Horoskop 2022 Panna

Milé Panny, veštkyňa pripravila Horoskop na rok 2022 pre všetkých 12 znamení zverokruhu. Aj vy - Zemské Znamenie Panna si môžete prečítať predpoveď v láske, v zdraví, vo financiách, v práci, alebo v emóciach Panny na rok 2022. V kompletnom horoskope, jeho jednotlivých sekciách, sa podrobne oboznámime s predpoveďou lásky, priateľstva, rodiny, tehotenstva a manželstva Panny počas roka 2020. Ďalšie časti horoskopu patria kariére a financiam Panny, kde zistíte, či bude rok 2022 karierne a finančne úspešný. Posledná kapitola horoskopu patrí predpovedí zdravia na rok 2022, a máte tak možnosť zistiť, aké zdravotné komplikácie môžete počas roka očakávať, a či bude vaše zdravie stabilné a vyvážené počas celého roka. Prečítajte si preto každú sekciu vášho horoskopu, a pripravte sa na rok 2022 s poznaním vašej budúcnosti.

Osobnosť Panny a jej ročný Horoskop 2022

Panna – Zemské znamenia zverokruhu, je každý, kto sa narodil v období od 23. augusta do 22. septembra. Každý z vás, ktorý je narodený v tomto termíne, sa narodil so zemským elementom, s premenlivou povahou. Vašou vládnucou planétou je mocná planéta komunikácie a intelektu – planéta Merkúr. Šťastným dňom pre rok 2022 pre každú Pannu sa stáva utorok, a to potvrdzuje aj Horoskop 2022 Panna. Tento deň je vhodný nielen na dokončenie dôležitých úloh, projektov a dôležitých povinnosti v práci, ale aj pre váš celkový komplexný relax, a pre chvíle trávené s rodinou. Ak chcete zachytiť svoje šťastie, práve utorok v kombinácii so šťastnými číslami, a so šťastnými farbami, je kombináciou celkového telesného a duševného oddychu Panny v roku 2022.

Šťastnou farbou Panny počas roka je farba žltá a béžová, tvrdí ročný Horoskop 2022 Panna. Tieto farby by mali tvoriť prvky vo vašej domácnosti. Mali by obklopovať nielen vašu domácnosť, ale mali by sa preniesť aj do vášho šatníka, a do vašej kancelárie. Zabezpečte si napríklad žlté sviečky, alebo béžové kúsky do vášho šatníka, pretože tieto farby roka 2022 vám v živote doprajú viac harmónie, stability a hlavne odbúranie stresu z pracovných povinností. Z hľadiska aromaterapie vám malé bolesti alebo stres pomôže odstrániť Levanduľový olej, ktorý je olejom roka 2022 pre každého človeka narodeného v znamení Panna, špecifikuje ročný Horoskop 2022 Panna. Tento olej zlepší nielen vašu pamäť, odstráni mierne bolesti hlavy, a pomôže vám tiež so stresom, ktorý si budete prenášať z pracovných povinností do vašej domácnosti. Levanduľový olej musí tvoriť súčasť každej domácnosti, alebo každej kancelárie Panny, upomína Horoskop Panna 2022. Ak počas roka 2022 potrebujete pomoc pri drobných bolestiach alebo stresujúcich situáciách, siahnite po vašom oleji roka, ktorý vám istotne pomôže. Zaobstarajte si preto Levanduľový olej ešte v závere roka 2021. Tento olej je už po stáročia známy svojimi pozitívnymi účinkami na psychické aj fyzické zdravie človeka.

Zemské znamenie panna zdieľať svoj zemský element so znameniami Býk a Kozorožec, definuje horoskop na rok 2022. Všetky tieto 3 znamenia zverokruhu majú isté vlastnosti spoločné. Sú zamerané na praktické veci - na hmatateľné veci, ktoré môžu obdivovať a uchopiť. Ich celý život je orientovaný aj na prácu a financie tak, aby svojej rodine a svojím milovaným zabezpečili pokoj a harmonicky domov. Znamenie zverokruhu Panna sa nazýva aj ženským znamením, opisuje Horoskop 2022 Panna. K ženským znameniam zverokruhu patrí okrem Panny aj znamenie Býk, Rak, Škorpión, Kozorožec a Ryby. Významnou vlastnosťou ženských znamení zverokruhu je fakt, že tieto znamenia dokážu načúvať a podriadiť sa, ak je to potrebné. Prijímajú a počúvajú názory ostatných, a na krízové udalosti, či na vysoký tlak okolia reagujú vyčkávaním. Dokážu veľa počúvať a veľa pochopiť. A preto sú to vynikajúci priatelia, a členovia rodiny, ktorí dokážu častokrát harmonizovať aj rozvrátené vzťahy. Ženské znamenia zverokruhu sú vynikajúcim radcom a pomocníkom, a častokrát sú v spoločnosti veľmi obľúbené, popisuje Horoskop Panna 2022. Znamenie panna je pohyblivé znamenie zverokruhu a tak sa dokáže prispôsobiť okoliu, a je tiež veľmi všestranné. Keď sa slnko nachádza v znamení Panna je načase viacero veci v živote zmeniť, pretože slnko nachádzajúce sa v pohyblivých znamenia zverokruhu ako sú Blíženci, Panna, Strelec a Ryby znamená bohatý vnútorný život a istú fázu zmeny v doterajších postojoch. V roku 2022 naznačuje astrologický Horoskop, že život Panny sa bude sústreďovať hlavne na oblasť kariéry, a v neskorších mesiacoch roka 2022 aj na priateľstvo a rodinu. Panna ako veľmi pracovité znamenie zverokruhu sa tak môže tešiť na mimoriadne úspešný rok vo viacerých ohľadoch.

