Horoskop 2022 Býk

Horoskop Býk 2022 - Práca a Peniaze

Pracovný Horoskop 2022 Býk - príležitosti a pády roka 2022

Býková vládnuca planéta – Venuša, ktorá je retrográdna počas väčšiny januárových dní usmerňuje aj vašu stabilitu a pohľad na kariéru. Január neprinesie nové možnosti pre Býkov, ktorý momentálne hľadajú zamestnanie, pretože počas pohybu retrográdnej Venuše nieje vhodné robiť rázne rozhodnutie, meniť zamestnanie, a tento astrologický Tranzit nieje ani priaznivý pre tých, ktorí chcú začať niečo nové. Planéta Venuša vládne u býka nielen láske a harmónii, ale je to tiež planéta financií a životných hodnôt. Keďže v býkom živote zohráva kariéra veľmi významnú rolu, januárová spätná Venuša ovplyvní aj priority v tomto smere. Môžete si tak znovu zvážiť, či ste vo svojom živote na správnom mieste, či robíte to, čo vás skutočne baví. V tomto období je najvhodnejšie, ak sa ohliadnete krátko dozadu, a zhodnotíte si predchádzajúce úspechy, ktoré vás priviedli na miesto kde ste teraz. Venuša je zodpovedná taktiež za vaše kreatívne cítenie, a jej cúvajúci pohyb dodáva hlbší a zmysluplnejší pohľad na kreatívnu činnosť.

Ženy narodené v znamení býk majú počas retrográdnej Venuši možnosť vytvoriť niečo krásne svojimi rukami, alebo svojou dušou, opisuje ročný Horoskop 2022 Býk. Je to priaznivé obdobie pre tých, ktorí sú domácnosti, a pohrávajú sa s myšlienkou malej rekonštrukcie, alebo výmeny niektorého nábytku. Veľké nákupy sa však určite neodporúčajú. Každý, kto sa vo svojom živote živí kreatívnou činnosťou bude cítiť dary, ktoré prináša tento pohyb Venuše. Deti, ktoré sa narodia v čase, keď je Venuša retrográdna, bývajú častokrát menej sebavedomé, a môžu na ostatných pôsobiť samotársky. Takto sa bude cítiť aj väčšina ľudí počas tohto obdobia, a obzvlášť vaše znamenie býk, a znamenie váhy, s ktorým zdieľate vládnucu planétu. Aj keď budete bojovať s pocitmi vlastnej hodnoty hlavne v oblasti kariéry, január vám pomôže analyzovať klady a zápory vášho terajšieho zamestnania, ktoré neskôr buď opustíte, alebo si ho budete ešte viac vážiť. Venuša sa nachádza vo vašom 9. dome, a preto je to vhodné obdobie na premýšľanie o vašej kariére, o víziách, o budúcnosti, a o snoch, ktoré si túžite naplniť. Je veľmi pravdepodobné, že energia Venuše v januári vám pomôžu pochopiť svoj budúci cieľ.

Od 14. januára do 4. februára zosilňuje vplyv na kariéru Býka aj retrográdny Merkúr, ktorý ovplyvňuje 10. a 9. astrologický dom. Keďže sa prelína s obdobím spätnej Venuše, prináša opatrnosť v sebavyjadrovaní, a vo vlastnej prezentácii. Z tohto pohľadu nenastáva obdobie priaznivé na pracovné pohovory, na prezentácie, alebo na rozbeh nových projektov. Čo bolo začaté musí byť v práci dokončené tak, aby ste do nového obdobia vykročili s čistým štítom, s čistým stolom, a s dokončenými úlohami. 04. februára vplýva na prácu a kariéru Býka slnko v konjunkcii so Saturnom v 10. dome, špecifikuje Horoskop na rok 2022 Býk. Môžete sa tak plne sústrediť na vaše dlhodobé ciele a prácu, ktorá vám prinesie pozitívnu reputáciu. Každá spoločenská udalosť, ktorú podniknete so svojimi kolegami bude mať za následok vynikajúcu odozvu na vašu osobu. 8. február upozorňuje každého Býka na to, že vás zasiahne trigon Marsu s planétu Urán v 9. a v 1. dome, čo bude mať za následok akýsi fanatizmus pri presviedčaní ostatných. Vaše vlastné názory budete chcieť presadiť medzi ostatných kolegov, čo môže spôsobovať komplikované obdobie. Aj tí, ktorých práca predstavuje starostlivosť o domácnosť budú vykazovať zvláštne správanie, kedy bude logické uvažovanie v konflikte s tým, čo vám hovorí vaše srdce. Obdobie zvláštneho správania z vašej strany prelomí až vstup planéty Merkúr do 10. domu, kedy sa môžete opäť plne sústrediť na svoje vlastné osobné ciele a ambície.

