Horoskop 2022 Kozorožec

Drahí Kozorožci, veštkyňa pripravila predpoveď na rok 2022 pre každého z vás, či už ste sa narodili ako muž, alebo žena Kozorožec. V tejto časti vám Horoskop ozrejmí pozitívne aj negatívne zmeny vo vašej láske, kariére, financiách, a tiež v oblasti vášho zdravia. Dozviete sa, či bude rok 2022 úspešný, a tiež, či bude vaša láska napredovať a zosilňovať. Astrologická predpoveď sa zoberá nielen tranzitmi vašej vládnucej planéty a tranzitmi slnka, ale prihliada aj na ostatné planéty vyžarujúce astrologickú energiu smerom ku každému Kozorožcovi. Astrologický Horoskop 2022 Kozorožec je dôležitý pre každého z vás, kto chce poznať svoju budúcnosť.

Osobnosť Kozorožca a jeho ročný Horoskop 2022

K znameniu Kozorožec sa radi každý človek, ktorý sa narodil v období od 22. decembra do 19. januára. Znameniu Kozorožec vládne element zem, ktorý je zároveň vládnucim elementom pre znamenie býk a panna. Týmto 3 znameniam vládne zemský Element, ktorý znamená, že máte isté charakteristické vlastnosti spoločné. Kozorožci sú špecifický svojou flegmatickou povahou, a inak tomu nebude ani v roku 2022, kedy svojím prístupom dokážete zabrániť nejednej hádke v rodine. Kozorožec je zodpovedný človek, ktorý si počas celého života buduje pevnú sebakontrolou. Vašimi šťastnými číslami pre rok 2022 sú číslice 4, 9, 14 a 22. Tieto čísla budú s vami prepojené, a Horoskop 2022 Kozorožec naznačuje, že vám môžu priniesť množstvo šťastia. Farba, ktorou by ste sa počas roka mali obklopiť je farba hnedá, a taktiež červená. Tieto dve farby vám pomáhajú v prekonávaní stresu, dodajú vám vitalitu a energiu. Doplnky tejto farby by mali tvoriť súčasť vašej domácnosti alebo kancelárie, ak sa chcete počas celého roka cítiť vitálnejšie, a ak chcete posilniť svoju obranyschopnosť.

V roku 2022 dosiahne Kozorožec najväčšiu kompatibilitu v láske a dlhotrvajúcich vzťahov so znamením býk, rak, a so Škorpiónom, popisuje emočný Horoskop Kozorožec 2022. Tieto 3 znamenia zverokruhu vám budú počas roka najbližšie. Búrky a nedorozumenia vo vzťahoch prekonáte s uvedenými znameniami najjednoduchšie. V priateľských a rodinných vzťahoch si porozumiete s uvedenými 3 znameniami, no vynikajúca komunikácia a medziľudské vzťahy sú predpovedané aj so znameniami Panna, Ryby, a dokonca aj s dvoma ohnivými znameniami - Baran a Strelec. Ak túžite začať podnikať, práve Baran a strelec sú pre vás ideálnymi spojencami pre rozbehnutie tohto životného sna. Baran a strelec totiž vytvárajú vysokú kompatibilitu so znamením Kozorožec hlavne v oblasti pracovných vzťahov. Astrologický Graf počas roka 2022 taktiež upozorňuje na znamenie Blíženci a Vodnár, pretože tieto znamenia by mohli Kozorožcovi najviac uškodiť počas celého roka. Vnímajte tieto znamenia zverokruhu hlavne v okruhu vašich priateľov a spolupracovníkov. Je možné, že si nerozumiete vo viacerých smeroch, a že práve so znameniami Blíženci a Vodnár budú vznikať najčastejšie hádky, varuje Horoskop Kozorožec na rok 2022.

Vládnucim elementom každého Kozorožca je, ako sme už uviedli element Zem. Zemský Element ma Kozorožec spoločný so znameniami Býk a Panna. Tieto 3 znamenia zverokruhu majú isté charakteristické znaky spoločné. Vážia si rovnaké hmotné veci. Sú to pracovití ľudia, ktorí v živote dokážu uskutočniť to, po čom túžia. Takýto je človek, ktorý je nositeľom zemského elementu v krátkosti. Ak sa však pozrieme do hĺbky je jasné, že Kozorožec je dôkazom silnej vôle a dokonca sa neobáva ani rutiny a nudy v živote. Ba naopak.

Človek narodený so zemským elementom si užíva prítomný okamih, a nezáleží na tom, či ho trávi aktívne, alebo pasívne. Kozorožec očakáva od každého vo svojom okolí praktický a inteligentný pohľad na svet okolo, definuje Horoskop Kozorožec 2022. Taký, ktorý je Kozorožcovi najbližší. Práve preto môžete niekedy prehnane reagovať na na postoje a názory ostatných ľudí, ktoré sa nestotožňujú s tými vašimi. V roku 2022 bude mimoriadne dôležité, aby ste nespochybňovali rozhodnutia členov svojej rodiny, a hlavne svojich detí. Musíte mať jasný kontakt s emóciami ostatných, a tiež s tými vlastnými. Hlavne úvod roka preskúša vašu odolnosť, pretože sa budete musieť vnoriť hlboko do vašej duše a komunikovať prevažne so svojím vlastným vnútrom. K tomu, aby ste dokázali počas roka kvalitne relaxovať vám dopomôže strečing, yoga, a viac pohybu v prírode. Cvičenie je pre každého človeka narodeného so zemským elementom veľmi dôležité. Ideálne je, ak fyzicky pohyb spojíte s hudbou, s tancom, a s vašim milovanými, popisuje Horoskop Zdravia Kozorožec 2022.

