Horoskop 2022 Kozorožec

Horoskop Kozorožec 2022 - Láska a Vzťahy

Partnerský Horoskop Lásky 2022 pre Zadaných Kozorožcov

V tejto časti horoskopu si povieme o dlhodobých vzťahov každého Kozorožca. Zistíte, ako astrologické tranzity ovplyvňujú medziľudské vzťahy s vaším partnerom. Upozorníme vás na najdôležitejšie problematické termíny roka 2022 v súvislosti s vaším partnerským vzťahom. Dozviete sa tiež, či bude vaša láska hlboká, či bude prekvitať. Zistíte, kedy môžete očakávať hádky a nedorozumenia a získajte radu, ako týmto nezhodám vo vašej rodine predísť. Horoskop sa v tejto časti venuje zadaným kozorožcom, ktorí sú buď v manželskom, alebo v dlhotrvajúcom partnerskom zväzku.

Prvým dôležitým tranzitom, ktorý hneď v úvode roka 2022 zasiahne vaše emócie je pohyb retrográdnej Venuše od prvého januára do 29. dňa tohto mesiaca. Venuša sa presúva vaším znamením zverokruhu, to znamená 1. astrologickým domom Kozorožca. Kozorožec počas januára vyžaduje viac pozornosti zo strany svojho partnera. Prehlbujete sa do svojej duše, a premýšľate nielen o sebe, ale aj o spokojnosti tých druhých. Vaše porozumenie sa počas januára 2022 zosilňuje, pretože ste schopný analyzovať a prežívať aj pocity ostatných, veští Horoskop Kozorožec 2022. Viacero kozorožcov sa však sústreďuje na svoju vlastnú osobu, čo môže viesť k tomu, že vo vašom okolí vyhľadávate pozornosť človeka, ktorý vás vníma ako silnú a neoblomnú osobu. Kozorožca to môže postaviť do komplikovanej spoločenskej pozície, pretože vás mimoriadne teší akýkoľvek kompliment, no zároveň vás zraňuje akákoľvek kritika smerovaná k vašej osobe.

Ste si vedomý svojich kvalít, pretože o sebe zmýšľajte ako láskyplnej osobe, o bytosti, ktorá vnáša porozumenie a pochopenie do vašej domácnosti. Uvedomte si však, že váš partner tiež potrebuje toľko pozornosti a porozumenia ako vy sám. Tranzit retrográdnej januárovej Venuše je komplikovaným pohybom pre každé znamenie zverokruhu. Nech je váš partner narodený v akomkoľvek znamení zverokruhu, istotne cíti prechod tejto planéty. Ideálne by bolo, ak by ste poznali Horoskop aj svojho partnera, a dokonale pochopili, ako retrográdna Venuša v prvom mesiaci roka 2022 zasiahne energie vášho milovaného.

Horoskop 2022 Kozorožec hneď v úvode pripomína, že nesmiete zostávať sebeckým. Musíte otvoriť svoju myseľ aj voči emóciám ostatných ľudí. Množstvo lásky, ktoré budete vyžadovať bude neprimerané situácii. Musíte si uvedomiť, že aj váš partner má svoj osobný život, a tiež prežíva komplikovane chvíle v zamestnaní. Nesmiete mu vyčítať, ak je po celom dni unavený, a nevenuje vám toľko pozornosti ako by ste vyžadovali. Kozorožec v januári prežíva ťažšie obdobie, pretože nie je uspokojená túžba po pozornosti od partnera. Musíte sa však zamyslieť nad tým, či to nie sú len vaše čierne myšlienky, ktoré spôsobujú váš pocit prehliadania zo strany partnera. Ani vy sám teraz neviete, koľko lásky máte dávať vášmu partnerovi, pretože sa vám zdá, že by ho mohlo dokonca veľa lásky z vašej strany obťažovať, vraví Horoskop Kozorožec 2022. Láska je však cit, ktorý teší každého. Prejavovanie lásky je namieste, no nerobte to násilne, alebo dotieravo.

Sústreďte sa na potreby a pocity vášho partnera. Vnímajte jeho problémy, a lásku prejavujete hlavne neinvazívnym spôsobom. Dotyky, bozky a pohladenia sú na mieste. Ideálnou voľbou januára 2022, na prekonanie negatívneho vibrovania retrográdnej Venuše je poskytnutie masáži partnerovi. Poskytnite mu pozornosť, lásku a dotyky, pretože práve tieto postupy z vašej strany sú mimoriadne vhodné v časoch, keď sa Venuša dostáva do cúvajúceho pohybu. Prílišný nátlak na vášho partnera, na prejavovanie emócií z jeho strany, alebo tlačenie ho do neustáleho slovného dokazovanie lásky voči vám by mohlo vášho partnera otráviť. Spätný pohyb Venuše môže spôsobiť množstvo problémov v láske, dlhotrvajúcich vzťahov a manželstve. Ako sme už uviedli, je nutné poznať aj vplyv retrográdnej Venuše na vášho partnera, no z vašej strany urobíte dobrý ťah vtedy, ak budete lásku prejavovať neinvazívne.

Horoskop 2022 Kozorožec vám doporučuje, aby ste sa nesnažili v očiach ostatných vyzerať čo najlepšie za každú cenu. Ste osobou, ktorá si je vedomá svojich kvalít. Preto nemusíte nikoho presviedčať o tom, ako úžasnou osobou ste. Nemusíte nikoho tlačiť do rozhodnutí, s ktorými ten druhý nieje stotožnený. Platí to aj pre váš dlhotrvajúci vzťah. Január je mesiacom retrográdneho pohybu Venuše aj planéty Merkúr. Je to je teda mesiac, ktorý nie je vhodný na veľké životné rozhodnutia, a na veľké životné kroky. Platí to teda aj pre zemské znamenie Kozorožec. Vyhýbajte sa akýmkoľvek veľkým rozhodnutiam. Ak vás deprimuje nedostatok lásky zo strany vášho partnera určite túto tému neotvárajte počas januára, radí osobný Horoskop Kozorožec 2022. Vo februári sa totiž veci javia inak, a vy by ste považovali tento konflikt za úplne zbytočné narušenie vášho vzťahu. Ak uvažujete o rozchode, alebo rozvode s vaším dlhotrvajúcim partnerom, január je absolútne nevhodným obdobím na tieto veľké životné kroky.