Vládnuca planéta Panny - planéta Merkúr, vládne dvom znameniam z celého zverokruhu – znameniu Blíženci, a tiež vášmu znameniu Panna. Keď Merkúr prechádza znamením Panna, v tejto pozícii je v znamení svojho povýšenia, popisuje Astrologický Horoskop 2022 Panna, a tak na Pannu vplýva silne a odhodlanie. Z celkového pohľadu odporúča planéta Merkúr každej Panne, aby v prípade iných komplikácií, alebo ubytku energie siahla po bylinkách - Materina dúška a Pamajorán. V roku 2022 je však bylinkou roka pre každú Pannu Medovka lekárska, ktorá vám pomôže pri viacerých komplikáciách. Súčasť života každej Panny by teda mala tvoriť táto bylina, z ktorej si pripravíte chutný čaj, ktorý vás ukľudný a pomôže vám pri nespavosti. Táto bylinka je vhodná pre Panny hlvane v obodbí, kedy sa musíte sústrediť na prácu a povinnosti, a preto je čaj z medovky upokojujúcimi elixírom vášho tela a vašej duše. Viac o jej účinkoch, a o použití, si povieme v horoskope zdravia na rok 2022. Planéta Merkúr sa v astrológii považuje za planétu myslenia a komunikácie. Svoju silnú energiu sústreďuje hlavne na svoje domovské znamenia zverokruhu, radí horoskop na rok 2022, ktorým je aj znamenie panna. Merkúr bude počas roka 2022 retrográdny počas viacerých termínov, a bude vplývať na každú Pannu. Ak vás zaujíma váš Horoskop na rok 2022 skutočne do detailov, mali by ste sledovať dni retrográdneho pohybu Merkúru, aby ste boli pripravený na každú zmenu, alebo komplikáciu, ktorú vám tento cúvajúci pohyb planéty prináša. Každopádne, pri blahodárnom pôsobení planéty Merkúr na vaše znamenie zverokruhu vám táto planéta pomáha nájsť spôsob ako pracovať so svojím vnútorným svetom. Spôsob, ako prejaviť svoju osobnosť vonkajšiemu svetu. Je to planéta povedomia, planéta, ktorá vám pomáha robiť racionálne rozhodnutia, a rovnovážne používať svoje srdce a inteligenciu. Merkúr sa prejaví v spôsobe akým konáte, myslíte, či hovoríte. Prejaví aj silu a slabosti vašej osobnosti a donúti vás k tomu, aby ste sa na svoje vlastné ja dívali z viacerých strán, a prijali aj kritiku, podčiarkuje Horoskop na rok 2022 Panna. V roku 2022 spôsobí Merkúr v živote Panny aj to, že nebudete chcieť stáť na jednom mieste, ale budete mať záujem hýbať sa vpred. Merkúr pripomína Panne, aby svoje rozhodnutia nikdy neochudobnila o svoje srdce, aby do každého rozhodnutia vnášala nielen logiku a analytické myslenie, ale tiež srdce, ktoré vám napovie, kam máte v roku 2022 kráčať.

Ako sme už spomenuli, k zemským znamenia zverokruhu patrí nielen znamenie Panna, ale aj znamenie Kozorožec a znamenie Býk. Praktické znamenia zverokruhu si dokážu v živote vytvoriť plán, nasledovať ho, a vo finálnom bode ho aj uskutočniť, dodáva Horoskop Panna 2022. Všetky 3 znamenia zverokruhu sú veľmi konkrétne, nenávidia klamstvo, a dokážu sa s ostatnými podeliť o svoj praktický pohľad na svet. Niekedy môže Panne chýbať srdečnosť v jej rozhodnutiach, čo však dopĺňajú spriatelené znamenia zverokruhu, s ktorými si Panna rozumie. Panna má každodenný záujem starať sa o svoje financie a hľadať spôsob pre ich zveľaďovanie. Inak tomu nebude ani v roku 2022, kedy vám pracovný a finančný Horoskop ozrejmí všetky fakty z astrologického hľadiska, ktoré budú mať súvis s vašou kariérou a financiami. Keďže Panne nechýba motivácia k finančnému zabezpečeniu, inteligencia a tvorivosť, tieto kľúčové vlastnosti znamenia budú vašimi silnými zbraňami aj počas tohto roka. Ak chcete svoj zemský element dostať pod kontrolu, a zo svojho života odstrániť nestabilitu a niekedy aj povrchnosť vo vašich rozhodnutiach, musíte sa oslobodiť od svojich zabehnutých návykov. Bez výčitiek môžete vyskúšať nové veci, a urobiť zmeny vo svojom doterajšom živote. Zabudnite na rutinu, ktorá vás v živote ťahá smerom dozadu a bráni vám v tom, aby ste objavovali všetky krásy sveta. Panna urobí najlepšie, ak sa počas roka 2022 bude zameriavať na prítomný okamih, ak bude pracovať na svojej emocionálnej stabilite a na vnútornej sile, vyzdvihuje Horoskop 2022 Panna. Možno si to bude vyžadovať zvláštne úsilie, a veľké odhodlanie Panny, no vynikajúcim krokom pre každého z vás je začatie meditácie alebo duchovného cvičenia, ktoré vám pomôže v osobnom životnom raste. Takto vyvážite element zeme, ktorý do vášho života vnáša nielen pozitívne vlastnosti, ale aj negatívne prvky jeho pôsobenia. Vynikajúcim priateľom pre každú Pannu budú znamenia zverokruhu, ktoré sa narodili so vzdušným elementom. Tieto znamenia zverokruhu vám pomôžu užiť si váš voľný čas, ponúknu vám spôsob ako nájsť viac relaxácie vo svojom živote, a dokonca vám budú ideálnym partnerom na cvičenie, či už duchovné, alebo fyzické. Vzdušnými znameniami zverokruhu sú znamenia Blíženci, Váhy a znamenie Vodnár, pripomína ročný Horoskop Panna 2022. Tie budú pre vaše znamenie tými najlepšími priateľmi v roku 2022.

