Horoskop Február 2022

Horoskop 2022 - Február 2022

Horoskop 2022 - mesiac Február - Slnko v konjunkcii Uránu, Venuša v konjunkcii Marsu...

Ak sa obzrieme spätne tak vieme, že úvodný mesiac roka bol pre všetky znamenia zverokruhu komplikovanejší. Taktiež prvé 4 dni mesiaca február, vnímame ešte retrográdny Merkúr, ktorý však postupne zoslabuje. Každopádne, ešte stále sa v týchto dňoch neodporúča podpisovať dôležité dokumenty, alebo uzatvárať veľké zmluvy na predaj a kúpu. Dodržiavajte svoje termíny a dohody tak, aby nenarušili vašu každodennú stabilitu, upozorňuje Horoskop Február 2022. Od 4. do 14. februára sa planéta Merkúr, ktorá vládne znameniam Blíženci a Panna nachádza v znamení Kozorožec. Vaša myseľ sa tak bude zameriavať hlavne na praktické veci v živote, ktoré majú svoj účel pre prítomnosť a budúcnosť.

Zemské znamenie zverokruhu Kozorožec stojí v opozícii Raka, a preto bude znamenie Panna, Blíženci a Rak pociťovať najsilnejšie pôsobenie Merkúru v Kozorožcovi počas mesiaca február. Tieto znamenia budú schopné vnímať skutočné životné úspechy, a zamerajú viac na to, čo ich v živote robí šťastnými. Dočkajú sa aj konečných výsledkov ich snahy, a do popredia sa taktiež dostáva sebavedomie a tvorivosť. Komunikačné zručnosti všetkých znamení zverokruhu nebudú obmedzené a nastáva výnimočný čas na pracovné stretnutia, pokračuje Horoskop Február 2022, na hľadanie novej práce, a na všetky kroky, ktoré vás pomaly posúvajú k cieľu hlavne po pracovnej stránke.

V osobnom živote znamená Merkúr v znamení Kozorožec taktiež ideálnu príležitosť na rozhovory o veciach, ktoré nás v živote trápia. Vplyv retrográdnej Venuše v januári priniesol množstvo komplikovaných vzťahov aj v ľúbostnej oblasti. Ak ste však prekonali toto pôsobenie je jasné, že váš ľúbostný vzťah s partnerom je hlboký a neoblomný. Nebudete strácať optimizmus. Ak máte partnera, nájdite s viac času jeden na druhého. Keď sa Merkúr dostáva do direktívneho pohybu v Kozorožcovi je to tiež vhodné obdobie na to, aby nezadaní z vás začali viac myslieť aj na svoje fyzické telo, začali cvičiť a starať sa o svoj vzhľad, pripomína ročný Horoskop Február 2022. Čoskoro sa Merkúr presúva do znamenia Vodnár, kde bude v direktívnom pohybe pôsobiť na všetky znamenia veselo a odvážne.

Prechod planéty Merkúr 14. februára do znamenie Vodnár pocíti nielen samotné znamenie Vodnár, ale aj znamenie stojace v jeho opozícii, a teda slnečné znamenie Lev. Vo všeobecnosti však môže tento tranzit priniesť viac tvrdohlavosti a extrémistické názory na politiku, alebo na konanie ľudí v našom okolí. Budeme ťažko príjmať nové myšlienky, a zábava bude stáť v popredí našich potrieb. Nechajte sa uniesť detskou energiou, a teste sa aj z maličkosti, radi veštba. Aké ďalšie tranzity však ovplyvňuje mesiac február z vecného hľadiska, ak sa dívame na všetky znamenia zverokruhu?

Horoskop Február 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Horoskop Február 2022 a dôležité dátumy na rok 2022

01. Februára 2022 nastáva Nov mesiaca v znamení zverokruhu Vodnár. Tento tranzit sa samozrejme týka všetkých znamení zverokruhu, výraznejšie ho však pocíti Vodnár, znamenie Lev, a taktiež znamenie zverokruhu Rak, ktoré intenzívne vníma všetky lunárne pozície. Vzťahy a emócie môžu byť okolo tohto dňa komplikovane, pretože tento mesačný nov nastáva v čase, keď je Merkúr ešte v retrográdnom pohybe. Horoskop Február 2022 ďalej opisuje, že sa neodporúča viesť veľké rozhovory o vašom vzťahu, alebo sa emocionálne posúvať vpred. Radšej teraz stojíte na mieste. Mali by ste zabudnúť na hnev a žiarlivosť. Pozor na zdravie by si mali dávať aj tí ľudia, tie znamenia zverokruhu, ktoré trpia nestabilitu v hormónoch, alebo problémami s kolenami. Deň, keď sa lunárna fáza dostáva do mesačného novu v znamení Vodnár nie je vhodný ani na chirurgické zákroky. Buďte teda opatrnejší okolo dátumu, aby ste nemuseli podstupovať žiaden nevyhnutný zdravotný zásah.