Záver februára neprináša žiadne výrazné zmeny, či negatívne tranzity, ktoré by mohli zasiahnuť energiu v práci, alebo pri vykonávaní vášho povolania, vyzdvihuje ročný Horoskop 2022 Býk. V závere mesiaca bude starostlivosť o malé deti zložitejšia, pretože Venuša v konjunkcii s planétou s Marsom v 9. dome znamená konflikty hlavne medzi porozumením a učením. Až do konca mesiaca tak bude náročnejšie pomáhať deťom s domácimi úlohami, a bude aj ťažšie porozumieť ich emočným potrebám. Táto oblasť práce zasiahne hlavne tých, ktorých náplňou života je starostlivosť o deti, a môže skomplikovať aj celkovú rodinnú pohodu v závere februára. Doposiaľ, počas januára a februára, nebolo množstvo vhodných príležitosti pre tých, ktorí hľadajú nové zamestnanie. Astrologické tranzity nenaznačujú veľké alebo rýchle napredovanie pre nezamestnaných, čo sa však zmení so vstupom Marsu do 10. domu.

Kariérny Horoskop 2022 Býk počas ďalších mesiacov roka 2022

Od 4. až do 10. marca prichádza ideálna príležitosť pre Býka zahviezdiť a ukázať ostatným všetky svoje silné stránky, a veľmi pozitívne odprezentovať svoju osobu. Nezamestnaní by teda mali zbystriť pozornosť, pretože tieto dni sú silné zamerané na kariéru Býka, a do popredia pretláčajú vodcovské schopnosti a veľké charizmatické vyžarovanie osobnosti. Vo februári je teda ideálna doba na posielanie životopisov, a začiatkom marca môžete pozbierať ovocie svojej snahy. Toto pozitívne obdobie bude citeľné od začiatku marca až do 17. marca, kedy pomaly začína na Býka vplývať spln mesiaca v 6. astrologickým dome.

17., 18. a 19. marca sa budete márne snažiť napredovať, zmeniť zabehnuté veci v práci, alebo priniesť inovácie do mysle ostatných, definuje celoročný Horoskop 2022 Býk. Márne snaženie vám môže priniesť negatívny pohľad na vašu doterajšiu prácu. Nezúfajte však, pretože tieto energie má na svedomí silný mesačný spln, ktorý vplýva práve na váš dom zdravia a práce. Ak budete veľmi zapálený pre nové projekty, alebo pre dokončovanie komplikovaných veci, môže vám to privodiť viac stresu, a tento váš postoj v práci môže zapríčiniť veľké vyčerpanie, ba dokonca ochorenie. Viac o tom, ako bude práca Býka vplývať na zdravotný stav si povieme v časti zdravie v roku 2020. K tejto marcovej energii splnu mesiaca v 6. dome sa pridáva aj kvadratúra vládnucej planéty Venuša s Uránom, ktoré negatívne zasiahne hlavne vašu pracovnú výdrž a usilovnosť. Budete lenivý, čo však iba naznačuje potrebu väčšieho oddychu, a relaxácie. Svoje telo a svoju energiu by ste v marci mali počúvať viac než doteraz, pretože vďaka zmierneniu tempa môžete predísť zdravotnému problému, ktorý bude následkom vašej horlivosti a stresu. So vstupom slnka do znamenia Baran okolo 20. marca sa každý z vás snaží dosiahnuť dokonalosť v živote. Týka sa to nielen oblasti lásky, zdravia, ale aj kariéry a financií.

Vstup slnka do 12. domu zasiahne každého Býka, ktorý cíti, že si v istom smere života potrebuje urobiť väčší poriadok, prizvukuje váš Horoskop na rok 2022 Býk. Dotkne sa to hlavne Býkov, ktorí hľadajú zamestnanie alebo tých, ktorí sú v zamestnaní nespokojní. Keďže spätný Merkúr pocítite až od 10. mája, táto druhá polovica marca, a mesiac apríl bude vynikajúcimi príležitosťami na zmenu povolania, alebo aspoň na zmenu pozície, v ktorej teraz pôsobíte. Ak sa teda pohrávate s myšlienkou na zmenu vo svojom kariérnom živote, práve druhá polovica marca a obdobie až do 10. mája sústreďuje silné vibrácie na kariérny úspech. Varovným obdobím pre tých Býkov, ktorí pôsobia v domácnosti je spln mesiaca v 6. dome, kedy budete sústrediť energiu na vykonávanie práce hlavne pre uspokojenie potrieb druhých. Tento silný vplyv mesačného splnu cítite 15., 16. a 17. apríla, kedy vás práca ktorú vykonávate nebude baviť. Budete sa potýka s myšlienkami opustiť všetko doposiaľ budované, ale uvedomte si, že sa tieto veľké výkyvy nálad na vašu kariéru, či na vašu činnosť v domácnosti, môže hlavne silný mesačný spln vplývajúci na vaše zdravie a na vašu prácu. Znova, v tomto období musíte relaxovať a zameriavať sa hlavne na odstránenie stresu v živote a minimalizovať riešenie problémov, ktoré by sa teraz riešili ťažko a privodili by vám iba množstvo stresu a nepokoja. Obrovský pocit vitality a sebavedomia cítite so vstupom slnka do vášho prvého domu, ktorý nastáva 20. apríla.

