Horoskop 2022 Lev

Milé Levy, veštkyňa pripravila Horoskop na rok 2022 aj pre znamenie Lev, pre muža aj pre ženu narodenú v ohnivom Znamení Lev Aký bude rok 2022 z pohľadu lásky, vzťahov, emócií, financií, alebo kariéry? Podarí sa nezadaným levom nájsť svoju životnú lásku? Nájde nezamestnaný Lev vytúžené zamestnanie a bude napredovať v kariérnom živote? Na všetky otázky týkajúce sa roka 2022 vám odpovie veľký a detailný Horoskop Lev 2022 od veštkyne.

Osobnosť Leva a jeho ročný Horoskop 2022

Lev, ktorý oslavuje svoje narodeniny medzi 23. Júlom až 22. Augustom je narodený s ohnivým elementom vo svojom živote. Tento element zdieľa so znameniami Baran a Strelec. Lev je znamenie, ktorého vládcom je horúce a energické slnko. Šťastným dňom Strelca bude v roku 2022 Streda. Tento deň je vhodný na dôležité rozhodnutia v živote Leva. Streda je dňom, kedy môžete uvažovať o kariérnom napredovaní, o nových projektoch, alebo o podpisovaní dôležitých dokumentov, či o liečení pretrvávajúcich ochorení, definuje Horoskop lev 2022.

Rok 2022 si pre znamenie Lev pripravil množstvo noviniek a výziev. Oheň v živote Leva, ktorý zdieľa so znameniami Baran a Strelec povznášajú silu slnka v živote Leva, a vďaka tejto kombinácii energii vo vašom živote dokážete dokonale ovládať svoju emocionálnu stránku. Rok 2022 nebude výnimkou. Prvok ohňa predstavuje tú najväčšiu energiu, a v kombinácii s vládnucim slnkom Leva vás učí, ako zvládať svoju životnú silu a akou cestou kráčať. Element oheň sa v živote Leva spája so silnou mužskou energiou, a tak Lev v niektorých prípadoch zanedbáva svoju ženskú stránku, pretože na povrch sa pretláča stránka mužská, vraví aj ročný Horoskop 2022 Lev. Lev má vďaka tomuto elementu silnú potrebu napredovať v živote, a kariérne rásť. Aj rok 2022 bude vo viacerých smeroch zameraný na vašu kariéru, a na dôležité zmeny, ktoré budete musieť podstúpiť. Budete mať tendenciu zabúdať na to, ako veľmi potrebný je váš aktívny prístup, aby ste v živote kráčali ďalej. Oheň sa prejaví aj iným spôsobom. V roku 2022 vám pripomenie, aké dôležité je vo vašom živote vzrušenie. Dostanete príležitosť na to, aby ste objavovali nové cesty, a nové vnemy, ktoré obohatia váš život. Rok 2022 vás taktiež upozorní, aby ste nezanedbávali svoju ženskú stránku osobnosti, pretože budete musieť vo viacerých prípadoch ukázať vaše emócie. Budete musieť prejaviť aj vašu nežnejšiu stránku, a snažiť sa dokonale porozumieť ostatným ak chcete, aby vaše rodinné a priateľské vzťahy v roku 2022 fungovali. Nepotláčajte váš ženský princíp, radí váš ročný Horoskop Lev 2022.

Každý človek, ktorý je narodený v znamení Lev je rodený vodca. Vaše vodcovské schopnosti sa dostanú na povrch aj v roku 2022, kedy budete môcť prejaviť vašu kreatívnu a veselú stránku osobnosti. Ste vášnivý a veľkorysý človek, ktorý voči každému milovanému koná veľmi srdečne. Nezabúdajte na to, že voči ostatným musíte otvoriť svoje srdce, no dôležité je tiež to, aby ste sa nebálirozprávať o vašich vlastných emóciach. V roku 2022 nebudete len pomocníkom, ale pomoc musí byť smerovaná aj voči vám. Budete potrebovať psychickú podporu hlavne v období kariérneho alebo emočného stresu, a preto sa musíte sústrediť na budovanie hlbších rodinných a priateľských vzťahov. V roku 2022 vám náladu najviac pozdvihne malý darček pre seba samého v podobe krásnej veci, po ktorej dlho túžite. Rozoberieme si aj Horoskop financií na rok 2022 pre znamenie Lev, ktorý vám napovie, kedy si môžete dopriať luxus iba pre seba. Ak chcete svoju energiu udržať vo vysokej hladine, stavte na oblečenie, ktoré je žiarivé, a vaše telo zahaľte hlavne do svetlých farieb plných radosti a zábavy. Ak si budete chcieť oddýchnuť od každodenných povinností, alebo si len tak dokonale oddýchnuť, vhodné je pre vás divadlo, alebo predĺžený víkend v náručí prírody s vašimi priateľmi. V práci vás môže rok 2022 preskúšať, kedy budete čeliť hlavne konfliktom so spolupracovníkmi. Môže sa stať, že v niektorých situáciách prejavíte svoju arogantnú a tvrdohlavú stránku, Čo nebude zo strany ostatných vítané. O tom si však povieme neskôr, v detailnom horoskope práce pre znamenie Lev na rok 2022.