4. februára 2022 sa o 4 hodine sa Merkúr dostáva do direktívneho pohybu, a vo večerných hodinách sa slnko formuje do konjunkcie Saturnu. Konjunkcia slnka so Saturnom bude znamenať vyrovnanie napätých energií, a harmonizáciu všetkých minulých negatívnych pocitov. Pocity nebudú ani prehnane šťastné, ale ani smutné. Všetky znamenia zverokruhu sa spoja s energiami Saturnu, ktorý vládne znameniu Kozorožec a Vodnár. Planéta Saturn sa nachádza v znamení Vodnár, kým slnko stále pôsobí na znamenie Kozorožec, špecifikuje ročný Horoskop Február 2022. Prináša slobodu prejaviť našu vôľu, a zahodenie ega so zameraním sa na sebarozvoj a uvedomovanie si vlastnej hodnoty v tomto svete. Tento aspekt, má neutrálnu rovinu, a skôr prináša všetkým znameniami zverokruhu možnosť ovládať vlastné impulzy, agresiu, a dokonca prináša akýsi sarkastický zmysel pre humor. Pôsobí na ľudí mierne zdržanlivo, ale sústreďuje sa tiež na to, aby boli dokončené dôležité úlohy a to také, ktoré sú v súlade s našimi limitmi.

8. februára 2022 sa planéta Mars, ktorá je vládnucou planétou znamenia Škorpión nachádza v trigone s planétu Urán. Trigon je pozitívnym aspektom, je to harmonické spojenie. 12 znameniami zverokruhu prináša nadšenie zo života, a vyjadruje našu vnútornú tvorivosť. Je to veľmi pozitívny aspekt, keďže keďže všetky planéty sa momentálne nachádzajú v direktívnom pohybe, je znásobené pozitívne pôsobenie tohto aspektu. Dní okolo tohto tranzitu prinášajú pozitívnu energiu, a tvoríme také veci, ktoré na náš život zanechávajú pozitívny efekt. Jednoducho dosahujeme vlastné ciele, ale do popredia sa môže dostať aj netrpezlivosť, ktorá súvisí s tým, že nemáme dostatok času na veci, ktoré nás zaujímajú a bavia. Horoskop Február 2022 odporúča, aby ste v tomto období zabudli na všetky vaše problémy, a sústredili i sa viac na to, ako využiť váš voľný čas zábavnejšie a odstrániť nudu. Mars v trigone s Uránom vás bude učiť byť trpezlivejší k ostatným, a naučí vás aj ako oddychovať a vpustiť spokojnosť do svojho života. Budete však rásť ako jednotlivec, a preto sa zamerajte hlavne na vlastnú osobu, a učte pokojnému uvažovaniu aj členov vašej rodiny. Trigon Marsu a Uránu taktiež prináša vášeň, a teda ovplyvňuje naše milostné vzťahy. Potreba po intímnom zblížení rastie, a silne ovplyvňuje hlavne znamenie Baran, a znamenie váhy, ktorý stojí baranovi v opozícii, veští Horoskop Február 2022. Všetky znamenia zverokruhu však majú príležitosť objaviť vlastne sexuálne potreby a požiadavky. Ak máte partnera, strávte tieto okamihy poznávaním tela toho druhého.

16. Februára 2022 Nastáva mesačný spln v znamení Lev. 5. Znamenie zverokruhu, je znamením stojacím v opozícii Vodnára. Mesačný spln pôsobí na tieto dve znamenia, ale tiež na raka, ktorému je mesiac vládnucou planétou. Znamenia Lev, Vodnár i Rak tak cítia navýraznejší vplyv splnu. Všetkých 12 znamení citi bezpečie, a dokonca môžu pomôcť priateľom alebo členom rodiny k tomu, aby nestrácali nádej v ťažkých časoch. Všetky znamenia zverokruhu by mali počas tohto tranzitu zabudnúť na strach, byť dobrým poslucháčom a radcom. Všetky fázy mesiaca vplývajú taktiež rozdielne na naše zdravie. Ani počas mesačného splnu v znamení Lev sa neodporúčajú operačné zákroky, upozorňuje ročný Horoskop Február 2022. Zvýšenú pozornosť na svoje zdravie by si mali dávať hlavne tí ľudia, ktorí majú problémy so srdcom alebo s vysokým krvným tlakom. Neodporúča sa tak konzumovať mastné a ťažké jedlá, preto by ste mali tento deň zamerať hlavne na zdravý životný štýl. Diétou počas tohto dňa taktiež naštartujete svoj metabolizmus, a zlepšíte vaše trávenie. Ľudia so srdcovými problémami alebo vysokým krvným tlakom by mali samozrejme myslieť na svoje zdravie počas všetkých lunárnych fáz, ale problémy sa môžu objavovať hlavne počas tohto obdobia. Preto buďte opatrný a starajte sa o vaše telo.