Vládnucou planétou znamenia Kozorožec je planéta Saturn. Táto planéta sa bude v roku 2022 nachádzať v druhom astrologickom dome Kozorožca, a tak bude mať mimoriadny vplyv na financie, a na pracovný život každého z vás. Saturn je najkrajšou planétou celej slnečnej sústavy. Vládne nielen Kozorožcovi, no sekundárne tiež znameniu Vodnár, a spája tradičné hodnoty, s moderným svetom. Do života Kozorožca tak vnáša pochopenie moderných veci v živote, a moderného pohľadu na život okolo. Ste tak veľmi vnímavý človek, ktorý dokáže v rýchlosti prijať akékoľvek novinky súvisiace s behom života, zmenami okolo. Nerobí vám problém prispôsobiť sa novej dobe, novej práci, ani novým potrebám, či cieľom... Kozorožcová cesta posilnená silou Saturnu je omnoho ľahšia. Aby ste sa dokonale prepojili s vašou vládnucou planétou je potrebné, aby ste boli očistený od negatívnych, minulých energií, dodáva Horoskop Kozorožec 2022.

Aj rok 2022 kladie obrovský dôraz na to, aby Kozorožec zabudol na minulosť, aby sa hýbal vpred. Vaša negatívna minulosť počas roka bude však spojená hlavne s vašimi financiami, a s pracovným neúspechom, no isté tranzity naznačujú aj minulosť prepojenú s vašim minulým životom. Počas celého roka budete musieť prijíma zodpovednosť za svoje minule rozhodnutia. Planéta Saturn v 2. astrologickom dome, ktorá zväčša pôsobí pozitívne vám však bude veľkou oporou. Saturn prepája vaše pomyselné hranice s vonkajším vesmírom, aj v náročnej situácii, vám pomáha prekračovať múry problémov vonkajšieho sveta, vraví Horoskop na rok 2022 Kozorožec. Negatívnym aspektom tejto planéty, ktorý na vás pôsobí aj v tomto roku je fakt, že vďaka Saturnu dokáže Kozorožec priať v živote každú zmenu, všetko nové. To môže byť na jednej strane veľmi pozitívne, no aj negatívne. Kozorožec totiž iba prijíma, nie je pripravený bojovať za to, po čom túži, a čo chce v živote práve on. Nastáva však rok, kedy budete musieť buchnúť po stole, a určiť aj ostatným pravidlá vo vašej rodine, a vo vašej domácnosti.

Saturn sa bude dívať hlavne na vaše financie, no aj na emócie voči vašim rodinným a partnerským vzťahom. Zasiahne každú oblasť vášho života, aj keď bude pomaly prechádzať druhým astrologickým domom. V roku 2022 vnímate prechod Saturnu direktívnym aj retrográdnym smerom. Práve v čase retrográdneho Saturnu vám táto planéta pripomenie, aké dôležité je vyriešiť si problémy, a starosti z minulosti, veští Horoskop Kozorožec 2022. Uvedomíte si, ako potrebné je kráčať s čistým štítom vpred, a oslobodiť sa od minulosti. Na každého Kozorožca bude klásť Saturn veľký dôraz na to, aby zabudol na minulé problémy, očistil svoju karmu, a nechal vyžarovanie energii pôsobiť iba pozitívnym smerom. Saturn v druhom astrologickom dome počas roka 2022 značí ambície a pracovitosť. Vaša pracovitosť bude prepojená aj s materiálnym zabezpečením, ktorého sa vo všeobecnosti nemusíte počas roka obávať. U kozorožca sa však tento pohyb Saturnu vždy prejaví aj šetrnou povahou, a preto budete chcieť viac sporiť, než míňať. Viacero tranzitov vás upozorní na to, aké dôležitá je finančná stabilita. Viac sa orientujete na šetrenie peňazí, čo môže spôsobovať isté problémy a nedorozumenia s členmi vašej rodiny. Negatívnym aspektom Saturnu počas roka 2022 je aj fakt, že Saturn vás môže držať v práci v ktorej sa necítite dobre, iba kvôli pocitu bezpečia, a finančnej stability. O tom si však povieme neskôr, v ďalších častiach horoskopu.

Váš zemský element a planéta Saturn budú na vás teda vplývať veľmi silným dojmom. Nezabúdajte, že ak sa nedokážete hýbať vpred je potrebné vrátiť sa späť, a opäť prehodnotiť vaše kroky. Nie je dôležité bezhlavo sa rútiť svojou nalinkovanou cestou, ktorú chcete dosiahnuť. Niekedy sa musíte zastaviť, nadýchnuť sa, a vnímať potreby ľudí okolo, radí ročný Horoskop Kozorožec. Ste disciplinovaný človek, ktorého väčšinou nájdeme na manažérskych pozíciách. Práve veľká zodpovednosť, ktorú na seba musíte preberať v práci a pri starostlivosti o domácnosť, vás veľmi vyčerpáva, a tak musíte viac relaxovať a vnímať potreby milovaných. Kozorožec by mali zo života vypustiť aj očakávania. Očakávania v negatívnom smere môžu pohltiť vašu energiu, a opäť vás navedú zlým smerom.

Od roku 2022 teda očakávajte len to najlepšie, a nebuďte príliš sklamaný, ak sa vaše očakávania nenapĺnia. Úplne najhorším postojom roka je, ak budete očakávať od svojej osoby málo, a nedúfať v dobré, no naopak iba v zlé. Človek je obdarený snami aj preto, aby mohol snívať. Snívajte o lepšom živote, a predstavte si po čom túžite. V roku 2022 je to pre vás dôležité, hlavne kvôli vašej zodpovednosti, rozvážnosti a pracovitosti, podčiarkuje Horoskop Kozorožec 2022. Váš vnútorný nezávislý stav vám napomáha prekonávať negatívne pôsobenie astrologických planét, a hlavne vibrovanie retrográdnych energií planét voči vašej osobe. Rok 2022 vám umožní značný pokrok v osobnom aj pracovnom živote. Musíte sa však nastaviť pozitívne od začiatku tohto roka, a na svet okolo sa dívať pozitívnejšie.