Počas celého roka sa môžete spoľahnúť aj na znamenia, ktorých ovláda element oheň – na znamenia Baran, Lev a na Streleca. Tieto 3 znamenia zverokruhu k vám tvoria veľmi vhodnú polovičku v roku 2022, či už z pohľadu vašich emócií, rodinných vzťahov, alebo kariérnych úspechov. Ak ste Panna, ktorá vroku 2022 uvažuje o začatí podnikania, alebo o začatí vytúženého projektu, vhodnými partnermi k tomuto kroku budú hlavne ohnivé znamenia zverokruhu, zvýrazňuje Horoskop 2022 Panna. Aj vaše spriatelené zemské znamenia zverokruhu, vám ponúkajú množstvo pozitívnych vlastnosti, ktoré sa vám budú v živote hodiť. Najväčšiu kompatibilitu v láske a v emóciach dosiahnete s vodnými znameniami zverokruhu - so znameniami ryby, a so znamením rak. Vysoká kompatibilita lásky v roku 2022 s týmito dvoma znameniami zverokruhu zosilní ešte viac vašu vzájomnú lojalitu a prakticky vzťah v prípade, že je váš partner narodený v niektorom z týchto dvoch znamení zverokruhu. Pre nezadané Panny znamená rok 2022 zmenu, vraví ročný Horoskop 2022 Panna, a tiež možnosť nájsť svoju spriaznenú dušu nielen u zemských znamení zverokruhu, ale aj u tých vodných. Nezadaná Panna by sa preto pri hľadaní lásky mala sústrediť hlavne na znamenia zverokruhu Býk, Rak, na ďalšiu Pannu, na znamenie Škorpión, Kozorožec, alebo Ryby. Tieto znamenia zverokruhu sú vysoko kompatibilné s nezadanou Pannou počas roka 2022. Ak budete uvažovať o vašom šťastí v hre, či v lotérii, a chcete poznať svoje šťastné čísla pre rok 2022, tými sa stávajú číslice 1, 4, 5, 10 a číslica 15. Tieto čísla vám počas roka prinesú šťastie vo vašom živote, ak sa ich naučíte správne používať, definuje celoročný Horoskop na rok 2022 Panna.

Aký bude teda život Panny počas roka 2020 s ohľadom na charakteristické vlastnosti znamenia? Panna venuje pozornosť aj najmenším detailom. Je to veľmi lojálny človek, ktorý svojou pracovitosťou dokazuje svoju hodnotu nielen pre seba samého, ale tiež pre svojho partnera, ale pre celú spoločnosť. Vaše milé a analytické vystupovanie robí z Panny dokonalého priateľa, ktorý vždy ponúkne svojmu priateľovi praktické riešenie problému. V roku 2022 bude Panna jedno z najopatrnejších znamení zverokruhu. Celý rok bude opäť patriť vášmu analytickému mysleniu, a do popredia vášho života sa môže pretlačiť aj prílišná kritickosti voči sebe samému. Horoskop na rok 2022 odporúča Pannám, aby počas roka vyradili zo svojho života akúkoľvek pretvárku alebo hru na to, kým v skutočnosti nieje. Pannám, ktoré žijú v partnerskom zväzku bez lásky, a užívajú si skôr materiálne zabezpečenie plynúce z tohto zväzku, odporúča Horoskop takýto vzťah ukončiť, a sústrediť sa na skutočné životné hodnoty. Aj keď Panna nerada žiada o pomoc druhých, v roku 2022 budete musieť požiadať vašich priateľov a rodinu o ich názor, pretože v istých častiach vášho života budete potrebovať aj kritický pohľad ostatných. Užívajte si prírodu, čítajte viac kníh, a zameriavate sa na zdravé jedlo, ktoré svedčí nielen vášmu telu, ale aj vašej psychike. Každá Panna, ktorá má domáce zvieratko, si v roku 2022 bude veľmi užívať tieto chvíle so svojím domácim miláčikom, tvrdí ročný Horoskop na rok 2022 Panna. Panna, ktorá uvažuje o väčšej radosti v živote by viac nemala váhať a mala by a o svoju lásku podeliť s domácim miláčikom, ktorý bude pre každú Pannu veľkou radosťou a aj výzvou. Panna musí v roku 2022 konať, aby bola šťastnejšia. Strach a prílišná plachosť vo vašom živote nemá v roku 2022 svoje miesto, a vy sa musíte viac orientovať na pohyb vpred, a na prekonávanie akýchkoľvek problémov, ktoré sú častokrát iba v vo vašej mysli. Silná povaha Panny, ktorá bude v roku 2022 uprednostňovať skôr konzervatívne a organizované veci okolo seba, môže aj počas roka pracovať na svojej vlastnej duševnej rovnováhe, ale aj na prácach okolo domácnosti a kariéry. Pomyselné hranice v mysli Panny sa v roku 2022 otvárajú, a panna dostane možnosť nazrieť aj do takých sfér, o ktorých netušila, veští Horoskop Panna 2022. Niektoré Panny zažijú sklamanie v láske, čo vás však môže ešte viac povzbudiť k tomu, aby ste v živote hľadali hlavne svoju spriaznenú dušu. V roku 2022 sa z hľadiska lásky chcete cítiť bezpečne a dostatočne úprimný, aby vám aj váš partner vedel prejaviť emócie z hĺbky svojho srdca. V láske hľadá panna hlavne pocit bezpečia. Viaceré Panny sa tohto pocitu dočkajú práve v roku 2022 zo strany dlhodobého partnera či manžela. Horoskop 2022 Panna však odporúča, aby ste nezabúdali na pravidelnú potrebu budovať vašu vzájomnú dôveru s partnerom a na trpezlivosť, ktorá sa postará o to, aby ste boli vo vzťahu spokojný.

Základnými vlastnosťami Panny je cit pre detail a poriadok, schopnosť podriadiť sa v kritických situáciách, a zmysel pre maličkosti. Tieto základné charakteristické vlastnosti sa nemenia ani v roku 2022, kedy bude stredobodom záujmu Panny hlavne práca, zdravie a finančný úspech. V neskorších mesiacoch roka 2022 sa do pozornosti Panny dostane aj rodina a priatelia, kedy bude potrebné vnímať detaily okolo, aby ste pomohli k duševnému rastu vašich milovaných. Poďme sa teraz pozrieť na kompletný Horoskop na rok 2022 pre každú Pannu, de nájdete predpoveď v každom dôležitom životnom smere Panny. Tento Horoskop vás upozorní na dôležité momenty roka 2022, ktoré by ste si mali zapamätať, ak sa chcete v živote posunúť ďalej a napredovať.