Od 20. apríla do 10. mája dostávajú príležitosť aj tí, ktorých zamestnaním je starostlivosť o domácnosť, vraví Horoskop 2022 Býk. Býk bude generovať obrovské množstvo dobrých nápadov, ktoré pomôžu zlepšiť fungovanie domácnosti. Môžete si vytvoriť domáci plán úloh, ktoré bude plniť každý člen domácnosti. Môžete si kúpiť nový spotrebič, ktorý vám pomôže pri vykonávaní každodennej činnosti. Práve druhá polovica apríla vám prináša možnosť kúpiť si vec, ktorú už dlhšie potrebujete. Stihnite to ale do 10. mája, kedy sa planéta Merkúr dostáva do spätného pohybu v druhom a v prvom dome Býka. Tranzit prináša množstvo problémov z minulosti týkajúcich sa aj vašej kariéry a financií. Od 10. mája máte teda silné nutkanie sústrediť sa hlavne na sebarealizáciu a na celkový relax tela a duše. Aj keď práca je veľmi dôležitá, cítite z tohto smeru vnútornú neistotu, ktorá súvisí s nedokončenými minulými úlohami, alebo s vecami, ktoré ste neurobili správne, veští Horoskop Býk 2022. Sústreďujete sa nielen na materiálne hodnoty, ale aj na vašu kariérnu budúcnosť. Komunikácia je tiež teraz narušená, a preto obdobie retrográdneho Merkúru v máji a začiatkom júna nepraje nezamestnaným býkom alebo tým, ktorí chcú urobiť kariérne zmeny.

Ak plánujete zmenu zamestnania, je vhodnejšie nechať to na ukončenie vplyvu Merkúru. Dokončite si radšej všetko minulé, čo môže negatívne ovplyvniť vašu reputáciu a vašu stabilitu v kariére. Aj tí, ktorí sa starajú o domácnosť, musia teraz zozbierať všetku energiu a poriadne si prečistiť celú domácnosť, ktorá musí po 3. júni žiariť novou energiou a šťastím. Je načase zbaviť sa všetkých nepotrebných veci, urobiť analýzu tých veci ktoré nepoužívate, a ponúknuť ich na predaj, alebo ich podarovať niekomu, kto tieto veci ocení a potrebuje. Do vašej domácnosti je nutné vpustiť novú energiu, tvrdí ročný Horoskop 2022 Býk, a preto zvoľte aj vhodné vonné oleje, ktoré pozitívnym spôsobom ovplyvnia vaše myslenie a vašu náladu. Znalosť aromaterapie pre rok 2022 určuje aj pozitívnu vôňu pre znamenie Býk, pre zvýšenie výkonnosti a energie. Obklopte sa vôňou jazmínu, ktorá prináša energiu, sebaistotu, vitalitu, a z hľadiska aromaterapie znamená tiež podporu kreatívnej mysle. Tu budete potrebovať hlavne pri malých zmenách, alebo pri triedení nepotrebných vecí. Jazmín vyzdvihne pozitívnu energiu vašej domácnosti, a očistí negatívnu auru od každej hádky alebo nezhody, ktorá v minulosti zasiahla energie vašej cnosti. Vplyv jazmínového vonného oleja na vaše zdravie a energie bude v roku 2022 badateľný. Ovplyvní nielen vaše vnímanie stresu, ale upokojí aj váš nervový systém a stimuluje oblasti mozgu, ktoré ovplyvňujú vaše pozitívne myslenie. Stavte na jazmínovú vôňu vždy, keď budete potrebovať utlmiť hladinu stresu, alebo sa upokojiť po náročnom dni, či po hádke. Pomáha riešiť stres, úzkosť depresiu. V roku 2022 je vhodným hlavne pre znamenie Býk. V okamihoch, kedy budete potrebovať upokojiť miernu bolesť, alebo regulovať pracovný stres je jazmín neoceniteľný. Mal by byť preto súčasťou kancelárie a domácnosti každého býka. Od druhej polovice júna budete mať množstvo príležitostí na to, aby ste sa vzdelával v oblasti, v ktorej pôsobíte.

Letné mesiace a Jeseň - Horoskop 2022 Býk z hľadiska kariéry

Býk, ktorý už dlhodobo uvažuje o rozšírení svojich schopnosti môže v druhej polovici júna realizovať tieto sny, a zapísať sa na nový jazykový kurz, alebo sa vzdelávať v iných smeroch, ktoré ho motivujú a bavia. Mali by ste obetovať nejaké financie navyše na budovanie vašich znalosti a rozširovanie vedomosti. Nikdy nieje neskoro na to aby ste začali s učením nového jazyka, ktorý vám v budúcnosti môže priniesť omnoho viac peňazí, nehovoriac o vynikajúcej reputácii a o tom, aký pozitívny dojem zanechajte na ostatných. Tento rozvoj vašej osobnosti bude v druhej polovici júna súvisieť aj s vaším zdravím, varuje zdravotný Horoskop 2022, pretože každé takéto rozhodnutie vám zlepší sebavedomie, a posilní vaše psychické zdravie. Od 5. augusta majú hlavne ženy narodené v znamení býk obrovské možnosti na karierny úspech.