Kozorožec totiž podlieha očakávaniu toho najhoršieho, čo je vašou najväčšou slabou stránkou aj počas roka 2022. Orientujte sa na vašu rodinu. Začnete fyzické cvičenie, a udržujte si zdravé fyzické telo. Fyzickému pohybu vám dopomôže hudba, a môžete začať aj so zabudnutými koníčkami. Môžete niečo postaviť, niečo vytvoriť... Zaujímajte sa o veci, ktoré sa hodia do vašej domácnosti, a prejavte vášho kreatívneho ducha, pripomína ročný Horoskop Kozorožec od veštkyne. Nielenže si dokonale oddýchnete, no vytvoríte aj veci k svojej spokojnosti.

Niektoré mesiace roka 2022 budú tiež vhodné na rekonštrukciu domácnosti, na opravy, či na zmeny miesta kde bývate. K energicky čistejšej domácnosti, bez negatívnych energií. V rodinných a osobných vzťahoch ste pánom sebakontroly. Väčšina negatívnych energií tak smeruje od vašich blízkych, a vy budete musieť stabilizovať viacero situácii, ktoré sa môžu bez vášho pozitívneho prístupu vyhrotiť. Vaše skúsenosti a odborné znalosti budú ocenené nielen v domácnosti, no taktiež vo vašej práci. Ťažko prijímate odlišnosti ostatných ľudí, no rok 2022 bude výnimkou, kedy sa oslobodíte od pomyselný hraníc, pretože niekto vo vašom okolí vám otvorí oči.

Svet uvidíte novým pohľadom, predpovedá ročný Horoskop Kozorožec na rok 2022, a ste ochotný vpustiť do vášho života viac pochopenia a porozumenia voči konaniu ostatných. Ste stvorený tak, aby ste dokázali bez problémov čeliť strachu a panike. Práve preto ste oporným bodom pre ostatných ľudí vo vašej rodine, ktorí vo vás hľadajú bezpečie. Bezpečnú domácnosť a náruč plnú lásky budú vaši blízki potrebovať. Nebojte sa prejavovať viac emócií voči tomu, koho milujete. Akúkoľvek negatívnu myšlienku okamžite pretvorte na pozitívnu. Nechýba vám množstvo odvahy na to, aby ste zvládli rok 2022 a akékoľvek Nástrahy ktoré na vás čakajú. Tento rok zvládne väčšina kozorožcov bez akýchkoľvek problémov. Z tohto roka získate množstvo pozitívnych zmien do svojho života, pre seba. Získate nielen nový pohľad na svet, ale aj lepšiu pracovnú pozíciu, či viac financií.

V nasledujúcich riadkoch si ozrejmíme, ako bude váš rok vyzerať z pohľadu dlhotrvajúcich vzťahov. Zistíte, či budú vaše rodinné vzťahy stabilné. Veštkyňa pripravila predpoveď aj pre nezadaných kozorožcov, ktorí dúfajú v zmenu, a astrologické tranzity sa dívajú na to, či zmena vo vašom živote aj nastane. Nasledujúce časti vám odhalia, či je rok 2022 vhodný pre svadbu kozorožcov, a či je vhodný pre počatie prvého, či ďalšieho potomka. Horoskop preskúma aj váš vzťah k práci, a financiam. Dozviete sa tiež, ako posilniť vaše zdravie, ktorý olej je pre vás v roku 2022 mimoriadne dôležitý, a ktorá bylinka bude nápomocná pri prekonávaní malých ochorení, alebo prechladnutia. Odhaľte váš kompletný Horoskop na rok 2022 pre znamenie Kozorožec, ktorý je dôležitou súčasťou života každého z vás. Je pripravený pre ženu, aj muža narodeného v znamení Kozorožec.

Ročný Horoskop 2022 Kozorožec a jeho Negtíva roka 2022

V tejto časti si uvedieme negatívne aspekty roka 2022 v skratke. Hneď v úvode sa pozrime na negatíva roka 2022, ktoré zasiahnú dlhotrvajúce vzťahy Kozorožca.

Rozporuplné emócie prinesie hneď prvý mesiac roka 2022, veští ročný Horoskop, kedy si uvedomujete vplyv cúvajúcej Venuše na energie lásky vo vašom živote. Táto venuša blokuje radosť z intímneho spojenia s partnerom. Vyvoláva vo vašom živote pocit nedostatku a dokonca aj odmietnutia. Retrográdna januárová Venuša môže spôsobiť nedorozumenia a hádky vo vzťahoch, ktoré nemajú pevné komunikačné a emočné základy. Nedorozumenia vznikajú zo strany kozorožca, alebo ak je vašim partnerom Blíženec a Vodnár, tak aj zo strany týchto znamení.

Horoskop 2022 Kozorožec - Nechce sa Vám ďalej čítať? Video Horoskop Kozorožec na Youtube

Január 2022 je teda mesiacom, ktorý hneď v úvode roka preskúša vašu odolnú povahu a môže vaše myšlienky na lásku a emócie rozvrátiť. Je dôležité vedieť pracovať s negatívnymi emóciami. Taktiež je nevyhnutné, aby ste sa sústredili hlavne na vašu prítomnosť a učili sa iným, než intímnym prejavom najhlbšej lásky voči partnerovi. Obnovte čaro dotykov, bozkov a porozumenia vo vzťahu. Horoskop 2022 Kozorožec dôrazne varuje pred rozchodmi a veľkými rozhodnutiami v súvislosti zo vzťahom, ktoré by ste následne ľutovali. Január je mesiacom absolútne nevhodným na veľké životné rozhodnutia a zmeny, upozorňuje ročný Horoskop 2022 Kozorožec.