Sebavedomie a dominancia vám však v roku 2022 nebude chýbať. Viacerým stresovým situáciám však budete odolávať ťažšie, a ťažšie sa vám budú dosahovať aj ciele v určitých životných smeroch. Máte však špecifickú životnú silu, ktorú môžete aj počas aktuálneho roka využiť na to, aby ste uchopili všetky šance vo vašom živote. Váš zdravý zmysel pre humor k vám bude lákať množstvo nových priateľov, ktorí budú lojálny a dobrosrdečný tak, ako ste vy k ostatným. Rok 2022 vám ponúka množstvo možností na to, aby ste sa opäť zamilovali do aktívneho života, aby ste budovali svoje duševné zdravie a zdravú myseľ. Uvedomujete si svoje túžby, no nesmiete váhať požiadať ostatných o pomoc hlavne v časoch, kedy cítite psychické vyčerpanie, alebo kedy musíte bojovať s nedorozumeniami medzi priateľmi a spolupracovníkmi. Do vášho života priťahujete úspechy ľahkým a cieľavedomým spôsobom tak, ako po minulé obdobie, definuje ročný Horoskop 2022 Lev. Ste statočný človek, ktorý je nebojácny, a ktorého nezlomia malé prekážky, ktoré budete musieť zvládnuť aj počas roka 2022.

Šťastnú farbou bude farba zlatá, oranžová, a všetky odtiene žltej farby. Vašimi šťastnými číslami na rok 2022 budú čísla 2, 4 a číslo 9. Horúca hviezda predstavuje vašu vládnucu planétu a bude vám stáť v tesnej blízkosti počas celého roka. Umožní vám prežívať všetky pozitívne okamihy roka naplno, a tak sa dokáže tešiť aj z maličkostí, ktoré vám život ponúka. Nasledujte energiu slnka, ktoré vám presne napovie akou cestou sa počas roka vydať. Nepodliehajte však bezohľadnej honbe za cieľmi bez ohľadu na hranice, alebo na emócie iných ľudí, upozorňuje Horoskop Lev 2022. Táto slabá stránka slnka totiž zasiahne vaše znamenie zverokruhu, kedy budete musieť voliť medzi rýchlym kariérnym napredovaním skutočným priateľstvom. Racionálne slnko vnáša do vášho roka jasné a otvorené konanie, a tak vám dodáva kreativitu a dokonalú pozornosť, ktorou zachytíte každú zmenu vo vašom živote, alebo akékoľvek negatívne energie smerujúce k vám.

Vo veľkom Horoskop na rok 2022 si uvedieme aj veštbu zdravia pre znamenie Lev, ktorá vám objasní vývoj vašich doterajších zdravotných problémov a tiež informácie, či sa musíte obávať zmeny zdravotného stavu. Zo všeobecného hľadiska by ste však mali v prípade úpadku energie alebo stresu siahnuť po eukalyptovom esenciálnom oleji, ktorý je vašim olejom roka 2022 z pohľadu aromaterapie. Tento olej vám pomôže nielen proti stresu, ale posilní tiež vašu imunitu a pomáha vám prekonávať obdobia, kedy musíte zvládať veľký duševný a emocionálny stres, popisuje Horoskop 2022 Lev. Eukalyptový olej by mal byť v roku 2022 súčasťou vašej domácnosti či pracoviska, ak chcete uvedený rok zvládnuť s ľahkosťou, bez zbytočných ochorení. Eukalyptový olej je známy svojím antibakteriálnym a protivírusovým pôsobením, no je prospešný aj z hľadiska únavy alebo duševnej vyčerpanosti. Zmiernite váš stres a harmonizujte dušu aj telo, vďaka vášmu oleju na rok 2022, ktorým je jednoznačne eukalyptový olej podporujúci imunitný systém a vaše celkové zdravie, z pohľadu aromaterapie.