Energie sa schladia s nástupom druhého mesiaca roka 2022. Vtedy bude myseľ Kozorožca jasnejšia. Vaše úvahy čistejšie. Vaše rozhodnutia budú určite pevnejšie a stabilnejšie, pretože na vás nevplýva žiadny negatívny aspekt v súvislosti s astrologickými energiami. Január teda preskúša odolnosť Kozorožca voči vonkajší vplyvom. Preskúša množstvo sebalásky, ktoré smerujete k sebe samému, a vašu silu vzťahu. V januári môže nastať množstvo hádok a nedorozumení v súvislosti s nedostatočným ocenením vás samotných, zo strany vášho partnera. Vaše vlastné emócie, vaša vnútorná rovnováha bude ako na hojdačke, a preto by ste nemali prenášať svoju vnútornú nervozitu na vášho milovaného. Horoskop 2022 Kozorožec vám v tomto mesiaci určite doporučuje meditáciu. Prehĺbenie sa do svojho vlastného vnútra. Uvedomelé dýchanie, ktoré prepojíte s kľudnými dňami po náročných dňoch, vám prinesie uspokojenie mysle aj tela. Uspokojenie musíte v januári hľadať hlavne u seba samého. Pozornosť vášho partnera je druhoradá, pretože iba vtedy, ak budete dokonale stotožnený s vašimi vnútornými emóciami môžete od partnera očakávať úprimne a hlboké prejavy citov a emócií voči vám. Akékoľvek myšlienky na minulosť vás tiež môžu ťahať dozadu, kvôli spätnému pohybu Venuše.

Planéta lásky popletie vaše myšlienky, a môžu vám spôsobiť myšlienkový návrat k minulým vzťahom, ktoré boli ukončené. Pre Kozorožca je však v roku 2022 mimoriadne dôležité sústredenie na prítomný okamih. Prítomnosť je tu a teraz. Akékoľvek myšlienky na vašu budúcnosť, plány, alebo očakávania, sa môžu zmeniť v jednom okamihu. Musíte sa teda sústrediť na to, čo vám život dal do daru, čo si užívate tu a teraz. Minulosť je minulosťou, a budúcnosť je nejasná. Nie však v negatívnom smere, ale z pozitívneho hľadiska, pretože vy sám si môžete tvoriť a kreovať vašu budúcnosť, ktorá by mala byť prepojená s láskyplnou domácnosťou a životom s vaším partnerom. Ak neviete, ako prejavovať lásku voči vášmu partnerovi, je vhodná doba na komunikáciu, emočné, intelektuálne zblíženie s milovaným, podčiarkuje ročný Horoskop Kozorožec. Január nebude iba o intímnom potešení. To naozaj nebude v popredí vášho vzťahu.

Január je o potešení duševnom, o prepájaní vášho medziľudského vzťahu s partnerom, o prehlbovaní vášho komunikačného, intelektuálneho, a hodnotového spojenia. Užívajte si spoločné chvíle strávené vašimi koníčkami. Zistíte, čo máte spoločné a čo vás oboch najviac baví. Aj keď ste s partnerom už dlhú dobu, aj tak ho nepoznáte tak, ako by ste mali. Spoznanie duše toho druhého je teraz dôležitým krokom pre každého Kozorožca, pripomína osobný Horoskop na rok 2022 Kozorožec, ktorý túži po väčšom prejave emócií zo strany partnera. Pripravte sa preto na mesiac január, ktorý môže byť plný rozporuplných emócií. Na jednej strane cítite prehliadanie zo strany lásky, no na druhej strane ste práve vy ten, kto môže chytiť situáciu pevne do rúk a ukázať partnerovi, že záleží aj na intelektuálnom prepojení, a na porozumení na vyššej úrovni.

Na dlhotrvajúce vzťahy kozorožcov zapôsobí viacero tranzitov roka 2022. Do veľkej miery bude zasiahnutý aj váš rodinný život, no na Horoskop rodiny 2022 sa pozrieme neskôr. Dlhotrvajúci vzťah bude opäť na pár dní zasiahnutý od 02. až do 20. marca 2022. V tomto období vníma každý Kozorožec silnú konjunkcii vašej domovskej planéty Saturn s planétou Merkúr. U Kozorožca sa môže objaviť negatívne myslenie, ktoré ho spútavá. Negatívne energie vibrujúce vo vašom okolí spôsobujú nedorozumenia so sebou samým. Isté rozhodnutia, ktoré ste mali vo vašej mysli v súvislosti s vašim dlhotrvajúcim vzťahom sú teraz minulosťou. Všetko musíte budovať odznova.

Kozorožec má v tomto období – od 02. do 20. marca sklon k depresiám, a taktiež k ťažkostiam v komunikácii s partnerom. V mysli, vo svojej práci, a v celkovom životnom nastavení ste teraz veľmi zaneprázdnený, a keď sa k tejto zaneprázdnenosti pridávajú aj vzťahové problémy, vaša energia je miziva. Úvod marca vás môže obrať o rýchle napredovanie a kvalitnú energiu práve zo strany vášho partnera, a vášho vlastného nastavenia. Vo vašom vzťahu prejavujete chlad a izoláciu. Váš partner zas na druhej strane vníma pocit odmietnutia, a vy hľadáte spôsob, ako zosúladiť energie pôsobiace z rôznych smeroch na vašu osobu aj s vašou láskou. Kľúčom k harmonizácii týchto energii je pozitívne myslenie a pretvorenie vášho mozgu na dôležité úlohy a povinnosti. Teraz sa nesústreďte plne na svoj osobný život. Môžete sa zamerať na prácu, a na povinnosti ktoré vás čakajú.