Od 02 do 20 Marca by ste mali zvýšiť opatrnosť v slovách smerujúcich k vášmu partnerovi. Máte toho na pleciach mnoho a sústredíte sa aj na rušivú energiu v domácnosti. Namiesto toho, aby ste v domácnosti po ťažkom dni našli útočisko pokoja a oddychu sa energie s vašim partnerom navzájom rušia a tak vznikajú nedorozumenia. Horoskop 2022 Kozorožec má však riešenie. Orientujte vašu nahromadenú energiu smerom preč od negatívnych myšlienok. Sústreďte sa na malé opravy v domácnosti alebo na koníčky, ktoré očisťujú vašu karmu. Na hádky a nedorozumenia tak nebude čas a vy tak prekonáte 18 rušivých dní bez toho, aby ste zasiahli do harmónie vo vzťahu. Druhý retrográdny pohyb Merkúru roka 2022 vás silno zasiahne. No iba v prípade, ak váš vzťah rušia tajomstvá z vašej strany, ktoré by mohli vášho partnera emočne zraniť.

Od 10 mája do 01. Júna nieje vhodná príležitosť na odhaľovanie tajomstiev. No je to vhodné obdobie na premýšľanie o tom, ako najlepšie odhaliť pravdu. Prvá polovica roka je z hľadiska dlhotrvajúceho vzťahu pre Kozorožca náročná, podčiarkuje ročný Horoskop Kozorožec, no môže vám priniesť úplnu životnú transformáciu, ktorú potrebujete. Nieje však čas na rozchody, alebo na rozvod. A to hlavne v čase retrográdneho pohybu Merkúru, alebo Venuše. Aj keď môžu byť v Máji energie rozvrátenenjšie, aj tak sa môžete pohnúť vpred tým, že si premyslíte, ako vylepšíte váš aktuálny vzťah. Ako ho odbremeníte od negatívnej karmy, ktorú ste v úvode roka postretli na vašej spoločnej ceste. Viacero drobných, krátkych tranzitov v mesiacoch August, September, Október, November a December narúša vnútronú rovnováhu Kozorožca a môže tak spôsobiť isté malé hádky a nedorozumenia s partnerom. Od kozorožca sa však opatrnosť vo vzťahu vyžaduje hlavne v prvej polovici roka a následne počas krátkych období druhej polovice roka. O každom negatívnom tranzite v súvislosti s vašou láskou sa dozviete vo veľkom horoskope lásky Kozorožca na rok 2022.

Aj pre nezadaných prináša Horoskop 2022 Kozorožec isté upozornenia. U nezadaného kozorožca sa môžu hneď začiatkom roka 2022 objaviť obavy o správne umiestnenie v živote. Premýšľate, či ste na správnom mieste a obávate sa o budúcnosť. Tieto energie vás môžu tiahnuť do úzadia vašej odvahy a pravitosti. Prejavenie slabosti však nieje ničím zlým a nezadaný kozorožec si môže v januári schuti aj poplakať, ak to potrebuje. Slzy so sebou totiž prinášajú nielen smútok, ale aj nádej pre svetlejšiu budúcnosť. Isté tranzity astrológie sústreďujúce sa v prvej polovici roka môžu mať za následok vaše odpustenie expartnerovi, ktorý si odpustenie nezaslúži.

Horoskop 2022 Kozorožec upozorňuje, aby ste neobnovovali minulé násilnícke vzťahy, ktoré vás uberali o energiu a životnú silu. Vzťahy duševného alebo fyzického týrania a ich obnova musia byť pre kozorožca tabu, aj keď ste slobodným rodičom a myslíte si, že by to bolo najlepšie pre dieťa. Uvedomte si, že najlepšie pre vaše dieťa je to, ak vidí svojho rodiča šťastného a spokojného. Expartnerovi teda otvorte dvere do vášho srdca iba v prípade, ak rozumiete tomu, prečo sa váš vzťah rozpadol a ak dokážete nechať minulosť za vami. V žiadnom prípade však nevpustite do srdca násilnú osobu so sklonom k týraniu, dôrazne varuje osobný Horoskop 2022 Kozorožec. Ste silnou osobou, ktorá takýto vzťah nepotrebuje! Druhá polovica roka bude harmonická a dopraje vám nové, zaujímavé stretnutia s takými záujemcami o vaše srdce, ktorí zdieľajú rovnaké postoje a pocity voči svetu ako vy. Kozorožec si môže v druhej polovici vyberať. A tak negatívne vibrovanie z negatívnych tranzitov nechávate v závere roka za sebou a už nikdy sa so slzami v očiach neohliadate dozadu.

Aj z hľadiska rodinných vzťahov existujú isté negatívne tranzity, ktoré vás zasiahnú. Prvým negatívnym aspektom je poloha Marsu v období od 01. Júna do 05. Júla, kedy by ste mali viac uvažovať predtým, ako začnete konať. Problematické budú hlavne kozorožcové vzťahy s deťmi. Vaše výchovné metódy sú teraz problematické, pretože sa necháte jednoducho vyprovokovať do veľkých hádok a nedorozumení. Horoskop 2022 upozorňuje Kozorožcov, aby ste zabudli na fyzické trestanie detí. Ste majstrom sebaovládania. Toto majstrovstvo tak môžete využiť hlavne v období provokatívneho Marsu, ktorý preskúša vašu trpezlivosť a sebaovládanie. Najväčšie nedorozumenie v rodinných vzťahoch pocítite od znamení Blíženci a Vodnár. Práve členovia rodiny narodení v týchto znameniach zverokruhu najmenej rozumejú vášmu životu, no najviac sa oň starajú. Práve tento fakt je pre Kozorožcové rodinné vzťahy počas roka mimoriadne rušivý. Retrográdna vládnuca planéta Saturn, ktorá sa dostáva k slovu od 04. Júna až do záveru Októbra môže znamenať prosbu o finančnú pôžičku zo strany rodinného príslušníka, ktorý nemá dobrú finančnú povesť. Môžete zareagovať drsne a prehnane, čo môže v prípade takejto reakcie spôsobovať nedorozumenia aj s ďalšími členmi rodiny.

