu po finančnej stránke, kedy sa budete orientovať hlavne na materiálne zabezpečenie rodiny a seba samého, dodáva Horoskop na rok 2022 Lev. 29. september opäť ponúka príležitosti nezamestnaným levom, ktorí teraz nadväzujú medziľudské vzťahy lepšie než doposiaľ. Opäť sústreďuje pozornosť Leva na nadväzovanie kontaktov pri cestách, alebo pri štúdiu. Lev ma teda z hľadiska astrologickych tranzitov možnosť zachytiť kariérne šance hlavne v zahraničí.

Celý október znamená príležitosti pre nezamestnaných levov, predpovedá Horoskop od veštkyne na rok 2022 Lev. Môžete cestovať na krátke vzdialenosti, alebo uvažovať o štúdiu, ktoré obohatí váš životopis. Buďte aktívni, a nezabúdajte na kvalitu vášho životopisu ak túžite po zamestnaní, ktoré ste si vysnívali. Vďaka prechodu Merkúru v 3. dome od úvodu októbra, až do jeho záveru, môžete byť úspešnými hlavne v oblasti školstva, pretože vaše nadanie sa spája aj s vašim darom učiť ostatných. V posledných mesiacoch roka 2022 sa budete orientovať hlavne na svoju rodinu a na svojich priateľov. Emócie vás odtiahnú preč od pracovných povinností, varuje Horoskop 2022 Lev, ktorých nebude veľa a nemusíte sa obávať toho, že zanedbáte niečo dôležité. Obdobie od začiatku októbra až do konca roka 2022 je vhodné na oddych, a na uvoľnené pracovné tempo. Neexistujú žiadne negatívne tranzity, ktoré by zasahovali vaše znamenie zverokruhu z pohľadu kariéry, a tak si môžete dopriať vytúžený oddych po náročnom, no úspešnom roku 2022. Od 10. decembra sa Venuša presúva 6. astrologickým domom, radí vám, aby ste dokončili nepodstatné povinnosti, ktoré pohlcujú vaše myšlienky. Ak sa v práci vždy vraciate k istej nedokončenej úlohe, či k mailom na ktoré ste neodpovedali, koncom roka 2022 vám Venuša dáva príležitosti, aby ste uzavreli rok 2022 s čistým stolom.

Z kariérneho pohľadu je teda daný rok veľmi úspešný, a dáva príležitosti levom v domácnosti, levom v stabilnom zamestnaní, ale aj tým, ktorí zamestnanie hľadajú. Nezamestnaný Lev môže svoj okruh záujmu rozšíriť aj o zahraničie, pretože Horoskop 2022 Lev doporučuje každému z vás sa chytiť sa príležitostí v širokom hľadisku. Nemusíte sa tiež báť rozbehnúť vlastné podnikanie, alebo rozbehnúť písanie knihy. Levovi sa núka množstvo príležitostí na zmenu, a každý lev zaujímajúci sa o svoj kariérny úspech by mal poznať Horoskop Lev 2022 z pohľadu kariéri a práce, ktorý je pripravený veštkyňou s rokmi skúsenosti. Ak sa chcete dozvedieť, či vás v roku 2022 čaká finančná stabilita a istota, alebo či máte predpokladať nečakané tranzity zasahujúce váš rodinný rozpočet, spoznávajte ďalšie časti horoskopu.

Vaša práca počas dnešného dňa? Na všetky otázky o kariérnych možnostiach dnešného dňa vám odpovie Horoskop na Dnes Lev, pripravený na rok 2022, vždy aktuálny, horoskop od veštkyne!

Finančný Horoskop 2022 Lev

Financie Leva na rok 2022 - Horoskop od veštkyne

Veľmi pozitívny Horoskop Leva na rok 2022 umocňuje aj predpoveď financií počas celého roka. V januári idú finančné problémy, alebo akýkoľvek finančný stres bokom, pretože energie Leva sú smerované na lásku, medziľudské vzťahy, a z menšieho hľadiska aj smerom k vašej kariére. Prvý Tranzit, ktorý zasiahne vaše financie je slnko predchádzajúce vlastným astrologickým domom v období od 18. februára do 20. marca. Od 10. marca sa však k tomuto tranzitu pridá Merkúr vo 8. dome v znamení svojho pádu. Obdobie slnka v znamení ryby znamená zaujímavú pozíciu hlavne v oblasti financií, no aj z hľadiska vašej kariéry. 8. dom je vo februári dobre obsadený, a preto dáva levom možnosti na finančný zisk, alebo finančné prilepšenie. Paradoxne, toto získavanie hmotných prostriedkov nepôjde z vašej vlastnej iniciatívy, ale prostredníctvom výhry, dedičstva, a podobne. Dávajte si však pozor, pretože tento aspekt taktiež opisuje chamtivosť, ktorá vás môže prekvapiť tak, ako nečakané finančné prilepšenie.

