Horoskop Apríl 2022

Horoskop 2022 - Apríl 2022

Horoskop 2022 - mesiac Apríl - Venuša v Rybách, Slnko sa presúva do Býka...

1. apríla prichádza Spln mesiaca v Baranovi, pričom aj slnko sa nachádza v tomto znamení. Na znamenie Baran aktuálne vplýva pozícia planéty Merkúr, pozícia slnka, aj mesiaca. Akým má všk Nov mesiaca v Baranovi vplyv na všetkých 12 znamení zverokruhu? Vo všeobecnosti sa nám darí rýchlejšie riešiť problémy, ktoré sa snažíme dokončiť takým spôsobom, aby tieto riešenia nepriniesli stratu iným ľuďom. Vnímame prírodu okolo, a zameriavame sa na krásy každodenného dňa. Niektorí ľudia sa môžu rozhodnúť medzi tým čo v živote skutočne chcú dosiahnuť, nacčo chcú míňať svoje peniaze a medzi tým, či im táto cesta stojí za míňanie drahocennej energie. Fázy mesiaca vo všeobecnosti vplývajú aj na zdravie jednotlivcov, a preto by zvýšenú pozornosť svojmu zdraviu mali venovať hlavne tí, ktorých aktuálne trápia problémy so zubami alebo s bolesťou hlavy. Nov mesiaca v Baranovi predstavuje mužskú energiu, ktorá sa vyznačuje veľkou aktivitou a činorodosťou. Z tohto pohľadu je v ohrození hlavne zdravie mužov, ktorý by sa mali viac sústrediť na sledovanie svojho tela a preventívne prehliadky. Počas mesačného novu v Baranovi, v mesiaci apríl, niesú taktiež odporúčané chirurgické zákroky, a preto sa snažte vyhýbať mimoriadnym operačným zákrokom, ktoré je vhodnejšie odložiť na neskôr. Nov mesiaca nastáva v ranných hodinách a preto sa počas 1. apríla budete cítiť komfortne a usporiadanie. Úvodný deň mesiaca je tak poznačený silným lunárnym vplyvom na všetkých 12 znamení slnečného zverokruhu.

Horoskop Apríl 2022 a ďalšie dôležité dátumy na rok 2022

2. Apríla 2022 nastáva tranzit, kedy je slnko v konjunkcii s planétou Merkúr, ktorá sa momentálne nachádza v direktívnom pohybe. Konjunkcia slnka nachádzajúca sa v znamení Baran s planétou Merkúr vplýva aj na protichodné znamenie Baran a na znamenie Váhy. Každý z nás však pocíti tento vplyv, no výraznejšie zmeny v nálade a energiách pociťujú hlavne ohnivé znamenia - Baran, Lev a Strelec, a taktiež protistojace znamenia - Váhy, Vodnár a Blíženci. Planéta Merkúr vládne znameniam Blíženci a Panna, ktoré budú taktiež citlivejšie na tento aspekt, predpovedá Horoskop Apríl 2022. Tieto znamenia sa tak môžu tešiť na silný pocit zvýšenia duševnej energie, a psychika bude usporiadaná. Merkúr nám definuje to, s čím prichádzame počas bežných dní do styku, a preto sa tešíme z maličkosti, ktoré tvoria náš svet. Do popredia životov sa vkráda inteligencia a silné komunikačné schopnosti, vďaka ktorým dokážeme analyzovať všetky problémy. Horoskop odporúča aby sme tieto nadobudnuté schopnosti sústreďovali na premýšľanie o blízkych budúcich plánoch. Môžeme sa zamerať na nové štúdium alebo učenie niečoho, čo nám pomôže zlepšiť naše prednosti. Ľudia narodení počas tohto tranzitu bývajú silné a nezávisle osobnosti, vyzdvihuje Horoskop Apríl 2022. Takýto vplyv sa prenáša aj na všetky znamenia zverokruhu, kedy chceme byť vypočutí, a ignorujeme kritické názory ostatných ľudí vo vašom okolí.