Priateľské vzťahy Kozorožca budú tiež zasiahnuté, nastanú isté rušivé tranzity, upozorňuje Horoskop 2022 pre znamenie Kozorožec. Problematickou osobou v priteľských vzťahoch Kozorožca sa stáva znamenie Blíženci, ktoré svojou energiou narúša isté Kozorožcové pocity. Počas roka sa tiež musíte rozlúčiť s istým priateľom, ktorý vnáša negatívne energie do vášho života. V druhej časti roka sa sústreďte na vlastný život a nevravte priateľom viac o vašom intímnom živote, než by potrebovali počuť. Musíte si predsa uchovávať isté tajmstvá. Tieto informácie o vašom intímnom živote by totiž mohli znamenať zhoršenie vašej osobnej reputácie, pretože niekto z vašich priateľov nedokáže uchovať tajomstvo.

Isté negatívne tranzity zasiahnú Kozorožca aj v kariére a v pracovnom živote. Hneď úvod roka vám pripraví viac povinností, pretože počas januára vnímate Retrográdny pohyb Merkúru, ktorý znamená, že by ste si mali včas dokončiť pracovné povinnosti. Tento Merkúr tiež odporúča, aby ste dokončili aj také povinnosti súvisiace s prácou, ktoré vždy radšej nechávate na iné dní. Január vám poskytuje dostatočný priestor a čas na splnenie rozbehnutých a dôležitých povinností, aj za cenu úbytku voľného času.

Z hľadiska práce bude náročnejší mesiac Máj, predívda Horoskop Kozorožec 2022, kedy na Kozorožca vplýva retrográdny Merkúr už druhykrát počas roka 2022 a tento Merkúr vníma Kozorožec do väčšej hĺbky. Môžete cítiť nervozitu a pracovný úpadok. Kozorožec bude pohodlný a nebudete mať energiu, aby ste dokončili potrebné úlohy k spokojnosti všetkych zainteresovaných osôb. Nieje vhodné meniť zamestnanie, ani začať podnikanie. V máji nedostanú ani nezamestnaní Kozorožci mnoho príležitosti k úspechu. Po odznení retrográdneho Merkúru, ktorý môže lenivých a nepozorných Kozorožcov stáť aj miesto, alebo dobrú reputáciu, sa k slovu prebojuje vládnuci Saturn taktiež v cúvajúcom pohybe.

Obdobie od 04. Júna až do 23. Októbra bude pre kariéru každého kozorožca veľmi rušivé. Retrográdna vládnuca planéta Saturn narúša pozitívne vibrovanie na zamestnancov, podnikateľov, študentov narodených v znamení kozorožec, a tiež na Kozorožcov, ktorí sa starajú o domácnosť. V tomto ohľade sa môže vyskytnúť množstvo problémov, upozorňuje dôrazne ročný Horoskop Kozorožec. Pocit pracovného vyčerpania sa vám bude ťažko prekonávať a dokonca môžete vnímať aj konflikty medzi spolupracovníkmi a vedením. Tento tranzit bude pre každého Kozorožca mimoriadne náročný z viacerých hľadísk. A taktiež nezamestnaný kozorožec pocíti mierny úpadok energie, no dokonca u niektorých aj nástup depresie. Toto nemilé obdobie však ukončí zoslabenie cúvajúceho Saturnu v druhej polovici Októbra. Záver roka tak bude pre každého pracujúceho, alebo študujúceho Kozorožca priaznivejší a jednoduchší.

Ako budú v negatívnom smere ovplyvnené financie Kozorožcov, čo predpovedá finančný Horoskop Kozorožec 2022? Retrográdny januárový Merkúr zasiahne drobú elektroniku vo vašej domácnosti a môže vám teda spôsobiť isté nečakané finančné výdavky. Pocit vašej stability, alebo naopak nestability v úvode roka 2022 úzko súvisí aj s vašou minulou karmou prepojenou s financiami. Ak ste v minulosti rozhadzovali peniaze bez rozmyslu (čo však nieje pravdepodobné, pretože toto konanie nieje Kozorožcovi blízke), tak sa môžete obávať o veľký nepokoj a neistotu o vašu finančnú budúcnosť. Takisto, aj druhý retrográdny Merkúr spôsobí finančnú neistotu a nestabilitu. Tu môže dôjsť k poruchovosti vášho auta, čo je vhodné riešiť okamžite, pretože následne by vás oprava stála aj dvakrát viac. Satur v retrogradnom pohybe pripomína každému Kozorožcovi aby zvýšil záujem o svoje vlastné finančné výdavky. A tiež, aby ste sa v druhej časti roka vyhýbali poskytovaniu pôžičiek pre priateľov a členov rodiny.

V zdraví pôsobia tranzity tiež rušivo, upozorňuje Horoskop zdravia Kozorožec 2022. Opatrnosť zvýšia tehotné ženy narodené v zemskom znamení kozorožec a tiež tí, ktorých trápia ochorenia súvisiace so stresom, či kožné problémy. Retrográdny Merkúr spôsobuje psychické napätie a zvýšenie stresu v živote Kozorožca. Druhá polovica roka vám môže tiež privodiť úrazy. Zvýšte teda pozornosť pri šoférovaní a buďte v strehu aj pred ostatnými osobami na cestách. Týka sa to aj tých Kozorožcov, ktorí sa živia práve šoférovaním. Mesiace Október a November sú najrizikovejšie z tohto pohľadu.