Horoskop 2022 Kozorožec taktiež radi, aby sa každý z vás zameral na drobné práce v domácnosti. Potešíte tak svojho partnera, a vy sám načerpáte silu do budúcnosti, pretože sa vaše myšlienky orientujú iným smerom. Negatívne myslenie nesmiete v úvode marca vpustiť do vášho života. Ako keď čistite vašu domácnosť, musíte očistiť aj vaše energie. Vezmite celú svoju silu, a vymietnite negatívne energie z vašej domácnosti. Zamestnajte sa drobnými opravami, fyzickou činnosťou, alebo prechádzkami. Zamestnáte vašu myseľ tým čo milujete, a tak nebude priestor ani príležitosť na hádky a nedorozumenia v ľúbostnom vzťahu. Horoskop 2022 vás nielen varuje, ale prináša vám aj odporúčania na prekonanie negatívnych aspektov v súvislosti s astrologickými tranzitmi. Preto neváhajte, a orientujte sa podľa týchto odporúčaní, ak chcete, aby bol váš rok 2022 v úplnej harmónii, obklopený láskou a pozitívnou energiou pôsobiacou na každého člena vašej domácnosti.

Kozorožec by sa mal stotožniť so všetkými dôležitými veštbami pre jeho život. Upriamte vašu pozornosť aj na Horoskop na Dnes Kozorožec ktorý sleduje nielen predpoveď Lásky, ale aj energie prepojené so zdravím a prácou počas aktuálneho dňa, pre slnečné znamenie Kozorožec.

Čo predpovedá Horoskop 2022 Kozorožec počas ďalších mesiacov roka 2022?

Od 20. marca do 20. apríla sú energie vitálne, pozitivne a radostné. V popredí astrologických tranzitov stoja pozitivne aspekty Slnka a planéty Merkúr, ktoré dávajú každému Kozorožcovi pocit bezpečia a istoty. Ukľudňujú sa akékoľvek napäté situácie. Akékoľvek hádky sú pre vás teraz smiešnou minulosťou, na ktorú chcete a môžete zabudnúť. Nedorozumenia, ktorými ste si pravdepodobne prešli v úvode roka 2022 sú teraz pre každého Kozorožca nepodstatné. Podstatný je láskyplný prítomný okamih s vaším partnerom, a vaša svetlá budúcnosť, ktorú môžete budovať. Uvedené obdobie je vhodné dokonca aj na uzatváranie manželstiev. Je tiež možné, že Kozorožec v dlhotrvajúcom partnerskom vzťahu zažije prekvapenie v súvislosti s manželstvom, alebo s plánovaním svadby, predpovedá svadobný Horoskop Kozorožec 2022.

Obdobie od 20. marca do 20. apríla je veľmi harmonické, a prepájate sa nielen so svojím partnerom ale aj so svojou celou rodinou. Ak hľadáte obdobie najvhodnejšie na usporiadanie rodinného posedenia, na zveľaďovanie vášho vzťahu, a na prepojenie vášho milovaného s vašou rodinou, neexistuje vhodnejšie obdobie v roku 2022 ako dni od 20. marca do 20. apríla. Značný vplyv na vaše chovanie a myslenie má teraz slnko prechádzajúce 4. domom a taktiež Merkúr vplývajúci na daný dom. Láskyplné myšlienky sú v marci orientované nielen na peniaze a prácu, opisuje celoročný Horoskop Kozorožec 2022, ale aj na váš rodinný život, spojený hlavne s vašim najbližším partnerom, manželom či s vašou manželkou. Opäť máte príležitosť vniesť do domácnosti ohromne pozitívnu energiu, ktorú vítajú aj deti vo vašej rodine. Darí sa nielen zadaným kozorožcom, ale aj slobodným mamičkám, alebo slobodným otcom, ktorí vychovávajú svoje ratolesti. V marci a apríli sú energie vitálne. Tešíte sa z každej radosti prítomného okamihu. Negatívne myslenie Kozorožca viac nie je badateľné.

Negatívne energie sústreďujúce sa vo vašej domácnosti sú odstránené, a vy máte pocit istého znovuzrodenia vo vašom vlastnom živote, vo vašich najhlbších emóciach a taktiež v domácnosti. Je čas komunikovať, radí váš Horoskop na rok 2022, čas zdieľať svoje koníčky a radosti so životom ostatných. Je čas aj na intímne potešenie s partnerom. Návštevy vo vašej domácnosti majú teraz skôr intelektuálny charakter. Hľadáte uspokojenie vašej mysle, a nevadí vám prítomnosť ostatných členov vašej rodiny, pretože váš partner a vy si rozumiete s vašimi rodičmi, súrodencami a podobne... Práve preto sú tieto dni mimoriadne vhodné nielen na veľké oslavy, na spoločenské udalosti, ale pre niektorých kozorožcov aj na zoznámenie partnera s rodičmi. Nič nepokazíte, ak na to využijete práve obdobie od 20. marca do 20. apríla, ktoré sú z hľadiska spájania rodiny s vaším partnerom najideálnejším obdobím roka 2022. Pomaly sa teda v živote dostávate k obdobiu, kedy na vaše energie zapôsobí retrográdny pohyb planéty Pluto, dodáva Horoskop Kozorožec 2022.

Prechod Pluta nastáva od 29. apríla až do 8. októbra. Pocítite obrovskú transformáciu. Táto pozícia Pluta znamená mimoriadne dynamické postavenie planéty, pretože Pluto sa nachádza vo vašom vlastnom znamení zverokruhu, a prechádza tak prvým astrologickým domom Kozorožca. Prináša vám možnosti na vlastné očistenie. Na čistotu aury, energie, akejkoľvek karmy, ktorá súvisí s vašou minulosťou. Tajomstvá budú odhalené. Od 29. apríla do 8. októbra pôsobí sekundárne Pluto na vaše láskyplné vzťahy, aj keď viacero tranzitov v tomto období narúša toto silné smerovanie Pluta. V minulosti ste boli v istých situáciách veľmi impulzívny, čo sa teraz prejavuje vo vašich myšlienkach. Túžite pochopiť, do akej miery ste prepojený s vašou dôležitosťou na tomto svete. Hľadáte, čo je vašou pravou náplňou bytia, čo máte ešte v živote dokázať. Vaše myšlienky sa úzko prepájajú aj s partnerom.

