Horoskop Jún 2022

Horoskop 2022 - Jún 2022

Horoskop 2022 - mesiac Jún - Mesačný Spln v znamení Strelec, Merkúr v sextile planéty Jupiter...

V úvode mesiaca sa ešte prelína vplyv Merkúru, ktorý ovplyvňuje životy všetkých znamení až do 3. júna, a vplýva na ročný Horoskop Jún 2022. Merkúr v retrográdnom smere je však už slabší, než minulý mesiac, a preto bude výraznejšie vplývať iba na domovské znamenia – Blíženci, Panna, a tiež na vzdušné a zemské znamenia zverokruhu. Z astrologického hľadiska je však stále podpisovanie dôležitých zmlúv a dokumentov neodporúčané. Začiatok podnikania, alebo zmenu dôležitej dokumentácie k projektu by ste tiež mali odložiť na neskôr, radí Horoskop 2022. Ak už máte rozbehnuté nejaké finančné transakcie, alebo projekty, je najvyšší čas ich dokončiť. Cúvajúci Merkúr nás upozorňuje na dokončenie všetkého začatého, aby sme do jeho direktívneho smeru vykročili s čistým štítom. Ak ste mali v úmysle niečo vyhodiť, zbaviť sa nepotrebných veci, alebo urobiť výpredaj nenoseného oblečenia, do 3. júna je na to ideálne obdobie, podčiarkuje ročný Horoskop 2022. Vpustíte pozitívnu energiu nielen do vášho srdca, ale aj do domácnosti, keď sa planéta Merkúr pretransformuje do direktívneho smeru.

Od 4. júna 2022 až po zvyšok mesiaca pôsobí na Horoskop Jún 2022 aj planéta Saturn, ktorá je taktiež zodpovedná za naše pracovné povinnosti, a finančné blaho. Doba, kedy sa Saturn nachádza v tomto pohybe je však v tomto hľadisku nepriaznivá. Až do 23. októbra sa Saturn nachádza retrográdnym pohybe v znamení Vodnára, a preto by mesiace jún, júl, august, september a prvá polovica októbra mali patriť hlavne usporiadaniu si myšlienok, rodine, priateľom, partnerovi a tým, ktorých milujete. Nieje vhodný čas na výrazné pracovné zmeny, upozorňuje Horoskop 2022, alebo na veľké nákupy, pretože táto doba je z astrologického hľadiska na tieto kroky skutočne nepriaznivá. Všeobecne môžete pocítiť isté zmeny z finančného a kariérneho hľadiska, no tieto zmeny sa nakoniec budú javiť horšie, než ste očakávali. Buďme teda opatrní v rozhodnutiach, hlavne v oblasti práce a financií, radí ročný Horoskop Jún 2022, či pri podpisovaní dôležitých zmlúv.

Od 28. júna 2022 pociťuje všetkých 12 znamení zverokruhu vplyv planét Neptún, Saturn a Pluta. Neptún sa pridáva do retrográdneho pohybu k Sautnu a Plutu. K upozorneniam ohľadom kariéry a financií prináša tiež upozornenie pre tých, ktorí majú isté zdravotné problémy. Nesprávna liečba, alebo zanedbávanie starostlivosti o seba samého môže priniesť viac komplikácií, než ste očakávali. Neptún bude na zdravie pôsobiť takmer počas celého zvyšku roka, pretože do direktívneho pohybu sa následne dostáva až v úvode decembra 2022. Pohyb Neptúnu je tiež spojený s kreativitou a s predstavivosťou, vyzdvihuje Horoskop Jún 2022, a preto nastávajú mesiace vhodné na kreatívne činnosti, ktoré pomáhajú oddychovať a objaviť zručnosť. Liečenie závislosti, ako sú alkohol, drogy, cigarety alebo lieky, je v tieto mesiace komplikovane, pretože musíme vyhľadať profesionálnu liečbu. Horoskop Jún 2022 upozrňuje, že psychika je slabá a ak bojujeme so svojími démonmi musí tu byť niekto, kto nás podrží. Z psychologického hľadiska pôsobí retrográdny Neptún veľkou záťažou aj na psychiku, a preto je vhodné v týchto mesiacoch viac oddychovať. Neptún sa počas celého retrográdneho pohybu nachádza v rybách a tak vplýva hlavne na vodné znamenia. Vo všetkých z nás zanecháva pocit dvojakej osobnosti, a zosilňuje roztržité konanie. Neptún je nielen planétou psychického uzdravenia, ale aj snov a intuície. Na všetky tieto smery bude tento pohyb pôsobiť negatívnym dojmom, a tak máme nereálne predstavy a dokonca aj zle sny, prorokuje ročný Horoskop Jún 2022. Snažte sa teda oddychovať najviac, ako vám to vaše povinnosti dovolia, hlavne vtedy, ak patríte k vodným slnečným znameniam zverokruhu. – Ryby, Rak a Škorpión. Nielen cúvanie planét a Pluta ovplyvnia mesiac jún 2022, ale na všetky znamenia zverokruhu bude mať vplyv aj smer pôsobenia slnka, lunárne pohyby či pohyby ostatných vládnucich planét, predvída ročný Horoskop 2022. Pozrime sa teraz, aké ďalšie Astrologické pohyby v mesiaci jún ovplyvňujú naše energie a vitalitu, a tiež horoskop na rok 2022.