Poďme sa teraz pozrieť na kompletný Horoskop Lev 2022, v ktorom veštkyňa rozoberie lásku, emócie a partnerské vzťahy Leva. Pozrieme sa aj na kariéru, financie a zdravie každého z vás. Horoskop 2022 vám tiež pripomína, aby ste nezabúdali na vašu celkovú najväčšiu kompatibilitu vo vzťahoch a láske so znameniami Vodnár a Blíženci. Práve s týmito znameniami zverokruhu si najlepšie porozumiete aj počas tohto roka, kedy budú tieto znamenia zverokruhu predstavovať vašich najbližších spolupracovníkov a priateľov. Priateľské vzťahy nadviažete taktiež so znamením Baran a Strelec, s ktorým zdieľate váš životný element. Tieto znamenia zverokruhu sú aj vhodným partnerom pre podnikanie, alebo spoluprácu. Druhý Lev bude dokonca tvoriť najideálnejšiu kombináciu v roku 2022 pre štart podnikania, alebo pre riadenie nových projektov. Prečítajte si ďalej detailný astrologický Horoskop Lev 2022, ktorý vám prináša veštkyňa a astrologička s rokmi skúsenosti, aby ste aj vy nahliadli do vašej blízkej budúcnosti.

Ročný Horoskop 2022 Lev a jeho Negtíva roka 2022

Tranzity roka 2022 z pohľadu astrológie opisujú aj negatívne pôsobenie na vašu lásku, kariéru, financie alebo zdravie a na Horoskop 2022 Lev počas celého roka 2022. V tejto časti si rozoberieme, na čo by ste si mali dávať pozor v roku 2022, a ktoré mesiace budú pre vás skôr negatívne, než pozitivne.

Z pohľadu lásky a mileneckých vzťahov prežijete prvý polrok 2022 ako na hojdačke. Mesiac január, marec a máj budú z hľadiska lásky skúškou pevnosti a sily vášho dlhotrvajúceho vzťahu. Vzťahy manželstvá Levov si tak prekonajú nejednu hádku, predvída ročný Horoskop Lev 2022, a viacero nedorozumení v prvej polovici roka, kedy bude jeden mesiac mimoriadne priaznivý, a druhý pochmúrny. V januári vás pohyby retrográdnych planét upozorňujú na to, aby ste si vyrovnali všetky negatívne energie nesúce si z minulosti. Zameriavate sa nielen na váš vlastný sebarozvoj, radí ročný Horoskop Lev 2022, ale aj na životy tých, ktorých ste v minulosti stretli, či milovali. Všetky staré lásky sa vám objavujú v mysli, a posudzujete, či boli vaše rozhodnutia v minulosti správne.

Horoskop 2022 Lev - Nechce sa Vám ďalej čítať? Video Horoskop Lev na Youtube

Počas januára si musíte uvedomiť, že staré veci už nezmeníte. Takéto pocity budú mať zadané aj nezadané levy počas úvodného mesiaca roka 2022 hlavne kvôli neistote z vašich vlastných minulých rozhodnutí. Marec skúša pevnosť a rovnováhu vášho dlhotrvajúceho vzťahu. Nezadané levy majú tendenciu konať impulzívne a môžu podliehať vzťahom, ktoré sú založené na peniazoch a na dobrom materiálnom statuse vášho objektu záujmu, pripomína astrologický Horoskop 2022 Lev. Skúste sa v marci zamerať na skutočné hodnoty, a neriešte finančný status človeka, o ktorého máte potencionálny záujem. Aj keď tento vzťah z astrologického pohľadu skončí buď láskou alebo priateľstvom, aj tak by ste si mali zachovať vašu vlastnú integritu a neprejaviť sa ako povrchný človek.

Máj 2022 bude z hľadiska lásky skúškou pevnosti a sily vzťahu už po tretíkrát v roku 2022, predpovedá osobný Horoskop 2022 Lev. Bolo by vhodné, ak by ste odhalili všetky svoje skryté tajomstvá, a to isté očakávajte zo strany vášho partnera. V posledných mesiacoch roka 2022 stretne aj nezadaný Lev lásku, ktorá však môže byť podľa horoskopu nie veľmi priaznivá, hlavne kvôli vekovému rozdielu, ktorý môže spôsobovať vážne problémy a nedorozumenia v budúcnosti. December preskúma vernosť a oddanosť leva. Práve vy budete provokovaní zo strany niekoho tretieho, kto má záujem narušiť váš dlhodobý vzťah. Tieto milostné romániky, alebo nevera, budú vznikať hlavne v zamestnaní alebo oblastiach, ktoré súvisia s vašou prácou. Takisto budú mať aj nezadané levy tendenciu vpadnúť do milostného trojuholníka, ktorý môže byť pre vašu psychiku devastujúci. Dávajte si preto pozor hlavne na uvedené mesiace, ktoré sú z hľadiska lásky varovaním pre zadaného aj nezadané hlava počas roka 2022, tvrdí ročný Horoskop na rok 2022 Lev, ak chcete svoju psychiku a vaše vzťahy udržiavať v harmónii a stabilite.