5. Apríla 2022 vstupuje planéta Venuša do znamenia Ryby. Venuša v tomto dni spája svoju energiu taktiež s planétou Jupiter a Neptún, ktoré rovnako pôsobia na znamenie ryby, pretože sa aktuálne nachádzajú v tomto znamení. Tranzit vplýva aj na ostatné vodné znamenia, ktoré v tomto období vidia svet farebne, a na veci sa nedívajú iba jednostranne. Dokážu triezvo uvažovať o vlastných problémoch, ale aj o starostiach ostatných ľudí. Do popredia sily týchto znamení zverokruhu sa dostáva moc analyzovať chyby a kroky ostatných. Keďže tento tranzit odomyká aj súcit v našom vnútri, je len na nás samých, či k ostatným pristupujeme úprimne a povieme im aj náš negatívny pohľad na vec. Keď sa Venuša nachádza v znamení ryby, 12 znamení cíti nežnosť a dokonca romantiku v emocionálnom svete, dodáva Horoskop Apríl 2022. Ťažko definujeme našu vlastnú cestu v láske, ale sme úplne odhodlaní odovzdať celé naše srdce tomu, koho milujeme. Globálne je tento aspekt veľmi pozitívnym, pretože prináša možnosti odpúšťať a chápať to, čo sa nám stalo v minulosti. Aj fyzická príťažlivosť niektorých ľudí je zviditeľnená, a to hlavne takých, ktorí sa narodili vo vodnom znamení. Keďže energie sa rýchlo striedajú v znamení Ryby, bude sa takto rýchlo striedať aj energia počas celého tohto dňa. Môžete tak očakávať nielen pozitívne aspekty, ale aj istý typ vyhýbavosti a narušených konverzácii - dodáva váš horoskop Apríl 2022. Pocity budú oslabovať hlavne v nasledujúcich dňoch, kedy sa vplyv Venuše v znamení ryby upokojuje.

11. Apríl 2022 je špecifickým obdobím, kedy planéta Merkúr vstupuje do znamenia býk. Zmysly všetkých ľudí sú počas tohto tranzitu veľmi silné. Máme novonadobudnutú silu vnímať vôňu, chute, ale aj dotyky. Nielen naše komunikačné zručnosti sú na vysokej úrovni, ale naše nápady bývajú veľmi praktické a užitočné, vystríha ročný Horoskop Apríl 2022. Sme schopní zozbierať informácie, ktoré sú nevyhnutné pre našu budúcnosť, a selektrujeme také informácie, ktoré pre nás nemajú zmysel. Toto obdobie nieje dňom, kedy sa ľudia zameriavajú na intrigy, alebo ohováranie. Odomyká sa v nás praktický pohľad na život toho druhého, a máme možnosť objavovať. Využite toto obdobie na romantickú prechádzku v prírode, na varenie dobrého jedla, alebo zastavte čas tam, kde sa cítite bezpečne. Všetci ľudia budú mať pocit, že robia presne to, čo majú vopred dobre premyslené, a že plány sa podaria. Využite toto pozitívne sebavedomie k tomu, aby ste dosiahli nový rast v práci, radí ročný Horoskop Apríl 2022, požadovanú pracovnú pozíciu, alebo hľadajte prácu o ktorej snívate. Práve obdobie, kedy sa planéta Merkúr nachádza v znamení Býk je jednou z mala ideálnych príležitostí ísť na pracovný pohovor a zahviezdiť.

15. Apríla 2022 vstupuje planéta Mars do znamenia ryby. Ryby pocítia tento tranzit intenzívne, a budú sa cítiť menej motivovaní a taktiež bude citeľná psychická nepohoda. Ostatné znamenia zverokruhu budú tento prechod vnímať miernejšie. Avšak Baran a Škorpión, ktorých vládnuca planéta je práve planéta Mars, budú vnímať energie podobne ako Ryby. Dobrou správou tohto tranzitu je, že nikoho nezaujímajú prílišné konflikty a konfrontácie. Snažíme sa komunikovať priamo, ale neurážame nikoho v tom ako sa rozhodol, alebo ako komunikuje, dodáva Horoskop Apríl 2022. Aspekt tiež vyzdvihuje fakt, že ľudia sa snažia uprednostňovať rozhodnutia a potreby tých druhých pred svojimi vlastnými. Sebeckosť teda nepatrí ku kľúčovému slovu tohto tranzitu, no do popredia našich životov sa dostáva idealizmus. Predstavujeme si veci lepšie než v skutočnosti sú, čo nám však pomáha prekonať problémy s nadhľadom. Nie vždy je lietanie v oblakoch a snívanie niečím zlým. Nechajte sa uniesť magickým pôsobením tohto tranzitu, pretože sa môžete cítiť slobodnejšie.