Ročný Horoskop 2022 Panna a jeho Negtíva roka 2022

Negatívnych tranzitov nebude počas roka 2022 veľa. Horoskop 2022 je skôr pozitívny, a tak si Panna môže užívať väčšinu dní v harmónii a láske. Existuje však niekoľko negatívnych tranzitov, ktoré môžu zasiahnuť do energie a života Panny, a v tomto krátkom opise si uvedieme niektoré z nich. Ak chcete poznať kompletný Horoskop na rok 2022 pre znamenie panna neváhajte, a prečítajte si všetky sekcie horoskopu, kde nájdete detailný opis dôležitých astrologickych tranzitov pre aktuálny rok.

Horoskop 2022 Panna - Nechce sa Vám ďalej čítať? Video Horoskop Panna na Youtube

Z hľadiska lásky predpovedá Horoskop negatívny aspekt od 25. februára do 6. marca, kedy bude každá Panna musieť bojovať s vlastnými emóciami. Od 25. februára do 6. marca opisuje Horoskop 2022 krátke obdobie, kedy budete musieť uhasiť istú búrku v medziľudských vzťahoch, ktorá sa črtá hlavne vo vašom súkromnom živote. Milenecké vzťahy, manželstva, a dlhotrvajúce vzťahy budú v týchto dňoch skúšané, a dôležitá bude hlavne trpezlivosť Panny. Veštkyňa vám odporúča, aby ste sa v roku 2022 nebáli. Musíte sa hýbať vpred, a neanalyzovať staré problémy a nedorozumenia, ktoré môžu ublížiť vašej duši a vášmu srdcu. Nesmiete sa dívat dozadu na veci, ktoré už ne napravíte a nezmeníte. Každá panna bude mať tendenciu vracať sa myšlienkami k minulosti, no práve tieto kroky vám v roku 2022 neprospejú.

Od 29. apríla až do 8. októbra budú zadané Panny vnímať retrográdne Pluto ktoré vás môže obrať o silu a energiu aby ste bojovali za veci, ktoré sú pre vás dôležité. V tomto období, ktoré potrvá viacero mesiacov, vám Horoskop na rok 2022 neodporúča robiť unahlene rozhodnutia, ktoré ste nemali vopred premyslené. V týchto mesiacoch môžu nastať aj ťažké chvíle z pohľadu výchovy detí, a v smere porozumenia voči ostatným. Bude sa to týkať aj problémov vlastnej individuality, a preto to môže byť do istej miere ťažké obdobie pre viaceré Panny, ktoré načúvajú svojim deťom, a ktorých trápia konflikty z minulosti. Ešte v úvode roka, pred príchodom retrográdneho Pluta sa musíte karmicky očistiť, aby ste nevnímali negatívne aspekty cúvajúceho Pluta. Dni od 29. apríla do 24. mája vás môžu navádzať k tomu, že budete deprimovaný z akejkoľvek nenaplnenej túžby, ktorá súvisí s dlhotrvajúcim vzťahom, alebo s manželstvom. Potrebujete si oddýchnuť, a preto hľadajte viac voľných chvíľ iba pre seba, aby ste sa sústredili na vlastný duševný rozvoj. Horoskop 2022 Panna upozorňuje aj pred milostným románikom, a pred vernosťou, ktorá bude v roku 2022 skúšaná. Váš úpadok z pohľadu na vzťah s vaším partnerom vás môže dohnať do vzťahu s niekým tretím, čo môže značne narušiť vašu vlastnú integritu, a medziľudské vzťahy vo vašej rodine. Uvedomte si však, že akékoľvek vzťahy, ktoré by narušili vás dlhotrvajúci zväzok nebudú mať pre vás roku 2022 žiadnu hodnotu. V druhej polovici roka budú narušené hlavne také vzťahy každej Panny, ktoré prežívajú problémy hlavne sexuálneho pôvodu.

Horoskop 2022 predpovedá negatívne aspekty spojené aj s nezadanými Pannami. Od 16. januára až do prvej polovice februára by mala každá nezadaná Panna by sa mala sústrediť iba na pozitívne myšlienky. Nezadané Panny môžu myšlienkami cestovať do minulosti. Naplno si tak uvedomia, aké zlé kroky v minulosti urobila. Od 15. apríla až do 24. mája si musíte dávať pozor na nové kontakty, pretože sa môžete dostať násilníckeho vzťahu, ktorý nemá emočný základ. Viaceré Panny sa tiež budú orientovať na také vzťahy, ktoré vám prinesú aj materiálne a finančné zabezpečenie - varuje Horoskop 2022 Panna. Počas roku 2022 sa každej nezadanej Panne môže ozvať niekto z minulosti, hlavne váš ex partner, ktorý vás v minulosti fyzicky alebo psychicky týral. Týka sa to hlavne mesiacov apríl a máj, kedy by ste sa mali týmto kontaktom okamžite vyhýbať. Nemali by ste ani uvažovať o začatí konverzácie s niekým, kto vás v minulosti emočne vyžmýkal. Lepšie urobíte ak sa budete sústrediť na budúce vzťahy hlavne od apríla, kedy už nikto z minulosti nesmie dostať druhú šancu.

Naopak, v prvom štvrťroku roka 2022 máte možnosť dopriať druhú šancu takému človeku, s ktorým ste sa rozišli kvôli malým nedorozumeniam alebo nezhodám. Od apríla tak musíte nechať minulosť za sebou, potvrdzuje Horoskop na rok 2022 Panna. Od 23. októbra nastáva tranzit planéty Venuša v znamení svojho exilu, a tento prechod planéty lásky vám poskytne veľmi zvláštne vyžarovanie osobnosti, ktorá bude lákať istý druh partnerov. Z negatívneho pohľadu však môžete podľahnúť aj takým vzťahom, ktoré pre vás nebudú do budúcnosti hodnotné, pretože s týmto potenciálnym partnerom nenájdete mnoho tém k rozhovoru.