Z celkového pohľadu budú priateľské a rodinné vzťahy stabilné, ale hovoríme iba o tých najbližších vzťahoch. Mars môže v úvode roka vyvolávať konflikt s takými priateľmi, s ktorými nezdieľate rovnaké náboženské alebo filozofické presvedčenia, pripomína celoročný Horoskop 2022 Lev. Vaša prehnaná reakcia v prípade konfliktu by mohla narušiť vašu reputáciu medzi ostatnými priateľmi. Aj v priateľských vzťahoch teda musíte krotiť vašu prirodzenosť a mali by ste premýšľať, než niečo poviete. Môžete teda cítiť isté hranice a neslobodu vo vyjadrení vlastných názorov, upozorňuje osobný Horoskop 2022 Lev, a tieto vaše pocity budú súvisieť s vašimi priateľmi a rodinou. Mesiac október môže zasiahnuť vaše rodinné vzťahy. Môžete mať pocit, že idete hlavou proti múru v každom ohľade. Hlavne ak túžite urobiť isté zmeny v domácnosti, môžete sa stretnúť s nepochopením zo strany rodiny. Môžu tak vznikať konflikty medzi vami a vašimi súrodencami, rodičmi alebo dokonca medzi vami a vašim partnerom.

Z hľadiska rodinných vzťahov je október jediným rušivým mesiacom roka 2022, inak budú vaše vzťahy veľmi harmonické, veští váš Horoskop na rok 2022. Ako sme už uviedli, Levovi sa naskytuje množstvo príležitostí na dokonalú svadbu, podľa predstáv a snov. Pozor však na decembrový tranzit. Od 10. decembra zvýšte opatrnosť vo vzťahoch, aj pri uzatváraní manželského zväzku. Aj možnosti na lásku pre nezadaného Leva sú viac než priaznivé. Horoskop 2022 Lev však varuje tehotné Levice. V mesiacoch máj a jún by mali byť tehotné Levice opatrné, a mali by viac oddychovať a pozorne sledovať akékoľvek zmeny v tehotenstve. Ostatné mesiace sú pre Leva aj z tohto hľadiska mimoriadne priaznivé.

Aké negatívne pôsobenie môže očakávať z hľadiska práce? Január bude z hľadiska kariéry náročnejší, pretože musíte dokončiť všetko rozpracované. V druhej polovici februára a v úvode marca si dávajte pozor na to, že niekto bude chcieť využiť vašu pracovitosť a dobrotu pre vlastný karierny prospech. Od 5. júla do 20. augusta vás môže ovplyvniť prechod Marsu znamením svojho exilu, kedy je vhodné zvýšiť vašu profesionalitu a dodržiavať termíny, či bezpečnosť pri práci, podčiarkuje Horoskop Lev 2022. Z celkového pohľadu je obdobie od 5. júla do 20. augusta najnáročnejším obdobím z hľadiska kariéry pre každého Leva, pretože vaša agresia, alebo arogancia v práci vás môže pripraviť a stabilné zamestnanie.

Z celkového pohľadu astrologických tranzitov sa vám však bude dariť, veští astrologický Horoskop 2022 Lev. Neistota a nestabilita v práci vás zasiahne iba v tých dňoch, kedy je citeľný prechod retrográdneho Merkúru pôsobiaceho na vaše znamenie zverokruhu a na váš dom kariéry. Inak sa nemusíte báť žiadnych negatívnych aspektov. Financie budú veľmi uspokojivé. Pozor by ste si mali dávať možno iba v krátkych obdobiach roka 2022, napríklad v mesiaci marec, kedy by ste mali byť pri míňaní peňazí opatrnejší. Horoskop vám odporúča, aby ste sa vyhýbali pôžičkám, alebo veľkým, stresujúcim nákupom. Neskôr sú financie stabilné, a k slovu sa dostáva až september 2022, kedy vám veštkyňa dôrazne odporúča vyhýbať sa veľkému predaju – ako je predaj nehnuteľnosti, vozidla alebo veľmi drahých a hodnotných veci.

Celý september môže byť z hľadiska financií nestabilný a môže vám ukrojiť z vášho finančného šťastia, preto by ste mali zvýšiť opatrnosť. Vo vašom okolí sú totiž ľudia, ktorí sa živia podvodmi a mohli by vás stiahnuť do svojej pyramídy výdavkov a nulových ziskov, upozorňuje finančný Horoskop 2022 Lev. Buďte teda veľmi obozretní, a predtým než sa pustíte do veľkého predaja, alebo do nového podnikania si dobre overte pravdivosť tvrdení vašich známych.