16. Apríl 2022 je špecifický mesačným splnom v znamení váhy. V mesiaci marec, takisto ako v tomto mesiaci pocítime lunárny tranzit, ktorý sa opakuje danom znamení. Spln mesiaca v znamení váhy na nás vplýva aj počas mesiaca marec, a bude ovplyvňovať energiu všetkých 12 znamení. A to aj počas mesiaca apríl 2022. Vzdušné znamenie váhy sa navonok prejavuje ako zmýšľavý a diplomatický človek, ktorý je v živote zameraný hlavne na svoj vlastný životný rast a na svoju vnútornú harmóniu. Keď sa spln mesiaca nachádza v znamení Váhy, ľudia majú potrebu harmonizovať svoje myšlienky, svoje predstavy a nálady, a spojiť svoj život s tým, koho milujú. Život, ktorý je ukrytý hlboko v našom vnútri, sa tak prepája s energiami a pocitmi našich milovaných, špecifikuje Horoskop Apríl 2022. Zdieľame nielen dobré, ale aj zlé pocity, a vďaka tomu sa viac približujeme k ostatným ľuďom. Znamenie váhy patrí tak, ako Baran, Blíženci, Lev, Strelec a Vodnár medzi mužské znamenia zverokruhu, ktoré sa v živote túžia rozhodovať a určovať smer ostatným. Mesačný spln vo váhach má ambíciu ukázať nám niečo, čo bolo dlhšie skryté. Preto počúvajme svoje vnútro, pretože na povrch povedomia sa v tomto období dostáva odpoveď na dôležitú otázku. Zvýšenú pozornosť svojmu zdraviu by mali venovať tí, ktorých trápi cukrovka, ochorenie obličiek, alebo problémy s močovými cestami. Opäť, tak ako v mesiaci marec, budú tieto zdravotné problémy vnímať prednostne muži, nie že ženy.

Horoskop 2022 - Retrográdne Planéty v roku 2022 a ich význam

Horoskop 2022 pracuje nielen so Slnkom, ale aj s ostatnými planétami a ich pohybom. Vplyv retrográdnych planét na našu energiu a celkový život je azda najbadateľnejší zo všetkých známych pohybov planét...

Ročný Horoskop 2022 na Apríl - Slnko vstupuje do znamenia Býk

20. apríla 2022 vstupuje slnko do znamenia býk. Pozícia slnka z minulého mesiaca, ktorá nám otvorila možnosti začať isté veci od znova sa teraz upokojuje, a prenášať svoju energiu na zemské znamenie býk. Zemské znamenia majú množstvo spoločných vlastnosti. Sú zameranie na úspech, prácu financie, a realistické myšlienky. Hodia sa na praktické činnosti, ktoré poskytujú hmatateľné výsledky. Býk patrí medzi pevné znamenia zverokruhu, a preto je v jeho živote cítiť stabilitu. Je to znamenie so ženskou energiou, Ktoré dokáže prijímať, načúvať, a vo viacerých životných smeroch rieši konflikty skôr pokojne a vyčkáva, zdôrazňuje Horoskop Apríl 2022. Nepoužíva agresiu, a nerád sa zapája do konfliktov. Slnko v býkovi teda znamená, že do života dostávame novú motiváciu. U všetkých znamení zverokruhu bude Slnko v Býkovi pôsobiť na rozvoj rozdielne, ale bude mať niektoré veci aj spoločné. Vo všeobecnosti možno povedať, že v tomto období bude mimoriadne dôležitá snaha o udržanie svojho bezpečného prístavu. Každé znamenie zverokruhu by sa malo zamerať na zveľaďovanie rodinného blaha, a na synchronizovanie dobrých energií v domácnosti. Býk nieje materialistickým znamením, a preto naša pozornosť odchádza od potreby zveľaďovania a hromadenia majetku, dodáva ročný Horoskop Apríl 2022. Sme skromnejší, a prijímame svet taký aký je aj s tým, čo nám bolo dané do vienka. Uvedomujeme si, že len my sami sme tvorcami svojho vlastného šťastia, a že ak chceme byť v živote úspešný musíme za úspech bojovať. Pociťujeme vlastnú životnú hodnotu a dokážeme určiť, čím vieme prispieť, aby boli ostatní ľudia v našej spoločnosti šťastnejší. Zmysluplnejšie reagujeme na všetko čo sa v našom živote deje, a naše chute, dotyky a vône sú intenzívnejšie než predtým. Kľúčovým slovom tohto tranzitu je teda hlavne pocit vlastnej hodnoty a spájanie svojich energií v jeden celok.