Pri pohľade na rodinné vzťahy sú tranzity skôr pozitívne, definuje ročný Horoskop Panna 2022. Jediným varovaním sú mesiace marec a november. V mesiaci marec budete ostatným vo vašej rodine neustále vysvetľovať vaše postoje a názory, a tak do medziľudských vzťahov vnášate napätie a nervozitu. Musíte si uvedomiť, že nie vy máte vždy pravdu. Vaša prehnaná komunikatívnosť vás môže tiež obrať o chvíle pohody strávené v tichosti, pretože budete chcieť analyzovať všetko, čo súvisí s vašou rodinou. Rodinné vzťahy môžu byť komplikovanejšie hlavne v období od 17. do 22. novembra, kedy aspekty vytiahnú na povrch také rodinné vzťahy, ktoré boli rozvrátené či nerušené, upozorňuje Horoskop 2022 Panna. Nebude to veľa dní počas roka 2022, pretože rodinné vzťahy sú v celkovom pohľadu veľmi priaznivé. Čo sa týka priateľských vzťahov mali by ste si dávať pozor na nedorozumenia hlavne v témach, ktoré by ste mali v roku 2022 vynechať. Vyhýbajte sa témam politiky, náboženstva alebo ďalších rozdielnych názorov ktoré máte s vašimi priateľmi. Vaša prehnaná iniciatíva pomáhať vaším priateľom vás môže v úvode roka 2022 vyčerpať. Veľkým varovaním je obdobie od 02. mája do 28. mája, kedy by každá Panna mala zbystriť pozornosť v priateľských vzťahoch ktoré vás obklopujú, radí ročný Horoskop na rok 2022 Panna. Nenechajte sa vyprovokovať k diskusiam, ktorých cieľom je poníženie alebo ohováranie ostatných. V nasledujúcich mesiacoch roka budú priateľské vzťahy pozitivne a nemusíte očakávať žiadnu búrku, ktorá by siahla na vaše medziľudské vzťahy z tohto pohľadu.

Aj v kariére znamenia Panny nastanú ťažšie chvíle počas roka 2022, na ktoré vás upozorňuje astrologický Horoskop. V januári by ste si mali dávať pozor na to, akú kritiku vznesiete voči vašim spolupracovníkom. Aj keď je kritika opodstatnená, teraz by nemala prichádzať od vás. Starajte sa viac o seba, a nezameriavajte sa na pracovný výkon ostatných. Nebojte sa, vedenie si všíma problémy ostatných ľudí a to, že nestíhajú vášmu pracovnému tempu. V máji na vás zapôsobí cúvajúci Merkúr a Venuša prechádzajúca znamením svojho exilu. Práve z týchto dôvodov musíte byť opatrnejší v komunikácii vašim nadriadeným nadriadeným a s vašim kolegom. Pre tých, ktorých práca je starostlivosť o domácnosť sa v máji musíte sústrediť na priamu a láskyplnú komunikáciu voči deťom a partnerovi. Od 20 apríla do 21. mája je lepšie ak stihnete dokončiť všetky projekty a vsadíte na úprimnosť voči každému vo vašom okolí. Od 5. júla do 20. augusta cítite planétu Mars prechádzajúcu exilom a tento prechod môže narušiť vašu osobnú karmu v práci. Panny, ktoré v predchádzajúcom období podceňovali svoju prácu, a nemali dostatočne pracovné tempo, alebo dokončili dôležité úlohy teraz pocítia každý negatívny dopad plynúci z minulosti. Horoskop 2022 Panna vám tiež až do 20. augusta od 5. júla neodporúča robiť veľké kroky smerom k zmene kariéry, alebo k začatiu podnikania.

Venuša v znamení exilu od 23. októbra do 16. novembra naruší pozitívne pôsobenie ostatných astrologických tranzitov a zamedzí vám dosiahnutiu vynikajúcich výsledkov a tiež hľadaniu nového zamestnania. Ďalším varovaním ktoré prináša Horoskop 2022 pre nezamestnané Panny je to, aby si každá z vás dávala pozor na prehnane lákavé ponuky od členov vašej rodiny alebo od priateľov na zárobok, ktorí v skutočnosti nie je reálny. Neinvestujte vaše našetrené peniaze do projektov, ktoré pre vás nemajú zmysel a budúcnosť. Aj financie môžu byť zasiahnuté z negatívneho pohľadu. V januári akýkoľvek väčší finančný výdavok bude mať na vás obrovský zásah aj do vašej budúcnosti. Preto sa hlavne počas mesiaca január sústreďte na šetrenie, a na míňanie peňazí za veci, ktoré v skutočnosti nepotrebujete. Ak sa chystáte kúpiť nehnuteľnosť, alebo investovať väčšie množstvo peňazí, január na to skutočne nie je vhodným mesiacom. Od 20. marca do 20. apríla vplývajú tranzity na váš vzťah k hazardným hrám, a preto by mali zbystriť hlavne také Panny, ktoré sú na hrách závislé, alebo ktoré utrácajú peniaze týmto smerom. Zbavte sa akýchkoľvek závislosti, ktoré súvisia s vašimi financiami, doporučuje Horoskop 2022 Panna. Po zvyšok roka sa vám bude vo financiách dariť. Astrologické tranzity upozorňujú azda len na Venušu nachádzajúcu sa v exile do 28. mája, pretože táto planéta môže spôsobiť istý chaos vo vašich výdavkoch a príjmoch. Je lepšie, ak sa o väčších výdavkoch poradíte s členmi rodiny, alebo s finančnými odborníkmi. Tento prechod Venuše môže totiž až do 28. mája rozvrátiť vaše našetrené financie. Zvyšok roka je z hľadiska financií stabilný, a prinesie vám viacero tranzitov vďaka ktorým môžete zachytiť svoje finančné šťastie.

Z pohľadu zdravia je jediným obdobím, kedy by ste mali zvoľniť tempo a viac sa zaoberať svojím zdravím celý január 2022, vraví ročný Horoskop Panna na rok 2022. Riešte akúkoľvek nečakanú zmenu zdravotného stavu, ktorá by mohla mať súvis s vaim dlhodobým ochorením. V marci upozorňujú astrologické tranzity tie Panny, ktoré trpia istými alergiami, alebo problémami s bolesťou hlavy. Musíte si dávať pozor na svoje stravovanie, pretože sa musíte vyhýbať potravinám, ktoré obsahujú nebezpečné chemikálie a poškodzujú vaše zdravie. Zoznámte sa s nebezpečnými prídavkami do potravín ktoré nakupujete, a vyhýbajte sa im veľkým oblúkom hlavne počas letných mesiacov, no v podstate počas celého roka 2022.