Z hľadiska zdravia vás potrápi iba pár dní v úvode roka, a trápi tých levov, ktorí trpia bolesťami chrbtice. Prvých 5 dní v roku 2022 môže byť náročnejších. V máji a v úvode leta si na svoje zdravie musia dávať pozor hlavne tehotné Levice, ktoré by mali zvýšiť príjem kyseliny listovej a vitamínov skupiny B. Z celkového pohľadu horoskop 2022 nepredpovedá žiadne ochorenia, ktoré by vás prekvapili, alebo narušili váš stabilný rok 2022. Isté dátumy vám však odporúčajú zvýšiť vašu pozornosť, a tiež by ste sa mali viac zamerať na zdravie členov vašej rodiny. Viac o tom, aké zdravie na vás čaká počas roka 2022 si povieme v horoskope zdravia 2022. Kedy by mal Lev zvýšiť opatrnosť v zdraví?

Z celkového hľadiska vás negatívne ovplyvnia azda len pohyby retrográdneho Mekrúru, ktorý vás môže v roku 2022 zastiahnuť až štyrikrát. Napríklad retrográdny Merkúr od 10. mája do 3. júna môže zasiahnuť váš osobný život, kedy sa cítite smutne a nešťastne. Tento Merkúr totiž vo vašom živote vyvoláva minulú karmu vzťahujúcu sa vaším veľkým očakávaniam, ktoré neboli naplnené. Máte sklon pochybovať o svojich vlastných rozhodnutiach, a následkom toho môžu vaše myšlienky upadať do depresie. Pracujte preto na svojej vlastnej karme, a nájdite v sebe odpustenie minulosti, ktorá súvisí s kýmkoľvek vo vašom okolí.

Ďalším negatívnym tranzitom roka 2022 je záver mesiaca jún, kedy sa slnko nachádza v kvadratúre Neptúnu a zasiahne celoročný Horoskop 2022 Lev. Môžete cítiť mentálne zábrany, obmedzenia a frustráciu. Tieto energie sa prejavujú v závere júna, ale vo vašom živote predstavujú značné výzvy, ktoré budete musieť prekonať. Aj ďalší letný mesiac, a jeho druhá polovica preskúša silu vašich myšlienok. Opäť budete premýšľať nad tým, čo ste v živote chceli stihnúť, a nad tým, čo ste nedosiahli. Veľký prísun informácií v práci vás môže deptať, pretože nebudete mať čas na osobný život. Táto sila planéty Merkúr v prvom dome vás zasiahne od 19. júla do 4. augusta. Zároveň je to aj posledný negatívny tranzit roka 2022, ktorý ovplyvňuje život muža, alebo ženy narodených v ohnivom znamení Lev, ktorému vládne slnko.

Zoznámte sa teraz s kompletným Horoskopom na rok 2022, ktorý do detailov prehodnocuje oblasti vašej lásky, emócií, medziľudských vzťahov, kariéry, financií a zdravia na rok 2022.

Denný horoskop Lev vás pripraví na akutálny deň. Horoskop 2022 od veštkyne znamená aj možnosť dennej veštby pre znamenie zverokruhu Lev.

Ročný Horoskop 2022 Lev a jeho Pozitíva na rok 2022

Horoskop na rok 2022 hovorí o pozitívnych, aj negatívnych tranzitoch, ktoré zasiahnú energie leva. V tejto časti sa pozrieme na pozitívne tranzity ovplyvňujúce život leva počas roka 2022, vo všetkých oblastiach jeho života.

Z hľadiska lásky a vzťahov Horoskop z pozitívneho hľadiska opisuje mesiac február ako vhodný na diskusie o vzťahu a na zacelenie problémov z minulosti. Mesiac február je tak po dlhej odmlke veľmi pozitívny mesiacom hlavne z hľadiska osobných vzťahov Leva, a z hľadiska mileneckých vzťahov, aj pre nezadaných. Mesiac január sa sústreďuje na 7. dom, no počas týchto dní na vás pôsobí aj retrográdny Merkúr a Venuša. Je to mesiac vhodný na prehodnocovanie a analyzovanie vašich minulých rozhodnutí a na poučenie sa z minulosti. Neskôr, v prvej polovici roka 2022 je láska Leva ako na hojdačke, špecifikuje ročný Horoskop Lev 2022. Tranzity Februára dávajú nezadaným príležitosti na spoznanie spriaznenej duše a na prerod priateľstva do vzťahu, vyzdvihuje ročný Horoskop 2022 Lev. Marec zas orientuje pozornosť Leva na financie a na iné smery života a môže pomotať hlavu aj nezadaným. Tí sa budú na vzťah zo začiatku pozerať iba skrz finančné prilepšenie, no tieto vzťahy môžu neskôr prerásť do hodnotnejších a hlbších emócií. Ak z toho nebude láska, určite z tohto vzťahu vytvoríte hlboké a silné priateľstvo. Čo sa na prvý pohľad bude zdať povrchné bude v skutočnosti veľmi hodnotné.