29. apríla 2022 vstupuje direktívny Merkúr do znamenie Blíženci a Pluto sa transformuje z direktívneho smeru na retrográdny. O cúvajúcom pohybe Puta si viac povieme v nasledujúcich mesiacoch, kedy bude tento pohyb citeľný počas viacerých dní, predpovedá Horoskop Apríl 2022. Vo všeobecnosti pocítime pod vplyvom Pluta, koncom mesiaca, vstup do temnej stránky nášho ja. V nasledujúcich mesiacoch bude tento vplyv výraznejší, a postupne sa oboznámime s tým, ako na všetkých 12 znamení zapôsobí retrográdny pohyb Pluta. Pripravíme sa tiež na to, ako tento negatívny pocit zvládať, aby sa nás dotkol čo najmenej. Merkúr v blížencoch vníma veci alebo pocity, ktoré sme stratili. Snaží sa nám do života navrátiť také veci, ktoré mali pre nás hodnotu a ktoré sú pre nás dôležité. Zo všeobecného pohľadu sa môže stať, že viacerí ľudia sa budú obzerať za tým, čo zanechali alebo stratili v minulosti. Tento Tranzit sa môže dotýkať veľkého množstva tém, a záleží aj na tom, v akom astrologickom dome sa tento tranzit odohráva vzhľadom na znamenie. Viac o tom, ako Merkúr v Blížencoch zapôsobí na vaše znamenie zverokruhu sa dozviete vo vašom osobnom horoskope na rok 2022. Zo všeobecného pohľadu však budete prichádzať s riešeniami, ktoré vás obohatia o niečo stratené, alebo vám to pomôžu nahradiť.

30. apríla 2022 nastáva už druhýkrát Mesačný Nov, počas tohto mesiaca. Tentokrát sa odohráva v znamení Býk. Ženská energia je transformovaná do mesačného Novu v znamení býk, a prináša nám stabilitu a uspokojenie. Máme možnosť učiť sa, ako čo najlepšie prijať zmeny v našom živote problémy vnímame do hĺbky. Toto pokojnejšie obdobie mesiaca apríl 2022 nám dáva možnosti odvrátiť svoj pohľad od materiálnych potrieb, opisuje Horoskop Apríl 2022. Dostávame dar plného sústredenia sa na duševnú harmóniu s našimi milovanými. Mesačný Nov v znamení býk môže taktiež ponúknuť viacerým ľuďom príležitosť k tomu, aby napravili krivdu. Viacerí z nás budú mať možnosť upratať niečo, čo nás z minulosti trápi. Zdravotne bude druhý aprílový mesačný nov ovplyvňovať hlavne ženské zdravie, a preto by mali byť opatrné hlavne také ženy, ktoré trpia problémami s pokožkou, s hlasivkami, a u niektorých z vás sa môže vyskytnúť aj nečakaná bolesť hrdla. Ženy by počas 30. apríla 2022 mali venovať zvýšenú pozornosť svojmu zdraviu, a nemali by podstupovať žiadne operačné zákroky.

