Horoskop 2022 Býk

Detailný Horoskop 2022 Býk - Zdravie v roku 2022

(Horoskop zdravia na rok 2022 - energia, komplikácie, vitalita)

Zdravie Býka bude v roku 2022 podmienené jeho problémami v láske, ale aj pracovným vyťažením. V úvode roka zasiahne retrográdna Venuša v 9. astrologickom dome aj zdravie Býka, kedy bude hľadať hlavne psychický kľud. Niektorí Býci, hlavne tí, ktorí sú senzitívnejší, budú pociťovať túžbu po úplnej samote, budú vyhľadávať dlhé prechádzky osamote, alebo chvíle, kedy si môžu dopriať ticho a samotu. Ak sa nachádzate vo vzťahu s býkom mali by ste tento fakt brať na vedomie, a počas januára dopriať vášmu býkovi viac pohody, menej starostí, a dokonca tiež samotu.

Psychický reštart v úvode roka je mimoriadne dôležitý pre celoročnú pohodu. Budete premýšľať o veľkých témach života, a keď sa Venuša v spätnom pohybe nachádza v 9. dome obetujete aj blízkosť a lásku druhých k tomu, aby ste dosiahli vlastný vnútorný pokoj. Zdravotné starosti, ktoré vás v minulej dobe trápili, a ktoré sa s vami nesú už nejaký ten čas, budete počas cúvajúcej Venuše analyzovať, a snažiť sa nájsť riešenie tohto problému. Január vás obohati o silný pocit súzvuku so sebou samým, a v oblasti zdravia posilní hlavne vašu psychiku. Dokážete dosiahnuť výnimočnú hladinu kľudu, a uzavrieť negatívne minulé aspekty, ktoré zasahujú aj vaše zdravie, aj keď si to častokrát ani neuvedomujete.

Január 2022 je pre vás mimoriadne dôležitý na to, aby ste harmonizovali svoje telo so svojou dušou, aby ste dosiahli novú hladinu kľudu, aby ste našli odpovede na otázky ohľadom vašich zdravotných ťažkosti. Snažte sa však nevyhýbať ľuďom, ktorí vám prajú šťastie a zdravie, pretože títo ľudia môžu byť nápomocní pri analyzovaní vašich problémov. Skvelou príležitosťou na liečenie, na vlastnú duševnú spiritualitu, a pre posilnenie zdravia nastáva hneď v úvode roka, a to 9. januára, kedy sa prvá mesačná štvrť nachádza v 12. astrologickom dome. Liečte svoje fyzické zdravie, ale aj dušu. Akýkoľvek problém, ktorý sa vo vašom živote vyskytol v predchádzajúcom roku môžete teraz spomaliť, a môžete ho dokonca vyliečiť. Plne sa v januári sústreďte na svoje zdravie, aj keď vás energie astrologických tranzitov budú odkláňať iným smerom. To, ako sa hneď v úvodnom mesiaci roka postavíte k vášmu zdraviu sa odrazí aj na nasledujúcich mesiacoch roka 2022.

Sledujte tiež, aké zdravotné predpoklady vám dáva váš dátum narodenia a hlavne vaše znamenie zverokruhu. Kompletná Charakteristika Znamenia Býk vás oboznámi zo základnými vlastnosťami znamenia Býk aj v roku 2022.

Zdravotný Horoskop 2022 Býk počas ďalších mesiacov roka 2022

Počas februára neexistujú žiadne tranzity vplývajúce na zdravie Býka, a preto sa predpokladá, že u Býka nenastanú žiadne nečakané komplikácie po fyzickom, alebo psychickom zdravotnom stave. Február patrí kráčaniu v dave, patrí iným hodnotám, a zameriava sa na iné životné smery. Nebude vás trápiť zdravie, ba naopak, budete pociťovať vyrovnané energie, ktoré vám pomáhajú prekonávať všedné dni, a všedné problémy. 02. marca sa slnko nachádza v sextile s Uránom v 11 dome, a slnko v tomto dome prináša pomoc od tých, ktorí vám pomáhajú uvedomovať si vlastnú životnú hodnotu, a ktorí vás milujú. Nebráňte sa pomoci od ostatných, radí ročný Horoskop 2022 Býk, hlavne ak sa táto pomoc týka vášho zdravotného stavu. V úvode marca si dávajte pozor na svoje fyzické zdravie, ktoré sa vám môže zdať z vašej strany ľahostajné. Budete zanedbávať zdravú stravu, nebudete sa sústrediť na pravidelný pitný režim, a stravovanie bude z celkového hľadiska nevhodné, a vaše telo nebude schopné získať dostatok energie zo stravy, ktorú si doprajete.