V apríli si môže lev opäť užívať harmonický mesiac, vraví Horoskop 2022 Lev, ktorý sústreďuje pozitívne energie na osudovú lásku, ak patríte k zadaným aj nezadaným levom. Nezadaní, pozor však na veľký vekový rozdiel, ktorý môže byť reálnou prekážkou vášho začínajúceho vzťahu, varuje nezadaných Horoskop 2022 Lev. Nebude to len pomyselná prekážka, pretože veľmi skoro pocítite rozdiely vo vašich názoroch a očakávaniach. V druhej polovici roka si dávajte pozor na to, aby ľudia vo vašom okolí nevyužívali vašu srdečnú povahu a vašu dobrotu pre vlastný prospech. Z hľadiska lásky nezadaných levov je veľmi pravdepodobné, že nezadaný Lev začal rok 2022 sám, no tento rok ukončí v náručí svojej osudovej lásky. Levom sa v láske bude dariť, no mali by ste využiť každú príležitosť na posilňovanie a zveľaďovanie vzťahu.

Priateľské a rodinné vzťahy budú počas celého roka stabilné, veští ročný Horoskop Lev 2022. Uvedomíte si hodnotu najbližšieho priateľa a budujete hodnotnejšie medziľudské vzťahy v rodine. Dostanete možnosť usmerni deti, vytvoriť útulnejší domov plný lásky, zmeniť veci v domácnosti, a máte tiež možnosť rekonštrukcie alebo drobných zmien. Aj priateľstvo bude prekvitať, predpovedá Horoskop na rok 2022 pre znamenie zverokruhu Lev. Najlepší priateľ vám bude oporou aj v tých dňoch, kedy stratíte hlavu a prehnane zareagujete voči ostatným, s ktorými nezdieľate rovnaké životné filozofie. Priateľstvo bude prekvitať hlavne počas druhej polovice roka 2022, kedy sa k slovu dostávajú aj vynikajúce medziľudské vzťahy v rodine. Dokonca dokážete zaceliť aj také vzťahy, ktoré boli v minulosti rozvrátené. Z hľadiska manželstva, alebo svadby, ponúkajú astrologické tranzity veľa príležitostí na dokonalú svadbu. Ak chystáte letnú svadbu žiadne tranzity nehovoria o negatívnom pôsobení. Všetko by teda malo prebiehať podľa vašich predstáv.

V roku 2022 však existujú aj vhodnejšie dni na uzatváranie manželstva, než sú letné mesiace. Viac o tejto téme si môžete prečítať v horoskope manželstva, ktorý si rozoberieme neskôr. Astrologický Horoskop 2022 Lev tiež hovorí o tom, že Lev má obrovské množstvo možností na počatie prvého alebo ďalšieho potomka. Rok 2022 dopraje radosť každému Levovi, ktorý sa snaží o rozšírenie vlastnej rodiny. V tomto smere tranzity opisujú dokonalé šťastie. V porovnaní s ostatnými znameniami zverokruhu vám tranzity ponúkajú veľa príležitostí na otehotnenie a viacero tranzitov naznačuje bezproblémový priebeh tehotenstva počas celého roka. Takéto budú emócie, vzťahy a príležitosti Leva v láske počas celého roka, dodáva ročný Horoskop 2022 Lev.

Čo vraví veštkyňa a Horoskop na rok 2022 na kariéru a financie Leva počas roka 2022? V januári vám tranzity umožňujú dokončiť všetko tak, aby ste mohli do nového roka vykročiť s čistým štítom. Január je nutné použiť na dokončenie všetkých rozbehnutých projektov, na vyčistenie svojho mailboxu, na odpovede na všetky listy alebo správy, na ktoré by ste mali odpovedať. Do februára si tak so sebou vezmete iba pozitívnu karmu. Vo februári sa vám bude dariť, môžete uvažovať o začatí podnikania, či o rozbiehaní projektov s rodinou, či priateľmi, radí pracovný Horoskop Lev 2022. Rodina a priatelia budú silnou súčasťou vášho roka 2022, a preto ich môžete zapojiť aj do svojej práce.