Čaká vás silné vnútorné prebudenie. Čaká vás zosúladenie vašich myšlienok s vašou prítomnosťou. Minulosť bude odhalená aj smerom k vášmu partnerovi. Pre niektorých kozorožcov môže tento tranzit prejaviť viacero problémov a konfliktov, varuje Horoskop na rok 2022 Kozorožec. Pre iných to znamená emočné odhalenie sa partnerovi, ktoré vás zblížiť do takej miery, že vaše puto už nenaruší žiaden negatívny aspekt. Veľmi záleží aj od vašej minulosti. Ak ste boli partnerovi v minulosti neverný, ak vás skľučujú tieto myšlienky, je načase úprimne pouvažovať vo svojom srdci, či byť k partnerovi úprimný. Retrográdne Pluto vám dáva možnosť na transformáciu svojho vnútra. Táto transformácia však do veľkej miery súvisí s vašou úprimnosťou. Horoskop 2022 Kozorožec dvíha varovný prst smerom k tým kozorožcom, ktorí vo svojom živote neodhalili veľké tajomstvo partnerovi, ktoré narúša môže zdevastovať ľúbostný vzťah. Na druhej strane pre tých, ktorí sú v manželstve alebo v partnerskom zväzku úprimní znamená tento tranzit veľmi harmonické vzťahy, ktoré budú musieť prekonať skúšky, no tie prekračujú s ľahkosťou. Ruka v ruke s vaším partnerom dokážete vyriešiť všetko, čo sa vám v nasledujúcich mesiacoch dostane do cesty. Pohyb planéty Pluto pôsobí však na energie Kozorožca sekundárne. V popredí častokrát stoja dôležitejšie astrologické tranzity.

Obdobie od 10. mája do 01. júna nie je opäť vhodné na veľké dôležité životné zmeny, a kroky Kozorožca, ktoré by viedli k zmene vo vašom ľúbostnom vzťahu, popisuje Horoskop Kozorožec 2022. Druhý retrográdny Merkúr počas roka 2022 sa prejaví svojou silou. Pôsobí v 6. astrologickom dome, a neskôr sa presúva do 5. domu. Od 23. mája do 01. júna prechádza 5. domom a môže tak blokovať vašu radosť z intímneho spojenia s partnerom. Tento retrográdny Merkúr spôsobuje u niektorých kozorožcov chlad a nesúlad v komunikácii a myšlienkach. Opäť vás trápi každý utajovaný fakt súvisiaci s vaším vzťahom s vaším partnerom. Každá myšlienka na vašu minulosť môže vášho partnera zraniť. Horoskop 2022 Kozorožec však neodporúča, aby ste tému vašich minulých úpadkov vo vzťahu rozoberali od 10. mája do 01. júna. Na tieto témy bude ešte čas, pri pôsobení retrográdneho Pluta, až do 8. októbra, kedy si môžete postupne premyslieť a odhaliť partnerovi najväčšie tajomstvá, ktoré by mohli v budúcnosti poškodiť váš vzťah.

Horoskop lásky 2022 pre znamenie Kozorožec vám porozpráva o vzťahoch a láske. Pre kompletnú kopatibilitu lásky však čítajte Horoskop Lásky Kozorožec, kde nájdete percentuálnu zhodu s vašou láskou!

Význam nasledujúcich tranzitov na Horoskop Kozorožec pre rok 2022

Ako sme už uviedli, pre Kozorožca je rok 2022 rokom v transformácie vo vzťahu. Je rokom úprimnosti, porozumenia a pochopenia. U niektorých kozorožcov aj rokom ukončenia vzťahu. Svojho partnera nesmiete brať ako samozrejmosť. Váš partner nie je pre vás iba strojcom peňazí, alebo čistej upratanej domácnosti a starostlivosti o spoločné deti. Váš partner je hlavne vaším partnerom. Vašim milencom, vašou láskou, človekom ktorý vám najviac rozumie, a tým, o ktorého sa môžete oprieť keď vás niečo bolí a raní. Uvedomte si akú hodnotu má vaša láska vo vašom živote. Nepodceňujte porozumenie vášho partnera voči vám. Sústreďte sa na to, aby vaša láska do konca prvej polovice roka 2022 prekvitala, aj napriek rušivým tranzitom retrográdnych planét, a iných rušivých aspektov. Ste silnou a odolnou osobnosťou, ktorá je pracovitá. V prvej polovici roka 2022 tak musíte prejaviť svoju pracovitosť aj v oblasti vašich medziľudských vzťahov s partnerom, radí Kozorožcov Horoskop 2022. Pracujte na vašom lepšom vlastnom ja, na úprimnosti vo vašom vzťahu, a na budúcom prepojení s vaším partnerom bez tajomstiev.

Aj vaša domovská planéta sa v roku 2022 dostane do retrográdneho pohybu. Saturn sa od 4. júna do 23. októbra sústreďuje na druhý dom - presúva sa svojím domovom, pretože pôsobí v znamení Vodnár. V súvislosti so vzťahom môžete pociťovať problém v komunikácii. Tieto mesiace roka 2022 spôsobujú, že na veci sa dívate čiernobielo. Nevidíte farby, veselú inšpiráciu, a pozitívne cesty vo vašich medziľudských vzťahoch. Táto energia retrográdneho Saturnu môže vo vašom vzťahu blokovať citlivosť a súcit. Každej myšlienke, ktorá vás teraz zasiahne pripisujete obrovskú dôležitosť, aj keď dôležitá v skutočnosti nieje. Retrográdne pohyby Saturnu v jeho domove silno pôsobia na každého Kozorožca, ktorý sa nachádza na nesprávnej životnej ceste so svojím partnerom. Ubezpečí vás o tom, že je ideálne obdobie na zmenu vo vašom vzťahu, na zmenu k lepšiemu.

Od 21. júna nastávajú dni, kedy budú energie každého Kozorožca zasiahnuté v 7. dome partnerstva. Prichádzajú dni veľmi vhodné na posilňovanie medziľudských vzťahov. Veľmi harmonické obdobie predpovedá nielen slnko pôsobiace v 7. dome ale aj Mars v trigone Saturnu a Merkúr prechádzajúci 7 domom, definuje astrologický Horoskop Kozorožec 2022. Astrologické vplyvy vám dávajú nadanie pre komunikáciu, a rušia tak negatívne pôsobenie retrográdneho Saturnu. Do istej miery tak môžete využívať prepojenie vášho partnerského života so spoločenskými udalosťami. Opäť máte možnosť deliť sa o svoje koníčky a záujmy s vašimi deťmi, s vaším partnerom a s najbližšími rodinnými príslušníkmi. Na vzťahy sa dívate skôr prostredníctvom komunikácie a intelektu. S partnerom sa teraz potrebujete veľa rozprávať, potrebujete viac spoločných chvíľ.