Horoskop Február 2022 - Nechce sa Vám ďalej čítať? Video Horoskop Február 2022 na Youtube

Horoskop 2022 - Retrográdne Planéty v roku 2022 a ich význam

Horoskop 2022 pracuje nielen so Slnkom, ale aj s ostatnými planétami a ich pohybom. Vplyv retrográdnych planét na našu energiu a celkový život je azda najbadateľnejší zo všetkých známych pohybov planét...

Ročný Horoskop 2022 na Február - Slnko vstupuje do Rýb

18. februára 2022 vstupuje slnko do znamenie ryby. V popoludňajších hodinách nastáva astrologický prechod slnka zo znamenia Vodnár do znamenia ryby. Jupiter a planéta Neptún sa v momente vstupu Slnka do Rýb nachádzajú taktiež v tomto znamení. Ryby, ako predstaviteľa vodného elementu ovláda planéta Jupiter, a jeho základnými vlastnosťami sú obäta, súcit a mystické vyžarovanie. Väčšina ľudí vníma ryby ako veľmi priateľské znamenie zverokruhu, ktoré má silnú intuíciu a je veľmi oddané. Častokrát sú práve ryby tým najväčším radcom pre ostatné znamenia zverokruhu, dokážu nájsť odpoveď aj na také otázky, ktoré ostatné znamenia zverokruhu márne hľadajú vo vnútri svojho srdca. Hovorí ročný Horoskop Február 2022

Ryby nielen načúvajú tomu druhému, ale ich silná intuícia spája vnútorne pocity s fyzickými potrebami. Ľudia narodení so slnkom v rybách častokrát zápasia s vlastnou životnou duálitou. Je to preto, že ryby vo svojom živote pociťujú kúsok z každého znamenia zverokruhu. Na všetky znamenia zverokruhu pôsobí tento tranzit podobne, no podľa jednotlivých domov vieme podrobne opisat jeho pôsobenie. Teda obdobie, odkedy sa bude slnko pohybovať cez znamenie ryby, až po obdobie kedy sa presunie do znamenia Baran, bude vo všeobecnosti zamerané na ľudí a svet okolo nás. Aj keď nebudete súhlasiť so správaním ostatných ľudí, budete sa snažiť mu porozumieť, akceptovať ho. Slnko v znamení ryby zosilňuje porozumenie ostatným a dodáva nám schopnosť vyrovnať sa s bolesťou z minulosti, predpovedá Horoskop Február 2022. Viaceré znamenia zverokruhu môžu mať počas tohto tranzitu pocit, ako keby plávali do bezpečného prístavu, pretože v znamení ryby sa sústreďuje ľudskosť a pochopenie. Tieto dni tiež prinesú rozvíjanie emocionálnych, psychologických a fyzických prejavov každého znamenia zverokruhu jednotlivo. Budete hľadať možnosti, ako harmonizovať svoj život tak, aby všetky dôležité veci stali vedľa seba v popredí vášho života. Poznanie vplyv tohto aspektu je mimoriadne dôležité pre každé znamenie zverokruhu, ktoré hľadá vnútornú rovnováhu a zosúladenie energií počas roka 2022.

23. február 2022 vyzdvihuje tranzit a Horoskop Február 2022 obdobie, kedy sa planéta Mars, ktorá je vládnucou planétou znamenia Baran nachádza v sextile s Neptúnom. Planéta Mars nachádzajúca sa v tomto období stále v znamení Kozorožec môže ovplyvňovať naše celkové životné smerovanie. Kľúčovými slovami tohto tranzitu sú vášeň, nesebeckosť a taktiež romantika. Tento priaznivý aspekt vplýva na naše rodinné vzťahy, priateľstva ale aj na lásku. Všetky znamenia zverokruhu sa učia rešpektovať čestnosť a citeľná je taktiež intuícia všetkých ľudí. Z hľadiska emocionálneho plánovania do budúcnosti je tento tranzit ideálny na predstavy o tom, kam si myslíme že smeruje náš vzťah. Kreativita a iniciatíva stoja v popredí nášho rozhodovania a ovplyvňujú to, kam v týchto dňoch smerujeme. Do nášho života túžime prilákať akúsi duchovnú úroveň romantiky, a preto sa chceme spájať s ostatnými na hlbšej úrovni, a nezaujímajú nás plytké vzťahy. Ak patríte medzi nezadaných z 12 znamení zverokruhu, toto obdobie bude ideálnym časom na spoznávanie zmysluplnejších vzťahov, predvída Horoskop Február 2022. Na druhej strane je však nutné upozorniť, že počas sextilu Marsu s planétou Neptún nastáva obdobie kedy môžu zdatnejší jedinci v klamaní využiť svoj talent. Horoskop Február 2022 upozorňuje - Nenechajte sa zlákať na klamstvá ľudí, ktorí berú túto vlastnosť ako prirodzenú súčasť ich charakteru.