Horoskop Jún 2022 a dôležité dátumy na rok 2022

11. júna 2022 sa planéta Venuša dostáva do konjunkcie s Uránom. Planéta Venuša a Urán sa počas tejto konjunkcie nachádzajú v znamení býk, ktoré je zemským znamením zverokruhu. Konjunkcia teda ovplyvňuje hlavne znamenia Býk, Panna a Kozorožec - ktoré vďaka zemskému elementu zdieľajú spoločné vlastnosti. Tieto znamenia zverokruhu vstupujú do popredia vo svojej práci alebo v domácnosti, pretože vyžarujú veľmi zaujímavú a dynamickú auru. Všetky znamenia sa zameriavajú viac na priateľstvo, lásku a hlavne na úprimnosť pocitov voči ostatným. Kariéra a financie sú stále ovplyvnené planétou Saturn. Tiež Pluto cúva späť, a preto nemožno očakávať žiadne výrazné zmeny. Pluto, ktoré nás v tomto období tlačí k osobnej transformácii nás upozorňuje aj na ostatné oblasti života, ako sú chute, vône, dotyky a tie najhlbšie emócie. Spoločenské udalosti niesú počas tohto obdobia dobrým nápadom, upomína Horoskop Jún 2022, pretože by sme sa mali zamerať hlavne na našich najbližších. Posedenie s priateľmi, alebo s najbližšími rodinnými príslušníkmi vám však môže dopomôcť načerpať veľké množstvo energie do nasledujúcich dní. Tento tranzit taktiež upozorňuje na očakávania druhých ľudí, a na to, že by sme sa nemali nechať unášať prúdom tečúcej rieky, ale radšej spomaliť, a odplávať do bezpečného prístavu. Kľúčovým slovom tranzitu je aj kompromis a Individualita, podotýka ročný horoskop 2022.

Ročný Horoskop 13. jún 2022 – Direktívny Merkúru vstupuje do znamenia Blíženci. Planéta Merkúr sa vo svojom domovskom znamení cíti skutočne dobre. Všetky pozitívne vlastnosti znamenie Blíženci sú zosilnené, a toto vzdušné znamenie zverokruhu sústreďuje svoju energiu nielen na seba samého, ale aj na ostatné vzdušné znamenia – Váhy a Vodnár. Hlavné vlastnosti znamení, ako je diplomacia, sociálny život a temperament, či sangvinická povaha, stoja v popredí tohto tranzitu, ktorý upozorňuje všetky znamenia zverokruhu na pokojnú konverzáciu, a ponúka nám vkročenie do sveta nápadov. Keď sa Merkúr nachádza v znamení Blíženci dostávame ideálnu príležitosť na nové priateľstva, ktoré budú dávať zmysel hlavne v intelektuálnej rovine, podčiarkuje váš Horoskop Jún 2022. Merkúr v Blížencoch veľmi rád preniká do mysle ostatných, a skúma pocity, potreby a túžby ľudí, ktorých miluje. Jeho temperament udáva naše smerovanie hlavne v rodinných a priateľských vzťahoch, kedy môžeme zveľaďovať vzájomnú komunikáciu a byť si tak ešte bližšie.

Ročný Horoskop 14. jún 2022 – na všetky znamenia zverokruhu a na Horoskop Jún 2022 vplýva počas tohto dňa spln mesiaca v znamení strelec. Ohnivé znamenie strelec - plný energie a nadšenia, sa 14. júna 2022 usídli v splne mesiaca, kedy na ostatné znamenia zverokruhu pôsobí svojou mužskou energiou. Ako to už býva zvykom, aj spln mesiaca oznámení strelec prináša rôzne odporúčania pre zdravie znamení. Hlavne muži by sa mali v tomto období zamerať na preventívnu prehliadku, pripomína ročný Horoskop 2022, a na vyriešenie si problémov, ktoré ich po zdravotnej stránke trápia. Spln mesiaca v nás vyvoláva filozofické myšlienky, kedy hľadáme zmysel života. Znamenie Strelec je pohyblivé znamenie zverokruhu, ktoré má schopnosť prispôsobiť sa a ukázať svetu svoju všestrannosť. Môžeme sa tak nachádzať vo fáze zmeny, ktorá je vítaná hlavne z hľadiska duševnej transformácie. Spln mesiaca v znamení strelec prináša aj varovanie pred operačnými zákrokmi, ktoré nie sú momentálne odporúčané, vyzdvihuje Horoskop Jún 2022. Muži by mali byť opatrní pri rizikových činnostiach. Zamerajte sa na odpočinok.