Mesiace jún a júl sú vynikajúcimi mesiacmi na cestovanie, pokračuje ročný Horoskop Kozorožec, pretože všetky tranzity sú pozitívne nastavené smerom k zveľaďovaniu vašej lásky, a k pokojnému priebehu akejkoľvek cesty, či plánov. Opäť je to vynikajúca príležitosť na spečatenie vášho dlhotrvajúceho vzťahu v manželstvo. Viacerí Kozorožci budú opäť prekvapení konaním zo strany svojho partnera, vo veľmi pozitívnom zmysle. Pozitivne tranzity týchto krásnych mesiacov roka 2022 vám veštia komunikačné, duševné a milostné spojenie s vaším partnerom. Aj keď je váš partner od vás vzdialený, aj tak cítite veľké a hlboké prepojenie s jeho emóciami. Ak ste potrebovali posilniť, znovuzrodiť, alebo zaceliť váš vzťah, či nájsť novú iskru vo vašej láske, tieto mesiace roka 2022 sú pohladením duše a srdca pre každého Kozorožca, vraví Horoskop lásky Kozorožec 2022. Spojenie s vašou spriaznenou dušou vám prináša pocit istoty, stability a bezpečia. A to sú práve tie pocity, ktoré vás v roku 2022 robia mimoriadne šťastným človekom.

Od 19. júla do záveru mesiaca júl 2022 môžete cítiť žiarlivosť, upozorňuje dôrazne Horoskop Kozorožec 2022. Silné puto, ktoré vás pripútalo k vášmu partnerovi môže byť narušené žiarlivostnými scénami z vašej strany v prípade, ak váš partner plánuje isté spoločenské udalosti, alebo stretnutia bez vašej spoločnosti. Môžu tak vzniknúť nedorozumenia a problémy, aj bez viditeľnej príčiny. Skúste teda opäť transformovať váš vzťah hlavne pomocou intímneho spojenia, ktoré je teraz veľmi vítané. Váš vzťah môžete posilňovať momentálne iným smerom, tým zábavnejší. Posledné tranzity pôsobiace na 7. astrologický dom Kozorožca odznievajú s príchodom mesiaca august 2022.

O základných vlastnostiach znamenia Kozorožec vám rozpráva nielen Horoskop 2022 Kozorožec. Aj Charakteristika Znamenia Kozorožec je dôležitá. Od veštkyňe, pre vás. Muž Kozorožec, aj Žena Kozorožec v podrobnej charakteristike na rok 2022.

September, Október, November a December 2022 pôsobia aj na Horoskop Lásky Kozorožeca 2022

Nasledujúce mesiace - august, september október, november a december znamenajú rôzne astrologické pôsobenia v živote každého Kozorožca. V období od 14. do 20. augusta nastáva krátke obdobie, kedy sa Kozorožec obava o stabilitu vo vzťahu hlavne z hľadiska prepojenia s financiami. Financie vám môžu spôsobovať isté vrásky na čele hlavne kvôli tomu, že ste až prehnane šetrný. Práve tento fakt môže zapríčiniť isté nedorozumenia vo vašom vzťahu s partnerom. Je to však veľmi krátke obdobie, ktoré prekonáte jednoduchým pozitívnejším nastavením smerom k vašim financiam. Za svoje našetrené peniaze si môžete doprijať darček pre seba, pre svojho partnera, a môžete dokonca partnerovi urobiť radosť nákupmi, alebo malým darčekom. Aj keď sa budete obávať o financie, tieto obavy nie sú opodstatnené. Problémy v osobných vzťahov zasiahnu decembrových kozorožcov v závere augusta. Venuša v opozícii vašej domovskej planéty ukazuje na emočné frustrácie. Je to zložitý aspekt, ktorý vyvoláva tvrdohlavosť každého decembrového Kozorožca, a výrazne ovplyvňuje komunikáciu smerom k partnerovi. Snažte sa teda komunikovať jemne, a láskyplne smerom k partnerovi hlavne v období od 28. augusta až do 10. septembra. Horoskop 2022 Kozorožec vám odporúča, aby ste sa sústredili i na šťastie a harmonické vzťahy, ktoré vás obklopujú.

Záver roka 2022 patrí iba drobným nedorozumeniam, či malým, nepodstatným hádkam. Pozitívnou správou je, že druhá polovica roka 2022 nenaznačuje žiadne narušenie vzťahu, ktoré by malo za následok rozpad manželstva, alebo dlhotrvajúceho vzťahu. Ak sa samozrejme tieto problémy neprenášajú z prvej polovice roka, alebo z minulosti Kozorožca. Posledným upozornením pre rok 2022 z hľadiska dlhotrvajúcich vzťahov každého z vás je obdobie od 28. novembra do 6. decembra, kedy vnímate trigon Marsu a planéty Saturn. Na vašich pleciach toho bude mnoho, a budete musieť prekonávať isté výzvy, alebo skúšky vo vašom osobnom vzťahu. Ste však veľmi silnou osobou, ktorá je zanietená. Robíte všetko pre to, aby bol vzťah bezproblémový a harmonický. Zvyšuje sa aj váš sexappeal, čo môže lákať aj nových nápadníkov o vašu osobu. Vy sám však viete aká je dôležitá vernosť a úprimnosť vo vzťahu, a preto Horoskop 2022 Kozorožec nepredpokladá, že by ste podľahli pokušeniam, ktoré vám prináša záver roka 2022.

Dlhotrvajúce partnerské a manželské vzťahy Kozorožca budú teda v roku 2022 veľmi zaujímavé. Prvá polovica bude omnoho náročnejšia než tá druhá, ktorá znamená stabilnejšie a harmonickejšie obdobie pre každý vzťah Kozorožca. V prvej polovici roka sa musí Kozorožec potýkať so svojou vlastnou úprimnosťou voči partnerovi. Tých kozorožcov, ktorí si so sebou nesú temnú stránku minulosti bude zožierať svedomie, a tak sa môžete cítiť energicky vyčerpane, a vzťahovo nestabilne. Horoskop 2022 Kozorožec každému odporúča úprimnosť, pravdu a partnerský život bez tajomstiev. Iba tak si budete môcť užívať medziľudské láskyplné spojenie s vaším milovaným. Existujú aj vhodné dni, a obdobia k tomu, aby ste partnerovi povedali pravdu. Je to obdobie, ktoré nie je prepojené s retrográdnou planétou Merkúr alebo Saturn. Vaša domovská planéta silno zasiahne vaše energie v druhej časti roka 2022, kedy niektorí Kozorožci cítia neistotu súvisiacu hlavne s minulosťou. Očistenie vašej karmy od minulosti je mimoriadne dôležité pre každého Kozorožca, ktorý chce rok 2022 ukončiť tak, ako predpovedajú astrologické tranzity - s prekvitajúcimi rodinnými vzťahmi.