Práve 9. marec je vynikajúcim dňom na obrat v tomto smere, kedy by ste mali premýšľať nad tým, ako sa stravujete. Celý marec bude vaše myšlienky smerovať veľmi intenzívne na snahu o zdokonaľovanie vášho stravovania, a dosiahnutie celkovej dokonalosti a harmónie medzi telom a psychikou. Snaha o dokonalosť prichádza so vstupom slnka do 12. astrologického domu, od 20. marca až do 29. apríla. Pre Býka sú tieto dni obdobím, kedy si môže začať budovať vzťah k fyzickému pohybu, a môže motivovať aj ostatných členov rodiny. Účte aj malé deti v rodine, že tanier nemusí byť vždy preplnený na to, aby boli spokojné. Určte ich zdravému životnému štýlu, zdravému stravovaniu a fyzickému pohybu. Práve v období od 20. marca až do 29. apríla budete mať množstvo príležitostí k tomu motivovať členov vašej rodiny k zdravému životnému štýlu. Vitalita prichádza aj s presunom slnka do prvého domu. Celkový reštart vášho života aj z pohľadu zdravia, prináša nielen sebavedomie, ale zosilňuje sa aj vaša fyzická energia.

Od 20. apríla sa slnko presúva vaším znamením zverokruhu, čo je skvelé obdobie pre harmonizáciu vašich myšlienok. Práve myšlienky, a starosti z prvého štvrťroku roka 2022 ovplyvnili aj váš pocit stresu a úzkosti. Keďže mesiac január bol vhodný na dokončenie dôležitých pracovných povinností, mohol vás ubrať aj o istú energiu, ktorú teraz budete musieť znova načerpať. V máji existuje tiež množstvo negatívnych tranzitov, ktoré vplývajú na vašu celkovú pohodu v emóciach a v láske. Horoskop mája 2022 naznačuje, že vás môže zradiť niekto z priateľov, že rodinné vzťahy budú narušené, a dokonca môže nastať aj mierne zhoršenie vašej celkovej finančnej situácie. Celkový emocionálny úpadok v mesiaci máj 2022 prekonáte iba skvelou psychickou kondíciou, ktorú budete musieť budovať ešte v úvode roka. Nepodceňujte teda jarné mesiace roka, kedy potrebujete dostatok energie na zvládnutie negatívnej aury pôsobiacej smerom k vášmu znamenia zverokruhu.

15. mája pôsobí slnko v kvadratúre so Saturnom na prvý dom. Tento negatívnejší tranzit tak prináša vnútornú neistotu. Cítite napätie, disharmóniu, cítite celkový úpadok vo vašich vzťahoch a emóciach. Túto vnútornú neistotu prekonávate relaxáciu a odpočinkom. Ideálne, ak sa k vám pridá milovaný člen vašej rodiny, alebo chlpatý priateľ - psík alebo mačka, ktorí budú v roku 2020 pre vás veľkým liečiteľom. Ak nemáte domáce zvieratko, práve mesiac máj vás viackrát upozorní na to, že by ste mali svoju lásku rozložiť aj medzi tieto nemé tváre. Zdieľanie lásky podporuje vaše psychické zdravie a vašu odolnosť, podčiarkuje Horoskop na rok 2022 Býk. Zviera vám pomôže relaxovať, pomôže vám viac fyzicky sa hýbať, a bude pre vás tým najlepším psychológom roka 2022. Ak ste v minulosti uvažovali o domácom miláčikovi, nieje ideálnejšie obdobie ako tento rok. Zdravie, energiu, a vitalitu vám pomôže povzbudiť aj vonný olej Jazmín, ktorý je vašim olejom roka 2022. Kedykoľvek budete teda prekonávať zlé myšlienky, depresívne stavy, alebo celkový úpadok energie či psychiky, siahnite po jazmínom oleji, a nechajte ho obohatiť svojou energiou celú vašu domácnosť. Umiestnite si olej na miesta, kde vám jeho vôňa pomôže oddychovať a prísť na iné myšlienky. Máj je z celkového hľadiska tým najkomplikovanejší mesiacom roka 2022.

Vaše zdravie počas dnešného dňa? Na všetky otázky o zdraví počas dnešného dňa vám odpovie Horoskop na Dnes Býk, pripravený na rok 2022, vždy aktuálny, horoskop od veštkyne!