Pluto nás môže v apríli 2022 zaskočiť svojou energiou v závere mesiaca, prorokuje ročný Horoskop Apríl 2022. Po zvyšok mesiaca však nemusíme očakávať výrazné globálne napätie ani vzťahy, ktoré by boli nezvládnuteľné. Astrologické pohyby, ktoré môžu negatívne zasiahnuť naše konanie nastávajú počas kvadratúry Slnka s aktuálne direktívnou planétou Pluto - 18. Apríla 2022. Táto kvadratúra môže priniesť miernu disharmóniu do života a energií. Slnko nachádzajúce sa v znamení Baran vytvára kvadratúru s Plutom, ktoré je umiestnené v Kozorožcovi. Vyvoláva problémy hlavne tým, ktorí nedokážu skrotiť intenzívnu povahu a nekontrolujú svoje emocionálne vnútro. Ak ste výbušný, môžete sa počas tohto dňa dostať do problémov. Iné negatívne vplyvy počas mesiaca Apríl 2022 nemusíme očakávať a tak je tento mesiac vhodným obdobím na rast a kráčanie vlastnou cestou.

Dôležité astrologické aspekty

Horoskop Apríl 2022 pre všetkých 12 znamení zverokruhu:

Aspekty, ktoré ovplyvňujú Horoskop 2022 počas Apríla

Horoskop 2022 - VŠetky Mesiace Roka 2022

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop 2022 Január

Druhý mesiac roka, mesiac február, bude prepojený hlavne s priamymi pohybmi viacerých planét. Retrográdny pohyb bude citeľný len začiatkom februára...

Horoskop 2022 Február

Druhý mesiac roka, mesiac február, bude prepojený hlavne s priamymi pohybmi viacerých planét. Retrográdny pohyb bude citeľný len začiatkom februára...

Horoskop 2022 Marec

Mesiac marec bude poukazovať na hladký priebeh veci v našom živote, pretože planéty pôsobiace na 12 znamení zverokruhu budú počas celého mesiaca pôsobiť v direktívnom pohybe...

Horoskop 2022 Apríl

Mesiac apríl začína Novom mesiaca v znamení Baran. Planéty Urán, Saturn, Mars, Venuša a planéta Merkúr sa počas celého mesiaca nachádzajú v priamom pohybe...

Horoskop 2022 Máj

Keď sa dívame na mesiac Máj z astrologického hľadiska, do pozornosti sa nám dostávajú viaceré Astrologické pôsobenia, ktoré negatívne aj pozitívne ovplyvňuje všetkých 12 znamení zverokruhu...

Horoskop 2022 Jún

V júni sa 3 Astrologické planéty a Pluto - planéta Merkúr, Neptún, Saturn dostanú do retrográdneho pohybu. Na naše životy však naraz budú vplývať v počiatku len dve cúvajúce objekty, a ku koncu mesiaca budu v tomto pohybe 3...

Horoskop 2022 Júl

V úvode júla na znamenia zverokruhu stále pôsobia retrográdne pohyby Saturnu, Neptúnu aj Pluta. Od 28. júla sa k nim pridáva taktiež planéta Jupiter, ktorá svoj retrográdny pohyb smeruje v počiatku v znamení Baran a pôsobí až do 23. novembra, kedy presúva svoje retrográdne energie na znamenie ryby...

Horoskop 2022 August

Retrográdne planéty sa počas augusta správajú v cúvajúcom pohybe rozdielne, podľa toho, na aký astrologický dom u jednotlivých znameniach pôsobia...

Horoskop 2022 September

Počas mesiaca september pociťujeme neustávajúci ustupujúci pohyb pomalých planét - Jupiter, Saturn, Urán, Neptún a Pluto, a tieto pomalé planéty ovládajú vlastnosti všetkých znamení zverokruhu...

Horoskop 2022 Október

V 10. mesiaci roka 2022 sledujeme celomesačný pohyb pomalých planét - Urán, Jupiter a planéty Neptún. Merkúr vystupuje zo svojho spätného pohybu 02. októbra a následne sa dostáva do priameho smeru...

Horoskop 2022 November

V novembri sa nám predstaví retrográdny Mars predchádzajúci znamením Blíženci, vo svojej plnej sile. Do 23. novembra pôsobí na komplexné energie aj cúvajúci Jupiter a počas celého mesiaca planéty Urán, Neptún a už vyššie spomenutá planéta Mars...

Horoskop 2022 December

V decembri sa planéta Neptún presúva do priameho pohybu od 4. decembra a planéty Urán a Mars postupujú v cúvajúcom pohybe po celý zvyšok roka...

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:


Viac zo sveta Horoskopu a Tarotu:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com