V roku 2022 neexistuje veľké množstvo negatívnych tranzitov, ktoré by ovplyvnili energiu Panny. Každopádne, detailný Horoskop na rok 2022 vám priblíži každý problematický tranzit, ktorý je treba poznať, ak sa chcete vyhýbať negatívnemu pôsobeniu na vašu osobu.

Denný horoskop Panna vás pripraví na akutálny deň. Horoskop 2022 od veštkyne znamená aj možnosť dennej veštby pre znamenie zverokruhu Panna.

Ročný Horoskop 2022 Panna a jeho Pozitíva na rok 2022

Z pohľadu astrologických tranzitov špecifikuje Horoskop 2022 Panna aj pozitivne a negatívne chvíle, ktoré na vás čakajú. Tento stručný prehľad by mala poznať každá Panna, pretože opisuje najdôležitejšie tranzity, a sily, ktoré zasiahnú vašu energiu, lásku, medziľudské vzťahy, kariéru, financie aj zdravie počas roka 2022.

V láske zadaných existuje viacero tranzitov, ktoré smerujú vašu pozornosť na riešenie problémov v dlhotrvajúcom vzťahu. Mars počas mesiaca február a marec orientuje svoju energiu na intímne potešenie v dlhotrvajúcom vzťahu. Celý Horoskop 2022 Panna vám viackrát pripomína, aby ste boli otvorený zmenám a novinkám v oblasti ľúbostného vzťahu. Až do 6. marca víta prechod Marsu spoločenské udalosti, ktoré môžete absolvovať so svojími milovanými. Práve vďaka spoločným chvíľam medzi ostatnými môžete použiť váš vzťah na posilnite radosti z vášho vzájomného pochopenia. Prvý štvrťrok 2022 je z hľadiska dlhotrvajúcich vzťahov veľmi priaznivý. Jedinou nevýhodou sa zdá byť to, že ak ste rodič, budete mať nutkanie tlačiť deti do takých povolaní a koníčkov, ktoré boli vašim vlastným snom. Viac o negatívnych aspektoch si však povieme ďalej, viac vám vyrozpráva Horoskop 2022 Panna v časti negatívne energie a tranzity. Celý rok by ste nemali zabúdať na to, že je nutné vaše deti podporovať v plnení a tvorení ich vlastných snov, a netlačiť ich do snov niekoho iného. V úvode februára prinesú astrologické tranzity tiež možnosti rekonvalescencie ľúbostných vzťahov, ktoré boli v predchádzajúcom období problematické, alebo ktoré si prekonali väčšie problémy. Pozitívne tranzity však poukazujú na to, že vďaka vašej nie príliš veľkej snahe nastane harmonizovanie vlastných emócií a dlhotrvajúcich vzťahov. Do konca februára 2022 vám tak Horoskop odporúča, aby ste ukľudnili energie z predchádzajúcich problematických vzťahov. V prvom štvrťroku budete mať dokonca možnosť odpustiť komukoľvek z vašej minulosti, kto zasiahol vaše srdce, ale aj tým, ktorí vás zradili.

V marci sú tranzity veľmi pozitívne smerom ku každej Panne, podčiarkuje osobný Horoskop na rok 2022 Panna. Znamenajú úspech v láske zadaných ale aj tých, ktorí lásku hľadajú. Každopádne si bude užívať plodné obdobie v práci, a vo finančnom smere, a tak sa Marec zdá byť jeden z najlepších mesiacov roka 2022. Tento mesiac je tiež ideálny na posun vo vzťahu, napríklad na manželstvo alebo tehotenstvo. V podobnom štýle sa bude niesť aj ďalší mesiac - mesiac apríl 2022 z pohľadu ľúbostných vzťahov, a apríl je najvhodnejším mesiacom na rozhovory a na posilňovanie medziľudských vzťahov. Nepodceňujte komunikáciu s partnerom a s vašimi deťmi, pretože práve v apríli potrebujete budovať vzájomnú blízkosť, pripomína veľký Horoskop 2022 Panna. V apríli je silnejšie obsadený váš 7. dom partnerstva a lásky, ktorý podporuje akékoľvek medziľudské vzťahy, ich kvalitu a rozvíjanie.

Ďalším vynikajúcim tranzitom pre lásku zadaných je obdobie od 21. júna, kedy slnko sústreďuje všetky vaše energie na vašich priateľov, a neskôr aj na vašu rodinu. Podobné energie predpovedá Horoskop na rok 2022 aj v mesiacoch júl, august a v mesiaci september, kedy zvýšená pozornosť smeruje hlavne k priateľom a k rodine, no v popredí stojí aj kariéra a financie. Astrologické pohyby počas novembra naznačujú užívanie si radosti z blízkosti vašich milovaných. Pre lásku zadaných sa zdá byť rok 2022 mimoriadne priaznivý, pričom viacerí z vás budete mať možnosť ukľudniť rozvrátené vzťahy z minulosti, hneď v úvode roka 2022. V závere roka bude mať každá Panna príležitosť dosiahnuť životnú spokojnosť a úspech nielen z hľadiska osobných dlhotrvajúcich vzťahov, no tiež z hľadiska kariéry a financií. Pre nezadaných sa zdá byť rok 2022 hektickejší. Okolo 16. januára si budete užívať obdobie, kedy sa na vás ostatných dívajú ako na krásnu, inteligentnú a životaschopnú bytosť. Budete príťažlivejší, pretože všetky tranzity vám prajú, aby ste očarili zaujímavých ľudí vo vašom okolí. Horoskop 2022 Panna vám odporúča, aby ste hneď v úvodnom mesiaci roka 2022 budovali svoje sebavedomie a svoje psychické zdravie.