Denný horoskop Kozorožec vás pripraví na akutálny deň. Horoskop 2022 od veštkyne znamená aj možnosť dennej veštby pre znamenie zverokruhu Kozorožec.

Ročný Horoskop 2022 Kozorožec a jeho Pozitíva na rok 2022

Aké pozitívne tranzity pôsobia na kozorožca počas roka 2022 v skratke? Čaká vás rok plný zvratov v pozitívnom smere? Predstavme si v úvode pozitívne tranzity, ktoré súvisia s láskou a emóciami kozorožca. Teraz si rozoberieme, aké pozitívne tranzity čakajú na Kozorožca v manželstve, či dlhotrvajúcom partnerskom vzťahu.

Január je mesiacom istej očisty Kozorožca, definuje Horoskop Kozorožec 2022. Čistíte energie od minulosti a zaoberáte sa reálnymi pocitmi vášho partnera. Užívate si prepojenia s vašou láskou na vyššej úrvoni a nevadí vám venovať sa hlavne komunikácii. Intímne potešenie vo vzťahu je teraz odtlačené do úzadia a vo vašom živote sa objavujú nové priority, ktoré prekapujú aj samotného Kozorožca. Z istého pohľadu musíte bojovať s vlastným vnútrom a nervóznou energiou, no na strane druhej vám tranzit januárovej venuše poskytuje možnosť na spoznanie partnera z iného pohľadu. Dáva vám príležitosť viac komunikovať. Zabudnúť na minulosť. Taktiež vám január ponúka do daru možnosť očistiť vlastnú auru od nervóznych, nerozvážnych a detinských postojov a rozhodnutí. Využite preto tento mesiac na posilnenie vzťahu do nových rovín a tiež na vlastné osobné napredovanie a duševný rozvoj, doporučuje Horoskop 2022 Kozorožec.

Hneď od 04. Februára sa energie stabilitzujú a až do 02. Marca si užívate slobodný prejav lásky vo vašom živote. Dostáva sa vám toľko pozornosti od vašej lásky, koľko potrebujete a cítite sa vzhľadom k vášmu vzťahu vitálne. Od 20. Marca si vydýchnete. Až do 20 Apríla zveľaďujete hlavne vaše rodinné vzťahy, aj keď sa orientujete aj na financie a kariéru. Všetko je však nastavené podľa vašich predstáv a láska vám teraz dáva energiu a silu pre váš osobný rast. Úspech v medziľudských a rodinných vzťahoch je teraz zaručený. Ak chcete partnera zoznámiť s rodičmi - práve záver Marca a prvá polovica Apríla je pre tento veľký krok ideálnou príležitosťou. Vzťahy v rodine sú čisté a úprimné. Očakávate preto úprimné zhodnotenie vášho vzťahu. Ak vám však záleží na dobrých medziľudských vzťahoch v širokom rodinnom pohľade využite tieto mesiace plné pozitívnych tranzitov smerovaných k vám a aj k vzdialenejším členom vašej rodiny. Láska bude prekvitať.

Prvá polovica roka 2022 je obdobím úprimnosti, rozvážnosti a pravdy vo vzťahu každého kozorožca. Uvedomíte si, aká je pravda vo vzťahu dôležitá a ak je to nutné, urobíte potrebné kroky k tomu, aby bola pravda vašou prioritou vo vzťahu. Vzťahy, ktoré si nenesú negatívne karmické energie v súvislosti s minulosťou sa môžu tešiť na harmonické mesiace, prerušené istými rušivými energiami, ktoré však nebudú invázne. Druhá polovica roka prináša hneď so svojim nástupom množstvo harmónie do manželstva a medziľudských vzťahoch, špecifikuje astrologický Horoskop Kozorožec 2022. Opäť máte možnosť spečatiť váš dlhotrvajúci vzťah manželstvom. Kozorožec tiež môže očakávať mimoriadné prekvapenia zo strany partnera, ktoré budú radostné a pozitívne. Týka sa to hlavne mesiacov Jún, Júl a August 2022.

Z pozitívneho hľadiska je druhá polovica roka stabilnejšia. Pozitívne napredovanie mesiacov prerušia iba mizivé tranzity, ktoré môžu spôsobiť rozpory, či hádky. Všetky tranzity nájdete vo veľkom horoskope lásky, v nasledujúcich riadkoch. Viete sa tak dokonale pripraviť na akýkoľvek stres a neistotu v súvislosti s vašim vzťahom. V grafe Kozorožca na rok 2022 sa neobjavuje možnosť rochodov, alebo rozpadu manželstva v druhej polovici roka 2022, čo je však veľmi pozitívnou správou.

Veštkyňa sa orientuje aj na predpoveď pre nezadaných, pre tých Kozorožcov, ktorí sa pýtajú, či je rok 2022 rokom obnovy vzťahu s expartnerom, rokom nájdenia spriaznej duše, alebo užívania si samoty. Všetky tieto odpovede nájdete v detailnom Horoskope lásky. V pozitívnom smere máte však možnosť na druhú šancu. Nielen ju dať, ale aj dostať. Niektorí z vás pochopia reálne city blízkeho priateľa a čaká vás tak rok pochopenia a porozumenia.

Mesiace Jún, Júl a August 2022 sú pre slobodných Kozorožcov kľúčové. Hlavne Kozorožcov narodených v Januári čaká prekvapenie v podobe stretnutia cudzinca, s ktorým si dobre porozumiete. V istých prípadoch je tento rok vhodný na obnovu vzťahu s expartnerom. V každom prípade je to však rok, kedy si bude Kozorožec užívať slobodu podľa vlastných predstáv a naučí sa ignorovať spoločenské požiadavky na vlastnú osobu. Máte sa teda na čo tešiť, ak ste nezadaným kozorožcom. Rok plný nových príležitosti a vzrušenia, je práve rok 2022 pre Kozorožca ktorý hľadá duševný súzvuk, či len krátkodobé potešenie.