Až do 13. augusta sa do vášho života pretláča obrovská bojovnosť a sila riešiť každý problém, ktorý sa naskytne v práci, alebo v domácnosti. Ženy budú so vstupom Marsu do prvého domu, ktorý začne 5. augusta, veľmi silné a motivované, a preto zastrešia každú povinnosť aj tú, ktorú inokedy nechávajú na svoje polovičky. Užívajte si titeto dni, pretože môžete naplno prejaviť nielen vašu ženskosť, ale tiež schopnosti, ktoré inokedy ostatní nevidia. 20. Augusta prináša opozícia slnka s Plutom v 3. dome slnka a v 8. dome Pluta, obrovský pozitívny efekt pri činnosti s ľuďmi. Ak pracujete v oblasti, kde je vyžadovaná práca s ľuďmi, alebo sa zaujímate o takéto zamestnanie, práve od 20. augusta až do konca tohto mesiaca máte energiu, ktorá znamená silnú vôľu prekonávať prekážky. Hlavne kariéra Býka bude v auguste veľmi sľubná, a prináša množstvo príležitostí nielen pre ženy, ale aj pre mužov, ktorí chcú kariérne napredovať, podčiarkuje Horoskop 2022 Býk. Akékoľvek prekážky, akejkoľvek výzvy, alebo nedokončené projekty sú v auguste zvládnuté s ľahkosťou. Pre Býka nenastáva počas letného obdobia dobrá príležitosť na cestovanie, alebo na dovolenku. Mal by sa zamerať práve na budovanie a posilňovanie svojho kariérneho statusu, a na rast svojej vlastnej osobnosti učením, a získavaniu nových vedomosti.

V úvode augusta dokonca dostanú veľkú príležitosť aj nezamestnaní, ktorých aura žiari všade navôkol, a od 10. až do 15. augusta existujú mimoriadne vhodné Astrologické tranzity sústreďujúce energie na získanie takého povolania, po ktorom túžite. Energie sú silné, a preto ich využitie vo svoj prospech hlavne v prípade, ak už dlho hľadáte nové zamestnanie. August predstavuje v roku 2022 už druhú silnú príležitosť na získanie vytúženého zamestnania, hlavne pre nezamestnaných Býkov. Retrográdny Merkúr od 10. septembra až do druhého októbra v šiestom a následne v siedmom dome sústreďuje energiu Býka na usporiadanie vlastného života a na jeho správne riadenie. Býk sa môže cítiť nervózne v prítomnosti ostatných ľudí, čo môže spomaľovať jeho kariérny rast. Problematické obdobie nastáva hlavne pre tých, ktorí poskytujú služby ostatným ľuďom, ktorých hlavný zdroj príjmu tvorí práca s ľuďmi. Môžete sa cítiť brzdený energiou retrográdneho Merkúru.

Od 10. septembra do 02. októbra by ste mali viac oddychovať a sústrediť sa na dokončenie neuzatvorených úloh, indikuje ročný Horoskop Býk 2022. Je to tiež ideálne obdobie na oddych, aj keď to nie je ideálne obdobie na cestovanie do diaľok. Vyberte si radšej destináciu na oddych, ktorú máte vo svojej blízkosti, alebo ktorú jednoducho zvládnete krátkym letom, alebo neďaleko cestou autom. Budete síce cítiť nervozitu v prítomnosti ostatných ľudí, to sa však netýka vašej vlastnej rodiny. Ak sa vám podarí od 10. septembra do 02. októbra poriadne oddýchnuť, a zregenerovať vašu myseľ, záver roka bude pre vás veľmi jednoduchý, a prekonáte dokonca novembrové problémy v dlhodobom plánovaní. Záver októbra zasiahne energie Býka vplyv cúvajúceho Marsu v druhom dome, ktorý sa sústreďuje hlavne na prejavovanie úcty voči starším ľuďom, a voči vašim nadriadeným. Od októbra až do záveru roka 2022 možno očakávať mierne konflikty hlavne v prípade, ak sa necháte zatiahnúť do klebiet v práci, ktoré poškodzujú ostatných. Zostaňte lojálnym človekom, ktorý sa zaujíma sám o seba, a ktorého nezaujímajú bezvýznamné klebety, a narážky na životy iných. Táto pozícia cúvajúceho Marsu vám od 30. októbra po celý zvyšok roka prináša možnosti ukázať akým ste hodnotným a lojálnym človekom. Vyhýbajte sa ohováraniu iných, a nerobte to ani v prípade, ak túžite zapadnúť do kolektívu. Prejavovanie úcty voči ostatným je základným bodom toho, ako si udržať vynikajúcu reputáciu vo vašom zamestnaní. Ak vychovávate ratolesti, alebo pracujete v domácnosti, je tiež vhodné učiť vaše deti tomu, ako sa správať voči ostatným.