Tarot je dôležitou súčasťou veštby. Veštenie tarotom sa snúbi s predpoveďou, ktorú opisuje Horoskop 2022 Kozorožec, a aj prostredníctvom tarotových kariet pripravila veštkyňa predpoveď pre znamenie Kozorožec. Tarotová Karta Dňa vám navyše ozrejmí predpoveď na aktuálny deň, podľa vašej osudovej karty, pre znamenie zverokruhu Kozorožec.

Partnerský Horoskop Lásky 2022 - Predpoveď pre Nezadaného Kozorožca

Horoskop Lásky 2022 je pripravený aj pre tých kozorožcov, ktorí svoju spriaznenú dušu stále nenašli. Patríte ku Kozorožcovi, ktorý sa chce dozvedieť viac, napríklad to, ako bude vyzerať láska nezadaných počas roka 2022? Túžite spoznať predpoveď, a zistiť, či vás čaká osudové stretnutie, alebo okamihy, kedy budete napredovať v inom smere? Horoskop 2022 Kozorožec je nachystaný aj pre nezadaných kozorožcov, ktorý sa v tejto časti dozvedia, aké astrologické pohyby vplývajú na lásku nezadaného zemského znamenia Kozorožec.

V úvode roka pôsobia dve retrográdne planéty na energie každého z nás. Aj Kozorožec bude ovplyvnený prechodom Venuše v prvom astrologickým dome, a taktiež retrográdnou planétou Merkúr. Celý január 2022 tak do veľkej miery súvisí s retrográdnymi planétami, a toto obdobie znamená pomalšie napredovanie v živote. Znamená aj menej príležitostí pre nezadaných kozorožcov, ktorí sa teraz orientujú na svoj duševný rozvoj. Každý Kozorožec dostáva do daru dni, kedy sa môže prehĺbiť do svojho vnútra. Meditujete, a spoznávate svoju vlastnú osobu. Energie sú však prepojené aj s minulosťou, ktorá niektorým kozorožcom bráni v posune vpred. Práve z toho dôvodu vám Horoskop 2022 Kozorožec doporučuje, aby ste sa odosobnili od minulosti. Kozorožec musí kráčať vpred, a minulosť musí zostať za vami. Takéto kroky sú vyžadované hneď v prvých dňoch roka 2022, ak chcete, aby váš rok začal v tom správnom duchu. Sám na seba sa budete hneď v januári dívať ako na láskyplnú osobu, ktorej sa nedostáva pozornosti, inšpirácie a emócií. Útechu môže nezadaný Kozorožec v tomto prípade hľadať u rodiny. Aj priatelia sú vám veľmi blízki, a sú teraz vašou oporou.

Retrográdne pohyby planét počas januára 2022 však zasiahnu všetky znamenia zverokruhu. Je to obdobie, kedy každý z nás tak trochu vníma karmu z minulosti, a snaží sa harmonizovať nestále myšlienky, a zosúladiť ich s terajším životom. Ani pre Kozorožca neznamenajú tieto tranzity opak. S tým rozdielom, že Kozorožec bude mať vždy poruke niekoho blízkeho, kto rozumie, a podporuje vaše obavy o prítomnosť a budúcnosť. Kozorožec sa úvode roka 2022 nesmie báť svojich emócií. Ak cítite, že to potrebujete, kľudne si aj poplačte. Plač odstráni negatívne pocity z vášho života, predpovedá Kozorožcov ročný Horoskop 2022. Uvoľnite tak celé telo. Plač vám pomáha uvoľniť vaše srdce, dušu a telo. Môžete tak január 2022 prežiť s romantickými filmami, s obľúbeným seriálom, alebo s knihou, ktorá je vám blízka. Oddych, a totálna rekonvalescencia vašej duše a tela je teraz veľmi žiadaná. Využite január vo váš prospech. Ste veľmi odhodlanou, aktívnou a atraktívnu osobou, ktorá sa nesmie báť prejaviť emócie voči sebe samému. V januári si môžete užívať chvíle osamote, ktoré pre vás budú v budúcnosti veľmi vzácne.

Ak patríte k nezadaným kozorožcom, prvým dôležitým tranzitom, ktorý ovplyvní energie lásky vo vašom živote je obdobie od 02. do 20. marca, vraví astro Horoskop Kozorožec 2022. V týchto dňoch pôsobí na energie nezadaných kozorožcov konjunkcia Saturnu s planétou Merkúr. Vnímate drsné a kritické slová voči vašej osobe, čo spôsobuje rany na vašej duši. Niekto z vašich blízkych nie je spokojný s vaším životným statusom, a dáva vám to teraz pocítiť. Môže sa to týkať priateľov, alebo členov rodiny. Posudzovanie vášho života môže prísť hlavne od znamení Blíženci, Vodnár, dokonca aj od znamení Baran a Strelec. Tieto znamenia zverokruhu sa dívajú na vaše rozhodnutia a váš životný postup kriticky. Hlavne v spojení s vaším nezávislým a samostatným životom. Vkladajú do vašej mysle životné štandardy. Potrebujú vás presviedčať o tom, že samota je iba plná smútku a utrpenia. Vy ste však Kozorožec, ktorý je stotožnení s aktuálnym statusom a preto isto viete, že zo slobody v tomto smere môžete veľa vyťažiť. Len vy sám ste strojcom svojho vlastného času, svojich financií a svojich plánov.