V neskorších mesiacoch roka 2022 tranzity nenaznačujú žiadne enormné zmeny, možno len isté negatívne pôsobenie na vašu kariéru o ktorom vám Horoskop Lev 2022 povie neskôr. V závere roka sa váš život orientuje na osobné vzťahy. Práca je stabilná. Nezamestnaní dostávajú príležitosti zachytiť šance. Dostanú viac šancí, než iné znamenia zverokruhu. Cesty do zahraničia sú vhodné takmer počas celého roka, s výnimkou retrográdneho Merkúru. Nezamestnaným levom sa núka šanca rozbehnúť kariéru v zahraničí, ktorá vám prinesie finančný zisk. Nezamestnaný Lev tak môže skúsiť šťastie v zahraničí, pretože Horoskop 2022 vám v tomto smere skutočne praje. Máte dostatok odvahy a pracovitosti. Rok 2022 je teda vynikajúcim rokom na rýchly kariérny rast, na zmeny, a tiež na publikačnú činnosť. Z hľadiska financií prinášajú má Lev možnosť napredovať. Celá prvá polovica roka je z hľadiska financií priaznivá a vo financiách budete mať šťastie takmer počas celého obdobia. V apríli naznačujú tranzity mimoriadny finančný zisk, ktorý obohatí váš rodinný rozpočet. Financie budú mimoriadne stabilné, predvída Horoskop 2022 Lev, no treba si dávať pozor aj na isté dátumy, kedy chcú vaši známi, no nie najbližší, využiť vašu pracovitosť, dobrotu a štedrosť.

Z hľadiska zdravia by mal mať každý Lev v roku 2022 po ruke eukalyptový olej, ktorý vám pomôže nielen prekonávať stres, ale aj v tom aby ste sa cítili vitálnejšie. Z hľadiska aromaterapie je eukalyptový olej vašim olejom roka 2022 pre posilnenie vášho psychického a fyzického zdravia. Ďalším odporúčaním, ktoré Horoskop 2022 prináša, je zaradenie rozmarínu do bežnej stravy Leva. Môžete si dopriať rozmarínový čaj, ktorý je plný zdravia pre váš mozog, aj pre váš imunitný systém. Celá prvá polovica roka je priaznivá aj z hľadiska zdravia, a hneď v úvode roka môžete využiť silu eukalyptového oleja a byliniek, pretože tieto vaše kroky sú prospešné v mnohých ohľadoch.

V úvode jari a počas prvých letných dní vsaďte na zdravú stravu. Nezabúdajte dopĺňať vitamíny skupiny B a kyselinu listovú, a to hlavne počas letných mesiacov, radí zdravotný Horoskop na rok 2022 Lev. Ako sme už spomenuli, rozmarín je bylinkou roka 2022 pre každého Leva. Môžete ho pridať nielen do vašej každodennej stravy, ale aj použiť na prípravu čaju, ktorý je svojou netradičnou chuťou plný zdravia a energie. Zabráni napríklad vzniku neskorších ochorení súvisiacich s činnosťou mozgu, alebo súvisiacich so stresom vo vašom živote. Druhá polovica roka povzbudí aj tých, ktorí chcú schudnúť a začať zdravší životný štýl. Tí, ktorí schudnúť musia, sa budú v roku 2022 pasovať s viacerými prekážkami, no druhá polovica roka bude pre vás omnoho priaznivejšia.

Horoskop 2022 teda naznačuje, že Leva čaká pokojný a harmonicky rok 2022, iba s malými prekážkami, ktoré si uvedieme v časti negatívneho pôsobenia astrologických tranzitov na život leva. V Januári je obsadený 6. a 7. dom Leva, a preto sa január díva na lásku, na psychické a fyzické zdravie Leva, ale aj na milenecké vzťahy. Z roku 2021 si Lev prináša do tohtoročného horoskopu direktívny Mars v 5. astrologickom dome, ktorý v tejto polohe chvíľu zotrvá. Pripája sa k retrográdnej Venuši a k spätnému Merkúru. Táto kombinácia zasiahne 7. astrologický dom leva. Pozitívnym tranzitom je aj januárový mesačný spln v 12. dome, pretože tento dobre postavený mesiac vám otvára jasné vedomie, a získavate schopnosti porozumenia a podpory. Veci môžete predvídať, a preto sa spoliehajte na svoju intuíciu, hlavne období od 15. do 18. januára 2022.