Práca v závere roka 2022 a Horoskop na rok 2022 Býk

Spätný Mars môže zasiahnuť vaše energie veľkým tlakom, a prináša veľmi emotívne túžby po ukončení roka v lepšom postavení, alebo s väčším obnosom peňazí na účte. Tento tlak na vašu vlastnú osobu môže spôsobovať napätie a stres prejavujúce sa vo vašom súkromnom živote, ale aj na zdraví. Obdobie cúvajúceho Marsu je lepšie prekonať so svojím vlastným vnútrom. Máte možnosť učiť sa, napredovať, pomáhať ostatným v ich napredovaní, a učiť deti vzájomnej úcte. Učte sa rásť, a vyhýbajte sa klebetám, ktoré môžu negatívne zasiahnuť názor ostatných na vašu vlastnú osobu. 8. novembra cítite aj problémy v dlhodobom plánovaní, pretože nastáva spln mesiaca v prvom astrologickým dome vplývajúci na kariéru Býka. Budete sa cítiť pod tlakom a v strese z toho, že do konca roka nestihnete všetko. Mávnite však rukou, pretože kvôli tomu že nestihnete podpísať nejaký dokument, alebo dokončiť odpovede na všetky maily sa svet nezrúti. V novembri musíte viac relaxovať a sústrediť sa na vlastné zdravie a na členov vašej rodiny. Venuša v Kozorožcovi počas decembra a taktiež Jupiter v 12. dome, pozitívne vplývajú na kariéru, na kreativitu a na prácu v domácnosti.

Horoskop 2022 Býk opisuje, že December 2022 bude patriť hlavne tým, ktorých domácnosť vyžaduje viac lásky a viac pozitívnej energie. Nezabúdajte si naplánovať Vianoce v náručí vašich milovaných, pretože práve láska k ostatným posilní aj vaše nové nápady a kreativitu. Od 20. decembra až do konca roka prichádzajú dni vplývajúce na ľudí, ktorí sa zaoberajú kreatívnou alebo literárnou činnosťou. Plánujete už dlho napísať knihu, alebo aspoň publikovať nejaký článok na webe? Práve od 20. decembra až do konca roka má býk príležitosť na to, aby začal so svojou kreatívnou činnosťou, ktorá bude obohacovať váš život do budúcnosti. Rok 2022 teda znamená zaujímavé možnosti pre nezamestnaných, a to až dvakrát počas celého roka. Pracujúci budú musieť prekonávať problémy, ale väčšina roka sa zdá byť opäť veľmi priaznivá pre kariéru Býkov. Problémy, vyčerpanie, a úpadok energie nebudú časté, a preto má Býk možnosť dosiahnuť silné uspokojenie pri svojej práci. S nervozitou pomôže jazmín a krátkodobé negatívne aspekty tak prekonáte jednoduchšie.

Vaša práca počas dnešného dňa? Na všetky otázky o kariérnych možnostiach dnešného dňa vám odpovie Horoskop na Dnes Býk, pripravený na rok 2022, vždy aktuálny, horoskop od veštkyne!

Finančný Horoskop 2022 Býk

Financie Býka na rok 2022 - Horoskop od veštkyne

Počas januára sa cúvajúca Venuša nachádza v 9. dome filozofie, ale z pohľadu financií ovplyvní aj Býka, ktorému je vládnucou planétou. Obdobie retrográdnej Venuše je vo financiách obdobím, ktoré je vhodné na premýšľaní o minulých snoch, ktoré ste chceli dosiahnuť. V čase spätnej Venuše nieje ničím nezvyčajným, ak pociťujete finančný nedostatok, alebo sa viac zaoberáte tým, aké výdavky vás počas tohto roka čakajú. Január zasiahne Býka z tohto pohľadu výrazne, a financie môžu byť dôležitou témou rodinných rozhovorov. Budúcnosť vo financiách sa môže teraz zdať byť neurčitá, ale mali by ste si uvedomiť, že tieto energie má na svedomí hlavne cúvajúca Venuša, ktorá odoznie už koncom januára.