Horoskop 2022 Býk v oblasti zdravia a vitality

Zdravie Býka v druhej časti a v závere roka 2022

Od 24. mája až do 20. augusta 2022 by ste nemali nikam cestovať, pretože na váš dom zdravia pôsobí Mars v 12. dome, ktorý prináša varovanie pred nebezpečenstvom, násilím, ale aj nečakanými úrazmi pri cestovaní. Toto dlhé obdobie roka 2022 naozaj nieje vhodné na žiadne rizikové aktivity, ktoré by mohli vaše fyzické zdravie nalomiť. Nebezpečenstvo prichádza hlavne pri rizikových aktivitách, a pri cestovaní na dlhé trasy. Buďte teda obozretný, ak musíte v tomto období cestovať, nezastavujte stopárom, a nebuďte príliš dôverčivý. Keďže sa nebezpečenstvo a násilie prelínajú z hľadiska tohto astrologického tranzitu, budete musieť byť opatrnejší než doposiaľ, hlavne na oblasť svojho zdravia. 26. augusta vstupuje direktívny Merkúr do 6. astrologického domu, a pozitívne zasiahne zdravie každého Býka. Merkúr v 6. dome sa orientuje hlavne na zdravotné záležitosti, a na duševné schopnosti jednotlivca. Minulé negatívne obdobie ostane zabudnuté, a vy môžete pracovať na oblasti svojho zdravia a sebarealizácie. Môžete nabehnúť na novú diétu, alebo na nové ciele, ktoré chcete v oblasti svojho zdravia dosiahnuť. Tento tranzit signalizuje aj vyliečenie dlhodobého problému, alebo aspoň nájdenie riešenia či správnej cesty. Nájdete odpoveď na to, ktorým smerom sa uberať. Z istého hľadiska môže byť človek s týmto Merkúrom citlivý na fyzickú bolesť, a preto to nie je vhodné obdobie na podstupovanie operačných zákrokov. Citlivejší jedinci, a hlavne ženy narodené v znamení býk, budú teda ťažšie zvládať akúkoľvek fyzickú bolesť. Z druhého pohľadu, analytické myslenie a vaša inteligencia vám pomôže, aby ste jednoducho rozanalyzovali zdravotný problém nielen vás, ale tiež členov vašej rodiny.

Ak sa teda stretávať s ľuďmi, ktorí riešia dlhodobý problém, môžete im vhodne poradiť v oblasti lepšieho stravovania, v oblasti pitného režimu, alebo ich smerovať na radu odborníkov. Budete to práve vy, kto môže pomôcť ostatným, hlavne ak majú vo vašom okolí zdravotný problém Váhy, Rak, Býk, Škorpión alebo Strelec, opisuje Horoskop 2022 Býk. Týmto znameniam budete v oblasti zdravia veľmi blízky, a budete pre nich skvelým radcom. Až do konca septembra môže vaša intuícia pomôcť nejednému človeku pri riešení komplikovaných zdravotných ťažkosti.

Od 20. septembra vstupuje slnko do 6. astrologického domu, a vy sa zameriavate na svoje zdravie, a na budovanie silnej obranyschopnosti vašich detí. Niektoré z vašich detí, alebo z blízkych členov rodiny, ba dokonca vy, môžete v tomto období prechladnúť, či riešiť iný, nie veľmi závažný zdravotný problém. Riešenie prechladnutia, alebo chrípky, i inej zdravotnej záťaže, vás oberie o veľké množstvo energie, ktorú budete musieť počas nasledujúceho mesiaca opäť nahromadiť. V septembri vás energie smerujú hlavne na to, aby ste sa venovali svojej vlastnej domácnosti, svojej rodine, a zdravotnému stavu všetkých vašich milovaných. V septembri tiež astrologický graf nenaznačuje, že by existovali negatívne tranzity na veľký zásah do vášho zdravotného stavu. Takisto sa astrologický graf díva aj na mesiac október, ktorý je z pohľadu zdravia vyrovnaný a harmonický. Mesiac november bude špecifický tým, že sa vo vašom živote prejaví hlavne vaša ženská stránka, a teda sa môžete pasovať aj so ženskými ochoreniami. V novembri by teda mali spozornieť hlavne ženy, ktoré už minulosti prekonali nejaké nepekné ochorenie. Treba byť veľmi opatrný, pretože v mesiaci november by nesprávna strava, nedostatok pohybu, alebo úplná ignorácia príznakov mohla viesť až k vážnemu ochoreniu, alebo k návratu choroby z minulosti, predpovedá ročný Horoskop 2022 Býk. Ženy, sústreďte sa v novembri viac na svoje zdravie, a buďte opatrné voči minulým ochoreniam. Celý december sa u býkov nesie hlavne v rovine psychického rozvoja a veľmi dobrého zdravia.