Druhá polovica roka odmení srdce každého Kozorožca. S dobrou a vitálnou energiou sa spája aj fyzické cvičenie, ktorému podľahne nejeden nezadaný kozorožec, ktorý si takto môže v druhej sekcii roka skrátiť všedné dni a ešte viac sa tešiť zo svojho života. Aktívna energia, oddych a aktívne využívanie vášho voľného času vám otvorí dvere do nových sfér poznania a stretávania nových ľudí. Využite svoje dobré srdce a mimoriadnu atraktivitu osobnosti v druhej perióde roka, pre uspokojenie vašich emócií.

A aká predpoveď pozitívnych tranzitov vás čaká v súvislosti s rodinnými vzťahmi, priateľstvom, plánovaním svadby a tehotenstvom a aké energie popisuje veštkyňa cez Horoskop Kozorožec 2022? Február, druhá polovica Marca a mesiac Apríl obohatí vaše rodinné vzťahy o množstvo porozumenia. Ukľudňujete energie z minulosti. Ste vynikajúcim rodičom, ktorý rozumie svojim deťom a dokáže správne smerovať ich vývoj. Chápete, rozumiete a ste ochotný pomáhať ostatným. Vašu láskyplnú osobnosť obdivujú aj vzdialenejší členovia rodiny. Tieto mesiace sú vhodné na rodinné udalosti, o ktoré nebude núdza. Aj keď vnímate aj isté komplikácie v práci a záležitosti okolo peňazí, aj tak sa viete naplno venovať rodine, ktorú v roku 2022 považujete za veľmi dôležitú pre váš spokojný život. Záver roka, konkrétne obdobie od 20 decembra až do Marca 2023 urovná akékoľvek napätie vo vašej rodine. Užívate si chvíle radosti a spokojnosti, ktoré súvisia s vašim rodinným životom. Rodinné vzťahy sú stabilné a láskyplné hlavne v závere roka 2022 a taktiež aj s príchodom roka 2023.

Aj v súvislosti s priateľskými vzťahmi predpovedá rok 2022 mnoho zmien a pozitívnych aspektov. Dokonca nastáva možnosť odbremeniť sa od negatívnych postojov a myšlienok istého priateľa, ktorý narúša harmonický okruh vašich priateľov. Počas tranzitu retrográdneho Merkúru, ktorý na Kozorožca vplýva 4x počas roka 2022 cítite potrebu izolácie a tak je to správne. Tieto dni využívajte na myšlienky a zveľaďovanie vlastnej duše, pretože priatelia to chápu. Na každé znamenie totiž pôsobí Merkúr, ktorý nás vo všeobecnosti láka myšlienkami k minulosti. Dni roka 2022 poskytujú možnosti na urovnanie minulých priateľských vzťahov. Záver roka vám poskytuje obdobie plné lásky. Nielen od rodiny, ale aj od priateľov. December dokonca predpovedá spoločenskú udalosť na ktorej si užívate blízkosť tých, ktorých milujete.

Horoskop 2022 Kozorožec taktiež odpovie každému z vás, ktorý sa zaujíma o plánovanie svadby, alebo tehotenstvo. Je rok 2022 vhodným rokom na svadbu Kozorožca? Podarí sa vám v roku 2022 otehotnieť? Tieto otázky vám zodpovie horoskop v nasledujúcich častiach, ktorý špecifikuje vhodné a nevhodné termíny pre každého z vás, podľa vplyvu astrologického pôsobenia na energiu, vitalitu, lásku a zdravie Kozorožca. Horoskop Tehotenstva a Manželstva je pripravený pre muža aj ženu narodenú v znamení Kozorožec.

Astrologické tranzity ovplyvňujú počas roka 2022 aj kariérny život Kozorožca. Či už ste Kozorožec ktorý pracuje, podniká, alebo taký, ktorý sa stará o domácnosť. Aj vás sa dotknú pozitívne tranzity, ktoré vám doprajú viac šťastia a pohody v súvislosti s prácou. Saturn, vaša vládnuca planéta sa v roku 2022 usídľuje v 2 astrologickom dome Kozorožca. Znamená veľa odhodlania, pracovitosti a úspechy. Je však potrebné, aby každý kozorožec poznal termíny, kedy je Sautrn direktívny, a v ktorom období na vás pôsobí saturn Retrográdny. Práve jeho spätný pohyb môže byť totiž problematický.

Mesiace Február, Marec a Apríl sú vhodné na začatie podnikania a takžiež na uchmatnutie pracovnej príležitosti pre nezamestnaných kozorožcov. Akékoľvek rozhodnutie v týchto dňoch súvisiace s vašou kariérou by malo byť to správne. Ak sa počas roka 2022 pracovne spojíte so znameniami Baran a Strelec - toto pracovné spojenie bude bez pochybnosti úspešné. Či už v podnikaní, alebo v dlhodobom zamestnaní. V prvom polroku je ešte lepšie, ak zvolíte podnikanie s členmi rodiny, pretože aspekty sú v tomto smere veľmi harmonické, zvýrazňuje Horoskop Kozorožec 2022. Saturn v 2 astrologickom dome vás po celý rok nabáda k šetrnosti, no v mesiacoch Marec a Apríl si môžete nakúpiť nové veci do domácnosti, ktoré už dlhšie potrebujete. V apríli budú musieť niektorí Kozorožci vycestovať za prácou. Astrologické tranzity však nepôsobia rušivo a tak si môžete užívať pracovné cesty. Pre nezamestnaných kozorožcov znamená Apríl možnosť pracovne uspieť v zahraničí.