Mesiac február 2022 bude teda obdobím sebapoznávania, putovania vpred, a uvedomovania si vlastnej hodnoty. Slnko v romantických rybách vnesie do našich životov viac rovnováhy, a direktívne pohyby planét vyrovnávajú negatívne energie z predchádzajúceho obdobia. Február 2022 by sa tak mal stať v roku 2022 pokojným mesiacom pre viaceré znamenia zverokruhu, ktorý z globálneho hľadiska neprinesie žiadne výrazné negatívne efekty na na život.

Dôležité astrologické aspekty

Horoskop Február 2022 pre všetkých 12 znamení zverokruhu:

Aspekty, ktoré ovplyvňujú Horoskop 2022 počas Februára

Horoskop 2022 - VŠetky Mesiace Roka 2022

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop 2022 Január

Druhý mesiac roka, mesiac február, bude prepojený hlavne s priamymi pohybmi viacerých planét. Retrográdny pohyb bude citeľný len začiatkom februára...

Horoskop 2022 Február

Druhý mesiac roka, mesiac február, bude prepojený hlavne s priamymi pohybmi viacerých planét. Retrográdny pohyb bude citeľný len začiatkom februára...

Horoskop 2022 Marec

Mesiac marec bude poukazovať na hladký priebeh veci v našom živote, pretože planéty pôsobiace na 12 znamení zverokruhu budú počas celého mesiaca pôsobiť v direktívnom pohybe...

Horoskop 2022 Apríl

Mesiac apríl začína Novom mesiaca v znamení Baran. Planéty Urán, Saturn, Mars, Venuša a planéta Merkúr sa počas celého mesiaca nachádzajú v priamom pohybe...

Horoskop 2022 Máj

Keď sa dívame na mesiac Máj z astrologického hľadiska, do pozornosti sa nám dostávajú viaceré Astrologické pôsobenia, ktoré negatívne aj pozitívne ovplyvňuje všetkých 12 znamení zverokruhu...

Horoskop 2022 Jún

V júni sa 3 Astrologické planéty a Pluto - planéta Merkúr, Neptún, Saturn dostanú do retrográdneho pohybu. Na naše životy však naraz budú vplývať v počiatku len dve cúvajúce objekty, a ku koncu mesiaca budu v tomto pohybe 3...

Horoskop 2022 Júl

V úvode júla na znamenia zverokruhu stále pôsobia retrográdne pohyby Saturnu, Neptúnu aj Pluta. Od 28. júla sa k nim pridáva taktiež planéta Jupiter, ktorá svoj retrográdny pohyb smeruje v počiatku v znamení Baran a pôsobí až do 23. novembra, kedy presúva svoje retrográdne energie na znamenie ryby...

Horoskop 2022 August

Retrográdne planéty sa počas augusta správajú v cúvajúcom pohybe rozdielne, podľa toho, na aký astrologický dom u jednotlivých znameniach pôsobia...

Horoskop 2022 September

Počas mesiaca september pociťujeme neustávajúci ustupujúci pohyb pomalých planét - Jupiter, Saturn, Urán, Neptún a Pluto, a tieto pomalé planéty ovládajú vlastnosti všetkých znamení zverokruhu...

Horoskop 2022 Október

V 10. mesiaci roka 2022 sledujeme celomesačný pohyb pomalých planét - Urán, Jupiter a planéty Neptún. Merkúr vystupuje zo svojho spätného pohybu 02. októbra a následne sa dostáva do priameho smeru...

Horoskop 2022 November

V novembri sa nám predstaví retrográdny Mars predchádzajúci znamením Blíženci, vo svojej plnej sile. Do 23. novembra pôsobí na komplexné energie aj cúvajúci Jupiter a počas celého mesiaca planéty Urán, Neptún a už vyššie spomenutá planéta Mars...

Horoskop 2022 December

V decembri sa planéta Neptún presúva do priameho pohybu od 4. decembra a planéty Urán a Mars postupujú v cúvajúcom pohybe po celý zvyšok roka...

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:


Viac zo sveta Horoskopu a Tarotu:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com