Z takzvanej samoty môžete v úvode roka vyťažiť mnoho, definuje Horoskop pre nezadaných 2022. Podporíte vlastný duševný rozvoj a osobnostný rast. Následne budete osobou mimoriadne atraktívnou nielen pre okolie, ale aj pre seba samého. Zdravé budovanie sebavedomia je v prvých mesiacoch roka veľmi dôležité pre každého nezadaného Kozorožca. Vaše sebavedomie musí byť posilnené, pretože ste mimoriadne atraktívnou, inteligentnou, a cenenou osobou. Ak si ostatní vo vašom okolí neuvedomujú vaše kvality, nie je to váš, ale ich problém. A presne takto sa postavte aj k rušivému marcovému tranzitu, kedy vás ostatní budú chcieť presvedčiť o svojej pravde. Ak ste Kozorožec, ktorého zaujíma, či je možná náprava vzťahu s ex partnerom, aj na túto otázku vám prináša odpoveď Horoskop 2022 Kozorožec.

Astrologické tranzity neprinášajú jednoznačnú odpoveď, ale radia vám, kedy urobiť kroky k náprave. Od 20. marca až do 10. mája prežívate veľmi pozitívne obdobie z hľadiska romantických medziľudských vzťahov. Niektorí Kozorožci dostávajú príležitosť spoznať novú osudovú lásku, pretože váš život je plný vzrušenia, spoločenských udalosti a nových kontaktov. Užívajte si prepojenia, vynikajúce vzťahy s rodinou, priateľmi, a s vašimi najbližšími milovanými. Pre nezadaných kozorožcov môže obdobie do 10. mája znamenať zveľaďovanie minulých vzťahov. Pre decembrových kozorožcov znamenajú tieto tranzity preklopenie priateľských vzťahov do vzťahov mileneckých, alebo partnerských.

Horoskop 2022 Kozorožec predpovedá decembrovým kozorožcom množstvo vitality a energie, a tiež pochopenie lásky priateľa v inej rovine. Je teda dosť pravdepodobné, že viacerí Kozorožci uvidia istého priateľa v novom svetle. Týka sa to hlavne kozorožcov, ktorým je blízky priateľ narodený v znamení Býk, Rak, Škorpión, Panna, alebo Ryby. Týchto 5 znamení zverokruhu tvorí potencionálnych záujemcov o vaše srdce hlavne, ak vášmu začínajúcemu vzťahu predchádzalo priateľstvo. Čo však s tými Kozorožcami, ktorí by radi obnovili vzťah s ex partnerom?

Horoskop 2022 Kozorožec predpovedá obdobiu od 20. marca až do 10. mája vhodné obdobie pre obnovenie akýchkoľvek vzťahov, ktoré boli narušené zo strany 3. osoby, alebo zo strany jedného z partnerov. Kozorožec by si však mal uvedomiť, že akékoľvek vzťahy, ktoré boli v minulosti násilnícke už nemá zmysel obnovovať. A to ani v prípade, ak ste slobodným rodičom, a myslíte si, že vaša pozitívna energia záleží od vášho ex partnera. V skutočnosti to tak nie je. Ak ste slobodným rodičom, v tomto období musíte sledovať hlavne potreby vášho dieťaťa, a seba samého urobiť šťastnejším. Iba vtedy, ak dieťa vychováva šťastný rodič je isté, že dieťa bude v budúcnosti šťastné. Ukážte svojmu dieťaťu akou silnou ste osobou, pretože ňou aj v skutočnosti ste. Ukážte mu, že aj vy sám dokážete zastrešiť všetky potreby a požiadavky vašej ratolesti, a že ste supermanom vašej domácnosti. Niekedy nie je potrebná druhá osoba k tomu, aby sa Kozorožec cítil nenahraditeľný a milovaný.

Vaši priatelia a rodina vám budú v roku 2022 veľkou oporou, a tak nemusíte za každú cenu obnovovať vzťahy, ktoré pre vás boli bolestivé. Ak príde takáto iniciatíva zo strany vášho ex partnera dobre si pripomeňte hlavne negatívne chvíle, a dôvody, pre ktoré sa vaše životné cesty oddelili. Vaše dôvody boli na mieste, A preto dávajte ex partnerovi šancu iba v tom prípade, ak si myslíte že váš vzťah bude mať skutočnú hodnotu a zmysel. Násilnícke spojenia, či vzťahy plné emočného alebo fyzického týrania sú absolútne tabu pre každého Kozorožca, upozorňuje Horoskop 2022. Dobre si teda premyslíte a uvedomte konanie vášho ex partnera v tomto vzťahu. Chcete sa pohnúť späť, alebo kráčať dopredu? Tieto všetky otázky by ste si mali položiť predtým, než pustíte do svojho srdca tú istú osobu, ktorá vám v minulosti ublížila. Horoskop 2022 radí každému nezadanému Kozorožcovi, aby ste boli mimoradne obozretný pri obnovovaní vzťahov s ex partnerom. Najsilnejší vplyv na 7. dom partnerstva, ktorý súvisí aj so životom nezadaných kozorožcov, majú mesiace jún, júl a prvá polovica augusta.

Spoznajte aj týždenný horoskop Kozorožec. Horoskop na rok 2022, aj na každý týždeň exkluzívne od veštkyňe. Týždenný horoskop Kozorožec je vždy presný a aktuálny. Od veštkyne aj na rok 2022.

Aké zmeny v láske vás predpovedá ročný Horoskop Lásky 2022 Kozorožec?

Uvedené mesiace roka 2022 sa zdajú byť harmonické. Je totiž veľmi pravdepodobné, že januároví Kozorožci nadviažu vzťah v cudzine, či už prostredníctvom známych, priateľov alebo rodiny, alebo prostredníctvom on-line zoznamovania. V každom prípade to bude zaujímavé obdobie pre nejedného Kozorožca - pre decembrového aj januárového Kozorožca. Každý z vás má istú príležitosť nadviazať vzťahy s cudzincom. Tento postup predpovedá hlavne mesiac júl 2022, kedy sa viacerí Kozorožci vyberu aj za oddychom do zahraničia. U nezadaných kozorožcov môže tento výlet súvisieť s milostným románikom s cudzincom, ktorý však môže paradoxne prerásť do ľúbostného vzťahu plného pochopenia, a zosúladenia. Možno práve v júli nájdete svoju spriaznenú dušu niekde v zahraničí, kde vás zavedie tohtoročný oddych od povinnosti.