Venuša môže spôsobiť aj nejaké nečakané straty, alebo medzery vo vašom finančnom rozpočte, upozorňuje Býkov Horoskop 2022. Januárové obdobie nieje pre Býka vhodným mesiacom na míňanie financií, ktoré ste nemali vopred naplánované. Nekupujte nič, čo nepotrebujete ba naopak, snažte sa zbaviť nepotrebných vecí, ktoré môžete predať a môžete si tak vylepšiť rodinný rozpočet. Ani kariérne príležitosti, alebo šťastie v hre nenaznačujú januárové astrologické tranzity. Aj keď nebudete veľa utrácať, budete cítiť nestabilitu a neistotu pre vašu budúcnosť, ktorá pramení z veľkých minulých výdavkov. Takýto vplyv bude mať na Býka hneď prvý mesiac roka 2022, ktorý môže financie dostať medzi vaše priority, nad ktorými budete uvažovať a premýšľať. Ak upokojíte tieto energie, aby vám nespôsobovali stres a problémy, môžete si urobiť finančné plánovanie a analýzu toho, čo sa vám podarilo za minulý rok ušetriť. Robte si ciele a plány, ktoré budete počas roka 2022 naplňovať, a znova si zvážte, čo v živote skutočne potrebujete, a bez čoho sa nezaobídete. Venuša v cúvajúcom pohybe má tiež za následok, že býk kupuje veci iba preto, aby očaril ostatných. Uvedomte si, čo v živote potrebujete, a čím chcete iba okúzliť oko ostatných ľudí. Nieje nutné zhromažďovať množstvo majetku na to, aby ste v živote boli šťastnejší. Práve tento fakt vám chce počas januára pripomenúť vaša vládnuca planéta v spätnom pohybe. Mesiac február, marec, a takmer celý apríl neprináša žiadne negatívne aspekty, ktoré by výrazne zasiahli financie. S uplynutím spätnej Venuše - 29. januára, sa Býk dostáva do vytúženej psychickej stability z hľadiska financií, dodáva horoskop na rok 2022, kedy odoznieva pocit nedostatku, a financie sú harmonizované. Hlavne vaše podvedomie vám naznačí, že máte dostatok peňazí na to, aby ste zvládli každý nečakaný výdavok počas prvého štvrťroka roku 2022.

Okolo 29. apríla pocíti býk vstup planéty Merkúr do druhého astrologického domu, ktorý je práve domom majetku a býva spájaný s vašim vlastným znamením zverokruhu. Z pohľadu prechodu priameho Merkúru do druhého astrologického domu môžete generovať nové nápady, ktoré ešte počas roka 2022 výrazne vylepšia vaše financie. Táto pozícia planéty Merkúr taktiež spája finančné záležitosti a majetok s domovom Býka. K finančnému vylepšeniu prichádza hlavne u takých Býkov, ktorí sa zaoberajú vzdelávaním iných ľudí. Ak sa už dlhšie pohrávate s myšlienkou na rozbehnutie kariéry v oblasti predávania svojich vedomosti, práve záver apríla vám veľmi praje k tomu, aby ste urobili prvý krok. Musíte rozumne investovať do seba samého, do svojho času, a zdieľať svoje schopnosti a znalosti s ostatnými ľuďmi, radí ročný Horoskop 2022 Býk Práve tak sa niektorým býkom podarí získať ešte viac financií počas roka 2022 do svojej peňaženky, čo význačne odľahčí vaše finančné starosti. Počas mája vnímate tranzit Merkúru v Sextile s Venušou, pričom Merkúr sa nachádza v dome majetku a financií. Tento pozitívny Tranzit zosilňuje vašu charizmu, a vďaka tomu si môžete jednoducho vytvárať nové priateľstva, ktoré zasiahnú hlavne váš finančný rozpočet z pozitívneho hľadiska. Môžete získať priateľstvá, ktoré vám do budúcnosti otvoria oči v smere, v ktorom môžete podnikať, alebo vám poradia, ako zlepšiť váš celkový rodinný rozpočet. 10. mája začína obdobie spätného Merkúru, ale taktiež planéta Jupiter vstupuje do 12. domu Býka.

Od 9. do 10. mája máte skvelú príležitosť zariskovať v oblasti financií, a skúsiť si vsadiť v lotérii. Jupiter je planétou šťastia, a keď sa nachádza v 12. dome znamená odmenu, výhru, jednoducho povedané - nečakané a rýchle prilepšenie do finančného rozpočtu. Neváhajte preto, a využitie tieto vhodné dni, kedy vám šťastie praje hlavne v oblasti financií. Od 10. mája do 3. júna vplýva na Bykov spätný Merkúr najprv v druhom, a neskôr v prvom dome. Obdobie cúvajúceho Merkúru nedoporučuje býkom robiť veľké rozhodnutia, podpisovať dôležité dokumenty, sťahovať sa, alebo riskovať pri hre, alebo pri finančných záležitostiach. Do života Býkov vnáša vnáša hľadanie identity, a možnosti ako vylepšiť svoju budúcnosť. Môžete očakávať miernu nerovnováhu vo financiách, keďže v období tohto pohybu Merkúru je veľmi časté, že sa kazia spotrebiče, alebo budete mať nejaký problém s malou elektronikou. Z tohto pohľadu budete musieť starý kus nahradiť novým, čo môže negatívne, ale do malej miery, zasiahnuť vaše financie, a jarný rodinný rozpočet, varuje finančný Horoskop 2022 Býk. Začiatkom júna sa budete mať problém psychicky oslobodiť, a vpustiť do života nové nápady a myšlienky. Vytvárate si túžby po fyzických potešenia nového druhu, a preto máte sklon k prejedaniu. Táto zvýšená chuť do jedla môže ovplyvniť aj vaše výsledné hospodárenie počas mesiaca jún. Vynikajúcimi nápadmi vás obohatí aj vstup planéty Merkúr do znamenia Blíženci počas 13. júna, kedy sa vám nahrnú dobré nápady ako ušetriť a ako si oddýchnuť aj bez toho, aby ste na relax míňali obrovské množstvo peňazí. Nasledujúci deň patrí splnu mesiaca vo ôsomom dome, ktorý z hľadiska financií znamená celkovú intuíciu. Táto intuícia súvisí aj s vašou finančnou budúcnosťou, kedy radšej odkladáte nejaké peniaze navyše, ktoré by sa mohli v budúcnosti hodiť.