Od 10. marca preruší tento tranzit Merkúr prechádzajúci 8 domom, ktorý môže zaťažiť váš finančný rozpočet. V marci si teda strážte svoju peňaženku viac než obvykle, a neposkytujte citlivé údaje na internete, ktoré by mohli byť použité tretími osobami. Snažte sa byť pozorný pri akejkoľvek činnosti, ktorá súvisí s vašimi financiami. Horoskop taktiež pripomína, aby ste veľké finančné rozhodnutia, alebo finančné plány nechávali na také obdobia, ktoré niesú zasiahnuté pohybom retrográdneho Merkúru. Horoskop Lev 2022 vám taktiež ozrejmí pôsobenia retrográdnych planét počas celého roka, a prečítajte si tiež o dátumoch retrográdneho Merkúru, kedy je absolútne nevhodné začínať nové aktivity, podpisovať nové dokumenty, alebo investovať... Každopádne, od 10. marca až do záveru mesiaca si strážte svoje peniaze, ako kupujte iba potrebné veci.

Od 05. apríla do 02. mája pôsobí na každého planéta Venuša vo 8. astrologickom dome. Táto pozícia znamená získavania financií hlavne prostredníctvom inej osoby. Budete navádzať vášho partnera, alebo vašich priateľov, aby sa pustili do projektov, ktoré môžu vám, ale aj im priniesť nečakané finančné prilepšenie. Nebojte sa akýchkoľvek nápadov, a skúšajte. Horoskop 2022 Lev vás však upozorňuje, aby ste do nových projektov nevkladali svoje vlastné financie, a aby ste sa vyhýbali príliš lákavým ponukam, ktoré môžu znamenať podvod. Sústreďujete sa hlavne na vlastnú inteligenciou a vlastné nápady, ktoré môžu byť zdrojom vašich finančných ziskov v budúcnosti. Zapojte do vašich nápadov aj rodinu a priateľov, ktorí vám určite poskytnú trefné pripomienky, ktoré môžete neskôr využiť. Táto poloha Venuše naznačuje, že financie nebudú zohráva dôležitú úlohu vo vašom živote, pretože ich bude dostatok. Môžete však pôsobiť majetnícky, a z pohľadu ostatných aj trocha skúpy. Je to však vaša dobrá vlastnosť, pretože viete ktoré veci potrebujete, a ktoré nemusíte kupovať. Niekedy je potrebné, aby ste skrotili aj túžby vašich blízkych, ktorí by nakupovali bezhlavo, radí Horoskop financií na rok 2022 Lev. Vo financiách, v nasledujúcich mesiacoch nepocítite žiadne výrazné zmeny. Astrologické tranzity nehovoria o žiadnom mimoriadnom šťastí, ktoré by ovplyvňovalo financie až do mesiaca august 2022, kedy je silné obsadený 2. dom leva. Do tohto obdobia sa nemusíte obávať finančnej nestability, ani mimoriadnych výdavkov súvisiacich s vašou domácnosťou, vašou rodinou, alebo s vašimi vlastnými potrebami.

Finančný Horoskop 2022 Lev v druhej polovici roka 2022

Od 4. augusta vstupuje Merkúr do 2. astrologického domu, a v auguste týmto domom prechádza aj slnko. Neskôr v septembri aj planéta Venuša. Tieto Astrologické tranzity ovplyvnia vaše financie. Dokonale si však uvedomuje hodnotu každej veci vo vašom živote. Uvedomujete si hodnotu nielen materiálnych, ale jej citových záležitosti, ktoré vás robia šťastným. Vytvárate si však až prehnanú lásku k veciam, ktoré sú v živote nahraditeľné. Pozícia astrologického pôsobenie na 2. astrologický dom Leva znamená obrovské zvýšenie vašej bystrosti a inteligencie. Táto bystrosť sa spája s vašími financiami. Máte obrovské nadanie pre finančné a komerčné transakcie, a pre predaj. Opäť sa levovi ponúka príležitosť očistiť svoju domácnosť od starých veci, a vniesť do domácnosti čerstvý vánok slobody a inovácie. Každému levovi sa v auguste naskytne príležitosť k tomu, aby zlepšil svoj rodinný rozpočet tým, že bude vzdelávať iných ľudí. Horoskop doporučuje každému levovi. ktorý sa zaujíma o financie, aby sa v tejto oblasti vzdelával, čo mu môže v budúcnosti priniesť nečakaný zisk.