Mesiace február a marec budú zaujímavé pre tie Panny, ktoré hľadajú dlhotrvajúci vzťah, ale ešte zaujímavejšie mesiace to budú pre tie z vás, ktoré hľadajú chvíľkové potešenie z krátkodobého vzťahu. Slnko sa presúva 7 astrologickým domom, a preto sa môže ozvať niekto z minulosti, komu budete schopní odpustiť. Horoskop vám odporúča, aby ste v roku 2022 nebúrali vzťahové mosty, pretože v úvode roka 2022 môžete dať šancu niekomu, na koho často myslíte. Niekedy je otvorené srdce a otvorená myseľ tým najlepším riešením pre vaše budúce šťastie. Uvedomte si, že každý na svete sa môže zmeniť k lepšiemu. Dajte svojej minulosti šancu, no všímajte si toho druhého viac, než doposiaľ. Pre nezadané Panny je zaujímavým mesiacom aj apríl, kedy je silnejšie obsadený 7. dom, a tak spôsobí príťažlivosť a šarmantné vyžarovanie každého z vás. Budete mať možnosť vytvoriť si nové spoločenské kontakty hlavne prostredníctvom spoločenských udalosti, predpovedá Horoskop 2022 Panna, ktoré by ste nemali vynechať. Ak budete teda pozvaný na spoločenskú udalosť ktorá môže byť pre vás zaujímavá, zabudnite na výhovorky, pekne sa oblečte, a urobte dojem na ostatných. Získané kontakty nemusia byť vašou osudovú lásku, ale môžu vás potlačiť v živote vpred. Následne sa vzťahy počas ďalších mesiacov orientujú iným smerom. V závere roka prajú astrologické tranzity každej Panne, ktorá túži po pravej láske a po skutočných emóciach a pocitoch. Zaujímavými mesiacmi budú hlavne október, november a december, pretože tieto mesiace budú patriť nielen rodinným vzťahom, ale aj novým stretnutiam. Takúto predpoveď prináša v skratke Horoskop 2022 Panna pre každú nezadanú Pannu. Poďme sa teraz v skratke pozrieť na rodinné vzťahy.

Prvé mesiace roka 2022 sa môžu zdať pre niektoré Panny ako na hojdačke a preto Horoskop odporúča aby ste sa venovali hlavne starým rodičom v prípade, ak trpia problémami so srdcom, alebo s vysokým krvným tlakom. Januárové, februárové a marcové tranzity sú z hľadiska rodinných vzťahov veľmi prospešné, pretože sú to mesiace plné pochopenia a lásky. Tranzity sústreďujúce sa na rodinné vzťahy Panny nastávajú od 5. septembra až 29. septembra, kedy máte možnosť zaceliť aj také vzťahy v rodine, ktoré boli kvôli minulým hádkam alebo nedorozumeniam rozvrátené. Ste skvelým poslucháčom, a človekom s otvoreným srdcom, opisuje Pannu ročný Horoskop 2022. Dokážete načúvať ostatným, a ste vynikajúcim radcom práve počas mesiaca september, kedy niekto z vašich blízkych bude potrebovať práve vašu oporu. Silne obsadený 4. astrologický dom ktorý je domovom rodiny pocítite hlavne počas novembra.

November by ste teda mali využiť na budovanie silných rodinných pút, a na odpustenie každému, kto si po dlhej dobe vaše odpustenie zaslúži. Rok 2022 teda bude ukončený silným energickým vplyvom astrologických tranzitov hlavne na 4. dom rodiny a 5. dom radosti, a tieto tranzity vás spoja s rodinou a s vašimi priateľmi. December je mesiac, ktorý vám z pohľadu rodinných a priateľských vzťahov dáva možnosť užiť si blízkosť vašich milovaných naplno, ktoré nebudú ničím rušené, vyzdvihuje Horoskop 2022 Panna.

Aké pozitívne tranzity môže Panna očakávať z hľadiska kariéry? Množstvo mesiacov roka 2022 sa bude točiť hlavne okolo kariéry a financií Panny. Pracovné povinnosti, úspech, ale aj posun vo vašom živote vás počas roka 2022 čakajú na nových úrovniach. Prvý polrok roka 2022 bude pre každú Pannu v kariére mimoriadne priaznivý, predpovedá Panne ročný Horoskop na rok 2022. Zaujímavé tranzity predpovedajú zmeny v práci Panny, pretože vaša domovská planéta signalizuje, že budete môcť do práce naplno zapojiť vašu inteligenciu a analytické myslenie. Práve táto vaša stránka osobnosti vám pomôže k tomu, aby sa vám v práci, hlavne v prvej polovici roka mimoriadne darilo. Aj mesiac marec vytvára harmonické pracovné podmienky a prostredie, kedy máte vynikajúce medziľudské vzťahy so spolupracovníkmi. Tento mesiac je aj vhodným obdobím pre nezamestnaných, ktorí môžu nájsť svoje vytúžené zamestnanie rýchlejšie než konkurencia. Panna je vo všeobecnosti veľmi pracovitý človek, a táto vaša črta osobnosti vám nebude chýbať ani počas roka 2022.

Prostredníctvom tejto črty osobnosti očaríte zamestnávateľov, a preto nebude pre nezamestnané Panny veľkým problémom nájsť vytúžené zamestnanie, varuje pracovný Horoskop 2022 Panna. Viaceré tranzity vám prinášajú aj obrovskú príležitosť k tomu, aby nezamestnané Panny vycestovali do zahraničia, a zachytili tak úplne nové pracovné príležitosti. V úvode roka 2022 môžu rozvíjať svoje vedomosti aj študenti alebo ľudia narodení v znamení Panna, ktorí sa aj v neskoršom veku rozhodli študovať. Budete úspešný v akomkoľvek smere, v ktorom sa rozhodnete vzdelávať. Druhá polovica roka vás podporuje k tomu, aby ste boli odvážny a iniciatívny. Množstvo kariérnych príležitosti vám otvorí dvere dokorán, a môžete sa rozhodnúť medzi tým, či opustíte doterajšie zamestnanie a vyberiete sa cestou podnikania, alebo cestou úplne novej práce. Astrologické tranzity počas roka 2022 prajú každej panne z hľadiska kariéry, a čaká vás iba niekoľko negatívnych tranzitov, ktoré ovplyvnia vašu kariérnu stabilitu, upozorňuje Pannu Horoskop 2022 a astorlogické tranzity. Každopádne, záver roka 2022 znamená planétu Jupiter prechádzajúcu domom premeny a prináša tak veľké šťastie v kariérnom smere. Rok 2022 je teda z pohľadu kariéry veľmi stabilný a vyrovnaný. Dostanete množstvo príležitostí na úspech a na to, aby ste sa v živote posunuli ďalej, podčiarkuje tranzit Horoskop na rok 2022 Panna. Využite svoje šance. Nezabúdajte prejaviť svoju odvahu, a pritiahnite do vlastného života úspech.