Jún vás preskúša aj z hľadiska vašej veľkej lásky k materiálnym veciam, kedy budete mať tendenciu kupovať zbytočnosti, a míňať peniaze na veci pre seba, alebo pre iných. Ak sa nechcete dostať do finančných ťažkostí počas leta, horoskop vám jednoznačne odporúča skrotiť svoje túžby hlavne okolo 23. júna, kedy Venuša vstupuje do druhého domu, a máte teda tendenciu bezhlavo utrácať našetrené peniaze. Toto obdobie Býk pocíti až do konca júna, a preto je vhodné sústrediť svoje energie na iné životné oblasti, aby ste sa nesústredili na kupovanie zbytočností.

Finančný Horoskop 2022 Býk v druhej polovici roka 2022

Až do 22. neexistujú negatívne tranzity zasahujúce financie, a 22. júla sa slnko nachádza v 4. astrologickom dome, ktorý znamená bezpečie nielen v emočnom smere, ale aj vo financiách. Slnko je v tomto čase zamerané na finančné zdroje, a na prehodnocovanie osobných a istôt, ktoré v živote máte. Túžite po dosahovaní materiálneho úspechu, a môžete sa cítiť aj unavene, keďže doposiaľ nebolo množstvo času na oddych. Rok 2022 bude z pracovného a finančného hľadiska pre býkov náročný, pretože si ani neuvedomia, ako rýchlo jeho prvá polovica uplynie. Práve 22. júl vám pripomenie, že musíte spomaliť, aj keď vás navádza k tomu, že musíte upevňovať nielen svoju pozíciu v práci, ale aj vo finančnej stabilite. Dávajte si pozor hlavne na žiadostivosť ostatných vo vašom okolí, ktorí budú chcieť využiť vašu dobrú povahu k tomu, aby sa finančne obohatili, radí Býkovi Horoskop 2022 od veštkyne. Peniaze dávajte iným ľuďom iba vtedy, ak na to majú dostatočne dobrý dôvod z vášho pohľadu. Budete vedieť dobre zhodnotiť to čo potrebujete kúpiť, aké výdavky majú vo vašom živote zmysel. Takto sa budete môcť vyhnúť nepodstatným nákupom, alebo míňaniu financií zo strany členov vašej rodiny. Bude to však chcieť tvrdú ruku z vašej strany.

Do 20. augusta si dávajte pozor na financie, a výdavky sa snažte zastabilizovať. Od 20. augusta cítite direktívny Mars v druhom astrologickým dome, a tak je opäť zasiahnutá vaša túžba po zveľaďovaní financií a majetku. Mars so svojou energiou vás môže nútiť do toho, aby ste utrácali všetky peniaze, ktoré ste zarobili. Obdobie okolo septembra je tiež vhodným obdobím na dovolenku, a preto sa tieto energie môžu prelínať, a tak bude mať býk tendenciu minúť veľké množstvo peňazí hlavne týmto smerom. Snažte sa však vybrať si dovolenku rozumne. Tento rok nieje ani vhodným rokom na cestovanie do ďalekých krajín, a preto zvoľte radšej blízke cesty, kde si môžete dopriať viac luxusu za peniaze, ktoré ste mali naplánované na tohtoročnú dovolenku. Musíte sa naučiť vymedziť jasné pravidlá nielen sebe samému, ale členom svojej rodiny. Silné posadený Mars v druhom astrologickým dome upozorňuje tiež na podnikateľské aktivity. Preto toto obdobie nie je vhodné na začínanie podnikania, ani na zmenu povolania a zamestnania. Financie sa pri pôsobení Marsu dosahujú všetkými možnými prostriedkami, a preto by sa býk nemal čudovať, ak bude jeho vášeň po dosahovaní zisku prevládať nad akýmkoľvek iným racionálnym uvažovaním. Planéta Mars sa usádza v blížencoch až do konca roka 2022, a preto sa po zvyšok roka budete sústrediť hlavne na dosahovanie finančného zisku, predpovedá Horoskop býk 2022. Býk bude sústrediť celú svoju pozornosť a celú svoju energiu hlavne na vylepšenie rodinného rozpočtu, a na dosahovanie svojich finančných cieľov. Z tohto pohľadu môže byť záver roka pre býkov komplikovaný, keďže budú zabúdať na dôležitejšie životné hodnoty. Sústredenie sa na materiálne zabezpečenie rodiny vás natoľko zamestná, že bude ťažké vnímať lásku svojej rodiny, priateľstva, alebo krásu každodenných okamihov. Jediným odporúčaním pre Býka v oblasti financií pre záver roka 2022, od 20. augusta, je to, aby ste sa snažili diverzifikovať vaše záujmy medzi lásku, kariéru, financie, rodinu a samozrejme sa musíte orientovať aj na starostlivosť o svoje zdravie či už o psychické alebo fyzické. Aj keď to môže byť pre vás komplikované hlavne kvôli pôsobeniu mocného Marsu na druhý astrologický dom, musíte si uvedomiť že peniaze niesú všetko, a že skutočné hodnoty čakajú na to, kým si ich všimnete a budete sa im naplno venovať.