Horoskop 16. jún 2022 – slnko sa nachádza v kvadratúre s planétou Neptún. Slnko, ktoré je vládnucou planétou Leva, upozorňuje na základnú osobnosť a vedomie. Planéta Neptún inšpiruje sny, predstavivosť a intuíciu. Slnko nachádzajúce sa v Blížencoch vstupuje do kvadratúry Neptúnu, ktorý sa usídlil v znamení Ryby. Sústreďuje tak energie na vzdušné a vodné znamenia. Kvadratúra účinkuje hlavne na našu vitalitu, a na sústredenie. Preto môžeme mať problémy s motiváciou seba samého. Keďže v tomto období pôsobí aj retrográdny Saturn a Pluto nieje čas na inováciu v živote. Táto kvadratúra sa tak premieňa na negatívne aspekty. Môžeme teda cítiť smútok, sklamanie, a zmätok v minulosti. Toto obdobie je nevhodné na rozhodnutia, radí ročný Horoskop Jún 2022, alebo na poučovanie ostatných. Môžeme podliehať klamlivým vplyvom, ktoré nás vedú cestou, ktorou kráčať nechceme. Aj keď sa snažíme vidieť v ľuďoch to najlepšie nedokážeme sa vyhnúť poučovaniu, a presadzovaniu svojich vlastných presvedčení. Viacerí jedinci môžu pocítiť problém aj po zdravotnej stránke, kedy sú náchylnejší na závislosti. Ročný Horoskop 2022 vás upozorňuje - vyhýbajte sa alkoholu, drogám alebo cigaretám, ktoré vám môžu v tomto dni spôsobiť veľké komplikácie. Sústredenie sa na duševné zdravie nás môže v tomto dni taktiež potrápiť, pretože si budete pamätať iba veci, ktoré vám spôsobovali bolesť a úzkosť. Tento negatívny vplyv našťastie netrvá dlho, a preto sa hlavne vzdušné a Zemské znamenia zverokruhu musia obrniť trpezlivosťou a odolnosťou.

20. júna 2022 sa energie vyrovnajú, pretože planéta Merkúr v Blížencoch sa dostane do sextilu s planétou Jupiter, ktorá aktuálne sídli v znamení Baran. Merkúr, reprezentujúci naše povedomie odpočíva v svojom domovskom znamení zverokruhu, kde sa dostáva do sextilu s planétou znmení strelec a ryby. Aspekt sa dotkne najmä ohnivých znamení zverokruhu. Keďže Merkúr sídli v znamení blíženec, tranzit bude mať výraznejší vplyv aj na vzdušné znamenia zverokruhu, – Blíženci, váhy a Vodnár. Planéta každodennej komunikácie a prejavu, stimuluje zvedavosť, a vďaka tomuto aspektu analyzujeme a definujeme spôsob, akým komunikujeme s ostatnými. Stimuluje aj porozumenie, a preto tí, ktorí rozvíjajú svoje vedomosti v istej oblasti lepšie porozumejú učivu. Aspekt pozitívne ovplyvní aj študentov, opisuje Horoskop Jún 2022... Tí, ktorí uvažujú o začatí vysokoškolského štúdia by nemali čakať ani chvíľu, a podľahnúť vplyv tohto aspektu, ktorá nás nabáda k tomu, aby sme rozširovali svoje vedomosti a boli zvedavejšími. Užívajte si vplyv Merkúru v znamení Blíženci, ktorý zosilňuje vaše komunikačné zručnosti a otvára dvere k úspechu. Kým sa planéta Merkúr nachádza v svojom domovskom znamení, máte možnosť inšpirovať aj ostatných ľudí k tomu, aby boli v živote úprimnejší. Aby kráčali v ústrety svojim životným snom.

Horoskop 2022 - Retrográdne Planéty v roku 2022 a ich význam

Horoskop 2022 pracuje nielen so Slnkom, ale aj s ostatnými planétami a ich pohybom. Vplyv retrográdnych planét na našu energiu a celkový život je azda najbadateľnejší zo všetkých známych pohybov planét...