V apríli vás z pozitívneho hľadiska najviac zasiahne retrográdny pohyb planéty Pluto, ktorý bude pôsobiť od 29. apríla až do 8. októbra v znamení Kozorožec, aj na ročný Horoskop Lev 2022. Aj keď sa vaše myšlienky orientujú na ďalekú minulosť a na analytiku toho, čo ste minulosti prežívali, môžete z týchto myšlienok vyťažiť pozitivne energie do budúcnosti. V týchto chvíľach je však nutné, aby ste čo najviac posilňovali svoje fyzické a psychické zdravie, pretože tranzit môže preskúšať vašu odolnosť, udáva ročný Horoskop Lev 2022. Váš život sa však bude praktický, a ostatným môžete porozumieť na novej úrovni. K tomuto pozitívnemu prechodu planéty Pluto sa od 10. mája pridáva aj Jupiter vstupujúci do 9. domu. Celý máj a jún pozitivne tranzity prerušujú tie negatívne, a tak máte možnosť objavovať svoje vlastné vnútro, a dokonca aj cestovať. Celý rok 2022 sa zdá vhodný na cestovanie, no v období od 10. mája až do konca roka 2022 je na to obdobie najideálnejšie.

Od záveru Júna až do prvých Decembrových dní pôsobí na každého Leva aj cúvajúci Neptún vo 8. dome. Nachádza sa vo svojom domove a je to veľmi silná pozícia, ktorá vám dáva hlboký pohľad do vášho vlastného vnútra, veští ročný Horoskop 2022 Lev. Dokážete chápať nielen seba, ale aj ostatných. Opäť sa naplno prejaví vaše dobré srdce, pretože máte tendenciu pomáhať ostatným v prekonávaní ich problémov. Veľmi silno vás zasiahne hlavne septembrový retrográdny Merkúr, kedy bude až 5 planét retrográdnych, a to znamená, že vaše napredovanie v akomkoľvek životnom smere bude pomalšie. Viac o tom, ako retrográdne planéty zasiahnú rok 2022 si môžete prečítať na našej stránke. V závere roka patria 3 dni spätnému Merkúru v 6. dome, no inak sú tranzity pozitivne. Vaša energia sa orientuje na vašu rodinu, definuje osobný Horoskop na rok 2022, a planéta Jupiter sa od 20. decembra presúva do 9. domu. Je to veľmi priaznivá poloha Jupitera, ktorá sa označuje aj za postavenie kráľov. Je to typický aspekt posilňovania karmy, svojich myšlienok, a napredovania v osobnostnej rovine. Takéto pozitívne tranzity čakajú na každého leva v roku 2022, a preto sa každý Lev môže tešiť na množstvo príležitostí a možno aj zmien vo svojom živote.

Mesačný Horoskop Lev vám odpovie na to, čo si aktuálny mesiac pripravil pre vaše znamenie. Horoskop 2022 Lev je prepojený aj s mesačnou veštbou. Prečítajte si všetky dôležité horoskopy od veštkyne na rok 2022.


Horoskop 2022 Lev - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Lev 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Každý človek, ktorý je narodený v znamení Lev je rodený vodca, opisuje Leva Horoskop 2022. Vaše vodcovské schopnosti sa dostanú na povrch aj v roku 2022, kedy budete môcť prejaviť vašu kreatívnu a veselú stránku osobnosti... Čítajte Horoskop Lev 2022 ďalej...

Horoskop Lev 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Z hľadiska lásky a vzťahov Horoskop z pozitívneho hľadiska opisuje mesiac február ako vhodný na diskusie o vzťahu a na zacelenie problémov z minulosti. Mesiac február je tak po dlhej odmlke veľmi pozitívny mesiacom hlavne z hľadiska osobných vzťahov Leva, a z hľadiska mileneckých vzťahov, aj pre nezadaných... Čítajte Horoskop lásky Lev 2022 ďalej...

Horoskop Lev 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Priateľstvo bude prekvitať hlavne počas druhej polovice roka 2022, kedy sa k slovu dostávajú aj vynikajúce medziľudské vzťahy v rodine. Dokonca dokážete zaceliť aj také vzťahy, ktoré boli v minulosti rozvrátené... Čítajte Horoskop Lev 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Lev - Práca a Peniaze:

Vo februári sa vám bude dariť, môžete uvažovať o začatí podnikania, či o rozbiehaní projektov s rodinou, či priateľmi. Rodina a priatelia budú silnou súčasťou vášho roka 2022, a preto ich môžete zapojiť aj do svojej práce... Čítajte Horoskop 2022 Lev práca a peniaze ďalej...

Horoskop Lev 2022 - Zdravie:

Celá prvá polovica roka je priaznivá aj z hľadiska zdravia, a hneď v úvode roka môžete využiť silu eukalyptového oleja a byliniek, pretože tieto vaše kroky sú prospešné v mnohých ohľadoch. V úvode jari a počas prvých letných dní vsaďte na zdravú stravu... Čítajte Horoskop zdravia 2022 Lev ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Lev

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Lev

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Lev. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Lev.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Lev
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Lev
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Lev
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Lev
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Lev 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Lev:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Lev:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Lev 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com