December nešpecifikuje negatívne aspekty zdravia Býka, ba naopak. Podarí sa vám posilniť vašu obranyschopnosť, a psychická pohoda výrazne posilňuje aj vaše fyzické zdravie. Množstvo Býkov si uvedomí aké sú pravé životné hodnoty, aj keď energie Marsu vás orientujú na oblasť financií. Viacero Býkov však hlavne okolo obdobia vianoc pochopí, že dôležité je hlavne zdravie rodiny a seba samého na to, aby boli všetci vo vašom okolí šťastní. Rok 2022 znamená aj zo zdravotného hľadiska komplikovanejšie obdobia pre Býka, počas ktorých budete musieť postupovať opatrne a obozretne. Býkov astrologický graf na rok 2022 jednoznačne upozorňuje na tranzity, ktoré by mohli byť z hľadiska zdravia nebezpečné. Ak sa teda zaujímate o to, ako sa bude vaše zdravie vyvíjať v roku 2022, sústreďte sa hlavne na dátumy, na ktoré tento Horoskop upozornil v časti zdravie býka v roku 2022.

Mesačná predpoveď, ktorú opisuje Horoskop 2022 od veštkyne

V zozname jednotlivých mesiacov roka 2022 nájdete aj dátumy, ktoré predstavujú upozornenia zo zdravotného hľadiska. Aké dni budú pre Býka najlepšie na posilnenie zdravia, detox, relaxáciu…? Aké dátumy budú pre muža, alebo ženu Býka varovnými dňami pred ochorením, alebo nehodami?

Spoznajte aj týždenný horoskop Býk. Horoskop na rok 2022, aj na každý týždeň exkluzívne od veštkyňe. Týždenný horoskop Býk je vždy presný a aktuálny. Od veštkyne aj na rok 2022.


Horoskop 2022 Býk - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Býk 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

V Januári zasiahne Aprílových Býkov negatívne pôsobenie retrográdnej Venuše, ktorá sa pohrá so stabilitou vo vzťahu. Títo Býki tak môžu očakávať oslabenie intímneho spojenia s partnerom a problémy v emočnom smere. Čítajte ďalej Horoskop 2022 Býk - Pozitíva a Negatíva roka 2022...

Horoskop Býk 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Kompatibilita v láske Býka s ostatnými znameniami zverokruhu naznačuje, že býk, hľadajúci bezpečne prostredie v živote, si najviac porozumie s vodným znamením rak, so znamením Škorpión, Kozorožec, s ďalším Býkom a tiež so znamením Ryby. Čítajte Horoskop lásky Býk 2022 ďalej...

Horoskop Býk 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Láska zasiahne život býka počas roka 2021 vo veľmi silnej rovine. Aj rodinné vzťahy Býka si budú vyžadovať pozornosť, pretože sa budete sústrediť nielen na osobný rast a materiálne zabezpečenie, ale aj na osobné dosiahnutie kľudu, a na rodinné vzťahy. Čítajte Horoskop lásky Býk 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Býk - Práca a Peniaze:

Býková vládnuca planéta – Venuša, ktorá je retrográdna počas väčšiny januárových dní usmerňuje aj vašu stabilitu a pohľad na kariéru. Január neprinesie nové možnosti pre Býkov, ktorý momentálne hľadajú zamestnanie, pretože počas pohybu retrográdnej Venuše nieje vhodné robiť rázne rozhodnutie... Čítajte Horoskop 2022 Býk práca a peniaze ďalej...

Horoskop Býk 2022 - Zdravie:

Zdravie Býka bude v roku 2022 podmienené jeho problémami v láske, ale aj pracovným vyťažením. V úvode roka zasiahne retrográdna Venuša v 9. astrologickom dome aj zdravie Býka, kedy bude hľadať hlavne psychický kľud. Čítajte Horoskop zdravia 2022 Býk ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Býk

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Býk

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Býk. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Býk.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Býk
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Býk
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Býk
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Býk
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Býk 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Býk:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Býk:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Býk 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu - Zdravie:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com