Od 23. augusta až do 5. septembra naznačujú tranzity obrovské materiálne šťastie. Polohy planét vám umožňujú zachytiť príležitosť na nečakanú výhru, a dokonca naznačujú, že niektoré hlavy môžu získať financie naozaj nečakane. Znamená to mimoriadne odmeny, mimoriadnu výhru, a obrovské šťastie v hre, predvída pozitívny Horoskop Lev 2022. Každý Lev, ktorý však podlieha závislostiam - napríklad na hre, by mal byť v auguste opatrný, pretože mimoriadna výhra môže vašu závislos prehĺbiť. Astrologické aspekty vám síce prinesú šťastie, no upozorňujú vás aj na to, aby ste na toto šťastie zabudli od 5. septembra, kedy sa Venuša presúva znamením svojho pádu. Toto šťastie vás totiž opustí, a vy môžete následne stratiť všetko, čo ste v minulom období získali. Od 5. až do 29. septembra vás Venuša v druhom astrologickom dome upozorňuje na to, aby ste si strážili svoj majetok, radí ročný Horoskop 2022 Lev. Venuša poukazuje na to, že vám môže byť ukrojené nielen z vašich financií, ale môžu vám byť ukradnuté aj šperky, drahé šaty, alebo iné osobné veci, ktoré majú pre vás veľkú hodnotu,. Táto poloha Venuše tiež znamená smolu v materiálnych záležitostiach, hlavne ak tieto vaše financie súvisia s nejakou spoločenskou akciou, ako je napríklad verejný predaj veci, malieb, domu, alebo auta. Týmto predajom sa od 5. do 29. septembra radšej vyhnite. Vašich nadobudnutých materiálnych statkov sa zbavujte radšej inokedy. Od tohto obdobia už neexistujú žiadne tranzity, ktoré by súviseli s financiami leva. Znamená to, že financie budú vyrovnané, pretože neexistujú žiadne pozitívne, ani negatívne tranzity zasahujúce vaše domy príjmov alebo financií. Lev si tak môže užívať iné oblasti svojho života, a nemusí sa obávať o financie. Záver roka jednoznačne patrí vašej rodine a vaším priateľom, a preto zabudnite na honbu za peniazmi. Venujte sa radšej lepším životným hodnotám - radi váš Horoskop 2022 Lev.

Financie Leva sa tak zdajú byť počas roka 2022 stabilné. Hlavne v mesiaci október existujú viaceré tranzity povzbudzujúce k tomu, aby ste zachytili vaše šťastie a okúsili aké to je, keď nečakane získate nejaké peniaze navyše. Úvod roka 2022 tiež naznačuje možnosti zisku prostredníctvom malej výhry alebo dedičstva. Tento zisk však nebude taký markantný ako v závere roka. Tieto príležitosti z hľadiska astrologických tranzitov sú tu pre každého Leva, ktorý túži v roku 2022 zachytiť svoje finančné možnosti a šance. Pracovný Horoskop 2022 tiež naznačuje, že Lev, ktorý vstúpil do roka 2022 ako nezamestnaný, bude mať možnosť odcestovať do zahraničia a získať tak obrovské prilepšenie do rodinného rozpočtu. Levovi nechýba v roku 2022 odvaha, pracovitosť a inteligencia. Taktiež aj vaše komunikačné zručnosti sú na veľmi vysokej úrovni. Tieto fakty o vašej osobnosti vám pomôžu pochopiť šťastie a kráčať rýchlo vpred. Horoskop opäť pripomína, aby ste sa vyhýbali obdobiam retrográdneho Merkúru, kedy je lepšie oddychovať a venovať sa vlastnej emocionálnej rovine.

Spoznajte aj týždenný horoskop Lev. Horoskop na rok 2022, aj na každý týždeň exkluzívne od veštkyňe. Týždenný horoskop Lev je vždy presný a aktuálny. Od veštkyne aj na rok 2022.


Horoskop 2022 Lev - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Lev 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Každý človek, ktorý je narodený v znamení Lev je rodený vodca, opisuje Leva Horoskop 2022. Vaše vodcovské schopnosti sa dostanú na povrch aj v roku 2022, kedy budete môcť prejaviť vašu kreatívnu a veselú stránku osobnosti... Čítajte Horoskop Lev 2022 ďalej...

Horoskop Lev 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Z hľadiska lásky a vzťahov Horoskop z pozitívneho hľadiska opisuje mesiac február ako vhodný na diskusie o vzťahu a na zacelenie problémov z minulosti. Mesiac február je tak po dlhej odmlke veľmi pozitívny mesiacom hlavne z hľadiska osobných vzťahov Leva, a z hľadiska mileneckých vzťahov, aj pre nezadaných... Čítajte Horoskop lásky Lev 2022 ďalej...

Horoskop Lev 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Priateľstvo bude prekvitať hlavne počas druhej polovice roka 2022, kedy sa k slovu dostávajú aj vynikajúce medziľudské vzťahy v rodine. Dokonca dokážete zaceliť aj také vzťahy, ktoré boli v minulosti rozvrátené... Čítajte Horoskop Lev 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Lev - Práca a Peniaze:

Vo februári sa vám bude dariť, môžete uvažovať o začatí podnikania, či o rozbiehaní projektov s rodinou, či priateľmi. Rodina a priatelia budú silnou súčasťou vášho roka 2022, a preto ich môžete zapojiť aj do svojej práce... Čítajte Horoskop 2022 Lev práca a peniaze ďalej...

Horoskop Lev 2022 - Zdravie:

Celá prvá polovica roka je priaznivá aj z hľadiska zdravia, a hneď v úvode roka môžete využiť silu eukalyptového oleja a byliniek, pretože tieto vaše kroky sú prospešné v mnohých ohľadoch. V úvode jari a počas prvých letných dní vsaďte na zdravú stravu... Čítajte Horoskop zdravia 2022 Lev ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Lev

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Lev

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Lev. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Lev.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Lev
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Lev
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Lev
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Lev
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Lev 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Lev:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Lev:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Lev 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com