Ročný Horoskop 2022 na Jún - Slnko vstupuje do Raka

Horoskop 21. júna 2022 – slnka opúšťa znamenie Blíženci a presúva svoje pôsobenie do znamenia rak. Sila veselého a všestranného slnka vyžadujúceho svoje teplo opúšťa znamenie Blíženci, sústreďuje od tohto dátumu svoju energiu nielen na znamenie rak, ale aj na všetky ostatné znamenia zverokruhu. Slnko v rakovi znamená začiatok obdobia, ktoré je niekedy až príliš emotívne, veští horoskop, a z negatívneho hľadiska upozorňuje na našu sebeckosť. Slnko rozosieva medzi všetky znamenia zverokruhu emocionálnu inteligenciu, a jeho pôsobenie v znamení rak vyrovnáva psychiku a orientuje našu pozornosť na rodinu a výchovu detí. Ľudia sa stávajú emocionálne aktívnymi a prejavujú svoje skryté emócie na povrch, prorokuje Horoskop Jún 2022. V živote nás motivuje nutkanie nadviazať emocionálne spojenie s novými priateľmi, a svoje kroky sústreďujeme na výchovu a ochranu každého, koho milujeme. Rak je znamením zverokruhu patriace k základným znamenia, ktoré sú cieľavedomé a túžia po životom uplatnení. Slnko v rakovi znamená tiež nový začiatok – začiatok teplejších, a dlhších dní, ktoré motivujú k novým zážitkom a dobrodružstvám. Ľudia budú mať tendenciu viac sa stretávať, a zdieľať s tým druhým nielen myšlienky, ale aj pocity. Energia slnka na znamenie rak býva taktiež spojená s domácim prostredím a s rodinným kruhom. Aby ste sa počas tohto obdobia cítili čo najlepšie, je vhodné tráviť viac času v bezpečí a v láskavej náručí vášho domova, informuje ročný Horoskop Jún 2022. Ľudia počas pôsobenia slnka v rakovi častokrát premýšľajú o svojej spokojnosti v živote a o perspektíve života v budúcnosti. Chceme sa úkryt pred drsnosťou vonkajšieho sveta, hľadáme mäkké pristátie v náručí lásky. Horúce lúče slnka tak budú rozosievať energiu domáckeho znamenie rak na všetky znamenia zverokruhu. Rak je jedno zo štyroch základných znamení zverokruhu. Znamenie rak dosahuje svoje ciele tajne, pomaly a nepriamo. Všetky naše sny, túžby a budúcnosť teda naberá nový spád, pretože si tvoríme plány ktoré budú mať význam.

Horoskop 23. jún 2022 – Direktívna planéta Venuša vstupuje do pohyblivého znamenie Blíženci. Venuša sa v znamení Blíženci cíti slobodne, a oceňuje srdečnú lásku. Domovská planéta znamení býk a váhy pripomína, že svoje energie vyšle nielen znameniu Blíženci - v ktorých sa momentálne usadila, ale zapôsobí aj na znamenie Býk, váhy, teda na vzdušné znamenia zverokruhu, ale aj na tie, ktoré sa nachádzajú pod pôsobením zemského elementu. Venuša sa v blížencoch pokúsi zvíťaziť a napredovať v láske, predvída horoskop na rok 2022. Vplyv retrográdneho pôsobenia Saturnu a Pluta nám neumožňuje robiť prevratné rozhodnutia v láske, ale nezadaných napriek tomu čakajú zaujímavé stretnutia. Realita predčí vaše očakávania. Ak má byť obdobie, počas ktorého Venuša pôsobí na Blížencov ešte šťastnejšie, musíte si užívať spoločnosť vašich priateľov. Hodiny plné zábavy, hry hier a chvíľ strávených s milovanými budú pre vás reštartom hlavne po psychickej stránke. Tranzit však odomyká aj veľkú zvedavosť, vďaka ktorej budeme chcieť uzatvárať nové vzťahy a priateľstvá iba zo zvedavosti. Skúmame, čo nám ostatní ľudia môžu ponúknuť, a ako reagujú na našu osobu.