Aj z hľadiska financií máte viacero príležitosti k tomu, aby ste zmenili svoj finančný status, a obohatili vaše rodinné financie. Veľké finančné rozhodnutia, alebo finančné plány sa neodporúčajú robiť v obdobiach retrográdneho Merkúru, ktorá je vašou vládnucou planétou. V závere roka vám planéta Jupiter vo 8. dome praje materiálne šťastie. Šťastných dní však bude omnoho viac, a preto nečakajte a prečítajte si detailný Horoskop financií na rok 2022, ktorý vám istotne napovie viac. Nájdete tam aj exaktné termíny, ktoré sú spojené s vašim finančným šťastím.

Z hľadiska zdravia pôsobia astrologické pohyby na zdravie Panny ukončením zdravotných problémov, a tiež analýzou vlastného zdravia. V úvode roka si môžete užívať iba vyrovnané zdravie, ktoré by ste mali posilňovať zdravou životosprávu a do svojej stravy budete potrebovať zaradiť isté vitamíny, o ktorých si povieme v časti Horoskop 2022 Panna zdravie a vitalita. Bylinkou roka 2022 pre každého z vás sa stáva Medovka lekárska, ktorú môžete použiť v prípade menších zdravotných komplikácií, alebo na vyrovnanie stresu po náročnom dni. Čaj z Medovky je nielen lahodný, ale aj upokojujúci a vynikajúcou podporou vášho zdravia. Olejom roka z hľadiska aromaterapie je Levanduľový olej, ktorý je známy svojimi zdravotnými účinkami a benefitmi pre vaše zdravie. Vsaďte hlavne na zdravú stravu a do vášho jedla zaraďte tiež ovocie - ako sú pomaranče banány a citróny, ktoré sú pre vás v roku 2022 mimoriadne dôležité. Počas roka uprednostňujte hlavne také jedlo, ktoré je ľahko stráviteľné, pretože vás môžu opäť potrápiť zažívacie ťažkosti, ktoré môžu byť nepríjemné. V roku 2022 je však Horoskop zdravia priaznivý a hovorí o tom, že Panna nemusí očakávať žiadne prekvapenia, ktoré by v negatívnom smere ovplyvnili jej zdravotný stav. Záver roka 2022 poskytuje tiež pevné zdravie, a vďaka nemu sa budete môcť plne sústrediť na ostatné oblasti vášho života, ktoré si budú vyžadovať vašu pozornosť.

Z hľadiska pozitívnych astrologickych tranzitov je teda rok 2022 pre Panny, zdá sa, mimoriadne priaznivý, veští veľký Horoskop 2022 Panna. Dostanete do daru viacero tranzitov vhodných na vlastný duševný rozvoj, a na posun v živote tým správnym smerom.

Mesačný Horoskop Panna vám odpovie na to, čo si aktuálny mesiac pripravil pre vaše znamenie. Horoskop 2022 Panna je prepojený aj s mesačnou veštbou. Prečítajte si všetky dôležité horoskopy od veštkyne na rok 2022.


Horoskop 2022 Panna - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Panna 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Z pohľadu astrologických tranzitov špecifikuje Horoskop 2022 Panna aj pozitivne a negatívne chvíle, ktoré na vás čakajú. Tento stručný prehľad by mala poznať každá Panna, pretože opisuje najdôležitejšie tranzity, a sily, ktoré zasiahnú vašu energiu, lásku, medziľudské vzťahy, kariéru, financie aj zdravie počas roka 2022... Čítajte Horoskop lásky Panna 2022 ďalej...

Horoskop Panna 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

V tejto časti sa Horoskop na rok 2022 pre znamenie panna sa bude orientovať hlavne na predpoveď lásky, emócií a vzťahu tých z vás, ktorí sa nachádzajú v dlhodobom partnerskom zväzku, alebo v manželstve. Čítajte Horoskop lásky Panna 2022 ďalej...

Horoskop Panna 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Horoskop Panna 2022 vraví, že úvod roka 2022 patrí retrográdnej Venuši, ktorá sa pohybuje spriateleným znamením zverokruhu Kozorožci od 01. januára až do 29. dňa tohto mesiaca. Cúvajúca Venuša pôsobí na 5. astrologický dom Panny, ktorý je domom radosti a potešenia... Čítajte Horoskop Panna 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Panna - Práca a Peniaze:

Z pohľadu na astrologický graf a Horoskop 2022 Panna je jasné, že rok 2022 bude pre Pannu veľmi zaujímavý aj z hľadiska pracovných povinností, možnosti, a dokonca aj z hľadiska nových začiatkov. Práca, a kariérne postavenie Panny bude v roku 2022 vplývať nielen na financie Panny, ale aj na celkovú psychickú a fyzickú pohodu... Čítajte Horoskop 2022 Panna práca a peniaze ďalej...

Horoskop Panna 2022 - Zdravie:

Horoskop 2022 Panna prináša možnosti spoznávania noviniek, ako základného podporného prostriedku vášho zdravia pre rok 2022. Olejom roka 2022 pre každú Pannu sa stáva Levanduľový olej, ktorého účinky sú naozaj veľmi široké... Čítajte Horoskop zdravia 2022 Panna ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Panna

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Panna

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Panna. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Panna.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Panna
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Panna
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Panna
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Panna
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Panna 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Panna:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Panna:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Panna 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com