Od druhej polovice Októbra 2022 až do úvodu roka 2023 vás astrologické tranzity opäť obohatia o množstvo príležitosti. Doprajú úspech študentom, podnikateľom, kozorožcom v domácnosti aj tým, ktorí chcú v práci napredovať. Niektorých Kozorožcov opäť čaká cestovanie do zahraničia. Iný zas uvoľnia svoje spútanie v zamestnaní, ktoré už nechcú vykonávať. Záverečné 2 mesiace roka - November a December 2022 sú mesiacmi mieru a napredovania pre každého Kozorožca. Tieto pozitívne tranzity, ktoré vás zasiahnú by ste mali využiť v prípade, ak chcete v svojom kariérnom živote dosiahnuť zmeny. Ak si chcete ako študent Kozorožec zlepšiť študijné výsledky… Záver roka je úspešný aj pre nezamestnaných Kozorožcov a tiež pre tých, ktorí sa starajú o domácnosť.

Rok 2022 je pre financie kozorožca v celkovom hľadisku stabilný. Kozorožec má rád stabilitu a preto mu to vyhovuje. Horoskop 2022 Kozorožec odporúča, aby ste šetrili a aby ste sa snažili vaše našetrené peniaze aj rozumne investovať. Viacero tranzitov vám núka možnosť na zachytenie výhodnej šance pre váš väčší finančný zisk. Taktiež dostanete šancu na výhru, ktorá vám prinesie množstvo radosti. Prvá polovica roka znamená aj odmenu za tvrdú prácu kozorožca v minulosti.

Aj zdravie bude prevažne pozitívne. Tranzity astrológie hovoria o vyrovnanom roku s istými, drobnými varovaniami pre vaše zdravie. Výhodou je, že môžete siahnuť po esenciálnom oleji z hľadiska aromaterapie, ktorý vám pomôže od stresu, či od drobných bolestí. Aj vaša bylinka pre rok 2022 bojuje proti infekciám a ochoreniam, ktoré by vás mohli prípadne zasihanúť. Zdravie Kozorožca však bude stabilné hlavne počas mesiacom Február, Marec a Apríl, no taktiež v druhej polovici roka. Mimoriadné ochorenia vás nečakajú, žiadne veľké problémy, ktoré by ste nevedeli zvládnuť. Dôležité však bude, ako sa postavíte k dôležitým preventívnym prehliadkam a k sledovaniu svojho fyzického zdravia. Tiež k pravidelnému pitnému režimu a vyváženej strave. Z pohľadu psychického zdravia môžu byť energie Kozorožca komplikovanejšie. Kozorožec nesmie v roku 2022 zabúdať na prijímanie dostatočného množstva bielkovín. A tiež na pravidelný fyzický pohyb. Ak musíte, alebo chcete schudnúť, v poslednej časti horoskopu nájdete odpoveď na to, či vám rok 2022 dopraje možnosti na zlepšenie vášho zdravia prostredníctvom chudnutia.

Mesačný Horoskop Kozorožec vám odpovie na to, čo si aktuálny mesiac pripravil pre vaše znamenie. Horoskop 2022 Kozorožec je prepojený aj s mesačnou veštbou. Prečítajte si všetky dôležité horoskopy od veštkyne na rok 2022.


Horoskop 2022 Kozorožec - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Kozorožec 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Úvodný mesiac znamená pre Kozorožca očistu energií od minulosti. Kozorožec sa zaoberá pocitmi parntera a užíva si prepojenie s milovaným na vyššej úrovni. Venuje sa komunikácii a nevadí mu počúvať a snažiť sa porozumieť. V úvode roka predstavuje Horoskop Kozorožec najdôležitejšie astro tranzity, ktoré prekvapia aj samotného Kozorožca... Čítajte Horoskop lásky Kozorožec 2022 ďalej...

Horoskop Kozorožec 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Retrográdna Venuša, ktorá zasiahne energie Kozorožca hneď začiatkom roka 2022 pôsobí od prvého Januára, do 29. Januára 2022. Retrográdna Venuša sa presúva prvým domom astrológie a tak zasahuje dom vlastného Ja, kedy Kozorožec vyžaduje väčšiu dávku pozornosti zo strany milovaného partnera... Čítajte Horoskop lásky Kozorožec 2022 ďalej...

Horoskop Kozorožec 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Januáraové retrográdne planéty, a sila ich pôsobenia zasiahne Kozorožca aj z hľadiska rodinných vzťahov, plánovania svadby, tehotenstva či priateľských spojeniach. Od 18. Februára 2022 vstupuje mocné Slnko do tretieho domu Kozorožca a tak vplýva na energiu nielen po pracovnej stránke, ale aj energie v rodinnom kruhu... Čítajte Horoskop Kozorožec 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Kozorožec - Práca a Peniaze:

Celý rok 2022 súvisí s kariérou a financiami Kozorožca. Vaša vládnuca planéta Saturn prechádza druhým domom, ktorý súvisí s prácou a s Kozorožcovými peniazmi. Kozorožec sústreďuje svoju pozornosť na nehmotné a hmotné statky. Každá maličkosť má teraz veľkú hodnotu... Čítajte Horoskop 2022 Kozorožec Financie a kariére ďalej...

Horoskop Kozorožec 2022 - Zdravie:

Stres je neoddeliteľnou súčasťou roka 2022, a ovplyvní aj zdravie Kozorožca. Vitalita a energia je zasiahnutá nielen retrográdnymi planétami počas roka, ale aj ostatnými dôležitými aspektami astrológie. Potrápia vás exémy, možno aj kožné vyrážky a iné problémy, ktoré sú Kozorožcovi kvôli nesprávnemu stravovaniu a kvôli stresu blízke... Čítajte Horoskop zdravia 2022 Kozorožec ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Kozorožec

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Kozorožec

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na celoročný Horoskop 2022 Kozorožec. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Kozorožec.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Kozorožec
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Kozorožec
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Kozorožec
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Kozorožec
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Kozorožec 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Kozorožec:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Kozorožec:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Kozorožec 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com