29. jún 2022 je špecifický lunárnu fázou Novu Mesiaca v základnom znamení Rak. Z pohľadu veštby pre jednotlivé znamenia zverokruhu bude veľmi dôležité, v ktorom dome bude pôsobiť mesačný Nov v rakovi na vaše znamenie zverokruhu. Z globálneho pohľadu však mesiac predstavuje hlavne vnútorne emócie. Vplýva na náladu a návyky, podotýka mesačný Horoskop Jún 2022. Čas prechodu znamením rak bude 3 dni, a preto tieto energie pocítime hlavne v týchto dňoch. Zo zdravotného hľadiska by mali byť opatrné hlavne ženy, keďže Nov Mesiaca sa nachádza v ženskom Rakovi. Upútavajú nás hlavne pretrvávajúce zdravotné problémy. Nesmieme zabúdať na užívanie dôležitých liekov a na prevenciu pred chorobami, radí dôrazne váš ročný Horoskop na rok 2022. Zaraďte do svojej stravy viac vitamínov, ktoré potrebujete nielen pre fyzickú vitalitu ale aj duševnú harmóniu. Nov mesiaca v Rakovi znásobuje pôsobenie slnka na náš vzťah k domovu. Ešte viac než predtým chceme cítiť súzvuk myšlienok a emócií s našou rodinou, a túžime dosiahnuť novú úroveň emočného uspokojenia. Na svet okolo nás sa dívame kriticky, ale naši milovaní budú pre nás dokonalou spoločnosťou týchto dní.

Dôležité astrologické aspekty

Horoskop Jún 2022 pre všetkých 12 znamení zverokruhu:

Aspekty, ktoré ovplyvňujú Horoskop 2022 počas Júna

Horoskop 2022 - VŠetky Mesiace Roka 2022

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop 2022 Január

Druhý mesiac roka, mesiac február, bude prepojený hlavne s priamymi pohybmi viacerých planét. Retrográdny pohyb bude citeľný len začiatkom februára...

Horoskop 2022 Február

Druhý mesiac roka, mesiac február, bude prepojený hlavne s priamymi pohybmi viacerých planét. Retrográdny pohyb bude citeľný len začiatkom februára...

Horoskop 2022 Marec

Mesiac marec bude poukazovať na hladký priebeh veci v našom živote, pretože planéty pôsobiace na 12 znamení zverokruhu budú počas celého mesiaca pôsobiť v direktívnom pohybe...

Horoskop 2022 Apríl

Mesiac apríl začína Novom mesiaca v znamení Baran. Planéty Urán, Saturn, Mars, Venuša a planéta Merkúr sa počas celého mesiaca nachádzajú v priamom pohybe...

Horoskop 2022 Máj

Keď sa dívame na mesiac Máj z astrologického hľadiska, do pozornosti sa nám dostávajú viaceré Astrologické pôsobenia, ktoré negatívne aj pozitívne ovplyvňuje všetkých 12 znamení zverokruhu...

Horoskop 2022 Jún

V júni sa 3 Astrologické planéty a Pluto - planéta Merkúr, Neptún, Saturn dostanú do retrográdneho pohybu. Na naše životy však naraz budú vplývať v počiatku len dve cúvajúce objekty, a ku koncu mesiaca budu v tomto pohybe 3...

Horoskop 2022 Júl

V úvode júla na znamenia zverokruhu stále pôsobia retrográdne pohyby Saturnu, Neptúnu aj Pluta. Od 28. júla sa k nim pridáva taktiež planéta Jupiter, ktorá svoj retrográdny pohyb smeruje v počiatku v znamení Baran a pôsobí až do 23. novembra, kedy presúva svoje retrográdne energie na znamenie ryby...

Horoskop 2022 August

Retrográdne planéty sa počas augusta správajú v cúvajúcom pohybe rozdielne, podľa toho, na aký astrologický dom u jednotlivých znameniach pôsobia...

Horoskop 2022 September

Počas mesiaca september pociťujeme neustávajúci ustupujúci pohyb pomalých planét - Jupiter, Saturn, Urán, Neptún a Pluto, a tieto pomalé planéty ovládajú vlastnosti všetkých znamení zverokruhu...

Horoskop 2022 Október

V 10. mesiaci roka 2022 sledujeme celomesačný pohyb pomalých planét - Urán, Jupiter a planéty Neptún. Merkúr vystupuje zo svojho spätného pohybu 02. októbra a následne sa dostáva do priameho smeru...

Horoskop 2022 November

V novembri sa nám predstaví retrográdny Mars predchádzajúci znamením Blíženci, vo svojej plnej sile. Do 23. novembra pôsobí na komplexné energie aj cúvajúci Jupiter a počas celého mesiaca planéty Urán, Neptún a už vyššie spomenutá planéta Mars...

Horoskop 2022 December

V decembri sa planéta Neptún presúva do priameho pohybu od 4. decembra a planéty Urán a Mars postupujú v cúvajúcom pohybe po celý zvyšok roka...

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:


Viac zo sveta Horoskopu a Tarotu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com