Z pohľadu astrologických tranzitov záver roka už nenaznačuje žiadne komplikácie, ani mimoriadne možnosti na nečakaný zisk, definuje býkov ročný Horoskop 2022. Práve preto, že energie pôsobiace na financie Býka sa zdajú byť vyrovnané, by sa býk nemusel obávať žiadnej finančnej straty, a nemusí sa tiež sústrediť na rýchly zisk. Prílišná snaha o rýchly zárobok, alebo silná orientácia na dosahovanie financií prostredníctvom kariéry vás oberie o chvíle, ktoré by ste mali tráviť so svojimi blízkymi. Táto horlivosť smerom k financiam vás môže obrať nielen o čas strávený s milovanými, ale aj o iné dôležité chvíle, ktoré by ste v závere roka určite nemali premeškať len kvôli tomu, že sústredíte celú svoju energiu na zarábanie peňazí. Niekedy je lepšie uspokojiť sa s tým, čo v živote máte, ako sa naháňať za vecami, ktoré vás uberajú o ostatné dôležité chvíle a zážitky v živote. Tento fakt tvorí hlavnú vec, ktorú by si mal býk pamätať počas roka 2022.

Spoznajte aj týždenný horoskop Býk. Horoskop na rok 2022, aj na každý týždeň exkluzívne od veštkyňe. Týždenný horoskop Býk je vždy presný a aktuálny. Od veštkyne aj na rok 2022.


Horoskop 2022 Býk - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Býk 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

V Januári zasiahne Aprílových Býkov negatívne pôsobenie retrográdnej Venuše, ktorá sa pohrá so stabilitou vo vzťahu. Títo Býki tak môžu očakávať oslabenie intímneho spojenia s partnerom a problémy v emočnom smere. Čítajte ďalej Horoskop 2022 Býk - Pozitíva a Negatíva roka 2022...

Horoskop Býk 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Kompatibilita v láske Býka s ostatnými znameniami zverokruhu naznačuje, že býk, hľadajúci bezpečne prostredie v živote, si najviac porozumie s vodným znamením rak, so znamením Škorpión, Kozorožec, s ďalším Býkom a tiež so znamením Ryby. Čítajte Horoskop lásky Býk 2022 ďalej...

Horoskop Býk 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Láska zasiahne život býka počas roka 2021 vo veľmi silnej rovine. Aj rodinné vzťahy Býka si budú vyžadovať pozornosť, pretože sa budete sústrediť nielen na osobný rast a materiálne zabezpečenie, ale aj na osobné dosiahnutie kľudu, a na rodinné vzťahy. Čítajte Horoskop lásky Býk 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Býk - Práca a Peniaze:

Býková vládnuca planéta – Venuša, ktorá je retrográdna počas väčšiny januárových dní usmerňuje aj vašu stabilitu a pohľad na kariéru. Január neprinesie nové možnosti pre Býkov, ktorý momentálne hľadajú zamestnanie, pretože počas pohybu retrográdnej Venuše nieje vhodné robiť rázne rozhodnutie... Čítajte Horoskop 2022 Býk práca a peniaze ďalej...

Horoskop Býk 2022 - Zdravie:

Zdravie Býka bude v roku 2022 podmienené jeho problémami v láske, ale aj pracovným vyťažením. V úvode roka zasiahne retrográdna Venuša v 9. astrologickom dome aj zdravie Býka, kedy bude hľadať hlavne psychický kľud. Čítajte Horoskop zdravia 2022 Býk ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Býk

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Býk

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Býk. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Býk.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Býk
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Býk
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Býk
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Býk
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Býk 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Býk:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Býk:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Býk 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com