Kozorožec by nemal byť v roku 2022 puritánsky. Nemal by sledovať hranice, ktoré sú v jeho mysli, a mal by dať možnosť prechodu aj novej inšpirácii, a mierne impulzívnemu správaniu. Nemusíte všetko hneď analyzovať. Svoju myseľ otvorte hlavne od júna do augusta. Buďte človekom, ktorý je silné zameraný na emócie, a ktorý túži po naplnení svojich vlastných životných hodnôt a očakávaní. Nenechajte sa ovplyvňovať názormi okolia, doporučuje Horoskop Kozorožec 2022. Ak si chcete život iba užívať, a ceníte si svoju samotu, robte veci tak, aby ste boli vy spokojný. Ak hľadáte lásku, spriaznenú dušu, a osobu ktorá by vás emočne dopĺňala, otvorte svoje srdce aj novým možnostiam, ktoré ste doteraz nepoznali. Nový vzťah s cudzincom, s priateľom, s niekým známym z minulosti, alebo s úplne novým človekom, ktorého spoznáte na spoločenskej udalosti je vítaný. V tomto duchu sa budú niesť tieto 3 mesiace roka 2022, ktoré sú pre zachytenie lásky tými najpriaznivejšími.

Od 23. septembra si užívate spoločenské udalosti, ktoré boli vopred naplánované. Prinášajú vám poctu od niekoho vo vašej blízkosti, a možnosti naplnenia osobných ambícií. Ostatníým vo vašej blízkosti, hlavne rodine a priateľom, ste v uplynulých mesiacoch vysvetlili, že ste spokojný so svojím aktuálnym životom, a so svojím nastavením. Niektorí Kozorožci vypustili negatívnu energiu preč, a do života vniesli iba pozitívne pocity, podčiarkuje Kozorožcov ročný Horoskop 2022, a to správne životné smerovanie. V závere roka 2022 sa vaše dni točia nielen okolo spoločenských udalosti, ale aj okolo fyzickej aktivity, ktorú si osvojíte. Nezadaný Kozorožec urobí najlepšie, ak svoj voľný čas venuje fyzickej aktivite ktorá osvieži dušu, myseľ aj telo. Môžete sa tiež prihlásiť na vzdelávací kurz, na ktorom spoznáte veľmi zaujímavú osobu, ktorá má s vami veľa spoločného.

Možnosti na to, aby Kozorožec v druhej polovici roka 2022 spoznal osudovú lásku je skutočne mnoho. Láska sa môže zrodiť aj vo vašich priateľských vzťahoch. Lásku môžete očakávať na každom kroku v druhej polovici roka 2022, pretože ste veľmi atraktívnou a charizmatickou osobou, ktorá vyžaruje zdravé sebavedomie a odhodlanie užívať si život podľa vlastných pravidiel. V kolektíve ste obľúbený, a dokonca ani financie vám teraz nerobia starosti. Prevezmite zodpovednosť za svoj život, pretože vaša vlastná samostatnosť vám skutočne otvorí dvere slobody. V decembri si užívate svoju domácnosť. Vnímate prepojenie s členmi rodiny, a s priateľmi. Každý Kozorožec môže očakávať veľmi priaznivý a krásny záver roka 2022, čo platí aj pre tých nezadaných.

Vďaka numerologickej zhode partnerov máte aj v roku 2022 možnosť pochopiť vašu lásku. Numerologická Zhoda pre znamenie Kozorožec odhalí vašu kompatibilitu lásky podľa dátumu narodenia. Všetky Horoskopy od veštkyne sú presné a pravdivé.


Horoskop 2022 Kozorožec - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Kozorožec 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Úvodný mesiac znamená pre Kozorožca očistu energií od minulosti. Kozorožec sa zaoberá pocitmi parntera a užíva si prepojenie s milovaným na vyššej úrovni. Venuje sa komunikácii a nevadí mu počúvať a snažiť sa porozumieť. V úvode roka predstavuje Horoskop Kozorožec najdôležitejšie astro tranzity, ktoré prekvapia aj samotného Kozorožca... Čítajte Horoskop lásky Kozorožec 2022 ďalej...

Horoskop Kozorožec 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Retrográdna Venuša, ktorá zasiahne energie Kozorožca hneď začiatkom roka 2022 pôsobí od prvého Januára, do 29. Januára 2022. Retrográdna Venuša sa presúva prvým domom astrológie a tak zasahuje dom vlastného Ja, kedy Kozorožec vyžaduje väčšiu dávku pozornosti zo strany milovaného partnera... Čítajte Horoskop lásky Kozorožec 2022 ďalej...

Horoskop Kozorožec 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Januáraové retrográdne planéty, a sila ich pôsobenia zasiahne Kozorožca aj z hľadiska rodinných vzťahov, plánovania svadby, tehotenstva či priateľských spojeniach. Od 18. Februára 2022 vstupuje mocné Slnko do tretieho domu Kozorožca a tak vplýva na energiu nielen po pracovnej stránke, ale aj energie v rodinnom kruhu... Čítajte Horoskop Kozorožec 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Kozorožec - Práca a Peniaze:

Celý rok 2022 súvisí s kariérou a financiami Kozorožca. Vaša vládnuca planéta Saturn prechádza druhým domom, ktorý súvisí s prácou a s Kozorožcovými peniazmi. Kozorožec sústreďuje svoju pozornosť na nehmotné a hmotné statky. Každá maličkosť má teraz veľkú hodnotu... Čítajte Horoskop 2022 Kozorožec Financie a kariére ďalej...

Horoskop Kozorožec 2022 - Zdravie:

Stres je neoddeliteľnou súčasťou roka 2022, a ovplyvní aj zdravie Kozorožca. Vitalita a energia je zasiahnutá nielen retrográdnymi planétami počas roka, ale aj ostatnými dôležitými aspektami astrológie. Potrápia vás exémy, možno aj kožné vyrážky a iné problémy, ktoré sú Kozorožcovi kvôli nesprávnemu stravovaniu a kvôli stresu blízke... Čítajte Horoskop zdravia 2022 Kozorožec ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Kozorožec

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Kozorožec

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na celoročný Horoskop 2022 Kozorožec. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Kozorožec.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Kozorožec
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Kozorožec
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Kozorožec
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Kozorožec
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Kozorožec 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Kozorožec:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Kozorožec:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Kozorožec 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com